Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:20
- Nahlásit

Lola1
Nestačím dočítat, co je novýho? Kejtlin má novej vstach? Jestli stoji zato, tak gratuluju taky.

ale nemám, to jen renča vydedukovala ze snu , zdálo se mi o jednom z chlapů-o tom největším idiotovi, co tam je, farmář hledá ženu, že s ním žiju

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:20
- Nahlásit

čus bus, co nového?

kejtlin
kolik jsem ti měla poslat těch lovůch?

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:21
- Nahlásit

Gerda
dobře na čepici dlabem, domluvíme se v sobotu? Pojede se do toho Jílového nějak společně nebo každý svým a sám?

Eldoguero
aha Boninku vím přeci, jsem myslela že máš na hlídání nebo na výcvik něco a bereš to s sebou po výletech

Baico
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
bohužel to opravdu je vlkošed
Tady se jasně projevuje, že i vlkošedi pocházejí z bílých veverek

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

kejtlin
o tom největším idiotovi, co tam je, farmář hledá ženu, že s ním žiju

a kterej je tam nejvetší idiot??

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:24
- Nahlásit

kejtlin
uš aby bylo pondělí!!!!!
Já souhlasím, ať už je pondělííííííííí!!! (po tejdnu zase pár dní volna...)

all
pes jak má nařízenej klid tak je na zabití a zakopání pod zem už nevim jak ho zabavit, protože ho nebaví už přemejšlet, ale chce jenom vybíjet energyjy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:27
- Nahlásit

Atusch
ne ne, nic co mám na výcvik se mnou na výlet nepojede, leda, že by na tom majitel trval
jeden ovčák jede zítra ráno domů, už celkem kouše, tak doufám, že mu dají konečně pokoj a já budu mít zas o psa míň na chvíli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:27
- Nahlásit

Eldoguero
půl vlkošed, půl exteriérák
kámoška řiká,že tadle kombinace je vůbec nejhorší ze fšech..asi na tom něco bude by mi jeblo,pani ,páč nána i ty vostatní předtim se učili dost rychle,asi jako ofčáci))))
Grin
hele ty klide,jedeš teda zejtra???????????

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:28
- Nahlásit

Eldoguero
Co je to za zkušebák?
Já se v tom nevyznám, ale je to ten stejnej jako je ZOP a ZPU1...teda myslim si to. Mně se to všechno plete dohromady.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:29
- Nahlásit

Baico
v případě Atiláčka tomu 100% věřím pani nevím teda jak veverky, ale tohle zvíře je ... no ... ehm... hodně tupé myslím, že za pár měsíců bude dobrý na pachovky, třá na bomby, je to kliďas, je vcelku poctivý, aporty a hledání má velmi slušný, ale k ničemu jinýmu to fakt není

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
Hele a jsou i vlkošedý exteriáráci? A nebo ty přikrčený jsou jen Rexové?

Grin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

davidkova renata
a ste zejtra někde dopoledne?? Já musim od 13 do práce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
kolik jsem ti měla poslat těch lovůch?

340kč
a kterej je tam nejvetší idiot??

dle mě dlouhovlasej pét´a

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:32
- Nahlásit

Venta
Eldoguero
Co je to za zkušebák

je to Kj ČR Brno
Venta
Hele a jsou i vlkošedý exteriáráci? A nebo ty přikrčený jsou jen Rexové?
hele počkej aš domastí eboony,ta tu bude f cuku letu to se fsad a dá ti přednášku jaxi blbá a my fšicííí s tebou,můžeš kouknout dio tématu Německý ovčák na to video ode mne ..to by ti mohlo stačit)))))))))))))))
hrbatý hajtry sou rexíícííí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
to říká hodně lidí, znovu už bych do toho nešla
znám těhle "kříženců" několik a po různých rodičích a vím jen o jediném vrhu, kdy se to nakombinovalo vcelku obstojně, i když teda psi nejsou tak ranný, jak by měl vlkošed bejt, v tomhle jsou spíš do exteriéráků (ten náš taky), ale zase třá v obranách jsou takový opravdový až agresivní, hodně chtivý, tam se to teda zkombinovalo výborně (u nás nikoliv )
Venta
počkej to je ňáký divný to je Brněnská kyn. jednota a ta má pokud vím jen tři zkoušky - ZOP, ZPU1 a ZPU2 tohle mi přijde fakt jako nějaká záchranařina

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Grin
a ste zejtra někde dopoledne?? Já musim od 13 do práce
hele osobně teda myslim,že bysme tak tak kol jedenáctý měli bejt,sice se eště nigdo nevyjádřil,ale bejváme tam tak...takže by to šlo páč bys pobyla chvílu vzhledem ke klidovýmu režimu,jen bys posocializovala a táhla dřít..tagže zahájim hlasování
BAICOOOOO
co zejta na desátou u mne?? a jak s marunou a jébatem,pojedou po svý ose nebo je sraz u nemocnice..ví to něgdo??????????????????

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

kejtlin
jo, tak já právě nevěděla, jen jsem tak tušila, že něco přez tři sta, tak jsem poslala čtyry kila pro jistotu jojo taky myslim, že Péťa je nejvetší kokotek

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:36
- Nahlásit

Eldoguero
nevím teda jak veverky, ale tohle zvíře je ... no ... ehm... hodně tupé
Tak to moje veverky teda ne. Ty se učej celkem rychle, Fanda štěkal na povel už ve 3 měsících. Jen prostě nechce moc kousat.

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:37
- Nahlásit

davidkova renata
Jo, to video jsem před časem viděla. Je to nechutný, nechápu ani ty basety ani jezevčíky moc (zjistila jsem, že Tony je jezevčík, jak by měl bejt před 100 lety ). No ale ty ovčáci jsou teda nejhorší, záběry z výstavy fakt síla
To by mě zajímalo, k čemu je takovejhle tvar u psa. Třeba mi to ta Ebony vysvětlí

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
tohle mi přijde fakt jako nějaká záchranařina
to je nový relativně,ani sem to nenašla tady na czpsu v řádu..co vim tak to může bejt tak rok dva starý

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
marunou a jébatem

někde se s nima srazim a pojedou za mnou, já tam trefim. Esli teda nevadí, že přijedu taky

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
ať se dogestí Maruš, abychom se domluvily, kdy dnes vyrazíme. řízky mám nasmažený, kafe do termosky udělám před odjezdem, my ty medaile přivezeme!!!!

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Venta
To by mě zajímalo, k čemu je takovejhle tvar u psa

já jsem se už na to ptala několikrát a nikdo mi to nikdy nevysvětlil! taky by mě to zajímalo!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Venta
Třeba mi to ta Ebony vysvětlí
jen ti řekne že si debil a konec)))) zpracuj to jak chceš)))
jako je samo pravda,že postavit prac. vlkošeda do sraženýho postoje můžeš taky vo tom žádná,ovšem nebude tak chodit furt jako např, ty zdechliny z videa
voptej se eldoráda rači,ta je normální(teda vzhledem k možnostem žumpy )

Baico
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
co zejta na desátou u mne??
O.K. Budu tam.
jak s marunou a jébatem
To fakt nevím. Ale hlavně, že jsme domluvený my dvě

kejtlin
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak jsem poslala čtyry kila pro jistotu
připomeň se pak v květnu v jílovým na kanysce-vrátím ti 60kč

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Venta
huuuš jsem to našla, je tam k tomu i to ZPU-S od září 2009 tak to mnohé vysvětluje páč já očividně nemám update

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:40
- Nahlásit

jbat
kdy dnes vyrazíme

jak dnes? To neni tak daleko, abysme museli vyrazit už dnes

danajasa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:41
- Nahlásit

Brý ránko mám migrénu na stupnici vod1-10 asi6 a dneska je venku pěkně na prdlačku:madneska sem se ploužila do místního koloniálu na rohlíci a šli proti sobě pani s vepřadorama jeden měl protitahací kšandy a druhej halti vobá se rozhodli že si k sobě čuchnou hromadně našponovali vodítka ten s kšandama vypadal jak houpací kůn ale táhl ten na halti vypadal jak boční kůn z ruské trojky a taky táhl a těmato pohybama dovláčeli paničky k sobě,načež začal děsněj bordel pak byli uvázáni u stojanu na kola načež si paničky začali vyměnovat poznatky výhod oněch bezva kšand a vohlávek tipuju do tejdně si to vymění takže vepřador á bé kůn nakřivo a vepřador bé bude naopak houpací kůn na voplátku není nad vodbornice se sítovkama

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:41
- Nahlásit

kejtlin
připomeň se pak v květnu v jílovým na kanysce-vrátím ti 60kč

no prosimtě, hlavně na to nesmíme zapomenout, to by byla tragedie

<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání