| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:29
- Nahlásit
Monty
a ono je to dneska přesně dva měsíce, co mi dupka moje nedělá radost a nepříjde se se mnou přivítat
to je takhle krátce, to jsem nevěděla..bobík mazlík
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:34
- Nahlásit
Marush
Prosím vás baní Baicofandová připomeňte mi v sobotu,že vám mám dát to kilo od Bayshy.
Jasně, přihlásím se. Jsem zvyklá vybírat prachy pro Matesa u nás na cvičáku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:44
- Nahlásit
Dobré jitro ženy prosté, bosé, liduprázdné, i vy, co nějaké botky máte, i vy ostatní, co jste jenom plevel v zahradě našeho velkolidství!
Nic zajímavého se nestalo, nemám vám co říct. Bolí mě už druhej den hlava, sem strašně rozčílená, dnes jezdili člověky jako hovada, málem sme se zbořili v křižovatce na Jiřáku, když slečna vlevo odbočující nedala přednost rovně jedoucím. Já i pani v autě přede mnou jsme říkaly z okýnka ošklivá slova. Již jsem si vypláchla pusu mýdlovou vodou.
Maryje má rozkousanou nohu a je jí nějak blbě, bolí jí břicho. Nutně už potřebuju Fytovetí Digestívum, poslední dotaz - chce si ho se mnou někdo objednat?
Dnes večer po stříhání jedu na vestění. Ale sem tak strašně zpruzená, že se toho možná nedožiju, někdo mi dá přes držku hned, jak se s nim pohádám.
Jak se máte?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:46
- Nahlásit
Gerda
co je digestívum fytovetí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:47
- Nahlásit
makrel
http://www.phytovet.cz/cz/detail/2-phytovet-digest ive-mix/14.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:48
- Nahlásit
Gerda
no to bych se musela zeptat veta, jestli to můj pes může. a stejně si to s váma nemůžu vzít, páč ste daleko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:48
- Nahlásit
Marush
byl pro mě vším
Tady jr můj milovaný Montíček
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:49
- Nahlásit
zdar kreténci,mám náladu asik jako gerdice ,možná je to vyrovího původu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:50
- Nahlásit
davidkova renata
já to mám taky paní
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Monty
to seš ty f tý čepičce vlevo?
jinak nevim co ti napsat páč tě chápu
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Gerda
i vy ostatní, co jste jenom plevel v zahradě našeho velkolidství!
pěkné
Monty
krásnej westík mazlík!!! A te´d máš jednoho teda a nebudeš pořizovat druhýho do dvojice?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:52
- Nahlásit
davidkova renata
ne to je kámoška, já na té fotce nejsem
mám s nima asi jen jednu společnou fotku
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:56
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
Já mám jekesik zánět chcacího ústrojí zase,taky příjemná vjěc
Jinak Nyxatóre predatóre má už celý ucho nahoře a druhý už bue,uvidíte v sobotu!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:56
- Nahlásit
Marush
teď mám jen Sophyji, druhá bude do konce roku, to byl taky důvod, proč jsem se stěhovala od našich, už nechtěli o druhém ani slyšet
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
Nazdar pani, přijedete v neděli do Zlovsi, abych Matesovi napsala, ať doveze ringo? Bajkonůr na něj kousat nebude, dokud nebudeme mít za sebou to ipo. Takže když nedorazíte, tak ho požadovat nebudu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
Marush
Jinak Nyxatóre predatóre má už celý ucho nahoře
Tak to oba moji chlapečci měli obě ušiska nahoře už když jsme si je brala
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
Po prdelovic, měla jsem si navrhnout cíle v práci na novej kvartál,jsem se na to vysrala,asik nedostanu žádný prémyje...takže cíle: co nejmíň makat, chodit co nejdřív domů, srat na termíny, šmelit nejvíc, vyrábět si na prac.compu různý šmelo potvrzení vod doktora/průkazky atak....tak nevim jak to vyjde,držte mi palce,šéfka jde do mě teď
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:01
- Nahlásit
Baico
, přijedete v neděli do Zlovsi
no jela bych pokud teda pojedou cholkííí bo jinak se nedostanu,tak já se voptám gerdice a atuše
Marush
celý ucho nahoře a druhý už bue
Gerda
jedem v neděli do zlofsi? má bejt celkem slušně ,žádnej velkej hic,tak asi k rybníčku nepotáhnu
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Marush
eště si zapomněla, celej den si psát ouchylnosti s jbat, objednávat dinoslipy divnobratrům
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Baico
Tak to oba moji chlapečci měli obě ušiska nahoře už když jsme si je brala
no jo furt ty tvoje dokonalý veverky krasoňský,za trest za tvý vychloubání pomazlim krutopřísně Fandu v sobotu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:02
- Nahlásit
Marush
takže cíle: co nejmíň makat, chodit co nejdřív domů, srat na termíny, šmelit nejvíc, vyrábět si na prac.compu různý šmelo potvrzení vod doktora/průkazky atak
todleto zní hodně rozumně! ,nevim proč by to šéfka nevzala a nepřistoupila na rozumný a slušný požadafky ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:05
- Nahlásit
Marush
no jo furt ty tvoje dokonalý veverky krasoňský
Hele, podle pár lidí v mém okolí zdaleka nejsou dokonalý skrz barvu
pomazlim krutopřísně Fandu v sobotu!
Mu to vyřídím, se bude těšit. Jen mu budu muset svatsvatě odpřísáhnout, že nebude muset kousat. Prej mu stačí vždycky ta zkažená neděle
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:08
- Nahlásit
zdááár lemurýýý!
škrábě mě v krku, nic se mi nechce, neschopenku mám eště do pátku, tagže flákando grando Bajša má fakt asi náběh na falešku, má furt nateklý cecíky a je jakási líná
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:26
- Nahlásit
Baysha
nazdárek, kámoška případně používá na falešku u svý čuby homeopatika a fungujou jí skvěle. tak kdyby náhodou, můžeš třeba taky zkusit kontaktovat nějakýho homeopata.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
Maky a Trix
No konečně - mám koupit digestívum nebo ten vitamínminerál, co máš ty? U toho vitamínminerálu se mi líbí ty byliny na slinivku...mařka má zas nafouklý břicho a blbě se jí kadí, je jí nějak blbě a rozkousala si nohu a děsně se drbe...podezírám jí z alergie, takže si myslim, že by to chtělo podpořit a pročistit játra a slinivku, co si o tom myslíš?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:38
- Nahlásit
Maky a Trix
ahoj, když jsi tady, taky tě poprosím o radu, Sophyje si líže packy a má z toho ekzém, vet mi dal mast, mazala jsem, ale ona si to pořád líže, když jsem doma, tak si to ohlídám aby si paciny nelízala, ale když jsou s ní naši, tak už jí tak nehlídají jako já, má ty packy z toho lízání červené
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:39
- Nahlásit
Maky a Trix
no mě hlavně mate, že je teprve asi pátej den po skončení hárání a celou tu dobu má ty cecky furt nateklý... tak nevím, esli už mám začít plašit s faleškou, nebo je to zatím v normě... navíc ji ani nemůžu pořádně vylítat, páč furt jakože ležím - i když se na to odpoledne asi vybodnu a stejně vyrazím
ale furt zvažuju kastraci, sepisuju si tabulku pro a proti, gůglím jak o život, tak uvidíme...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
davidkova renata
todleto zní hodně rozumně!,nevim proč by to šéfka nevzala a nepřistoupila na rozumný a slušný požadafky))
Tak mám splníno na 50% prej mám špatnou komunikaci uvnitř našeho super týmu a nejedu týmovýho ducha velkýho houna, pak jsem se měla sama zhodnotit, jsem řekla že jsem těžce v pohodě,což jí zřejmě trochu dalo do diskomfortu na seznamu nyxím přibilo jedno jméno pod názvem smrť šéfky v přímym přenosu
Baico
Hele, podle pár lidí v mém okolí zdaleka nejsou dokonalý skrz barvu
Kdo si toto dovolil?!!!!!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:50
- Nahlásit
Marush
Kdo si toto dovolil?!!!!!!!
Třeba Renata a Mates )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 10:53
- Nahlásit
Baico
Třeba Renata a Mates
No toto... a jak maj bejt ty vevery zbarvený,dyk sou bílý ne a hotovo..
|