Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:11
- Nahlásit

jbat
ale škoda, že se s ní Venca nevyfotil, to by byl rachot, jak by to praskalo...
Tak díval se na ni, prozatím to musí stačit . Třá se příště zadaří víc

makrel
no essi pak vůbec budete eště chtít jít s náma do lesa, dyš ste takové celebryty
Ale jo, my nejsme namyšlené . Budem s váma kamarádit dál, páč víme, že celebryty musí mít podporu v davu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:17
- Nahlásit

Biluška
ty krááááááso ty se vetřeš fak fšade
a to hnusné lylátko u těch nebohejch hradních strážníkůch.-)))))) eště jaxe tváří))))))))))))))))) dyk to je horší jak ten šot s mistrem Bínem,tys kretén,vopravdu))))))))))))))
jo a doufám,že Vencu klausů pozvala v létě na žumpamítink at má nějaký zážitky taky
Venta
Ale kdybyste někdo na to chtěl trénovat
já to možná chápu,ale trénovat to nebudu ,to zkus třá nějakýho záchranáře,ale nevim kde ho tu sehnat..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:18
- Nahlásit

davidkova renata
jo a doufám,že Vencu klausů pozvala v létě na žumpamítink at má nějaký zážitky taky

trubice , mám naplivaný japko v not´asu

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
Hele von tam byl eště aj italský prezident - http://www.novinky.cz/ekonomika/230833-video-prezi denti-klaus-a-napolitano-otevreli-hlavak.html
Ale toho ať si na fotkách najde každý sám, nevím kterej to je

eště jaxe tváří
Krásně se tváří Chtělo by podrbat na čelíčku a dát nějaký piškotek, ale hradní stráž nechtěla dát

Nepozvala, páč mě k němu ti meninbleci nepustili Ale mohla bych mu napsat dopis až mu budu posílat tu tušku

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:20
- Nahlásit

jbat
aspoň nás bude víc a zabijem ho snáz.

Pani, přijeďte, co nejdřív, prosím. Sama už ho nějak nezvládám a Gerda s Davítkovou místo, aby mi pomohly, tak se jen chchechtaj!!
Biluška
Pani, vidíte to. Klaus se doslechl, že ste ho hledali na hradě, tak vám alespoň přišel zamávat k vlaku

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:20
- Nahlásit

jbat
bo u mýho psa nejde poznat, essi sedí, leží nebo stojí.
No ale to je výhoda, ne? Když to nepoznaj ani rozhodčí, tak ten pes to nemusí ani dělat moc přesně Já mám psa s nohama a furt někdo řeší, jestli si lehnul dobře a eště rychle... u beznohýho by se to nestávalo

Biluška
Super vejlet

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:21
- Nahlásit

Baico
Pani, vidíte to. Klaus se doslechl, že ste ho hledali na hradě, tak vám alespoň přišel zamávat k vlaku
Je hodnej, viď?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:21
- Nahlásit

Biluška
až mu budu posílat tu tušku
nezapomen tam dát rozbušku

ytalskýho prezydenta asik neznám(((((..co ten vlkošedej týpek na tý poslední fotce fpředu??

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:25
- Nahlásit

Biluška
Je hodnej, viď?

To je. Nikdy bych to do něj neřekla Asik to s ním nebude zase tak špatný

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:25
- Nahlásit

davidkova renata
ytalskýho prezydenta asik neznám(((((..co ten vlkošedej týpek na tý poslední fotce fpředu??
Co já vím. Podle toho článku tam eště byl majitel té velké společnosti co zacvakala za děsný milijony to nádraží. Tak tím pádem teda ruším sbírku na cedulku, ať ji Klauzovi zaplatí oni . Ale taky je pozvu na žumpamýting, mohli by nám taky dát nějaký prachy . V zásadě bych ani nechtěla těch jedenáct milijard, stačilo by mi míň . Nejsu nenažraná

laguna
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:37
- Nahlásit

Všem vřele doporučuji jeďte s Biluškou do Prahy
fakt to stojí za to.A slyšet jí jak přemlouvá securitáka ať jí dá písemně že je Liliátko krásný pes.
Ten chudák jí to odkejval ale nenušil že Bilu vytáhne z kabelky tužku a papír a bude to chtít opravdu černé na bílém to už se začal trošku cukat ale když viděl že se Bilu s tím mimozemšťanem nehne z místa dokut jí to nepodepíše tak to pod nátlakem podepsal i jeho kolega asi se báli invaze z vesmíru

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:39
- Nahlásit

laguna
asi se báli invaze z vesmíru

Biluška
tam eště byl majitel té velké společnosti co zacvakala za děsný milijony to nádraží
jeho číslo doufám máte???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:40
- Nahlásit

davidkova renataGDY BUDEŠ F TECE?????????????????????????????????
twe další sélebryta

Ale houno, já nebudu f telce. Se budeme natáčet jen pro interní účely a učit se z těch záznamů číst. Je to metóda, která se dá využít při práci s rodinou. Např. gdyž neposlouchají děcka a neúčinkuje ani traverza, tak může pomoct kamera.

Nic, du spát.

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 20:41
- Nahlásit

laguna
fakt to stojí za to
No tak příště svolejte sraz a my dorazíme. Co budete v Praze dobývat příště?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 21:03
- Nahlásit

pawLINka
Např. gdyž neposlouchají děcka a neúčinkuje ani traverza, tak může pomoct kamera.
Jakože je natočíš a oni pak začnou poslouchat? Funguje to i na psy?

davidkova renata
jeho číslo doufám máte???
Nemám, ale Venoš určitě má, si mu řeknu

laguna
Ten chudák jí to odkejval ale nenušil že Bilu vytáhne z kabelky tužku a papír a bude to chtít opravdu černé na bílém
Nemůžu přece prošvihnout takovou šanci už jsem to chtěla asi po tisíci lidech a tenhle byl první co na to kývnul

Du se svalyt, zítra musím být zase v osm v Holomócu

laguna
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 21:05
- Nahlásit

Venta
Karlův most i Pražský hrad už je dobyt tak příště bych dala Vyšehrad .

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

laguna
Karlův most i Pražský hrad už je dobyt tak příště bych dala Vyšehrad .
To by šlo. A eště bysem chtěla tu skálu jak z ní skákal Šemík. Tam bysem teda vzala kůňíka místo Lilátka

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

Montica má vzkaz na FB. Jdu se taky svalyt! a tento víkend není žádný víkend, tak se neradujte

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 21:08
- Nahlásit

Biluška
Proč fotíš to krásné Lilátko se škaredými chlapy? Úplně mu kazíš imič!
A jestli ten lehce prošedivělý fešák je majitelem té bohaté společnosti, okamžitě naval jeho jméno, telefon, případně adresu.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 22:33
- Nahlásit

Zdar lidi, chtěla jsem vám sem dát nové fotky malodog, ale nejdou mi z nějakého důvodu načíst fotky z karty
Pochopitelně jsme se u focení krásně pohádali a to jsem ty fotky ještě neviděla malodogy to moc krásně sabotovaly, jsou to dobří psi
Je tu vůbec ještě někdo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 22:57
- Nahlásit

Venta
Hele, jak jsi tu popisovala tu ZPU2 tak kde jsi přišla na tu cosi na způsob obrany dyk to tam vůbec není na ZPU2 jsou 4 makety, vyštěkání, hladká a přepad z makety (tou hladkou si nejsem 100% jistá) takže hodně osekaná obrana, ale obrana

Venta
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2011 23:21
- Nahlásit

Eldoguero
To jsem popisovala ZPU-S, tam je nějaký to vyhledávání a tak. Ale podle davítkový je ta jedna část spíš jako záchranařina. Moc se ale nechytám, z takovýhle sportovky nemám skoro nic složenýho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 06:09
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lemurný . Uš je konečně páteček. Ne, že by to něco znamenalo, páč víkend nebude, ale aj tak

Vlčáčková
A jestli ten lehce prošedivělý fešák je majitelem té bohaté společnosti, okamžitě naval jeho jméno, telefon, případně adresu.
Ani mě nenapadne, viděla sem ho první, je můj

Proč fotíš to krásné Lilátko se škaredými chlapy? Úplně mu kazíš imič!
Aby vedle těch škaredých chlapů vynikla její krása přece. Bože, to seš fotografka? A takový základy neznáš?

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 06:55
- Nahlásit

Fstávat, víkend nebude, takže kdo se z něho bude radovat, na toho pošlu Alibabu s flaškou!!!

impact
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 07:09
- Nahlásit

Ty ve, tady je zase nějakej průser.
Od pěti tu lítaj sanitky a hasiči a houká městská siréna.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 07:22
- Nahlásit

dobré ránko
konečně pátek, jupíííííííííííí

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 07:30
- Nahlásit

Monty
jak chceš.za chívůi za tebou přijede Alibaba s hovnem ve sklenici. Varovala jsem tě

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 07:34
- Nahlásit

Martina Haroníková je to někdo odsuť??????

makrel
co to meleš? kdy jsi mě varovala? Proč? vůbec nerozumím řeči tvého kmene

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 07:34
- Nahlásit

Monty
se podívej o řádek nahoru. a alibaba s hovnem byl téma včerejšího dne.Martina je bíglová z louky

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 07:35
- Nahlásit

makrel
není to Martina z louky????

<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání