| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:38
- Nahlásit
laguna
lvi sou úžasňácký moc se mi líbí jak maj když přesrsťujou ze štěněcího na hlavě tu čupřinu
Eldoguero
co to ještě neví Kristýna je 27. - 29. 5.
to je nám prt platný gdyž je ten štětíkovskej vořech
ale lákám Davítkovou na Lotranda do Kamenice nad Lipou, ten je teda v srpenci
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:38
- Nahlásit
Eldoguero
správně ,muši se nesměj rozmazlovat!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:47
- Nahlásit
pangaminy dojdou v pondělí bo úterý
Bayshe zašlu zpátky 240 kč
ti co mi ještě peníze neposlali prosím o zaslání na účet
195 545 659/0600
cena je 340kč za jeden
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:48
- Nahlásit
Alexa
jéééé, zas prt já tam budu na 100% v pátek a v sobotu, v neděli až přijedeme z klubovky, tak huš bude asi po
kašlete na vořecha a pojeďte na kristynu
Marush
správně ,muši se nesměj rozmazlovat!!!
no bať
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:49
- Nahlásit
Eldoguero
navíc jsem zjistila, že mi dochází alavi
tak nám už došel ale už ho mám objednanej a peníze se jen kutálej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:49
- Nahlásit
Dobré ráno dezolátí,
šiš co tady blbnete se vzorcema???
Test mozgu mi nejde spustit, ale stejně je to fuk, mozek mám mladej, ale ten zbytek...
Mohla bych vědět, proč venku sněží? A proč mýmu psovi celou noc kručelo v břiše? Jsem s ním, debilem, byla dvakrát venku, myslela jsem, že má sračku, ale nemá! Tak mě chtěl jen nasrat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:50
- Nahlásit
BrendaBenji
aha, tak už jsem v obraze - pani, to je dobře, že má bobřice všechno v pořádku, šak vám musí ještě pomordovat BBščeně pořádně!
Alexa
Eldoguero
A jedem teda na vořecha? Hlavně mi dejte včas vědět, na co jedem, když toho máme v květnu hodně, maryje chce mít zkažený celý jaro.
kejtlin
ti co mi ještě peníze neposlali prosím o zaslání na účet
poprosim o poslání Atuši, ještě furt nemám to elektronkový bankovnictví, dám jí to vo vejdeně na ruku
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:53
- Nahlásit
Alexa
kde je kamenice nad lipou (a nechci slyšet, že nad lipou ) a vo co tam jde na tom pretěku
kejtlin
no já už ho taky objednala, hrozný s těma penězma co ještě, že jde v pátek domů konečně ten ovčák nohatec co nekousal a už kouše (ale obranář z něj teda nikdy nebude nevím co s ním ty lidi zamejšlej, snad ho nechaj v klidu na zahradě) a dnes má přijet nová pani na výcvik, tak snad to nějak přežijem
jako nechápu proč musí vždycky dojít všechno naráz
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:59
- Nahlásit
mi někdo pokazil facebook, od včerejška mi nejde chat a teď už ani moje zeď
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:04
- Nahlásit
du ven kreténi ale musim si vzít asi kožych
jbat
A proč mýmu psovi celou noc kručelo v břiše
zkus mu vobčas hodit kus něčeho k žrádlu
Alexa
ale lákám Davítkovou na Lotranda do Kamenice nad Lipou, ten je teda v srpenci
do kamenice nad lííííííípou ))) mě můžeš lákat ale dobrý by bylo mi říct napřet vocogo..v zásadě nejsem proti,ale nevim gde budu spát bo chatky M*dal sem tu mě neoslovily a taky nevim co to je zač..esi i stopy,nemá to smysl,esi jen žraní lidůch je to v zásadě možný taxe vyjádři laskavje!!
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:08
- Nahlásit
davidkova renata
du ven kreténi ale musim si vzít asi kožych
a pláštěnku si vem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:13
- Nahlásit
Zdáár žumpistky duchem stále mladé mozkem tak též početně vyzrálé a spol Šli sme na vejlet pakůn po nasazení houbičky se stává dokonalým psem,nejenom že mu před držkou vystřelil zajíc ba dokonce pakoní přivolání POUZE ŮSTNĚ!bylo natolik rychlé,že zajíc byl tak v šoku,že se rozběh za pakoněm takže cca2sekundy zajíc honil pakoně.Zamáčkla sem symbolickou slzu páč to považuju za vrchol našeho společného soužití s pakoníčkem su sčasné jak pytel blech
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:15
- Nahlásit
Eldoguero
jako nechápu proč musí vždycky dojít všechno naráz
taky to mám tak
hrozný s těma penězma co
to mi povídej, je fakt, že si nekupuju oblečení a dost jídla máme z vlastních zdrojů-momentálně jen brambory a vajíčka, ale mě to stačí, radši se omezím, jen aby měli psi všechno.
objednala jsem přes crysu alavis pro koně
all
jdu do knihovny, snad cestou neuletim
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:19
- Nahlásit
danajasa
gratuluji k pakoni prohnaném prohnaným zajícem
kejtlin
alavis pro koně jo hm, taky jsem o tom přemýšlela prej je to stejný složení jako psí, ale já bych chtěla ten žlutem MSMkovej, dělaj ho taky pro koně?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:19 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
ok, ženy chytré a znalé, mam eště jednu votázečku (pro dnešek ) - páč zjišťuju že dle toho, co si pamatuju ze školy (kdy to přece bylo jasnýýýý ), se můj mozek rozhodně nachází v trojcifernejch číslech věku, na to si nemusim ani dělat gerdotest (kterej mi samozřejmě nejde pustit)
√3x+10 = 2 + √x+4
(to co je tučně kurzívou je celý pod vodmocninou)
udělam to celý ², stane se mi z toho totok:
3x + 10 = 4 + 4√x+4 + x + 4
levá strana je ok, ale jak to že se z tý vodmocniny na pravý straně stane todle zvěrstvo? jak to, že taky jenom nevodstanim vodmocninu (a udělam tu 2² pochopitelně)?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:21
- Nahlásit
bonc
nerozumím tvému zadání, to tučné a ty vodmocniny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:22
- Nahlásit
danajasa
Tak to je velmi příznicé, že pakůň již ví, že sice jste slabší než on, ale přijít, když řeknete, musí )))))))
bonc
původně sem se chtěla zeptat, co je to divný véčko vedle tý trojky, ale račise nezeptám a počkám, až to Bajša vysvětlí.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:22 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
Eldoguero
ale dobrý by bylo mi říct napřet vocogo
a vo co tam jde na tom pretěku
OPT3
je to v jižních čechách je tam mocinky krásně, ale chatičky m*dal jsem tu jsou jasný
tady sou fotky vod tama, http://iruscha.rajce.idnes.cz/stoparsky_seminar_20 07/
ten rybník s tou hrází je přímo tam a mám pocit že se na tý hrázi dělá zadržení
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
zkus mu vobčas hodit kus něčeho k žrádlu
proč jako??
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:25
- Nahlásit
Eldoguero
ale já bych chtěla ten žlutem MSMkovej, dělaj ho taky pro koně?
http://www.prodej-krmiva.cz/?itemsOrderBy=type&ite msLimit=10&search=kloubn%C3%AD+v%C3%BD%C5%BEiva&c= krmivo-pro-psy&searchInCatSubmit=Zobrazit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:25
- Nahlásit
bonc
je to zas ten samý vzorec jak minule. ta pravá strana je opět jako a+b to celé na druhou
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:28 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
makrel
jO AHÁÁÁ!!! vono se to nedělá zvlášť, číslo na druhou a pak ta vodmocnina na druhou, ale celý jako závorka!!!
bože ještě že vás mam, taková kravina a já sem úpa v hajzlu.
dííík, taky se ti to vrátí na dětech
voni symboly nabízej vodmocninu jenom takhle kreténsky, nedá se to vepsat pod ní, ale očividně si to pochopila
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:28
- Nahlásit
ajaj, psala mi mamka, že to moje zlato je nehodné, že rozkousala prupisku, roztrhala noviny a zničilala mamině druhou botu (jednu už ji zničila) dávám ji tento týden ještě k našim a příští týden už bude sama u nás
lybko: tady zase stíví sluníčko, jaká je sitiace u tebe?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:29 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Monty
zničilala mamině druhou botu (jednu už ji zničila)
no tak jen dotáhla do konce rozdělanou práci, ne?
hele mně se osvědčily roličky od hajzlpapíru, krabičky od čaje (dovnitř dobrotku), klacík z venku - rozházet po bytě. on si pakj nikde nic nevytahoval a byl klid, jen jsem pak posbírala ty atomy, co z nich nadělal.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:30
- Nahlásit
Monty
od posledního psaní 1x pršelo, teď svítí sluno a jdou černé mraky
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:31
- Nahlásit
chjo, já sem ovád, těďkonc sem si to podle toho samýho vzorce přepočítala a kouzlo - vono to funguje
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:32
- Nahlásit
bonc
jo, když je tam plus nebo mínus, tak to nemůžeš dělat samostatně.a na co to vlastně děláš?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:33
- Nahlásit
jbat
jo to jo, přece to tak nemohla nechat my to právě vůbec neznáme, Monty byl zlatíško, ten nezničil vůbec nic a malá je strašný konan ničitel
makrel
tak tomu počasí poruč, ať neblbne a ať už svítí jen sluníčko a hlavně nechčije!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:37
- Nahlásit
Alexa
vysvětlete mi laskavě proč jako děláte fšechno zas na jihu, gdyž já bydlím na druhý straně
ale na druhou stranu mi to může být šumák, páč na OPT3 nemám žádnýho použitelnýho vořecha, tak zas nic
Monty
lybko: tady zase stíví sluníčko, jaká je sitiace u tebe?
pani to nejni hezká provokace vod vás zde stále a bez přestání chčije
danajasa
pani dík, ale ten koňskej je bez MSM, teda aspoň jsem to tam nikde nenašla ale říkám si, že třá střídat by se to dalo, stejně to mám jen preventivně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:38
- Nahlásit
Eldoguero
paní buďte klidná, to slunko svítí akorát v centru, kde monty sedí v práci. jak vyleze ven, tak začne lít, jako tomu bylo již toto dopoledne asi 3x.
|