Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:15
- Nahlásit

Atusch
proč budeš v neděli bez bránění? Já bych chtěla na nějakou prochásku, aby se Máňa prošla - jedeš někam, nebo můžeš jít k vám na prochásku?

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:16
- Nahlásit

Monty
až si to přečte makrelito, tak tě sabije, na mě chtěla poslat alibabu s jeho vzorkem

tak to jsem jasná...

kejtlin
je přece jen můůůůj bes tý krafky johanky.....
moc gratuluju, moc, pani. )))))

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:18
- Nahlásit

No teď velmi důležitá otázka při pátku.

Kdy zítra v tom Jílovém?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:18
- Nahlásit

jbat
že bychom mohly s Maruš vyjet už dnes...
jo taghle.. ))))) to jo,ale to je něco tak přirosenýho že se s tim ani nezabejvám .-)))))
Baico
a důležité info předáváš jen f astrálu
blbe ))))))))))))))))))
kejtlin
bes tý krafky johanky
a co ta druhá krafka? tu si taky zlikvidovala?
Gerda
mělas bys maryji přihlásit do Šéfky,mohla by dělat toho velkomanažéra s velkým platem.-))))
Atusch
za Bůcha říkám, že my ne
ok i dyš myslim,že bys za bůcha mluvit neměla bo má jistě opačný názor)))

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:20
- Nahlásit

Baico
Kdy zítra v tom Jílovém?

správná otáska!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:22
- Nahlásit

Venta
To jsem popisovala ZPU-S, tam je nějaký to vyhledávání a tak. Ale podle davítkový je ta jedna část spíš jako záchranařina. Moc se ale nechytám, z takovýhle sportovky nemám skoro nic složenýho.
Aha, tak já myslela, že je to překlep amá tam být místo S 2, v tom případku ZPU-S neznám, ale podle popisu mi to taky přijde jak záchranařina.
Co je to za zkušebák?

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:23
- Nahlásit

davidkova renata
mělas bys maryji přihlásit do Šéfky,mohla by dělat toho velkomanažéra s velkým platem.-))))
no jako to je děsná sranda, voni se jí tu dost bojej, takže děsně stojej o to, aby se k nim přišla pohladit, a když přijde, jsou děsně poctěni, že je fakt moc hodná a přítulná )) Tak jim vždy řikám, že se to může v mžiku změnit, že je strašně husťácká, udržuju je v napětí a velkym respektu a Maryje pak působí jako velkoředitelka kanclu )) Pěkně si tu vždy zkontroluje osazenstvo a ty sem krásně pustí, i je přivítá, cizí, nebo z vedlejšího kanclu chodí pozorovat, jestli nedělaj vylomeniny a neotravujou JEJÍ lidi )))))) Připravila jsem jí pro pracovní život moc heskou pověst )))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:25
- Nahlásit

Atusch
davidkova renata
za Bůcha říkám, že my ne
myslim,že bys za bůcha mluvit neměla bo má jistě opačný názor
No todle si můžu dovolit napsat já. Za Fandu můžu říct, že ne. Ten bude velmi rád, že se kousat nebude

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:28
- Nahlásit

Baico
A Maryje má stejný názor jako Hyjacynt ))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:28
- Nahlásit

davidkova renata
a co ta druhá krafka? tu si taky zlikvidovala?

to nebééé problém.....ji nechá po týdnu sám

impact
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:30
- Nahlásit

Ty veeee, hlídám kámošce psa a nemá alergickou reakci? Jsme se hned po ránu proběhli na veterinu.

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:30
- Nahlásit

Gerda
nikam nejedu, můžeme někam i na výletík klidně, jen se mi nechce do Prokopáku na bránění.

davidkova renata
já fím, v názorech se s ním rozcházím velmi často, ale jesi se to psékovi nelíbí ať se domluví s Jirkou sám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:32
- Nahlásit

Atusch
úplně výlet asi ne, myslim, že budu muset být min odpo v práci, ale šla bych se dopo procházet u vás po loukách, co si o tom myslíš?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:35
- Nahlásit

Lidi, nám může figurant tento týden až v neděli odpol. ale mi jedeme s celou familií (tedy s malodítětem, malodogami, velkodogami a bulteriérkem, zbytek bude ubytován v hotelu) na víkend k mušobratrovi na narozeniny. Vzhledem k tomu, že obrany budou od pěti, musíme v neděli velmi spěchat domů, bychom je stihli, jsem velmi rád

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:36
- Nahlásit

Gerda
co si o tom myslíš?
že jestli bude foukat vichr tak budem odfouknuté Ale můžeme zkusit třeba chuchelák nebo tak něco po lese

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:37
- Nahlásit

Eldoguero
jedeme s celou familií (tedy s malodítětem, malodogami, velkodogami a bulteriérkem,
vy máte fakt obr auto co? A kde jsi vzala bulteriéra???

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:40
- Nahlásit

Biluška
Ani mě nenapadne, viděla sem ho první, je můj
Ty máš Mášenka, ne? A mnohomužství je u nás zakázané! Jestli jsem ochotná s někým o něj soupeřit, pak jedině s Davídkovou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:49
- Nahlásit

Atusch
že jestli bude foukat vichr tak budem odfouknuté Ale můžeme zkusit třeba chuchelák nebo tak něco po lese
vezmem si čepicu a uvidíme, jak bude v neděli )))) určitě bych ráno chtěla jít, odpo budu zřejmě zdeaž do pondělního rána v pondělí až do úterního rána

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:51
- Nahlásit

Atusch
né bulteriéra, ale bulteriérka stafordšírskýho přece - Bonninku
jo jo auto je veliké, větší už je jen nějaká dodávka a ta zas není tak pohodlná, jako naše autíčko ale bereme ještě vozík (argoškůůůů ) páč jinak by se malodogy velmi moc mačkaly

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:55
- Nahlásit

Jo a ještě jedna nová zpráva, Atiláček nejen, že nedávno po půl roce pochopil, že po přivolání vždy následuje sedni, ale včera dokonce i pochopil povel štěkej, do včerejška mě totiž vehementně přesvědčoval o své neinteligenci, ba přímo demenci
Ne, že by měl krásný štěkání na povel, ale už mu konečně docvaklo co se po něm žádá, ještě tak rok, dva a třá začne i kousat ba né, nezačne, páč ho to neba a tak na to kašlem aportíčky jsou mnohem lepší

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 09:59
- Nahlásit

Eldoguero
ještě tak rok, dva a třá začne i kousat
A pani ste si jistá, že je to vlkošed? Tohle trošku zavání veverkovitostí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:01
- Nahlásit

Gerda
Připravila jsem jí pro pracovní život moc heskou pověst )))))))
tak je to správně!! ty hajzli nesměj nigdy tušit co vona udělá))))
Eldoguero
Ne, že by měl krásný štěkání na povel, ale už mu konečně docvaklo co se po něm žádá, ještě tak rok, dva a třá začne i kousat ba né, nezačne, páč ho to neba a tak na to kašlem
jéééžiš co je to za vola,pani???? von je retardovanej nebo jak?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:03
- Nahlásit

uš aby bylo pondělí!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:04
- Nahlásit

kejtlin
uš aby bylo pondělí!!!!!
no ty si magor, hlavně ať ještě neni pondělí, páč to zas bude celej týden před námi. Pracně se domakáme k pátku a ty hned s pondělkem!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:06
- Nahlásit

Gerda
no ty si magor, hlavně ať ještě neni pondělí, páč to zas bude celej týden před námi. Pracně se domakáme k pátku a ty hned s pondělkem!

já v pondělí ráno končím a mám 4 dny volna......

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:13
- Nahlásit

Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:14
- Nahlásit

kejtlin
já v pondělí ráno končím a mám 4 dny volna......
ja v pondělí ráno zase začínám, sem zase bez víkendu a mám před sebou 5 dní práce. Nestěžuj si furt, v mojí práci by ses posrala děfče )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:16
- Nahlásit

Baico
bohužel to opravdu je vlkošed vlastně v reálu jen půl vlkošed, půl exteriérák
davidkova renata
no pani, když vám řeknu, že ho máme od tří měsíců, do pěti nedělal lautr vůbec nic, jen tak balonky, pak se teda rozaportoval, ale jinak ... všechno mu stráááááááášně dlouho trvá než mu doteče do tý palice aportér je suprovej, ale ten zbytek - děs a hrůza

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:17
- Nahlásit

Nestačím dočítat, co je novýho? Kejtlin má novej vstach? Jestli stoji zato, tak gratuluju taky.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2011 10:18
- Nahlásit

Gerda
Nestěžuj si furt, v mojí práci by ses posrala děfče )))
mě nevadí pracovat, mě vadí tady čumět a čas os času zvážit auto a hlavně tady čučet sama.

<< 1 ... 7317 . 7318 . 7319 . 7320 . 7321 . 7322 . 7323 . 7324 . 7325 . 7326 . 7327 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání