| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:13
- Nahlásit
jbat
jj, další jsem zatím nenašla.
Díky i za tenhle,byl opět bezkonkurenční a čerňoch nezklamal......dlužíš mi novou mišelinku,zmrde!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:16
- Nahlásit
Zduř, jsem zpátky z vernisáže. Kamarád byl úplná celebryta.
Nigdo tam nechlastal - jen já a nějaký důchodkyně. Taky ty pindy vychlastaly všechno bílý víno. Něco jsem si teda stihla dát, no...
Jdu se psama, a pak mazat mušovi sváču.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:16
- Nahlásit
zejtra budu dělat rizoto, už se na něj těším
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:22 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
kejtlinzejtra budu dělat rizoto, už se na něj těším
tak si ho uvař dneska a doraž za náma na cvičák, budem tam od devíti v Mlíkoších
edit: Jako zejtra ráno od devíti že tam bém.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:26
- Nahlásit
Crysa
tak si ho uvař dneska a doraž za náma na cvičák, budem tam od devíti v Mlíkoších
ještě nevím uvidím, budu muset s pásovcem k doktorce dopo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 19:52
- Nahlásit
čus kreténi,su vyfoukané jak elvisůf účes ,co to jako je totok???
Crysa
hesky ste popsala tu lidovou zábavu stran Alíkůch a Astiček ,rozhodně to bé příznivější atmoška neš na důůůležitejch výběrácích
a gde ste s čoklama???? cííí to vidět!!!!!!!!!!!!! ale kupovat nic nebudu,nejsu ročilt ,něgdo to sem nějak umístěte!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:10
- Nahlásit
Zdar všichni, to jsem tady jediná, kdo neviděl toho kozího dědka nebo co?
Crysa
čumteee!!!
Taky mám od Psa Jíry nafocený čoklíky
kejtlin
V čem je lepší ten pangamin než pivovarské kvasnice?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:11
- Nahlásit
teď mám teprf čas můžete mi někdo vysvětlit kterej degen furt vymejšlí změny zákonů?????????????? a já furt musim nahrávat přiblblý aktualizace s přiblblejma klíčema , kerý nefungujou
navíc musim napsat a poslat článek jak sme dobrý (hlavně já, žejo) a co sme činili na psičáku loňskej rok
Gratuluju Cryse ke zviditelnění. Je to tak že kdo do žumpy fstoupí stane se selebritou
Kejtlin
pošli mi číslo účtu na emila ať ti pošlu prachy za ty pangoše
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:12
- Nahlásit
Venta
V čem je lepší ten pangamin než pivovarské kvasnice?
myslím, že pivovarský kvasnice jsou pangamin takže v ničem. proč?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:14
- Nahlásit
Alexa
pošli mi číslo účtu na emila ať ti pošlu prachy za ty pangoše
zatím nic neposílej, našla jsem obchod, kde je mají za 340kč a zatím jsem jim psala, zda je možné objednat takové množství a zda budu platit poštovný, až mi odepíšou co a jak tak dám sem vědět at´ víte kolik mi máte poslat
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:17
- Nahlásit
kejtlin
Jen se ptám, jestli v tom je ještě něco. Že to kupujete draze a ještě v tabletách. Já právě radši dávám všechno sypký (nebo tekutý), že se to líp rozmíchá ve žrádle.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:18
- Nahlásit
Venta
Zdar všichni, to jsem tady jediná, kdo neviděl toho kozího dědka nebo co?
F klidu, taky sem to neviděla. Zahlídla jsem asi pět minut jednoho dílu, jinak mi stačí výcuc odsuď. Nějak jsem nepochopila proč se mám dívat na cizí partnerské problémy, tak nějak mi dostačují ty vlastní.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:19
- Nahlásit
Venta
za kolik máš pivovarský kvasnice?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:21
- Nahlásit
Zdar lidi, byl by možný vejcuc?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:22 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
Biluška
Taky jsem koukla na pár minut, abych toho kozího dědka viděla. Ale jinak to sledovat ani nechci, jen mě zarazilo, jak je hnusnej a jak žije v nějaký boudičce. Tyhle pořady mě taky moc neberou.
kejtlin
Já teda jsem přímo u zdroje, ale jsou za 55,-/kg Ale normálně balený v pytlíku, sypký. Žádný piksly apod.
edit.: a půl kila taky v pytlíku za 35,-
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:23
- Nahlásit
Venta
jo už jsem to našla , ale našla jsem 5kg kýbl a co by s nim dělali lidi, co mají jednoho nebo 2 psy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:30
- Nahlásit
Venta
dobrá, ted´ objednáme pangaminy, příště kvasnice
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:32
- Nahlásit
Venta
Prosím tě, kde se daj sehnat ty sypký kvasnice?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:34
- Nahlásit
Alexa Je to tak že kdo do žumpy fstoupí stane se selebritou
tak kelebritou jsem ještě nebyla, ale do médyjý se seru už roky, jen se teď mám víc kde chlubit Ferda byl na Nově už jako 11 měsíční, když kousal pod puštěnou motorovou pilou a pak ho držel Jakup Špalek, z Nóvy a říkal, že by se s Fargem (ofiko méno Ferdy) nechtěl dostat do křížku jako to chcali všichni kdo Ferdu znaj Cidla byl dvakrát v PPČ ze závodů, pak v záznamu z Mělnickejch závodů, pak jsem je narvala do potomků známejch předků v PPČ, oba, Cida i As, pak dvakrát nebo třikrát záznamy v telce z práce s Ferdou, poslední jsi sem linkovala ještě ty než jsem do žumpy nohu vnořila.
To já zas nelením abych nás tu všechny zviditelnila Aj do zpavodaje klubu fotky valim
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:35
- Nahlásit
Ventakejtlin
navalte rozdíly v těch prodiktech!!
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Prosim tě, to mám v tom shopu, co jsem ti posílala i tu yuccu. Ale nechci to dělat jako reklamu, to mě jen zajímalo, jestli je teda v tom nějakej rozdíl
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
pro ty co chtí pangaminy
chcete teda radši kvasnice až sem dá venta odkaz bo je najdu na netu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:38
- Nahlásit
Ventato mě jen zajímalo, jestli je teda v tom nějakej rozdíl
za trest to zjisti!!!
Kejtlin, já bych šla do těch pangaminů, páč si myslim, že jsou to kvasnice ale ještě s něčím.
Ale Venta to vyventí a ufidíme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:45
- Nahlásit
Nazdar celebryty slavný a jásavý! Sme tedy s Mařkem jediný, co nejsme zviditelnění vůbec nikde, přestože je Maryje z vašich fšech psůch nejhezčí. Chtěla bych rubriku veselého geronta, byli by tam s Atíkem, kamarádem mojim, dva veselí pejskové podobných žebříčkůch hodnot )))
kejtlin
dífče moje, mě je to jedno, přizpůsobim se většině, beru si to s Atuší, tak jestli ona chce něco jinak, vyjádří se i za mě.
Za chvílu jdem s Filátkem, musí trénovat na květnovou bitvu s Vítkem Jablůnkem, sígrem z 1.B.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:49
- Nahlásit
Crysa
Nic jsem nenašla. Podle mě je to stejný, jen některý ty tablety mají ještě něco přidanýho. Třeba Pangamin Bifi je způlky kvasnice a způlky nějaký mléčný mikroorganismy. No ale víc teda nevim.
Gerda
Sme tedy s Mařkem jediný, co nejsme zviditelnění vůbec nikde
Ti řikám, ať začneš trénovat na ty závody
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:54
- Nahlásit
Venta
aha, tak tohle jsem tam nehledala, páč jsem řešila jen u yuccu, ok dík mám uloženo, takže zkouknu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:56
- Nahlásit
Koňskej pangamin jsou jenom samotný pivovarský kvasnice:
Pangamin je vyroben ze šetrně sprejově sušených pivovarských kvasnic. Je vynikajícím zdrojem bílkovin a obsahuje přirozený komplex vitaminů B (vč. B6 a B12 ).
Vitamin B15 - kyselina Pangamová příznivě působí na obnovu jaterních buněk. Dále obsahuje 16 aminokyselin a 17 vitaminů.
Pangamin, díky svému přirozenému obsahu biologicky aktivních látek, lze podávat při různých stavech únavy, nechutenství, operacích, stavech po infekčních chorobách a léčbě ATB, při příznacích nedostatku vitaminů a minerálů, při řadě chronických stavů, kožních problémech - letní vyrážka, drolivosti kopyt. Pangamin je krmný doplněk, který upravuje metabolismus, zvyšuje využitelnost vitaminů, minerálů a stopových prvků z krmné dávky. Je vhodný pro mladé koně v růstu, dospívání,v zátěži, při převozu, změně ustájení a jiných stresových situacích. Doplňkové krmivo obsahující látky a vitaminy nepostradatelné pro posílení a regeneraci organismu.
Indikace doplňkového krmiva: při výskytu zdravotních poruch vyplývajících z nedostatku vitaminů skupiny B. zhoršené kvalitě srsti, období stresu, intenzivního růst, některé poruchy funkce trávicího ústrojí, podává se při a po léčbě antibiotiky, sulfonamidy.
Doplňkové krmivo pro koně složení v 1 kg: pivovarské kvasnice sprejově sušené.
Deklarované jakostní znaky na 1 kg: NL 49,4 %, dále vápník, fosfor, sodík, draslík, hořčík, měď, železo, zinek, mangan, lysin, methionin, treonin, cystin, leucin, valin, izoleucin, thiamin, riboflavin, pyridoxin, kyselina pantotenová.
Hodnoty látek obsažené v pivovarských kvasnicích mají jiné hodnoty s ohledem na výrobní technologii daného pivovaru.
Doporučené dávkování: při obtížích 20 tbl./100kg, doplňkové - preventivní 10 tbl./100 kg
Balení: 1500 g.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:00
- Nahlásit
z pangaminu mi odepsali, že to není problém takové množství a dopravu platit nebudeme, takže tentokrát jdeme do pangaminu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:01
- Nahlásit
čus, co je nového děfčata?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:02
- Nahlásit
kejtlinz pangaminu mi odepsali, že to není problém takové množství a dopravu platit nebudeme, takže tentokrát jdeme do pangaminu
tak já jdu do toho pangaminu jak jsi psala, páč kýbl 5kg asi nezdělám v záruční době.
|