Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:04
- Nahlásit

Grin
paní vezmete malopsa ?? Vzala bych taky malopsa možná i místo velkopsa.

ALL
příští víkend už má být zase krásně jasno kolem 20 st. !!!

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:07
- Nahlásit

Atusch
mě stačí i 15, jsem skromný člověk, jen aby nechcalo

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
crysa asi nejede dyk jede na mělník nééé?
a jo vlastně

například kejtlin začla žít s farmářem Pétou.
ajo to sem přehlídla, až teď sem to zaregistrovala, ty woe a že zrovna s ním

Crysa
Člen
- Nahlásit

kejtlinpaní, nezapomeň se stavit u mě v práci
počítám s tím, okolo poledne Kamča přiveze MSM, takže pak bych jela buď k tobě a pak odvíst prcka, nebo obráceně.

BaicoTak ho broučka za mě podrb a pošepkej mu do ouška, že je mooc čikovný a krásný pejsek.
vyřídíím
No jen by bylo dobrý pánečka varovat předem, že tam jezdí i větší množství veverek
Kubikovi to nevadí, myslím žes ho tam už viděla jak jsme tam byli všichni. Přijel tenkrát s Matějem Kiou.

AlexaHele přijede i Crysa??????????????? do Jílu??????????
obávám se že ne, ještě zvažuju start na vložeňáku na Mělníku zítra, ale rozhodně raní stav Crysiný nohy, pokud bude pajdat, tak nestartuje, pokud nezapajdá, tak do toho jdem. Má to tak blbě šmiklý to bříško,. že na to přímo nedošlapuje, ale stačí málo a jak se do toho ťukne, tak jde jak Pejrak.

Atusch
Člen
- Nahlásit

Monty
tak nějak to asi vyjde, aneb známe jejich předpovědi

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:10
- Nahlásit

KLIMATEX
‎2+1 ZDARMA!
Přijďte si vybrat funkční outdoorové oblečení, které vás podrží i při extrémně náročných výkonech. Nakupte na e-shopu www.klimatex.cz nebo na našich prodejnách od 15. dubna do 1. května 3 kusy značkového funkčního oblečení a získáte nejlevnější kus zdarma! (V případě zakoupení 3ks zboží stejné hodnoty, je třetí kus také zdarma).
Akce platí pouze na nezlevněné zboží, na tuto akci nelze uplatnit další slevy.

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:10
- Nahlásit

Alexa
Všici znáte Alexu a myslím že chodí norm,álně, ale tady je v postoji
Neznám jí, ale je hezká Ty postoje mi nevadí, spíš nechápu ty psy, co v tom tak i normálně chodí.
Na tom videu byly určitě hlavně extrémy, ale není mi jasný, proč vyhrávaj, když sotva lezou a zadníma nohama dřou o sebe.

Eldoguero
ale klííííd, u jinejch plemen jsou zas jiný sračky
Já vim, to je asi všude něco. A když není nic tak hroznýho na psech, tak se zas chovatelé navzájem vraždí v klubech.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:10 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
Má to tak blbě šmiklý to bříško,. že na to přímo nedošlapuje, ale stačí málo a jak se do toho ťukne, tak jde jak Pejrak.
já myslela že už to má dobrý ten polštářek je naprt, děsně blbě se to hojí. Osvědčilo se mi máchání v hypermanganu.
harýska podrb za druhým ouškem za mě ju

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:13
- Nahlásit

Monty
6 metrů hluboko. Neber to osobně )
http://www.youtube.com/watch?v=lHqaOggCsH8

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:15
- Nahlásit

Crysa
KLIMATEX
já četla kitlix

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:16
- Nahlásit

gerda
Kejtlin

hééj, ségře došel dnes pohled z Kuby! tak třá vám taky eště donde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:17
- Nahlásit

Crysa
twe tak nakonec možná taky nepojdeš?? to je blbý teda..ale může začít kulhat během toho závodu((( bo si to určo rozjebe v nejnevhodnější chvíli

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:17
- Nahlásit

Alexajá myslela že už to má dobrý dyk to má od soboty, se musela ťafnout o nějakej střep na výštěku v prokopáku, v tom hlubokym listí s kopřivama. Si přesně vybavuju ten moment jak vyskočila při výštěku z kopřiv, já se divila že jí kopřiva pálí do chodidel a vono houno, ona si tam musela skočit na střep.

harýska podrb za druhým ouškem za mě ju
vyřííídííím

Kejtlin, tak dorazím až po odvozu Haryho, vezu ho aby byl chvíli před druhou kousek před Mšenem. Takže pak bych to natahla na Mělník a pak zas dom a večer koukat do cukráku na noční. Startuje velitelovo přítulkyně a spoooousta známejch

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:18
- Nahlásit

Baico
Hm, tak to je podobný jako ten náš vlkošedej veverek
ten to má taky tak nějak
Atusch
tak to jsem zvědavá jestli zbude trocha jara i na nás
Venta
A když není nic tak hroznýho na psech, tak se zas chovatelé navzájem vraždí v klubech.
Jo jo jo a u AD se vraždí navzájem chovatelé, často hlavně zezadu zákežně, zepedu se usmívají, klepou si na ramena - ty jsi dobrej, máš super psa - a jen se otočí - no viděl jsi (viděla jsi) tu jeho voblubu ... no a k tomu ještě pár hnusáren co se psů jako takových týká, prostě paráda
Crysa
polštářek je naprosto nejhorší zranění, pak ještě ulomenej dráp až u prstu, to je taky na houno
krom některých nejmenovanch bílých psů, na kterých to poznáte jen díky kalužím krve co za sebou nechávaj, evet. při velmi podrobné prohlídce, jako já včera u jedné z malodog zjistila, že prakticky nená dráp - je to kravka bílá

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
tož a kdy budete vědět?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:23
- Nahlásit

jbat
tož a kdy budete vědět

teď jsem s ní mluvila, napíše ti během dneška ale snad to dá prej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:37
- Nahlásit

kristova noho, co jsem komu udělala, dala jsem malodítě do postýlky, že by jako mohlo chvíli spát a co myslíte, že ten malej antikrist udělal - sundala prostěradlo a právě se staví na hlavu v rohu postýlky a já přitom potřebuju udělat spoustu věcí před zítřejším odjezdem a pokud bude vzhůru, bude prudit, pokud bude prudit, neudělám nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:44
- Nahlásit

Eldoguero
sundala prostěradlo a právě se staví na hlavu v rohu postýlky
asi malej jogín,no
zkus sedalin.-)))))

du sčíhnout Koukni jaxi tlustá,nepyšte!!!!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:47
- Nahlásit

davidkova renata
houby jogín, antikrist to je
sedalin zkusím asi ještě dnes

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
du sčíhnout Koukni jaxi tlustá,nepyšte!!!!

myslíš jste to co jíte? to jsem včera omylem zapla a úpa mě to uhranulo a musela jsem to dokoukat!!! strašný!!!!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:50
- Nahlásit

Crysa
myslím žes ho tam už viděla jak jsme tam byli všichni
Hele to jsem byla den před ZVV 2. To můžeš být ráda, že jsem zaregistrovala tebe a do toho kafe, co jsem vám tam vařila, nenasypala místo cukru sůl

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
už psala. tak snad se vykurýruje, byla by to škoda.

Bajkoooo
máš sovu

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:54
- Nahlásit

davidkova renata

OUkej, tak na jedenáctku... f prokopáku zase na tý louce?
Já tam dojedu sama, uš trefim

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:56 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

davidkova renata

UAAA koukám že zejtra se jede do jílovýho ne do prokopáku tady je to f hajlu
Do jílovýho ne, ne žýe bych to měla daleko ale vim prt jestli trefim a nemám dálniční zámkuuu

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:59
- Nahlásit

tak ještě jednou a ynteligentně:

DO JÍLOVÉHO ZÍTRA NEJEDU, musela bych hned pak zase smažit do práce, tudíš ne e.

Esli budou v neděli obrany a budou dopo, tak se zastavím, jinak se s váma děfčata radši domluvim na klid na nějakou akci příští tejden až nebudu v robotě.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:00
- Nahlásit

Grin
nemusíš dálnicí, je to po tom novém okruhu směr Brno, sjedeš na jesenici a pak na jílové, můžem si dát sraz v Jesenici u Lídlu.

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:02
- Nahlásit

Gerda já mám od jedný bejt zase f práci, to bych tam dojela a mohla bych jet zase zpět

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:04
- Nahlásit

Grin
aha, tak to je naprd, já právě taky pojedu pak zpět do práce, ale hodinu asi nebudu mít takhle strašnou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:04
- Nahlásit

Gerda
nemusíš dálnicí, je to po tom novém okruhu směr Brno, sjedeš na jesenici a pak na jílové, můžem si dát sraz v Jesenici u Lídlu.
no ale na ten novej okruch musí mít dálniční známku víš

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 12:05
- Nahlásit

Alexa
no ale na ten novej okruch musí mít dálniční známku víš
faaakt???? Já jezdila od ledna bez....úplně s klidem v duši, že nemusim mít známku ))))))

<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání