| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:42
- Nahlásit
danajasa
dobrou pani
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:52
- Nahlásit
nechrápejte eště!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:53
- Nahlásit
Eldoguero
Jo tááák. Lidí je hodně, tak neubude.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:54
- Nahlásit
Vlčáčková
ona to právě byla jako jedna z variant konce světa, teda spíš konce lidí a ostatních živočichů
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:56
- Nahlásit
To jsem se kurevsky nasrala: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/roman-paulus .php?itemid=12738&from=0#nucleus_cf
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 22:59
- Nahlásit
Eldoguero
Jednou to přijít muselo. A když vyhyne člověk brzy, má zbytek přírody šanci na přežití.
No a teď jsem se nasrala podruhý: http://www.utulek-primetice.cz/velkef.htm#Cora
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 23:03
- Nahlásit
Vlčáčková
bože, co to je za ko...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 23:07
- Nahlásit
Eldoguero
To je šéfkuchař Alcronu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 23:14
- Nahlásit
Vlčáčková
hm, odborník na zvířata promluvil... co dodat, že
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 23:16
- Nahlásit
Eldoguero
Můžeš mu tam napsat nějaký vzkaz. Ale slušný, jinak Tě editor smázne, chce to tam mít bez sprostých slov. V rámci slušných slov mu můžeš napsat jakoukoliv sprosťárnu chceš.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 23:20
- Nahlásit
Zdravím děfčata....
tak si přectafte, že sem vod prvního zase jenom brigádník...., se s toho posejřím....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 23:27
- Nahlásit
Jdu si lehnout, vzkaz mu napíšu až zítra, te´d se mi už zavírá levý oko a vypíná mozek
Dobrou
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 23:33
- Nahlásit
Pumpa
Jak to?
Eldoguero
Dobrou noc.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 06:06
- Nahlásit
Pumpa
tak si přectafte, že sem vod prvního zase jenom brigádník...., se s toho posejřím....
all
dobré jitro - je úterý!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 06:10
- Nahlásit
lemuřice makejte. nebudu číst, co jste psaly o farmáři, páč si to chci užít. vy byste mě ovlivnily předem. tak si to pustím až vpoledne a pak se vyjádřím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 06:55
- Nahlásit
fstávat a makat, žádný flákání, dneska máme tolik práce, že ji nestihnem i kdybyste se zapojili fšechny, jakože se beztak nezapojí nigdo
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 07:14
- Nahlásit
čus bus bambus, jak to děláte že neděláte a furt drásáte? Sem fčéra zapomněla jít z práce domu, dřela sem tak usilovně že mam mozoly
jednoho krásnýho dne to všechno dočtu teď du hladová na poradu, nasnídat se stihnu až potom
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 07:21
- Nahlásit
bré ránko, jakpak se máte? My jdeme dneska fryčovat, to bude sranda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 07:31
- Nahlásit
Čus bus cambus!!
A jdu zase makat. Snad na vás budu mít dneskal alespoň trochu času.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 07:41
- Nahlásit
čus jelyta,
dneska je krásný den, chtěla jsem spát aspoň do 9, a vono samosebou né, v půl 7 volal řidič vetamiksu, že jako maso jedé, a ještě byl nechutně optimistický. Koupila jsem sušené kosti a jak je blbec složila na zem a nepozorně na zahradu vypustila Bůcha tak jsem ho do teď lovila jak kretén na žrádlo, na hračku, na dobré slovo, na velmi neslušná slova a velmi mě to vyčerpalo. Je to velmi velké zlo. A jestli mu z té celosežrané kosti něco bude tak ho poprvé opravdově seřežu!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 07:42
- Nahlásit
mě měla včera přijít lednička, nepřišla, jestli mi zavolají, že jí dneska dovezou, tak mi jí nemá kdo převzat
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 07:50
- Nahlásit
a já navíc ještě ztratila diář tak jsem z toho dost v pérdeli neb nevím co mám dělat!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 07:51
- Nahlásit
Atusch
tag nedělej nic
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 08:53
- Nahlásit
ale tohle jste se asi jako posraly, ne????
to dočítat nebudu, nemůžu a nestíhám..
jedu zas radši se pesmama na cvičák poslouchat a kousat, a po O stopičky s Harýskem, už instruktážní, jedny z předávacích. Poslední rozloučení s Harýskem štěňátkem je v sobotu na kousačkách, bo pak hned následující pátek de Turkovi!! Ne po žních jak bylo plánováno.
Tak zas čus, klobásy
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 08:56
- Nahlásit
Crysa
bo pak hned následující pátek de Turkovi!!
Ty si upá bubá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:07
- Nahlásit
Čus telátka!
Atusch
nooooooo,Bůch by se měl neprodleně seznámit s Nyxou...jelikož ona je bohyňou noci a je také převeliké zlo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:13
- Nahlásit
fšem
neviděla jsem farmáře,jen posledních 5minut, huš se to tam nechutně páruje...fuj ta ženská vypadajíc relativně normálně brousí kozodědka..hmm oukej,ten divnej komik co nesnáší vobřího psa je debílek,tamten fousáč to nevim toho jsem ani nezahlídla...ten mohutnej plešatej chasník je latentní homokláda dle mě...a pan culík?!!! Tou nejšpičatější botou ho nakopnout do řiti...a obě ty jeho fuchtle s nim!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:15
- Nahlásit
Hlásim jedno ucho zcela nahořeeeeeeee
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:15
- Nahlásit
jupíííí, tak ledničku mi přivezou zítra