Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7227 . 7228 . 7229 . 7230 . 7231 . 7232 . 7233 . 7234 . 7235 . 7236 . 7237 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:52
- Nahlásit

co řešíte,kreténci????
zahlídla sem akorát velkoguse a velkovlastou ,sou mooooc šikovný!!
crysa
bys měla vlastu nějak vocenit essi mi jako rozumíš!

laguna
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:00
- Nahlásit

kachna_
tak jí řekni, že je to čů.ák a to už že tatínek bude vědět

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:02
- Nahlásit

davidkova renatabys měla vlastu nějak vocenit essi mi jako rozumíš!

že já se z tý první vycházky vůbec vracela..
Hlásím že se neska dobytkové ani nenažrali mršin kolem cest, asi už všechny upadlý srnčí nohy a půlky sumců, kusy zajíců a tak sežrali

Ještě půljdem s holkama, zrzavý kolečko polma, ale uš se mě vůůůbec nesce. Jsem unavená z práce a vot rána ulítaná. Navíc bych ještě potřála jet nakoupit, bo už nemám nic, ani kafe, ani cukr a mlíko doň, ani zeleninu, vovoce, maso, uchošťoury, mejdlo na ruce,.. prostě tu není ani čeho se nažrat ani čím se vot těch kentusáků chlupatejch umejt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:04
- Nahlásit

Crysa
že já se z tý první vycházky vůbec vracela..
atak se nedělej
su taky úpa visláblé,nejdu ale uš nikam,jen se svalyt na sofá nebo na postel..jo a zlatovláska psal,že f sobotu né ráno jaxme se domlouvali bo bylo celkem teplo,ale zas vod 1 bo ráno cosi má..dou nožní malyny?

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:08
- Nahlásit

davidkova renatajo a zlatovláska psal,že f sobotu né ráno jaxme se domlouvali bo bylo celkem teplo,ale zas vod 1 bo ráno cosi má.
bře, vod jedný.
Nožní maliny nefffíííímmmmm, sem tam za nima dopo byla, ale nezeptala sem se ale ani nehlásili že by chtěli jet. Ale bude Dana s kníráčkem a teda i PZtkem

atak se nedělejvoe že na tebe zase krz astrál vlítne nějakej nečekanej jen si zahrávej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:12
- Nahlásit

Crysa
bude Dana s kníráčkem a teda i PZtkem
s tim velkým černým jak byla na chotči??? a proč pézetko?????????????? necííí pézetko,rači cííí nožní malyny!!! s těma je rozhodně vječí prča,pézetko bé tuty řvát,to voni dělaj a navíc má tuty hovno zákusy)))))))))) hele máme ringogatě i?

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:18
- Nahlásit

vypijete kozí mlíko, vot kozího dětka? bléééééééééé

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
davidkova renata
atak to pudu. když teda blpka zrzavá nebé pajdat, dneska sem jí taky naordinovala klít na lůžku a pudem aý zejtra tak snad už bé dobrá
příští tejden je Mělník takže nic a já budu slavit tak se zdržim na cvičáku asi teda, nebo jedem fandit????????????????????? nebo byste mohli přijet

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:23
- Nahlásit

davidkova renata s tim velkým černým jak byla na chotči???
jj, to je ona
a proč pézetko?????????????? páč v tombole už ho nechtěj..
necííí pézetko,rači cííí nožní malyny!!! s těma je rozhodně vječí prča,pézetko bé tuty řvát,to voni dělaj PZtko nebé řvát, ale bude tam a bude prudit, pže nevydrží 3 hodiny stát a nic nedělat.. leda ho zkusit zfetnout vyjágrou, to by mělo stát na místě dlooouho taky z toho nejsem úpa na vjetvi, pže jedou se mnou aftamabílem..
hele máme ringogatě i? asik ne a nevím esli jako bé vršek, pže je vo víkent nějaká akce co jednou kucí a nevím esli si i vrch nebé někdo brát.
Navíc už začíná bejt docela jako jetý, jako vykósaný..
Ale skuste přesvěčit Matýska aby ho vzal k Bajkovejm na cvičák

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:28
- Nahlásit

Děcka, neblbněte, nemůžete pořád psát, když na vás dřu!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:28
- Nahlásit

makrel
vypijete kozí mlíko, vot kozího dětka? bléééééééééé

fuuuuj

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:34 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

gdo to tu zas dopo hlásal že má v hlavje pinďoura a dole je zas holčička?? Koukám že dotyčná/ý už vyplnil/a sčítací formulář
http://www.novinky.cz/domaci/229869-archeologove-o bjevili-hrob-s-eneolitickym-clovekem-tretiho-pohla vi.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:39
- Nahlásit

Alexa
příští tejden je Mělník takže nic a já budu slavit tak se zdržim na cvičáku asi teda, nebo jedem fandit????????????????????? nebo byste mohli přijet
fandit nejedu bo by mě sralo,že se neúčastnim((((
a co slavíš?? ty máš ty narosky vid?? no to bysme možná mohly dorazit,stejna potřebujem trénovat na vystoupení s celebrytou))))
Crysa
a bude prudit, pže nevydrží 3 hodiny stát a nic nedělat..

musíme něco vymyslet..nemáme nějakýho čokla co žere pézetka?
Navíc už začíná bejt docela jako jetý, jako vykósaný
tak kupte nový ne? ))) ho třbujete do práce ne, to nende?
Ale skuste přesvěčit Matýska aby ho vzal k Bajkovejm na cvičák
jako v neděli? to je to samý ringo co vozíš ty? je putovní??
Gerda
pojedem další tejden k alekse dyš má ty narosky??????????????

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:46
- Nahlásit

davidkova renatamusíme něco vymyslet..nemáme nějakýho čokla co žere pézetka?
předhodit Dáše
tak kupte nový ne? ste pani ftipná když se skládáme i na vopravu kotců..
to je to samý ringo co vozíš ty? jj, to je ono, jen že by si udělal nějakou práci i Mates ;) prej tam má do toho koho voblíc. Já s Ferynem na něj moc kousat nemusím na to ringo, mladej si na to žvékl prvně minule a zas má do roka dost a z celejch přípraf na závody ostatních je hovno, páč nikdo nikam přece nechce jet, pže je to dalekooo a na dlouhoooooo a kvůli tomu ho tam nemusím vlíkat. V Zlovsi by si tam aspoň i Mates udělal práci se pesem, jenže ho většinou tahám já v sobotu a on by zas musel pro něj jet znova si ho vyzvednout. Tak si ho může nahodit rovnou v tejdnu on, dát Náně a Baicovi a udělat si Šéfíka když už ho bé mít na cvičáku.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:53
- Nahlásit

Crysa
gdo to tu zas dopo hlásal že má v hlavje pinďoura a dole je zas holčička?? Koukám že dotyčná/ý už vyplnil/a sčítací formulář
http://www.novinky.cz/domaci/229869-archeologove-o bjevili-hrob-s-eneolitickym-clovekem-tretiho-pohla vi.html

ty chceš taky svůj vobrázek, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:54
- Nahlásit

Crysa
předhodit Dáše
ale prosimtě ta je úpa mazlík jak vyšlo f sobotu najevo¨
když se skládáme i na vopravu kotců
toš to já nevim,já myslela,že to máte prostě nafasovaný jako k práci víš?
Já s Ferynem na něj moc kousat nemusím na to ringo, mladej si na to žvékl prvně minule a zas má do roka dost a z celejch přípraf na závody ostatních je hovno, páč nikdo nikam přece nechce jet, pže je to dalekooo a na dlouhoooooo
no mě právě zas bafčí a nánu taky,dyby bylo na nás, grybem jen na ringo..mě teda lákal ten liberec co sem ti posílala,páč je to 1denní a nemusim nigde spát))) ale sama nejedu(a možná ani s někým.-))) ) mám propozice vod eldoráda a zprávy ,byli tam minule jako soutežící..co ty,nemáš s čim ject?

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 18:55
- Nahlásit

makrel
ty chceš taky svůj vobrázek, co?
áááá potrefená husa

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:00
- Nahlásit

davidkova renata že to máte prostě nafasovaný je, ale nevíme v který desetiletce bude nový..esli vůbec kdy..
no mě právě zas bafčí a nánu taky to mě toho bafčíí taky móře.. ale jen tak to roskósat že je to prdel je trochu vo houně když si na tom jiný i do práce potřebujou udělat.
ale sama nejedu takže nejedeš??
co ty,nemáš s čim ject? voe dva co na to měli jsem loni pochřbila, devítiletou matku pluku nebudu tahat na soutěže, kde do psů navalej tak, že by v bábě chrouplo a hrklo a měla bych z ní ještě mrzáka, mě stačí že letos jsem byla na veterině jen vočkovat a nenechávám tam jak loni půlku vejplaty..

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:03
- Nahlásit

Du dovenčit zrzatice a nakoupit, už mám hlat a stále tu není nic k jídlu..

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:04
- Nahlásit

Alexa
lybka je poslední dobou velmi agresivní

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:08
- Nahlásit

Monty
no počkej v sobotu

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:10
- Nahlásit

makrel
bojííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím, ale můj pitbul mě ochrání

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:11
- Nahlásit

Monty
to jo, ji opiju a bude

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:13
- Nahlásit

makrel
Sophyje nepije!!!!!!!!!!!!!!!!!! je abstinent!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:22
- Nahlásit

Crysa
to mě toho bafčíí taky móře
no to mě taky ,tak vysomrujem nějaký love někde na forách a pojedem né? přeci to nebudem platit!
ale jen tak to roskósat že je to prdel je trochu vo houně když si na tom jiný i do práce potřebujou udělat.
to chápu,ale netušila sem,že to je problém,sem mslela,že to prostě nemusíte řešit,že to máte k práci,tak vám to daj..nejsu fševjet
devítiletou matku pluku nebudu tahat na soutěže, kde do psů navalej tak, že by v bábě chrouplo a hrklo a měla bych z ní ještě mrzáka,
já myslela toho služebáka,asíčka teda fakt ne

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:33 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Jdno uchoooooooo je úpa nahóře,velmi pěkné vouško to je,druhý ho dohání...v sobotu uvidíte novýho psa

Jinak jsme cvičili čekej velmi povedeně, je to moc chytrý pes,hned ví co po ní chci,bohužel taky hned ví,že se nic nestane když neposlechne

Jo a našla jsem výborně rozplácnutou přejetou žábu,dám sem její foto časem..je fakt dobře rozplácnutá,donesla jsem jí domů a vyfotila

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:34
- Nahlásit

Monty
Sophyje nepije!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt? Ani Baileys nepije??

Hele nemáte někdo tip na dobrej film? ňák se mi nechce vůbec nic dělat, tak že bych si něco stáhla.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:37
- Nahlásit

cau decka, varim si gulaswk mnam mnam je velice palivy

co probirate? zase vas nestiham docitat

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:38
- Nahlásit

Venta

Králova řeč
Láska a jiné závislosti
Opravdová kuráž
Obřad

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 19:40
- Nahlásit

Marush
chybí ti tam DH!!!

<< 1 ... 7227 . 7228 . 7229 . 7230 . 7231 . 7232 . 7233 . 7234 . 7235 . 7236 . 7237 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání