| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
Esli teda nevadí, že přijedu taky
jasně že néééé,supéééééééér
nikdo mi to nikdy nevysvětlil
čéče někde sem četla ,že je to modní trend kerej sem před lety přitáh z německa a debilové se toho chytli a trenděj co to de samosebou nevim essi je to pravda ,ale psali to f PPČ před lety..prej že jako s toudle výbavou maj lepší pohybový schopnosti a výdrž řikali zastánci ruxaků na zádech a křivejch hnát
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:43
- Nahlásit
davidkova renata
jen ti řekne že si debil a konec
No dobře, to sem. Ale jak souvisí moje debilita s těma nahrbenejma pajdavejma psama?
Eldoguero
Se ptám teda jak je to s těma ovčounama?
zuzanarosakova
já jsem se už na to ptala několikrát a nikdo mi to nikdy nevysvětlil! taky by mě to zajímalo!
Tak seš asi taky debil jako já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:44
- Nahlásit
danajasa
vypadal jak boční kůn z ruské trojky
hele nebyli to ty anglický vod vyktoooryje? ))))) páč popis vodpovídá )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:44
- Nahlásit
Baico
u Atily to není jen o kousání, on sice vcelku rychle poćhopil povel sedni, ale zas mu skoro půl roku trvalo než si to spojil s přivoláním, přestože jsem to po něm VŽDY po ke mně vyžadovala (vždycky jsem ho musela posadit mechanicky - půl roku ) teď začíná štěkat na povel, ale musel jít na úvaz ke zdi a práskali jsme mu bičem a on, páč nerad kousání, tak začal štěkat
On má jedinou výhodu, že se nebojí, nic, ale naprosto nic neřeší, v tomhle je skvělej, i třá psi naprosto ok (na druhou stranu vono mu nic jinýho nezbejvá )
já když ho srovnám s argentinama, který oproti ovčákům prostě jsou pomalejší, tak jsou proti němu jako maliňák proti buldokovi v trysku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:45
- Nahlásit
Venta
No dobře, to sem. Ale jak souvisí moje debilita s těma nahrbenejma pajdavejma psama?
nevim a nerej furt zacházíš zbytečně do detailůch
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:45
- Nahlásit
zuzanarosakova
jak dnes? To neni tak daleko, abysme museli vyrazit už dnes
no daleko ne, ale Maruš říkala, že zabloudíme, tak bych radši vyjela už dneska. )))))))
co se týče těch mrzáků NO, tak jsem se já i kámošky rozohnily na FB a ta paní, co tam psala ten hnůj (to je asi Ebony teda...) už nereagovala. vono tohle prostě obhájit nejde, to mi nikdo nevymluví.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
[i]maj lepší pohybový schopnosti a výdrž řikali zastánci ruxaků na zádech a křivejch hnát
aha..no dobře no, já to mu nerozumim..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
Eldoguero
ale naprosto nic neřeší
no to je snadný vysvětlení...tady pod voknama přímo mám Domof svaté rodiny pro těžce postižený..ty taky naprosto nic neřešej essi mi rozumíš
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
jbat
no daleko ne, ale Maruš říkala, že zabloudíme, tak bych radši vyjela už dneska. )))))))
ale dyk pojedete za mnou. A dyk jsme tam spolu už jednou byli! a zabloudili jsme snad?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
a zabloudili jsme snad?
no....
ale dyk pojedete za mnou.
no to jsem nevědělááááá!!!!
a kde a v kolik teda? musím se někam dogestit z Nudlí, tak ať mám rezervu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:49
- Nahlásit
Eldoguero
páč nerad kousání
Asi Fandův nějaký utajený bratr
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
Venta
mě se neptej já je nechovám ale v zásadě vlkošedi, černý a černý s takovým tím minimem znaků jsou pracáci a rexíci jsou exteriérácí, čili kuní ksichti (nic ve zlým muš má jednoho jako služebáka), ti jsou vzadu "zlomený",některý víc některý míň, některý jsou tak přeúhlený, že tahaj pomalu prdel po zemi, některý chodí naprosto normálně a je to patrný jen ve výstavním tahu a následně v postoji, každopádně do tohoto výstavního postoje, kdy má záď směřovat dolů, se staví i pracáci
Jináč je tam i dost rozdíl v povahách povětšinou, exteriérácí dospívají dýl, v zásadě je obtížnější je něco naučit. Jsou linie, který pořád i dělaj a moc dobře a pak jsou i takový, který do huby nevezmou rukáv, aport a ke stopě ani nečuchnou a přesto jsou v chovu.
U pracáků je zas ten problém, že některý už moc nevypadaj jak ovčák.
Nejhorší kombinace je blbej a k tomu ještě vošklivej exteriérák anebo vošklivej a k tomu blbej pracák
Toť můj náhled na věc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
davidkova renata
tady pod voknama přímo mám Domof svaté rodiny pro těžce postižený..ty taky naprosto nic neřešej essi mi rozumíš
Ty si blbkááááááá!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
jbat
a kde a v kolik teda? musím se někam dogestit z Nudlí, tak ať mám rezervu.
nevim, Mařka včera vyhrožovala, že bude možná nemocná. Musíme to domluvit s ní. Kdyžtak bysme jeli jen spolu, to by mě ale nasrala!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:51
- Nahlásit
Zdar a sílu, nedočítám, nestíhám, co je to novýho?
Po poledni odjíždí Harýýýýýseeeeek chjooo, prdelka muj majičkej, ušatej, přerostlej, znakatej se žlutejma kejtičkamáááá... Snad ho Mates natahne s páníkem do Zlofsi, aby byl na očích při práci.
Jdu si uklohnit snídani, bo jsem od bóžího rána nic ještě nepapala!! sem si večer v práci všechno zblajzla
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:52
- Nahlásit
davidkova renata
hele nebyli to ty anglický vod vyktoooryje?
No asi páč to byl děsněj pohled vypadalo to jak dyby měli vobá ochromu telat v posledním stádiu což míval pakůn na haltině taky dotáh do naprosého detajlu dyž zjistil že vohlávku nepřetrhne mrsknul sebou vo zem a dělal že je mrtvej dokonce zavřel voči(zkuste venčit 45kylovýho mrtvýho pakoně de to blbě zůstává za ním dlouhá brázda v zemi)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:53
- Nahlásit
Crysa
paní, nezapomeň se stavit u mě v práci, šéf teda nedojel, ale neva, rychlý kafe snad stihnem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
úpa tak strašlivý to není, ale něco v tom smyslu ...
Baico
hele a Fanda přestože nerad kouše, nebo jako vůbec? páč Atila teda z donucení vezme klín a když už je nejhůř tak i rukáv, zákus ok, ale jinak ... no už s ním nekoušem
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:56
- Nahlásit
Eldoguero
Dík za vysvětlení ... stejně tomu nerozumim, jako proč se vůbec chovaj, když se hůř učej a nic nedělaj. Podle mě je to asi stejný, jako když se do chovu pouštěj psi se silnou dysplazkou (což tyhle stejně asi taky maj, ne?). No ale já sem hovno kynolok, takže to teda řešit nebudu.
davidkova renata
No dyť jo, už mlčim
lepší pohybový schopnosti a výdrž
Tak tomu teda taky nevěřim.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:57
- Nahlásit
danajasa
a zkusila jsi ho vlíct po poli, třá by ti za to na jaře zemědělci platili eště
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:58
- Nahlásit
Crysa
Po poledni odjíždí Harýýýýýseeeeek
ooo jééé pani..tak že mu přejem štastnou cestu a snad ho uvidíme ve zlofsi!!!
danajasa
(zkuste venčit 45kylovýho mrtvýho pakoně
a neni to uš zbytečný jako??? dyš je mrtvej...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:58
- Nahlásit
Je mi jedno, jestli je pondělí nebo pátek, protože makám furt. Zajímat mě bude až příští víkend, to du chlastat. A jbat má štěstí, nemám čas ji zabít.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:59
- Nahlásit
davidkova renata
esli pojedete na 11ctku, tak se asi zastavim, aspoň na hoďku. Ale dejte to sem VELKYM TUČNYM PÍSMEM protože drásáte furt a já nesťýhám čýst!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:00 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
jo, ale kdybych to napsala já, tak už jsem i zakopaná tři metry pod zemí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:00
- Nahlásit
Nazdar pakovině
ty woe už mi zase vrtaj do zdi, se z toho poseru asi už
k ovčákům nejsu tak fundovaná abych se vyjádřila. Na tom videu který sem zkoukla jen v rychlosti jedním okem je to prostěš dovedený do ekstrému, ale prostě většina ofčáků chodí normálně a do toho postoje se stavěj. Samože i vlkošedi a černosši. Všici znáte Alexu a myslím že chodí norm,álně, ale tady je v postoji
jako vim že mě tu budete kamenovat, ale mě se to prostě líbí, jak barva tak úhlení. Samozřejmě né ty ekstrémy kdy ty psi nemůžou chodit. A tady máte vlkošeda
a černocha
Hele přijede i Crysa??????????????? do Jílu??????????
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:00
- Nahlásit
Crysa
Po poledni odjíždí Harýýýýýseeeeek
Tak ho broučka za mě podrb a pošepkej mu do ouška, že je mooc čikovný a krásný pejsek.
Snad ho Mates natahne s páníkem do Zlofsi
No jen by bylo dobrý pánečka varovat předem, že tam jezdí i větší množství veverek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:01
- Nahlásit
Grin
Ale dejte to sem VELKYM TUČNYM PÍSMEM protože drásáte furt a já nesťýhám čýst!!!
hm...to nevim teda,tady se to zcela vymyká kontrole (((
ted sme se domluviliy s bajko že na O nás,tzn že před II sme tam...jedeš po svý ose nebo se š někde s někým srazit a ject f koloně? .-)))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:02
- Nahlásit
Venta
chovaj se páč jsou hezký s tou DKK to myslím není o moc horší než u pracáků, kdysi jsem se o tom bavila s veterinářkou ortopedičkou a ta říkala , že mají větší problémy spíš s předníma nohama, jak v podstatě celý tělo tahaj předkem, teď se rentgenují i lokty, ale prej když v německu stačí boční snímek, tak u nás stačí taky (jinak jsou na DLK potřeba celkem 3 snímky) a taky prej to odnáší ramena, ve stáří hlavně
Proč myslíš, že se všichni psi honem rychle rentgenují na roce, nejlépe v den, kdy pes dosáhne 1 roku
ale klííííd, u jinejch plemen jsou zas jiný sračky, kdybych měla vyprávět co se děje třá u argentin teda spíš blicí smajlík no
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:03
- Nahlásit
Eldoguero
hele a Fanda přestože nerad kouše, nebo jako vůbec?
Jak s kým, se mnou se tahá o peška, o řidítka a moc ho to baví. Ale nechce kousat na figuranta, ale když už kousne, tak to má pěkně až na stoličkách a nepřekusuje. Ale nemá z toho vůbec radost.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2011 11:04
- Nahlásit
Alexa
jako vim že mě tu budete kamenovat, ale mě se to prostě líbí, jak barva tak úhlení
my se na tebe vyserem,každýmu se líbí něco jinýho například kejtlin začla žít s farmářem Pétou...gdo by to byl řek..no asi se jí taky líbí..
mi nesere ho postavit do toho postoje i dyš nevim proč,ale sere mi dyš se plouží jak ty hajtry na videu..a sem ti řikala už dostkrát,že sem jich takovejch viděla docela dost i u nás na cvičáku..to jako nechápu co to má za smysl
crysa asi nejede dyk jede na mělník nééé???
|