| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:41
- Nahlásit
Eldoguero
Já myslela ten Celadrin pro psy,kočky a koně 60 nebo ten tekutej na druhý stránce páč tam má eště chondro plus ten celadr jako nášup v balení
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:42
- Nahlásit
Eldoguero
v práci mi to je u něčeho, chci jít dneska se Sophinou ven, tak se tám jak je v našem místě bydliště a tudíž když tam leje a tady svítí slunce a jsem zavřená, tak mi to k ničemu není takže to ani jako provokaci neber
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:49
- Nahlásit
makrel
se radši ani neptej.... mě nutěj studovat, nechci studovat, nechci nic platit a nechci nikam dojíždět... takže mi ve varech zbyl jeden jedinej vobor, na kterej se dělaj přijímačky z matiky . Sem podlehla tlaku s tim, že si přihlášku sice podam, ale dogestim se tam jenom vočíhnout o co go (co bych tam jinýho taky dělala) a do příštího roku si seženu doučko. No a dneska sem byla dokonce tak akční, že sem si i stáhla vzorovej test a úplně sem nasrala sama sebe že už neumim ani základní rovnice... taxem si řekla že aspoň tomu musim přijít na koub no a kde je nejlepší se zeptat? přece v žumpě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:50
- Nahlásit
bonc
hm, tak já nemusím, studuju, platím a z matiky byla zkouška v zimě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:51
- Nahlásit
danajasa
tak na celadrin jsem nekoukala hledala jsem alavis, páč to je pro mě osvědčená značka
Monty
dobře pani dobře, odpouštím vám sluníčko v případě, že slíbíte, že dnes aspoň jednou zmoknete
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:55
- Nahlásit
Eldoguero
jo klidně cestou na tramvaj z práce, ale jak se budu blížit do svého bydliště tak už ne, já už chci jít s tou opicí mojí ven
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 13:58
- Nahlásit
Monty
taky bych šla, ale už jsem dnes zmokla dvakrát a ještě mě to min. dvakrát čeká, takže teď na to kašlu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:01
- Nahlásit
makrel
já sem na matiku totální střevo, na celym bakaláři by měla bejt jedna jediná zkouška, ale ty přijímačky nejhorší je že já tam vůbec nechci
a když už o tom tak pěkně mluvíme, ještě mi prozraďtě podle kterýho vzorce nebo jak se z tohodle:
x² - 2x - 15 = 0
stane todle:
(x-5)*(x+3) = 0
strašně moc mi to něco připomíná ale nemůžu si vzpomenout co a zeptat se tě bude rychlejší než nad tim bádat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:04
- Nahlásit
aha, tak upřesnění informace, předtím rozhryzala jinou botu a teď taky jinou, ale je pravda, že mamka těch botů má plno, tak jí tak asi chtěla udělat čístku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:06
- Nahlásit
bonc
rozložená kvadratická rovnice, vysvětlit neumím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:14
- Nahlásit
Eldoguero
myslím, že i pro koně dělaj MSMkovej, ale určo to nevím
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:18
- Nahlásit
Monty
můžem dřív, v kolik vy?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:19
- Nahlásit
kejtlin
myslím, že by asi měli ne, ale nenašla jsem to nikde
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:19
- Nahlásit
makrel
juppppppppííííííííííííííííííííííííííííííííííííí v kolik dřív???? my bychom tam byly něco málo po 16:45 a kdybych šla s poštou tak ještě o něco malilinko dříve
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:20
- Nahlásit
Děcka, kdo čistíte zubní kámen škrabkou???
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:21
- Nahlásit
Eldoguero
myslíš tohle? http://www.veterinarnipece.cz/alavis-msm-pro-kone- 54.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:21
- Nahlásit
Monty
tak v těch 16.45, ale nesmí pršet, jinak nic.
jbat
já už ne, ale kdysi jo, proč?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:22
- Nahlásit
jbat
Děcka, kdo čistíte zubní kámen škrabkou???
já.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:22
- Nahlásit
Eldoguero nebo tohle: http://www.krmivo-potreby.cz/pro-kone/1982-alavis- triple-blend.html
Glukosamin sulfát, Chondroitin sulfát, MSM
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:24
- Nahlásit
Eldoguero
co přesně sháníš? alavis je sice dobrej, ale pro koně většinu věcí seženeš v lepšim a levnějšim - třá samotný MSM bez přidanejch hovadin, pokud potřebuješ jenom MSM, nebo navopak
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:25
- Nahlásit
Eldoguero
kejtlin
určitě děklaj páč mi ho vetka objednává stojí asi 7 stovek, možná míň a je ho kilo nebo tak nějak
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:25
- Nahlásit
Crysa
Pani, to je vono, díky moc teď už tu objednávku rušit nebudu, ale příště se vykašlu na tabletky a objednám tohle, fakt díky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:26
- Nahlásit
Eldoguero nebo jen kloubní výživa http://www.lekarna.cz/alavis-dual-kloubni-vyziva-p ro-kone-plv-500g/
Glukosamin sulfát + chondroitin sulfát - Preparát s výrazným regeneračním a chondroprotektivním (chrupavku chránícím) účinkem.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:27
- Nahlásit
Alexa já ho beru přes Kamilu právě a nechává mi ho za 760,- . Ale je fakt že po netu jsem narazila na akce i o dost míň, zas pak s poštovnym a tak je to tak nastejno.. max. +- 50kč
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:28
- Nahlásit
je mi z vás blbě,furt sem dáváte nějaký divný čísla v závorkách a písmenka..nerozumim tomu a uráží mě to!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:30
- Nahlásit
makrel
ok a je tam moc mokro???
Marush
je mi z vás blbě,furt sem dáváte nějaký divný čísla v závorkách a písmenka..nerozumim tomu a uráží mě to
to jsme dvje
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:31
- Nahlásit
Marush
nerozumim tomu a uráží mě to!
tak to sme dvje
Eldoguero
nebo to chceš jenom preventivně?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:32
- Nahlásit
nazdar tupouncí. Hrozně jsem se těšila na přednášku, pak jsem si házela s čoklem frisbee a úplně jsem na ní zapomněla jít. Tak jsem aspoň naporcovala dršťky a vemena na dalších pár týdnů )) a je tu fakt zima, se dost ochladilo...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:33
- Nahlásit
bonc
dávám alavis, jsem max spokojená a nemám proč měnit, právě,že ale jsem si už kolikrát říkala, že pro koně by to mělo mít stejný složení a určo by to mělo být levnější, jen jsem nikde nedohledala to co posílala Crysa paní hodná a chytrá to je chci, aby tam byl chondroitin sulfát, glukosamin i MSM páč to dávám jak starejm psům, tak hlavně štěňatům a psům v růstu a psům v zátěži, vzhledem k tomu, že mám relativně těžký plemena, tak jim chci preventivně pomoct
takže asi tak
Alexa
už to mám a ta cena je teda podstatně, ale podstatně lepší než tabletky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:33
- Nahlásit
Monty
není
|