Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7290 . 7291 . 7292 . 7293 . 7294 . 7295 . 7296 . 7297 . 7298 . 7299 . 7300 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:05 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Crysa
je mediální hvjezda, mluví o maliňácích v Psích kusech....
edit: a je tam vyfocená

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:14
- Nahlásit

Ahoj lidi prosím chodí sem ještě Joker?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:28
- Nahlásit

kejtlin
je mediální hvjezda, mluví o maliňácích v Psích kusech....
edit: a je tam vyfocená

výýýýborně, je to velmi slavný člověk, co žumpik, to celebryta!

Petra
už dávno ne, ale možná renata má na ní ještě nějaký spojení.

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:36
- Nahlásit

Tož sem nakoupila a zapoměla sem v autě dva zmrzlinové kornoutky všimla sem si jich až v momentě kdy žaludek potažený srstí na čtyřech nochách divně přežvikoval jak kráva,to už ovšem soukal zbytek papírových obalů včetně igelitovýho pytlíku ve kterým byli tož doufám že zejtra ta sračka bé zabalená v sáčku už Du vyluksovat vozidlopawLINkaOK

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:56
- Nahlásit

Tak. Sfrkla jsem Farmáře, 5.-8. díl.
Su z toho velmi vyčerpané a deprimované, asi jsem nikdy nepoznala lásku a měla bych ihned napsat Farmářovi Hájkovi, protože ten jedinej z nich to myslel upřímně!
Hele a ta Adriana se od začátku jevila jako debilka...?

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:08
- Nahlásit

taky je u vás tak strašně ohavně? Prší a fičí severák, úplně to lomcuje barákem.. doma na větrný hůrce to bude hustý, asi budu muset vzít Bádu a Kokosa ven na vodítku aby mi neulítli. Budu pouštět bílýho a černýho draka vůbec to dneska asi vezmem dost zkrátka, je to tam fakt hnus. Včera bylo krásně, to sem musela do večera sedět v práci, teď můžu jít domu a je tam tak, že se mi ani nechce

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:10
- Nahlásit

danajasa
žaludek potažený srstí na čtyřech nochách divně přežvikoval jak kráva

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:39
- Nahlásit

kejtlin to uš to vyšlo?

bonctaky je u vás tak strašně ohavně?
jako pokud stojím v bytě, tak krz to vokno to vypadá jako strašlivě krásnej slunečnej den. Pak vystrčím rypák mezi dveřma, průvan mi ho přibouchne a při nasratém skenování z okna na protější straně na mě čumí hnusný černý mraky. jako nevim vo co tumu počasí jako de ..
ale asi taky půjdu plachtit a venčit..

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:50
- Nahlásit

jbat
tam se jeví jako krávy téměř fšichni, až na kozího dětka teda

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:56
- Nahlásit

Pořídila jsem si dnes parádní zoo:

V práci jsem dřela jako mezek, pak jsem jela z práce na kole domů, zmokla jsem jako slepice a byla jsem od potu mokrá jako myš, protože jsem šlapala proti větru jako vůl.

Za chvílu jedu kamarádovi na vernisáž a z tama si dovezu ještě opičku.

Jo, a venku je počasí, že by ani psa nevyhnal.

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:57
- Nahlásit

Milé velkokynoložky,čeho je tato sousedojc čuba kříženec, je z outulku,je jí rok a prej je kříženec ridžbíčka,vidíte to tam někdo?! Já teda ne...

ty ouška jí nedržej nahoře to jen skočila...

je vysoká jak duberman a i tak štíhlá....co to jeeeeeeeee teda?

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:01
- Nahlásit

Marush
tak štíhlá....co to jeeeeeeeee teda
Klasický zušlechtěný vlčák(impakt promine)

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:05
- Nahlásit

Marush
neni to NO s dobrmanem?

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
no my si to myslíme též,ale Zorka furt že je to ridžbegus,což je kravina podle mě..jako vidim telo zhuba jak dobrman a má znaky vofčáka že jo...možná i více psůch dohrpmady,jakože třá jeden rodič byl už kříženej víš co....nevim no...

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:15
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974&feature =related

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:17 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Marush voe ale dyš řekne starý Blaškový v sámošce že je to tím rýčbegem, tak je pak za hvězdu, bo to už je plemeno kerý Blašková zná jen s tý télevíze. Dyby řekla že je to s dobrmanem, tak se jí Blašková vysměje, páč dobrmana měl starej Novák a to byl debil pes, že to svjet neviděl a ještě byl ten dobrman teplej a to by pak jejich čupka vypadala jako čupka a ne jak kříženec vzácnejch moc cenejch psůch.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:17
- Nahlásit

Marush
prostě vořech je to

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:19
- Nahlásit

Crysa
jo takhle..tak to jo

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:21
- Nahlásit

Marush ale můžeš je nalákat na tu naší voříškijádu, bo tam v přihláškách jsou to klenoty co ty lidi maj a do těch kolonek vypíšou. Třá takovej Šmudla je kříženec tak cenejch plemen, který ani nebyli dovezený do ČR, takže jim musel Šmudla v 8 tejdnech minimálně přejít státní hranici, bo jináč by ho neměli! Takže se můžou přijet blejsknout s kříženkou rýčbeka, páč to budou oslňovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:30
- Nahlásit

Crysa
bo tam v přihláškách jsou to klenoty co ty lidi maj a do těch kolonek vypíšou.
Todleto mi lidi dělají taky. Věčně mám v přihláškách japonské špice (dokonce i čistokrevné bez pépé a představ si, že to vzácené raritní plemeno dones táta z práce, bo jich tam vrhla fenka hned vosum za hromadou dřeva u pily ), modré gaskoňské ohaře (kteří vypadají nemlich jako tenhleten zušlechtěnej dobrman od Mařky) a tak podobně
Navíc jsou děsně nasraní gdyž se s tím odmítnu vypisovat do startovky a napíšu tam "mix"

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:41
- Nahlásit

Biluška
v přihláškách japonské špice (dokonce i čistokrevné bez pépé a představ si, že to vzácené raritní plemeno dones táta z práce, bo jich tam vrhla fenka hned vosum za hromadou dřeva u pily ), modré gaskoňské ohaře (kteří vypadají nemlich jako tenhleten zušlechtěnej dobrman od Mařky) a tak podobně
jj
ale mě se líbej ty lidi na tý akci, jak si tohle všechno vzájemně vyprávěj, moudře na sebe kejvaj hlavama, zažraný do toho co jim ten druhej vypráví, pak oni zas ještě trochu přikrášlí zrod a život jejich Alíka, bo nemůže bejt běžnej vořech vot naší Asty se sousedovo jezefčíkem, a vo to ucho taky nepřišel u pastičky, ale v bitvě s osmkrát větším psem když hájil dvůr a život vnuka.. a tak se tak na sebe všichni usmívaj, vyprávěj si, nezáviděj si, zavzpomínaj na všechny ty Brity a Kazany a Asty co jim životem prošli. A zas odpoledne, řádně pupky nacpány z kantýny, hlavy nacpány příběhy dalších lidí, s plnejma rukama tašek co dostali a vyhráli a rozjížděj se domů s pokřiky "tak zas zarooook, naschléééé"

A jdu po vzoru Amundsena venčit psy do vichřice, vůůbec se mě ale nesce.. :-/ ještě že už práci s nima mám hotovou z dopoledna.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:42
- Nahlásit

Biluška

to nic neni, to mi máme vevrkodava

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:44
- Nahlásit

Crysa

A jdu po vzoru Amundsena venčit psy do vichřice, vůůbec se mě ale nesce.

si teda měká bo já sem venku se psama celej den... heč...

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:46
- Nahlásit

Pumpasi teda měká bo já sem venku se psama celej den... heč...
já byla od devíti do jedný, už mi přestalo hučet v uších, tak zas vyrážím, 2x min. hodinu..

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:47
- Nahlásit

Crysa

hmm, sem se ráno načísla a hned sem zmokla, pak mi to vítr zosfouk a teď sem už tak nehorázně špinavá, že na cestu dom musim počkat, až se setmí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:54
- Nahlásit

Pumpa
to nic neni, to mi máme vevrkodava
jo, to taky potkávám furt. Nádražní honiče, kokrsety, americké jezevčíky....

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:55
- Nahlásit

jako já myslela že mám pracovní vemeno,ale to rozmazlený malopso odmítlo jít na procházku v mírnym deštíčku,lehlo si na ulici a pak na mě skákalo,že jako teďko ne...a pak v předsíni mě hryzla do krve zas byl cirkus nenormálny...je to velmi chytrý pes

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:56
- Nahlásit

Crysaale mě se líbej ty lidi na tý akci, jak si tohle všechno vzájemně vyprávěj, moudře na sebe kejvaj hlavama, zažraný do toho co jim ten druhej vypráví, pak oni zas ještě trochu přikrášlí zrod a život jejich Alíka, bo nemůže bejt běžnej vořech vot naší Asty se sousedovo jezefčíkem, a vo to ucho taky nepřišel u pastičky, ale v bitvě s osmkrát větším psem když hájil dvůr a život vnuka.. a tak se tak na sebe všichni usmívaj, vyprávěj si, nezáviděj si, zavzpomínaj na všechny ty Brity a Kazany a Asty co jim životem prošli. A zas odpoledne, řádně pupky nacpány z kantýny, hlavy nacpány příběhy dalších lidí, s plnejma rukama tašek co dostali a vyhráli a rozjížděj se domů s pokřiky "tak zas zarooook, naschléééé"

Pani vy ste totak dojemně vopsala,že by vás měli vytesat do kamene.Popř.to poslat do ůtulků jako voběžník jak nabízet zušlechtěné vzácnostě

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:58
- Nahlásit

Biluška

a americkej retrívr a anglickej labrador...

známej přijel na skok z austrálie a říkal, že tam maj nový plemeno retrívpoodle

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 16:58
- Nahlásit

Crysa
to uš to vyšlo?
mám předplatný, dneska jsem je měla ve schránce
Já byla na 3 hodiny dneska, jsem trochu zabloudila no...
all
Tessa mi dneska spadla do Labe, já ji teda vylovila po asi 5ti minutách, neslyšela jsem její zvoneček, tak jsem začala ji shánět, ona se netopila, stačila tam, ale byl tam příkrej sráz všude a nemohla vylézt, naštěstí štěkala. Všichni držte palce aby ji zejtra nechytli záda, já ji teda vytřela svojí mikinou a doma hned vyfénovala, ale stejně šla vlhká domů cca půl hodiny, má hustou podsadu, tak schne hrozně dlouho

<< 1 ... 7290 . 7291 . 7292 . 7293 . 7294 . 7295 . 7296 . 7297 . 7298 . 7299 . 7300 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání