| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:52
- Nahlásit
Ženy, eště vám musim říct ranní mojí příhodu z procházky - potkávali sme takovou starší babču, vyloženě psomilná pani, vždycky mařenu hladila, až se tim nějak vždycky dojala a tekly jí slzy, když řikala, že je to moc hezkej pejsek...to jako říkala hodně lidem se psama a tekly jí ty slzy, ne jenom mě, samozřejmě. No a pak ta pani najednou začala vesele cajdat po sídláku s malojazvečíkem, v zimě nosil zlatou bundičku prošívanou s límečkem. A baba furt venku. Dnes ráno jsme jí potkali, hádala se s Jonášem, že už má jít domu, a von, že ne, že eště bude venku, on je ještě štěně, tak si ani nevšiml, že mařena hárá a chtěl si s ní hrát. Hele holky, baba veselá, smála se, řiká - prosimvás, von je po nějakejch mistrech nornících z německa nebo co, nějakej fon, nevim, proč mi přidělili zrovna tohohle, páč jak chvíli něco nedělá, kldině by mi sežral i koberec. A já řikám - no, aspoň se nenudíte, ne? A pani zas - slečno, já mu furt vymejšlim zábavu, dyť já už zhubla deset kilo, co ho mám, jak sme furt venku!!! ))) a úplně zářila )) a Jonáš se ted sebral a mastil za ní domu, asi jí sežrat ten koberec, páč pani vypadala, že si chce dát po ránu aspoň v klidu kafe.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:52
- Nahlásit
čus, ještě jsem sčítací formuláře ještě ani neotevřela, do kdy se to má odevzdat?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:54
- Nahlásit
kejtlin
do 14.4.
Gerda
to je hezký. Jonáš!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:03
- Nahlásit
Gerda
To je krásný.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:16
- Nahlásit
Gerda
To je pěkný. Hele ted sem hledala eli můžu a kam s pakoněm v jednom městě kam jedu a toto mi vyjelo první co mě napadlo,že tam bydlí Ondra s rodinou a solí se tam fest UHERSKÉ HRADIŠTĚvyhláška: Obecně závazná vyhláška města Uherské Hradiště č. 1/2008, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství a vymezují se prostory pro volné pobíhání psů
Čl. II. - Vymezení základních pojmů
Veřejným prostranstvím jsou všechna náměstí, ulice, tržiště, chodníky, veřejná zeleň, parky a další prostory přístupné každému bez omezení, tedy sloužící obecnému užívání, a to bez ohledu na vlastnictví k tomuto prostoru.
Vodítko je prostředek uzpůsobený k vedení psa.
Náhubek je prostředek uzpůsobený k zajištění tlamy (mordy) psa.
Volný pohyb psa je situace, kdy pes při pohybu na veřejném prostranství není veden na vodítku.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:28 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
lidijové, fčil sem si koupila mlíko a sejra z kravičkovýho auta - jako ozve se bučení, cinkání zvonců a pak hláška "vezeme vám mlééééko", poprvní sem z toho byla děsně vyděšená, gde se tu na sídláku vzalo stádo sejra je čerstvej tvarohovitej s pažitkou a lepší sejra sem snad v životě nejedla, mňam mňam, sem ho zežrala skoro celej jenom škoda, že tady kolem našeho zastavuje dycky v době, kdy bývám v práci budu je muset odchytit něgde jinde po trase... gdo ste z Prahéééé či okolí, koukněte na mlekozfarmy.cz, mají tam rozepsaný trasy, třá jezdívají i u vás
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:36
- Nahlásit
chjoooo jsem děsně naprdlá páč jsem celej den víceméně doma kvůli balíku co měl přijít v poledne a dorazil teď, a kamarádka s kterou (a jejim psem) sem měla jít ven mně vyšplouchla..
nechcete někdo ze zbraslavi, radotína, modřa, chuchle a přilehlých oblastí jít ven se psema?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:40
- Nahlásit
Grinzeptej se našeho fíguranta Jiříka, třá by s Dášou šli
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:41
- Nahlásit
Grin
Ste pani daleko my půjdem vobejít dědinu,třá rozchodím tu bolest kokosu a eště vyšlo blunce takové to zapadací s červánkamaBaysha
vezeme vám mlééééko
To tu nemáme,ale dyž zdrhnou krávy možem si zas nadojit aj teplý kdo se nebojí teda(to mlíko se musí převařit?nebo už je upravený?)
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:41
- Nahlásit
Crysa jo sem o dášence už slyšela že je to zlatíčko, když má košík tak zase aby z toho mýho psa taky něco zbylo co bych si mohla odnést domu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:42
- Nahlásit
danajasa
Ste pani daleko
no to jsem, odevšad já furt tvrdim že to tu je pr*el světa...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:43 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
danajasa
je to normoš pasterizovaný v PET flašce, dodávaj to aji do obchodů
teplý přímo od kravičky sem nikdy nepila, ráda bych
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:46
- Nahlásit
Grin
někdy by jsme mohli třeba do prokopáku kdyby jsi chtěla. Nebo se někam přiblížím, popřípadě lze i u nás, je mi to jedno. Jen ne dneska.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:49
- Nahlásit
Bayshateplý přímo od kravičky sem nikdy nepila, ráda bych
teplý vot kobylky je lepčejší
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:50
- Nahlásit
Atusch Hale kdykoli, prokopák, vltavský břeh, kamkoli. Mám tenhle tejden volno, tudíž mám vlastně furt čas; a kdybys náááhodou nepracovala tak, jako normální lidi a měla čas dopo/ časně odpo, tak se můžeme domluvit tím spíš
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:51
- Nahlásit
Du venčit, tak omezte grafomanský záchvaty a nedělejte zas ty haldy písmenek!! bo jinak ne že nebudu moct chodit do práce, ale ani se psema ven, psychopatky bláznivý drásavý!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:54
- Nahlásit
Mohl byste někdo zařídit, aby už byl pátek a já mohla za koníkama a za neteřema...?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:56
- Nahlásit
to je krize, tak já teda du sama, no
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 16:59
- Nahlásit
Grin
to je krize, tak já teda du sama, no
ještě mě rozčiluj, že jdeš se psem ven, dyš já smrdím v práci.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:00
- Nahlásit
jako chápete, jakýho já mám línýho psa? Mám otevřeno na teresu z obýváku a Koky šel na zahradu, u branky si tak nějak poštěkává a Rambík sedí doma u zavřenejch vchodovejch dveří, který jsou kousek od vrátek a kňučí, abych ho pustila za Kokym, protože je línej to obejít druhou stranou přez terasu?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:01
- Nahlásit
jbat
mno je fakt že to radši ven se psem
ale na druhou stranu já zase často smrdim v práci o víkendu a fšici mně bombardujou zprávama jako "poď na kolo" a tak podobně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:02
- Nahlásit
Baysha
k nám taky jezděj sýr je moc príma i mlíko, mě nevadí přímo od krávy syrový, ale musí bejt vychlazený po teplým bych se asi poblila
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:09
- Nahlásit
zuzanarosakova
a jsi si jistá, že je línej a ne blbej?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:11
- Nahlásit
Baysha
a jsi si jistá, že je línej a ne blbej?
no to je fakt, je to blondýn...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:13 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
kejtlin
já jsem právě přímo od krávy nikdy nepila, tak nemám představu...
a taky bych někdy ráda ochutnala dobrý kozí mlíko slyšela sem, že když sou kozy v čistotě, tak mlíko ani nesmrdí, ale to se mi nějak nechce zdát...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:14
- Nahlásit
Nazdárek děcka, byli jsme s Tryksem na Plný misce. Nedovolil mi koupit si hodně věcí, za to si vybral novej košík, je dost širokej, vypadá v něm jako zabiják... ale zase v něm může otvírat hubu a vyřvávat... taky si vybral termotašku na maso a plyšovou hračku. Když jsem chtěla koukat ještě po věcech, tak mi to zakázal. Je strašnej. Pořád se tam chtěl nechat hladit a každýho otravoval. A každej se nechal a dokonce si ho vyfotili a bude v novinách
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:20
- Nahlásit
Baysha
já kozí pila, nevadí mi má svou specifickou chut´ ale mě chutná, pravda je, že když je koza z kozlem, tak se pozřít nedá, kozí mlíko má vlastnost, že do sebe natahuje pachy víc než jakýkoliv jiný.Ale když je převážně na pastvě, tak je moc dobrý.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:23
- Nahlásit
Baysha
a jsi si jistá, že je línej a ne blbej
no tak je fakt, že je to šampón.. ale ne, jakmile jsem vydala povel "okamžitěpřestaňřvátavypadniven" tak uraženě odklusal skrz terasu na zahradu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 17:24
- Nahlásit
kejtlin
jo, kozel smrdí ohodně víc jak koza to je fakt. Ale kozí sýr mi chutná, i jogurt a kefír, mlíko nevim, to jsem ještě nepila..
|