Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7236 . 7237 . 7238 . 7239 . 7240 . 7241 . 7242 . 7243 . 7244 . 7245 . 7246 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:14
- Nahlásit

Eldoguero
a jbatce píše baba v mužském rodě, že s ní chce něco...asi jbat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:15
- Nahlásit

jbat
Lola1 má posraný paty,
danajsa je hyena (a sme zase u té schýzy.... ),
leyenda je oranžová a Gerdu kous kocour, který vrtí ocáskem.

voléééé teď z toho mám schízu já
ale dík pani za vejcuc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:16
- Nahlásit

makrel
jbatce píše baba v mužském rodě, že s ní chce něco...asi jbat
no co no, tak každej to má jinak, třá je to baba, co už brzo bude chlap

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:17
- Nahlásit

makrel
a jbatce píše baba v mužském rodě, že s ní chce něco...asi jbat

ale houno, mamka mi na to dokonce napsala, že chápe, že chlastám, což je myslím všeříkající.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:22
- Nahlásit

Já začala trochu dělat s malodogama a zjistila jsem, že je to jak v životě - pejsci jsou pdstatně tupější než fenky jeden jen aportuje, druhý zas jen kouše, dlabou mi na palmsky a lezou až na hlavu fenky jsou žravější, aportujou i koušou a k tomu ještě začínají chodit u nohy (trochu teda no, jsou malinký ještě ) krom jedné, která by velmi nutně potřebovala splynout se mnou v jedno tělo, je to malá vtěrka
Malý dementní vlkošed už pobral, že po přivolání VŽDY a za všech okolností následuje sedni a už se netváří, jako že ho denně pjetkrát mlátim do hlavy a velký vlkošed začíná zjišťova, že mu přecejen jeden balonek v hubě vlastně nestačí, a že velmi nutně potřebuje ten druhý co mám v ruce - konečně je to velmi zabržděné zvíře

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:24 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

ty to to nasere, dneska je tak krásně a já budu muset makat, zítra budu úplně vyřízená a dodělám se tím, že budu trimovat Sophyji, v sobotu jdeme na výstavu, to se zase nevyspím a neodpočinu, tak se plánuju na kolaudačce opít do němoty, aspoń si odpočinu

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:25
- Nahlásit

Takhle se adoptuje, děcka
http://www.mauritiushot.com/chinese-animal-lover-l i-zongwen-adopts-140-stray-dogs/

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

Jo a vlastně ještě jedna veledůležitá informace - VČERA MUŠ KONEČNĚ PŘIVEZL NOVÉ AUTO!!! (samozřejmě, že ne nové), je tuuuuuuze moc veliké, asi se nám tam konečně vejdou všichni vořeši

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

Gerda
ty fole 140 psů, tag to je masakr, víc si ovšem nepřečtu, protože moje angličtina je mizerná

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:32
- Nahlásit

Eldoguero
všichni vořeši i s těma šesti malodogama navíc, co už vod teď máte? ))) Ať už si je někdo dobrý vezme, kde jsou všichni bělobychtiví zájemcííí?

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:32
- Nahlásit

Eldoguero
VČERA MUŠ KONEČNĚ PŘIVEZL NOVÉ AUTO!!!
Tož tedy gratuluju a ať dlouho slouží!!

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:33
- Nahlásit

Eldoguero
to dovezl kamión?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:35
- Nahlásit

nový typ flexiny, tu chci!

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:36
- Nahlásit

Gerda
já taky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:37
- Nahlásit

Monty
tsss, zas tolik psůch nemáme
Gerda
to chci taky

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:40
- Nahlásit

Eldoguero
a kolik máte ještě malodog?

add vodítko, kdybychom si ho pořídili, to bychom měli věčně cajty v patách

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

Monty
Eldoguero
zkusim zjistit, kde se to dá sehnat Na malopsy to bude ok, ale neumim si představit na tom vést velkýho psa )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:48
- Nahlásit

Monty
furt stejně pani
add vodítko, kdybychom si ho pořídili, to bychom měli věčně cajty v patách
A dovedete si představit co by dělala naše sousedka šmíračka a tuze blbá pí... normálně by jí křáplo, do hodiny bych měla doma policajty, veter. správu a pro jistotu i sociálku, páč, co kdybych to zkoušela i na malodítě, že
Jo a vy fšichni tyranky, víte, že pes, který žije doma (uvnitř v domě, v bytě) je pes týraný je fuk jak často je venčen, kolik času tráví s páníčkem (paničkou), jak moc se mu lidi věnujou, prostě je týrán kdežto pes, který je trvale venku ve "výběhu" ale iks let se z toho "výběhu" nedostane ven, své majitele vidí jednou denně, když mu nesou žrádlo (krmení musí být nepravidelné, páč jinak si čokl zvykne na určitý čas a pak prudí ) je pes správně držený a velmi moc šťastný ne? tak já do nedávna taky ne

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:50 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Gerda
hele já bych to brala na Bonninku, páč stejně na ní budu fleksu potřebovat, kdyby to bylo za rozumnou cenu, počítej se mnou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:50
- Nahlásit

Eldoguero
tak já do nedávna taky ne
já uš to vim dlouho)))) to je jasná vjec,pani

du pá nepyšte

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:50
- Nahlásit

Eldoguero
Jo a vy fšichni tyranky, víte, že pes, který žije doma (uvnitř v domě, v bytě) je pes týraný
jo to fím, jak jsem se šla ptát na jednu garsonku řed tou mojí, tak mi paní řekla, že má strašně ráda psy, ale že nepatří do bytu i otec to ze začátku říkal, ale už jsem ho převychovala

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:51
- Nahlásit

Gerda
moc bysem tu flexinku chtěla!!!!!!!!!!
a mohla by i střílet semtam...

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:52
- Nahlásit

jbat
a mohla by i střílet semtam...
jen sem tam? já bych tu malou potvůrku střílela pořád

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:00
- Nahlásit

davidkova renata
Monty
Nejhorší je, že tenhle blud šíří relativně mladý lidi. Jo a prej, když je pes venku, jako v tom "výběhu" tak nepotřebuje chodit ven, páč mu to stačí. A rotvík nemá celý život přivolání, protože je to tvrdý pes sabiják dále rotvík nepotřebuje chodit na procházky no a nakonec, když je to takový sabiják, je to i velmi dobrý hlídač, hlídá tedy dům a zahradu. Škoda jen, že "výběh" je umístěn ZA domem, odkud nevidí na cestu ani ke vchodu do domu a ani není vidět. Takže vskutku účinný hlídač, že

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:02
- Nahlásit

Eldoguero
Čoveče zrovínka u těch dortíků se někdy majitelů trošku bojim, páč někdy mají opravdu malinko zvláštní náhled na plemeno...jako nerada potkávám lidi s dortem navolno.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:05
- Nahlásit

Eldoguero
krmení musí být nepravidelné, páč jinak si čokl zvykne na určitý čas a pak prudí ) j
ehm.....já taky psy krmím nepravidelně, když mám noční tak kolem poledne, o denní navečer a o volnu taky navečer, ale někdy v 17hod a někdy až kolem 21hod, v létě většinou až kolem 23 hod, až pomine vedro

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:09
- Nahlásit

kejtlin
ehm.....já taky psy krmím nepravidelně, když mám noční tak kolem poledne, o denní navečer a o volnu taky navečer, ale někdy v 17hod a někdy až kolem 21hod, v létě většinou až kolem 23 hod, až pomine vedro

já bych i krmila, ale Blbís žere pokaždý jinak, takže na něj seru - má plnou misku vždy ve stejnou dobu a žere, až se uráčí, stran krmení už na něj nemám nervy...

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:12 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

čus fšicí!

Eldoguero
hele ale s tím nepravidelným krmením to chápu, nám to bohužel vychází tak, že krmíme každej den plus mínus kolem sedmé ráno i večer, následkem čehož Bajša dycky prudí už od šesti, urguje v pravidelných pětiminutových intervalech, zvláště ráno je to velmi otravné dycky přijde, pronese "pane profesore, už je čas!", de zase na pelech, sedne si do pozoru a dělá vzornou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:16
- Nahlásit

Gerda
Tak tyhle dvě čuby NIKDY na volno nebyly a upozorňuju, že jsou fakt hodné a navíc u nás potkáš tak jednoho člověka za dva týdny a to ještě čistě náhodou na louce tady jde spíš o to, že čuby se už víc jak 4 roky vůbec nedostali z toho "výběhu" a jim to přijde naprosto v pořádku
kejtlin
nevím no, oni jsou doma a krmí nepravidelně z důvodu, že pes když si zvykne na určitou dobu, tak se pak dožaduje svého přídělu já jsem teda zastánce krmení v podobnou dobu, aspoň třá večer, odpol. nebo ráno (jasně v případě, když jsem šla do práce se psema, ti co zůstali doma krmil buď přítel večer, když ne, tak já odpol., ty který jsem měla sebou žrali ráno, ale jinak se to snažím dodržovat plus minus pár hodin)

Mimochodem nejedete někdo náhodou v sobotu do Roudnice? Jedem na čumendu a taky zkouknout štěňáka co jsem tam prodávala

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:18
- Nahlásit

Baysha
Tak jasně, ale tebe prudí pes doma, je max tím, že pochoduje rychleji ve "výběhu", neštěká, neječí, prostě jen chodí do kola jak trotl. Mě taky prudí psi před krmením, ale nijak zvlášť mi to nevadí, prostě chápu, že maj hlad Než to roznosím, někteří řvou, ale těch ani ne 5 minut se to fakt dá vydržet.

<< 1 ... 7236 . 7237 . 7238 . 7239 . 7240 . 7241 . 7242 . 7243 . 7244 . 7245 . 7246 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání