Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
Maky a Trix
Taky asi začnem se sportovkou Vendula už vyřvávat asi umí a obíhat ty makety asi taky. Tak už jen zrušit reakci na střelbu a napadnout figuranta

davidkova renata
OK, tak jí necham radši napadat někoho jinýho, abych jí mohla řikat, co má dělat. No a když by to náhodou šlo, tak pak teprve vracet zpátky... stejně nemám letošní známku čks a bez ní nemůžu asi nic, že? Tak by to moh bejt úkol na příští rok udělat ZPU-1 a pak je prej eště nějaký ZPU-S nebo ZPS ???? Mám to jen z doslechu

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:30
- Nahlásit

Venta
Makety doučím a napadat nikoho nebude... jen bude dělat "dej... mi... ten... rukáv... HNED!" sice nikdy nic nevyhraje, ale třá bude na youtube

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
ten je bohofskej! Jak je vážnej, fakt bijec!

jbat
A má nošky jak Blbísek!
špatně celá věta - má nohy, narozdíl od Blbíse ))))))

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:33
- Nahlásit

Maky a Trix
dej... mi... ten... rukáv... HNED
My jsme to kdysi zkoušely a Vendula křičela: "dej.. mi ... ten ... piškot ...HNED" Rukáv neřešila, ale ten figurant jí krmil a tak jí to bavilo moc
Je mi jasný, že s tím taky asi nic nevyhraje

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:35
- Nahlásit

Gerda
špatně celá věta - má nohy, narozdíl od Blbíse ))))))

))))))))))))))) csssss, máš jednu vořecha v bulváru a už si frkáš, co?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:35
- Nahlásit

Venta
já vždycky potrénuju frisbee s čoklem a pak nesu domu disky. On se na jeden z nich pověsí, a cuká s ním a říká "dej... mi... ten.. disk..." a když mu ho nedám, tak se nasere a začne mi špinit kalhoty a škodolibě se smát možná příště disky vyměním za rukáv a bude

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:37
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Venta
a pak je prej eště nějaký ZPU-S
no to je zděs a sou tam bohužel i info..nový..o povinnosti určitýho druhu čipu ke zkouškám u psů bez PP ..musíš se nově zaregistrovat asi za 25O a bude ti vydána výkonnostní knížka..to nebylo,je to nový
http://www.kkholesov.eu/dokumenty-ke-stazeni

Gerda
Člen
- Nahlásit

jbat
máš jednu vořecha v bulváru a už si frkáš, co?
samozřejmě, je to celebryta, krásná, s nohama )))

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:40
- Nahlásit

Gerda
je to celebryta, krásná, s nohama )))

nohy nejsou všecko. o hadech je i film (Anakonda třá), co je o celebrytách? tak akorát ten blesk...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:45
- Nahlásit

Sem doma velevážené přítelkyně . Uš nahrávám fotky na rajče.Neodcházejte od kompů a očekávejte reportáž, při které závistivým osobám rupnou fšechny céfky . Těm slabším na srdce, nebo na nervy doporučuju něco polknout

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:45
- Nahlásit

davidkova renata
Aha, no stejně koukám, že musim předtim udělat eště to ZPU-1 a pak eště cizí stopu, naučit plížení a ten žebřík.
No a ten blok nějak nechápu celej, to nějak souvisí s obranama nebo co?:

7. Průzkum terénu (50-60kroků x 80-90 kroků, 3+3 směry)
8. Označení osoby sedící v úkrytu
9. Klid psa vleže při kontrole osoby
10.Označení osoby ležící v úkrytu mezi 3 ohni
11. Klid psa vleže při kontrole osoby

Tak toho bude asi dost do příštího roku, pak teprve budu řešit nějaký čipy a knížky, když to vůbec zvládneme

Gerda
jbat
samozřejmě, je to celebryta, krásná, s nohama
Takhle jsme se hádaly s kamarádkou, že já mám psa bez nohou (jezevčíka) a ona zas bez nosu (kavalíra).

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:46
- Nahlásit

Biluška
doporučuju něco polknout
víš, že nepolykám

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:47
- Nahlásit

jbat
Hele, jestli to chceš zkusit, přijeď někdy s holkama do Zlovsi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:49
- Nahlásit

Biluška
prosím, pošli mi taky na účet 340kč na pangaminy, kuju
totiž vejplata byla 5000kč - byla jsem v práci jen půl měsíce minulý měsíc a stále mi nepřišla nemocenská
all
sem se zamilovala do toho trojskýho čivaváka.......

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:50
- Nahlásit

Baico
Hele, jestli to chceš zkusit, přijeď někdy s holkama do Zlovsi

zkusím, ráda, díky. Gerdici pak zbydou už jen ty nohy pro pláč. ))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:53
- Nahlásit

jbat
Gerdici pak zbydou už jen ty nohy pro pláč.
Nechci ti brát iluze, ale Gerdice je jediná, kdo se tam při těch obranách chechtá. Já s Renatou ve většině případů velmi trpíme.
Minulou neděli jsem byla ke konci ve stavu, kdy jsem figuranta chtěla zabít já a ne Bajkonůr

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:54
- Nahlásit

makrel
víš, že nepolykám

Vole.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:57
- Nahlásit

pawLINka
už nejsi radioaktivní?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 19:59
- Nahlásit

makrel
Už ne, ale v Chropyni maj místo zlatých retrívrů černý.

Jsem byla dneska na první části toho dvouletýho kurzu - videotrénink interakcí (videjokroužek prostě). Je to paráda, moc se mi to líbí, ale nigdo mě nevaroval, že budou taky natáčet mě. Mám z kamer děsný trojma (gdyž jsme byly v 5 proti 5, tak jsem předtím i potom seděla pěkně dlouho na záchodě ). Zétra huž se budeme točit, asi si ráno budu matlat hodinu mejkap a vybírat dlouho hadry, ve kterých nejsem tlustá. Pač jinak se fakt pobleju až se uvidím a nedejbože až promluvím.
Ty voe, já nebudu spat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:04
- Nahlásit

Venta
to nějak souvisí s obranama nebo co?:
todle je sou spíš prvky ze záchranařiny..celý je to bez zákusu,tak obrany jako takový to nejsou..ale přijde mi to dost těžký teda..
pawLINka
GDY BUDEŠ F TECE?????????????????????????????????
twe další sélebryta

jbat
Člen
- Nahlásit

Baico
Nechci ti brát iluze, ale Gerdice je jediná, kdo se tam při těch obranách chechtá. Já s Renatou ve většině případů velmi trpíme.
Minulou neděli jsem byla ke konci ve stavu, kdy jsem figuranta chtěla zabít já a ne Bajkonůr

no co, aspoň nás bude víc a zabijem ho snáz. )))))

makrel
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Pač jinak se fakt pobleju až se uvidím a nedejbože až promluvím. já bleju furt jak se vidím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:05
- Nahlásit

Tagže jako příjezd do Prahy byl celkem f klidu. Ač byl narvaný vlak měla jsem pro sebe celé kupéčko . Dycky se někdo pokusil přistoupit, vzal za kliku, Bíbu se podívalo a dotyčný pokračoval do jiného vagónu . Ofšem v Praze na nádru to zase začlo Za náma nějaká baba s pézetkem. Pézetko pisklavým hláskem: "jééé, čo to jééé". Matka "to je pejsek. A docela hezkej". Mezitím nás minula, podívala se na Bíbulku zepředu a dodala "ale má děsně ošklivej čumák". Sem ji teda málem inzultovala, ale zrovna tam byl nějaký policajt tak si ji Bíbu jenom zapsala do deníčku

Po práci sme s Lagunou usoudily, že je načase dobýt Pražský hrad . To se bezproblémů podařilo. Důkaz zde:

Navzdory tomu, před vchodem je cedule s přeškrtnutým psem velká jak kráva (ale menší než Lagunina Dafné ) se Lilátko s Dafinkou bez problémů promenádovaly po nádvoří. Nikdo neměl odvahu je vyhodit . Ofšem Bíbu muselo dostat košíček což se mu vůbec nelíbilo

Neustále jsme hledaly prezidenta, neboť jsme mu chtěly předat tušku. Reklamní . Mohl by s ní podepsat nějaký důležitý dokument, třá demysy Jeho kancl jsme teda nakonec našly a vzhledem k tomu, že na zvonku mám hezčí jmenofku než on na prezidentském kanclu tak sme usoudily, že tu prupisku fakt nutně potřebuje. Může ji třá prodat na aukru a trochu si tak přilepšit. Popřemýšlejte essi bysme na něho neměli třá udělat sbírku, aby si mohl dovolit hezčí cedulku a nemusel se o kancl dělit s dalšíma organizacema.

Pak sme usoudily, že přímo samotného prezidenta uš asi nenajdem a šly sme na vlak. Na hlaváku akce jak prase, fšechno zapáskovaný, fšude policajti a prej se bude slavnostně otvírat nová hala. Laguna měla nykotýnový apsťák tak sme šly ven. Sedíme na lavičce, kecáme a najednou se blíží jakási vlna tsunami. Fpředu policajti na koních, za nima policajti se psem, pěší policajti, hafec meninbleků.....a prezident . Laguna začala řvát "foť to, ty vole foť to, tam je Klaus". Já z kabele vyhazovala sáčky na hovna a rozdrobený piškoty aš sem konečně našla foťák. Kordón se mezitím posouval po tom chodníku před hlavákem. Po trávníku kolem nich běželi novináři, televizáci s kamerama...a mezi nima Biluše s foťákem za tisícpětsetdevadesát korun a na vodítku za sebou táhla Lilátko . Zrovna v tu chvíli se Lilátko rozhodlo, že bude chcát Já po ní řvala "kurwadělejanezdržuj" a táhla sem ji za sebou. Na pár vteřin mě napadlo zastavit průvod a požádat Klause, aby se vyfotil s mimozemšťanem. Gdy jindy se mu naskytne taková skvělá příležitost, že jo . Taky bysem mu mohla dát tu tušku a pár drobných na tu cedulku. Ale sotva mě to napadlo tak se z davu vyčlenil nějaký policajt, šel k nám a velmi hnusně se na mě díval Tak sem to radši zabalila, Klausa už jsem stejně měla vyfocenýho . Jo a podíval se na Bíbu. Fakt se na ni díval, docela dlouho. Akorát sem teda bez brýlí nerozeznala essi se dívá se zalíbením, nebo zděšeně
Důkaz zde:

Tak asi spíš zděšeně gdyž se teď tak koukám na ty fotky.

Na nádru sem pak ještě z nějakého sekuriťáka vyrazila písemné doznání, že LIlátko je velmi hezounké. Ale to musím naskenovat tak vám ho sem dám až zítra

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:07
- Nahlásit

Biluška
super story paní. ale eště dotas. proč tam furt lezete, když tam jsou na vás zlí????

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:08
- Nahlásit

makrel
ale eště dotas. proč tam furt lezete, když tam jsou na vás zlí????
Sem tam musela pracovně uzavřít smlouvy Příští týden budem dobývat Bratislavu, uvidíme essi sou tam hodnější

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:08
- Nahlásit

Biluška
ty si debýýýýýýýl!!!!
proč děláš takovou ostudu furt?!

ale škoda, že se s ní Venca nevyfotil, to by byl rachot, jak by to praskalo...

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:09
- Nahlásit

Biluška
no essi pak vůbec budete eště chtít jít s náma do lesa, dyš ste takové celebryty

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
..ale přijde mi to dost těžký teda..
No ta poslušnost mi přijde v pohodě, speciální cviky asi taky, ale cizí stopa bude asi těžká hodně a ten blok teda vůbec netušim, jestli by to šlo.... tak nevim teda. Ale kdybyste někdo na to chtěl trénovat (a chápal, jak to má vypadat), ráda se přidám

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:10
- Nahlásit

Venta
tak nevim teda. Ale kdybyste někdo na to chtěl trénovat (a chápal, jak to má vypadat), ráda se přidám

já nemůžu trénovat nic, bo u mýho psa nejde poznat, essi sedí, leží nebo stojí...

<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání