| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:57
- Nahlásit
Marush
dyk sou bílý
Právě, kdyby byli kluci vylkošedý, tak jsou podle nich naprosto dokonalí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:58
- Nahlásit
Baico
Právě, kdyby byli kluci vylkošedý, tak jsou podle nich naprosto
jo tagle,tak to zas jooo,šedovlcí jsou nejvíc samozřejmky...ale to je nekonečná diskuse, která nemá vítěze ani poražený
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:05
- Nahlásit
Marush
to je nekonečná diskuse, která nemá vítěze ani poražený
No ty vlastně nevíš, to nejdůležitější. Jsme se s Matese trošku picli na vánoční cvičákovský besídce a já mu slíbila, že když mě i s Fandou dotalčí k ZVV 2 jako s Bajkonůrem, tak mi pořídí vlkošeda .
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:08
- Nahlásit
Baico
No ty vlastně nevíš, to nejdůležitější. Jsme se s Matese trošku picli na vánoční cvičákovský besídce
celkově s tim Matesem podezřele harašíš sem si fšimla...aby ti nepořídil něco inšího nakonec,třá PZko
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:10
- Nahlásit
Baysha
osobně ti stran kastrace neporadím. Já mít čubu, tak se nerozhodnu. Jako vet a člověk aspoň částečně znalej fyziologie říkám, jo, kastruj. Jako člověk, co má rád psy a chce, aby měli normální chování a dospívání říkám ne, je to blbost. Jinak pokud ti jde o nádory, tak už je stejně skoro pozdě.
Klidně bych být tebou počkala, zda se ta faleška rozjede a případně bys je dávala příště. Třeba žádná nebude.
Monty
nejdřív musíš přijít na to, proč to dělá. Pokud z nudy, tak asi přijdeš na to, jak to odstranit, pokud jí tam něco svědí, tak by to chtělo řešit příčinu. ale jinak jsem moc nepochopila, na co se mě ptáš.
Gerda
hele, já mám vitamineral proto, že nemáme problém. Protože si mařka kouše nohy a může to mít ze žrádla, zkusila bych buď ten detox (ale tos už měla, že?), nebo ten digestive. Ten vitamineral můžeš dát zase příště. Jinak já teď Trixovi kvůli těm jaterním testům dávám k tomu vitamineralu normálně ostropestřec. takže to klidně můžeš nakombinovat, pokud by se ti chtělo. jinak si myslím, že na jaře kůra ostropestřece psovi asi vcelku prospěje, známá to tak dělá každý jaro.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:14
- Nahlásit
Z mailu:
Životní moudra z Moravy
Esli ste dobří, nahrnů na vás všecku prácu.
Esli ste kurva dobří, dokážete sa jí zbavit!
V životě je dobré sa pro neco zapálit.
V krematoriu už je pozdě!
Štěstí nezávisí na penězoch.
Ale v limuzíně sa bečí líp než v autobuse!
Nekdy sa sám sebe ptám: Kdo kurva sme? Odkáď sme přišli?
Kam míříme? Jáký má smysl lidská existence?
Pak si naleju odpověď - a je mně dobře!
Tož, Hospoda je jediné místo, kde sa ze savců stanů plazi.
Každé ráno shlédnu seznam 50-ti nejbohatších lídí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:16
- Nahlásit
Maky a Trix
no co mám s tím dělat, z nudy asi ne, já bych řekla, že jí to fakt svědí, teď z hlavy ti neřeknu co nám na to dal vet, jaká mast je na ekzémy nejlepší? až příjdu domů, tak sem napíšu, jak se ta mast jmenuje
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:16 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Maky a Trix
hele to je přesně to dilema, který stran kastrace momentálně mám ale nemyslím si, že je pozdě, stran tumorů mléčné lišty je hodně významná i kastrace po prvním hárání, snižuje výskyt o nějakých tuším 92%... rozhodně bych nekastrovala před prvním háráním, jak to letí v Americe, to sice nádory mléčný lišty eliminuje prakticky k nule, ale v mnoha jiných směrech je to totální brutalita
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:17 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Baysha
máš email?
edit: nebo skype?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:19
- Nahlásit
Baysha
říkám skoro. tady už je to jak vedle.
Monty
a ona tam teda má ekzém, jo? Co jí dělal za vyšetření?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:20
- Nahlásit
Monty
mám oboje.. ale na skype si nepamatuju heslo, vydrž...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:28
- Nahlásit
Maky a Trix
no říkal, že jo, teď už si to nepřesně nepamatuju, jestli se jen na pacinu kouknul, nebo jestli to dával pod mikroskop
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:30
- Nahlásit
Monty
tak už se mi podařilo obnovit heslo, mám nick baysha1000
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:34
- Nahlásit
Monty
hm. Nevim, osobně jsem tu packu neviděla. Jak dlouho jí to matláš? Zlepšuje se to? Zkusila jsi jí dávat na dobu k vašim třeba botky?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:35
- Nahlásit
Maky a Trix
tady už je to jak vedle.
to je fakt, kurňa ale su ráda, že jsi mi potvrdila, co jsem si myslela... zatím se mírně kloním ke kastraci, ale rozhodování stále probíhá...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:36
- Nahlásit
Crysa
Životní moudra z Moravy
zajímavá země ))))))))))))))))))))))))))))))))
Marush
prej mám špatnou komunikaci uvnitř našeho super týmu
to je ale pustá leš!!!! uvnitř našeho supertýmu máte komunykaci více neš výbornou! to dám klidně písemně!
na seznamu nyxím přibilo jedno jméno pod názvem smrť šéfky v přímym přenosu
správně!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:38
- Nahlásit
Baysha
jako pro mě je kastrace prostě důvod, proč se radši budu srát s nadrženým psem samcem, než si pořídit čubu. i když věřím, že čuba je prostě jako společník lepší. A i by mi víc vyhovovala pro to, co potřebuju a chci.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:44
- Nahlásit
Monty
Sophyje si líže packy a má z toho ekzém
no pokud si ty paciny nelíže z nudy, tak bych spíš tipla, že je to naopak - má ekzém, ten ji svědí a proto se líže.
takže bych hlavně zkusila přijít na to, z čeho má ten ekzém - něco nového ve stravě? léky? chození v nějakých alergizujících rostlinách? nějaká chemie nebo kosmetika doma? zkus zapřemýšlet, po čem to začalo nebo po čem se to zhoršuje...
proti olizování samotnému mě napadl tea tree oil, chovatelka ho s úspěchem používá proti lízání stehů po operacích - jen nevím, jestli by se s ním ten ekzém nezhoršil...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:50
- Nahlásit
Marush
aby ti nepořídil něco inšího nakonec,třá PZko
Tak toho bych se nebála
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:52
- Nahlásit
davidkova renata
to je ale pustá leš!!!! uvnitř našeho supertýmu máte komunykaci více neš výbornou! to dám klidně písemně!
Výborně,dík... nebude vadit když příště na rukávek nalepíme xicht tý megery hounomanažerský co tu poroučí? každopádně příští vyhodnocení mejch cílů je za 3 měsíce...tak to ještě asi baba přežije..ale na to ke konci roku beru Nyxátora,bue sedět vedle mě na židli uvidíme na kolik splnim...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:54 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Baysha
už jsem si tě přidala, ale z tvojí strany nemám ještě potvrzení
jako, že právě, že nic, že pořád při starém, ale tea tree oilem by se nemělo nic pokazit, ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:56
- Nahlásit
Monty
já tě nevidím, nepřišla mi žádná žádost zkusím si tě přidat, jakej máš nick?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 11:56
- Nahlásit
Baico
Tak toho bych se nebála
nigdy neřikej nigdy!
hej lidi ten malej pejsek co mám doma roste převelice rychle,je nabušená šíleně,má ramena asik po mě , packy jak lopaty,je tak moc pjekná..a vítá mě vždy mocně,zbožńuju jíííííí....a sice mě furt grybe,ale vysvětluju si to jako důkaz převeliký náklonosti
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:07
- Nahlásit
Marush
ten malej pejsek co mám doma roste převelice rychle
Si zvykej. Je to děsnej fofr. Fanda byl taky před rokem malinkej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:16
- Nahlásit
Co furt drásáte? Ste na seznamu padesáti nejbohatších lidí světa? Nejste, tak padejte dřít a nepyšte
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:19
- Nahlásit
Baico
Si zvykej. Je to děsnej fofr. Fanda byl taky před rokem malinkej
takovej minilednímedvídek...nádhernej
Dnes sem dám fotku Nyx s nově vztyčenym ouškem
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:21
- Nahlásit
Biluška
já náhodou dřu. Mám jedinej volnej den v tejdnu a od osmi od rána uklízím jak kretén. Zítra má přijít domácí. Tak jsem zvědavá, musím odchlupit celej byt. Na to, že má sotva 40metrů to jde fakt ztuha.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:22
- Nahlásit
Marush
Dnes sem dám fotku Nyx s nově vztyčenym ouškem
Tak to už se těším. Hlavně se těším na sobotu, po tom měsíci mám už docela absťák
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:30
- Nahlásit
Baico
Hlavně se těším na sobotu, po tom měsíci mám už docela absťák
Taky se těšim,bude i malo(ikdyž20ti kilová) veverka a uvidim Bůcha,takže to bé cool
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 12:39
- Nahlásit
Lidi viděli jste někdy většího debila než jsem já (Jbat ani Makrel ať nevodpovídaj!)?! Takže mám odevzdat starej pracovní mobil a ztratila jsem starou simkartu...já jsu takovej debil,že kdyby byla soutěž vo největšího debila světůch,tak já jsem tak velkej debíl,že bych to ani nevyhrála...
|