Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7290 . 7291 . 7292 . 7293 . 7294 . 7295 . 7296 . 7297 . 7298 . 7299 . 7300 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:26
- Nahlásit

Atusch
aháááááááááááá,tak se eště domluvímeš!!!
jbat

co vy s terapeutem?Mě to neva vzít přes Prahy,bysme vás mohli nějak nabrat, někdo chytrej to musí logisticky celý pořešit!

Baico
davidkova renata

Atusch

Opakuji někdo chytrej to musí ligosdticvky pořešit,abysme nabrali i hata terapeuta...a já se dle vašich inštrukcí zařídim, ale nic nevymyslim bo jsem momentálně zavostalá!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:27
- Nahlásit

Nazdar decka, jsem nakrkla
vcera mi chlap privez dve kocky, ze pry ma alergii. Resi to vic nez mesic, takze kdyby mel fakt takove astma tak je po nem, ale co uz si rikam, kocky nechce tak lze. Vecer se mi kocour vycural do postele a celou noc chodil casto na zachudek. Si rikam, stres je v novym prostredi. Rano se mi vycural do postele zas a koukam je v tom krev. Chudak ma brutalni zanet mocaku. Bych chlapa pretrhla. Asi mu cural mimo zachudek tak si vymyslel alergii, aby je moh dat pryc a kocour zatim trpel. zatim stacilo zajit na veterinu nasadit kocourovi antibiotika a pripadne nejake poradne zradlo ( dones k nim friskies, takze jestli byly krmeni temihle srackami, budu stastna kdyz to nebudou kameny a nebude muset byt kocour na diete). Fakt me ty lidi nekdy serou, to jako sakra nevidel, ze cura krev.
Si sem napochodoval kocku v naruci ani nekych. ma moc zajimavou alergii. debiiiiiiiiiiil

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:29
- Nahlásit

Atusch
najede na Pražský okruh a vyrazí směr Brno , sjede na Jesenici a někdo na ní počká třeba u Lídla, ale z jesenice je to i krásně značené na Jílové (z kruháku druhý výjezd a pak po hlavní až do Jílového na náměstí.)

to sem zvládla i já!!! to jenom, aby se na můj hrdinskej výkon nezapomnělo, že sem dala trasu Vary - jílovskej cvičák hned na poprvý úpa docela sama! Až k brance cvičáku Z čehož plyne, že to maruš musí zvládnout taky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

Zdar, co novýho, nějaký nový choroby, psi, průsery, radosti a strasti???
Opět bych si prosila stručný vejcuc, dik

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:33
- Nahlásit

lucYnka XIII
Si sem napochodoval kocku v naruci ani nekych. ma moc zajimavou alergii. debiiiiiiiiiiil

bať bať, těžkej alergik jako půlka národa, která to zjistí po čtvrt roce co ten "loztomilej plyšáček" poporoste.
Prosim tě, můžeš mi poradit čim mam nastříkat kočky proti klíšťatům, aby to fungalo i proti blechám?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:34
- Nahlásit

čus blázni
no taťka Péťa je pěknej magor, nicméně ta ženská co s ním spala je úpa největší nevim co, ty woe von tam má bejvalku, vona se s ním zná tejden a šupky dupky do pelíšku fakt nechápu.
Marush
pročs zabila malonyxu???????????

hele z Mníšku do Jílovýho přes krč to máš dost voklikou. já teda jezdím zadem přes Řitku Davli a sem v Jílovým, ale minimálně můžeš jet přes radotín na Zbraslaf, Břežany a Jílový není to nic složitýho (i když jak pro koho :lol

kejtlin
co Goša?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:35
- Nahlásit

jbat
jéééé hat taky pojede?? ))) tak marušdržhubu tě může nabrat,se domlufte..zas komorní akce hrozí
Marush
někdo chytrej to musí ligosdticvky pořešit
..a to já nejsem...

lucYnka XIII
Chudak ma brutalni zanet mocaku
no to sou prostě zmrdi!! přesně proto kocour mazal z domu a dyš uš šel jeden,vemem to při jednom

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:37
- Nahlásit

all
ví něgdo co je s tou pawlinkou????????????????
http://www.novinky.cz/krimi/230500-ohen-v-chropyni -uhasili-peklo-ale-propuklo-mezi-lidmi.html

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
jéééé hat taky pojede??

jasssssssně, jestli jste teda nechtěli mít uzavřenou akci jen pro psy a chytrý lidi... pak bychom museli mezi zaostalé do Stromofky.

Marush
koho všeho budeš nabírat? essi jen mě, tak se někam přiblížím (fuj, doprdele, co ten můj kretén žere, že tak nechutně prdí???? ) a pak určitě trefíme, essi nemáš GPS, vem mapu, v četbě mapy jsem nejlepší. )))

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:39 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

lucYnka XIII
alergie....

Jasný to jsou lidi co jsou aklergický na to starat se o ty zvířata a platit veta. Mám alergii na srst,že mám vyrážku a pčíkám,ale to se po čase s tim zvířetem podá, velmi minimálně má někdo fakt extrémní alergii, že se dusí, to jsou jen kecy, prdy, beďary samozřejmě. to jsou lidi co maj třá psa,narodí se jim dítě psa měli místo dítěte bo jsou kreténi,tak najednou dítě je alergický pryč se psem...apod, já jsem dost silně alergická na takovýhle idioty například a dycky se mi začne hned votvírat kudla v kapse!
.

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:40
- Nahlásit

davidkova renata
ví něgdo co je s tou pawlinkou????????????????

něco s komysí....?

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:42
- Nahlásit

jbat
davidkova renata
Baico

takže co dybych tě Jébate nabrala někde třá na smíchově,hele já se optám táty, on je v tom zdatný v té logistice a vymyslí nejoptimálnější trasu a kde tě nabrat...Takže asik nebudem brát Mařku a jejího Gerdopsovoda, toho by nabrala druhá posádka?! Je to tak ?!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:43
- Nahlásit

lucYnka XIII
když takových lidí jsou strašný mraky, bohužel to kočky odnáší možná víc než psi
add. krmení friskies - to máš těžký, stejně jako pedigree u psů - vždyť on Bruno po tom dělá taková krásná pevná hovínka, že
Hele, dotaz, může se kočkám něco zásadního stát, když žerou z principu jen a pouze psí granule (krom masa a občas konzervy tu tak jednou za měsíc)? Oni kočičí granule nechtěj, vyzkoušeli jsme několik značek. Jako třá je i žrali, ale jak jsme šli krmit psi, tak se vybodli na svý a napochodovali ke kanárkovi a žrali s ním jeho granule Psi dostávaj Royal nebo Mera dog

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

bonc
Prosim tě, můžeš mi poradit čim mam nastříkat kočky proti klíšťatům, aby to fungalo i proti blechám?
Muzes zkusit frontline spray, ale v nekterejch mistech uz jsou na to klistata i blechy odolny a nefunguje. Radsi dej frontline combo pipetu, ale fakt kocici, ty combo maj jine slozeni. Jinac jsou vetsinou jen na blechy.

davidkova renata
no to sou prostě zmrdi!! přesně proto kocour mazal z domu a dyš uš šel jeden,vemem to při jednom
prave bych ty lidi zabila z fleku, chjo

jbat
Člen
- Nahlásit

Marush
takže co dybych tě Jébate nabrala někde třá na smíchově,hele

jasný, fakt kdekolif, kam pojede mastná tyč. smíchov konkrétně je naprosto v poho.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:47 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Marush
máš recht pani, mě naskakovala taková jakoby kopřivka z krátký srsti amstafa, když jsme ho přivezli z útulku, ale během měsíce se to srovnalo a bylo to úpa ok pak už
z koček někdy taky trochu pčíkám (u nový kočky), ale za chvilku se to zase poddá, těch brutus alergií je fakt málo
Známej má alergii na kočky, ale opravdu brutální, pozná i když se jim sousedovic kočka projde přes chodbu v baráku (když je to chviličku před ním samozřejmě), má alergii i na psy, ale mírnější, bere nějaký antihistaminika - provozuje útulek, s manželkou hotel pro psy a mají svou chovku NO, doma v bytě maj jorkšírku a všechno v poho...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:47 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Eldoguero
Hele, dotaz, může se kočkám něco zásadního stát, když žerou z principu jen a pouze psí granule
No psi granule maj min bilkovin a vic sacharidu, ktere kocky potrebuji uplne minimalne. Pokud je zerou obcas bych to neresila, ale furt by nemeli a hodne bych je dopovala masem kdyz uz.

all
podte mi nekdo toho kocoura podrzet at mu muzu pichnout antibiotika, chce me kousnout

edit- uz nic uz jsem si poradila sama, kdyz jste takovy neochotny

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:50
- Nahlásit

lucYnka XIII
právě že frontline už nezabírá, loni už jsem ho vzdala - nebyl rozdíl mezi tim jestli byli nastříkaný nebo ne - a nasadila těžkou chemii - arpalid neo. A pak jsem se tady na podzim dozvěděla že je pro kočky jedovatej Psy holt teda naspotuju, ale kočky se mi nechce, už takhle to bude majlant... dá se koupit spot ve vetlékárně nebo musim k vetoj? Na jak dlouho to vůbec je, na měsíc, dva?

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:51
- Nahlásit

žije pawlinka? jinak du na kozí dětky. tak nerušte.

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:52
- Nahlásit

Eldoguero
Známej má alergii na kočky, ale opravdu brutální, pozná i když se jim sousedovic kočka projde přes chotbu v baráku (když je to chviličku před ním samozřejmě), má alergii i na psi, ale mírnější, bere nějaký antihistaminika a provozuje útulek, s manželkou hotel pro psy a mají svou chovku NO, doma v bytě maj jorkšírku a všechno v poho...

!!!!!!!!!!!!! To je přesně vono, já mám bruto alergii na kvetoucí svině kytky,stromy,ale prostě taky ven jdu že jo,vemu prášky a je! Když se z tohohle důvodu lidi zbavujou zvířat jsou to povětšinou nechutný výmluvy!!! Akorát ve svý tuposti zjistěj že zvíře sere a žere a celkově nejni to co voni jako čekali..protože maj hlavu opět zaraženou velmi hluboko v prdeli...!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:52
- Nahlásit

kdo je Jitka Batoušková????

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:53
- Nahlásit

Monty
já, tos jako nepoznala??

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
sem ho držela, jenom sem ti to nestihla napsat, sem měla plný ruce

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:54
- Nahlásit

Lidi du kuchtit,zatim zduřte!

Gerda
Člen
- Nahlásit

Nazdar pipky, řešíte logistiku? Mám teda volný svoje auto, páč musim jet svojim, jelikož nevim, kdy budu muset zpět do práce, ale budu muset určitě. Raději tentokrát odvoz nikomu nenabídnu, co kdybych musela náhodou ject jenom do práce! Ach bože. Ráda bych, aby jela Atuše a hancaw a Pavliii taky eště a ztratila se nám nějak děsně Kratochvílka. Jak se máte lumpícííí????

Monty
Člen
- Nahlásit

makrel
čaute paní, jak to vidíte tento týden?

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
oni právě dostávaj maso, tak obden určitě, ale kočičí granule mají v misce třá týden nedotčený a cpou se u psů, nakonec to dopadne tak, že ty jejich granule nasypu lišákovi a zkusím zas koupit jiný, oni je žerou dva, tři dny a zas prd
Jsou to kocouři sqateři venkovní přistěhovalí, ale zas si říkám, že když už u nás zakotvili, tak ať se nemaj zle, že jo
Navíc mám pocit, že choděj dolů ob barák ke kámošům černejm kocourům a na oplátku černochy zas tahaj k nám - je to normální, tohle nám nikdy žádná kočka nedělala, že by si jako tahala do baráku kámoše na psí granule
Ale tak ok, budu jim dávat víc masa, dík

jablunka
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
podte mi nekdo toho kocoura podrzet at mu muzu pichnout antibiotika, chce me kousnout
Já vždycky starýho kocoura balila do starýho svetru,poradil mi to doktor Herriot.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:55
- Nahlásit

jbat
mám v práci zablokovaný FB, takže mi to přišlo mailem, uvidím to až večer nebo až zítra, nevím jestli půjdu dneska k našim na net

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:55
- Nahlásit

Monty
těžko říct, můžu zítra, ale to bude asi pršet.

<< 1 ... 7290 . 7291 . 7292 . 7293 . 7294 . 7295 . 7296 . 7297 . 7298 . 7299 . 7300 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání