Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7245 . 7246 . 7247 . 7248 . 7249 . 7250 . 7251 . 7252 . 7253 . 7254 . 7255 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:01
- Nahlásit

Marush
no to snad né já tam konečně chci jet po 3 týdnech a Nyksá nikde? Nemůžeš si marodění nechat na lepší den než na sobotu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:03
- Nahlásit

Marush
....www.fšechnoješpatně.cz!
www.didoprdele.cz a laskavěseuzdrafdosoboty.com !! je teprf štvrtek a atuš to chudák nedá esi neuzří nyksynu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:05
- Nahlásit

leyenda
Já to být nemůžu, protože si žádám o opatrovnictví. Ona by musela jít k soudu a říct, koho chce jako opatrovníka. Vsadíme se, že by řekla mojí ségru? Když jí tak věří? Ty svini svinutý vychcaný?
Dneska jsem se například dozvěděla, jak se ségra se švagrem starali. Byli tu prý furt. Tak říkám: mámo, vždyť sem jezdili jen jednou nebo dvakrát ročně, zatímco my s manželem jsme tu byli každý měsíc nejméně jednou až dvakrát a zpočátku (rok) každý víkend!
Tak prej, že oni chodili do práce!!!!
Říkám: a my ne???
No, ale oni to měli z Ústí daleko.
Já: A já z Brna ne???
Tak prej, že jim věří.
A byt jim přepsala, protože jí prý bylo špatně.
Říkám: a víš, že jim musíš platit opravy toho bytu, i když tam nebydlíš?
Tak prý to není pravda. Říkám: je to pravda, máš to ve smlouvě. Ona: ale oni všechno platí sami. Tak říkám: ano, platí, ale ze tvých peněz, protože vládnou tvým bankovním účtem a tvým důchodem. A ona: já důchod nedostávám. Tak říkám: dostáváš, ale Sláva Ti ho bere, takže ho nemáš. Tak už jim nic nepodepisuj!!! Byt máš pryč, peníze máš asi taky pryč, tak ať ti zůstane aspoň ten důchod.
A co na to ona?: dyť já byt nepotřebuju...

Kromě toho se mě asi 8 x zeptala, kde bydlím. Furt bruslila kolem toho a kroutila ty otázky všelijak. Vždycky jsem jí řekla, že u kamarádů. A pak, proč nebydlím u ní. Tak říkám: protože jsi dala byt Slávě a tam mě tam nepustí.
Ona: to není pravda, to není možný.
Já: ale je to pravda.
Ona: A ví o tom Jarda?
Já: Ví, ten byl u toho a když jsem jim řekla, že bych potřebovala někde přespávat, když za Tebou přijedu, tak mi Jarda řekl, že nepotřebuju. Že mám bydlet u kamarádů. Takže takhle ty, matko, nepotřebuješ byt. Když za tebou přijede tvoje dcera, tak musí bydlet u kamarádů, protože nemá kde spát.
Tak prej se jich na to zeptá, až přijedou.
Říkám: a kde je Sláva, že sem nejezdí?
Ona: protože chodí do práce.
Já: nechodí do žádné práce, je už pár let v důchodu.
Ona: a nech mě, mě z toho bolí hlava. Já jim věřím.

Takže takhle. Jsou to všech kurev futrál. Jednou se o ní v něčem postarali. JEDNOU. A takhle to dopadlo. Hajzli jedni vychcaný. Táta se chudák musí obracet v hrobě.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:06
- Nahlásit

doufám, že ten vichr nebude zejtra doopravdy by mě to nasralo chci jít s čoklama, vyběhat je do lesa

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:08
- Nahlásit

Vlčáčková
Takže takhle
co na to říct..snad jen,že je to celkem častej scénář,což je ti samo k hovnu..nápad nemám žádnej v tomdle přípatku bo je to nevodhadnutelný stejnak

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:10
- Nahlásit

Vlčáčková
prosimtě jak si může určovat opatrovníka když je u soudu žádost o opatrovnictví????????

Lola1
Člen
- Nahlásit

zdravím múdr srdečně, Marush lituji, ségru zdravím též srdečně, vesty s manekýnkou jsem uš viděla, makrel posílám soustrast. Nestíhám.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Malinka

upřímnou soustrast

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:11
- Nahlásit

davidkova renata
NO, tady je každá rada drahá. Bo ty dvě kurvy disponují plnou mocí od ní, že souhlasí s tím, aby jí zastupovali. Nevím, co by to udělalo, kdyby další plnou moc podepsala mě. Pokud by jí tedy podepsala.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:11
- Nahlásit

Lola1
makrel posílám soustrast.
co se stalo lybyčce????? nestíhám též!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:12
- Nahlásit

davidkova renata

www.didoprdel.cz

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:12
- Nahlásit

Alexa
Nevím. Říkala jsem té úřednici, ať mi vysvětlí, jak může určit svého zástupce ke zbavení své svéprávnosti, když je to zbavení na popud doktora a nedělá se jistě jen tak pro nic za nic, ale z důvodu, že prostě svéprávná není! To je naprostý nesmysl.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
Atusch

mám neschopenku do pindělí...vycházky mám od 10ti do 13,jedine dyby jste kousali dopo....se du zabít nechte mě bejt

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:22
- Nahlásit

VlčáčkováNevím. Říkala jsem té úřednici, ať mi vysvětlí, jak může určit svého zástupce ke zbavení své svéprávnosti, když je to zbavení na popud doktora a nedělá se jistě jen tak pro nic za nic, ale z důvodu, že prostě svéprávná není! To je naprostý nesmysl.
tohle na tom právě nechápu též.. ale v podstatě už tě vydědila když se to tak vezme, tak ještě bacha, abys právem za zastupování nepřišla k jejímu účtu, kde bude brutal mínus a nějakej úvěr s tím, že na tobě ještě bude ho splácet.
Zeptám se možná drsně, stojí ti to opatrovnictví za to? stejně už mámu oškubali, ty z toho stejně nic mít nebudeš, matka stejně zapomene do hodiny žes za ní byla. Já osobně už bych se na všechno asi vysrala, když stejně není oč bojovat, tak ať si to nacpou do chřtánu, von jim to ten z hůry jednou vrátí, až budou staří, dementní a chromí.. stejnou svoloč si oni musí hřát na prsou když v tom vyrůstaj. Asi bych za mámou jezdila že je to máma a nějaká ta morální povinnost tam je a zbytek? Vlastně žádnej nejní..

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:25
- Nahlásit

Crysa
Vlčáčková
no asi tak a hlavně oni si asi neuvědomují že za ten pobyt v ldn se platí takže jim z toho důchodu asi moc nezbude

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:26
- Nahlásit

Marush
já bych taky někdy ráda viděla Nyxu........

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Crysa
Už mě to taky napadlo. Ona už mě nakonec 4 roky nepouštěla do bytu. Oni v tom jen pokračují. Jenže vtip je v tom, že až bude potřebovat peníze na péči - třeba na nějakou operaci, na nějaký nadstandard, tak se ty peníze vezmou kde??? Natáhne brka nato, že jí někdo okradl, a tak není z čeho brát. Navíc já jí naspořila skoro 130 tisíc na její jméno. To oni zatím nevědí, ale záhy se dozvědí. Takže ještě přijdu o svoje peníze.

Alexa
Buď klidná. To oni vědí dobře. Ale systém je nastaven tak, že stejně vždycky něco zbyde.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:28
- Nahlásit

kejtlin
já bych taky někdy ráda viděla Nyxu........

vem si hokejovou výstroj ale, je to vobluda!

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:29
- Nahlásit

davidkova renata
mě se nestalo nic, tose Lola asi přepsala

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:33
- Nahlásit

Gerda
jesi tady budou puntikatý kulky, tak tam určitě nemůže bejt nic intelektuálního jako disciplína, to by dělat kulkové nemohli.
Teda pani, jste velmi mooooc drzá se mi zdá
Puntíkaté kulky jsou právě velmi mnoho intelektuální, ale to vy nemůžete samozřejmě vědět, páč žádný bílý psy nemáte (to je taky jediný co vás omlouvá )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
vem si hokejovou výstroj ale, je to vobluda!

mám školení od Goši když byla mimi

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:42
- Nahlásit

kejtlin
já bych taky někdy ráda viděla Nyxu

tak pojďme ňák venčit šicky nebo cooo, mám fotky malopsa,ale nemám zas kabel....

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:44
- Nahlásit

Marush
tak pojďme ňák venčit šicky nebo cooo, mám fotky malopsa,ale nemám zas kabel....

simtě Kejtlin je zdaleka. ale mohl by bejt zas ňákej sraz v Jílovym,nebude?

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:45
- Nahlásit

zuzanarosakova
aha,mě je blbě du spát,domluvte něco nebo se vypněte a buďte dobrý,dobrou!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:51
- Nahlásit

Marush
já si du dát diáček mjami mjami

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:53
- Nahlásit

Vlčáčková
Navíc já jí naspořila skoro 130 tisíc na její jméno. To oni zatím nevědí, ale záhy se dozvědí. Takže ještě přijdu o svoje peníze.

a to to nemůžeš zrušit??????????????

zuzanarosakova
ale mohl by bejt zas ňákej sraz v Jílovym,nebude?
jasně bude zas po těch kanystrovejch zkouškách

Crysa
hele už jsi viděla váš nový pohotovostní vůz????????????,

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:54
- Nahlásit

Vlčáčková
A to legalne jde, ze jim dala svuj byt a prachy?
Skoro vsude je to tak, ze rodice musi obdarovavat deti rovnym dilem, pokud se tak nestane a behem zivota nekdo z deti dostane vic, vyrovnava se to podilem na dedictvi. Zrejme po tve matce uz nebude co dedit, protoze jim uz vsechno dala, nicmene by ti meli vyplatit tvoji pulku (svych jiz nabytych daru) nejpozdeji tedy pri jejim umrti. Ja vim, ze jsou tohle hnusny spory, ale nenech se toho opatrovnictvi zbavit, ono by se taky mohlo stat, ze pak bude nekde skomirat a nebude mit ani na mineralku, protoze ji zbytek duchodu (co ji zbyde po zaplaceni domova) seberou. A buhvi, co za ni jeste porozhodujou, treba, ze je domov zbytecne drahej, co ty vis.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:55
- Nahlásit

Alexa
jasně bude zas po těch kanystrovejch zkouškách

tak super

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:58
- Nahlásit

leyenda
Jakou půlku, Beruško? Já jsem její JEDINÝ dítě. Moje ségra není její, víš? Je tátova z předchozího manželství. A je o 20 let starší než já. A ten byt jsme si pořizovali, když mě bylo 15. Čili ségře bylo 35 a měla už svoje.

Alexa
Zrušit to nemůžu. Je to stavebko a penzijko.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:58
- Nahlásit

Alexa

ale koukám, že ti flákačský vořeši moc netáhnou, co, bych je flákla bičem přes hřbet

<< 1 ... 7245 . 7246 . 7247 . 7248 . 7249 . 7250 . 7251 . 7252 . 7253 . 7254 . 7255 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání