Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7218 . 7219 . 7220 . 7221 . 7222 . 7223 . 7224 . 7225 . 7226 . 7227 . 7228 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:19
- Nahlásit

jbat
při páteční procházce p onábřeží jsem našla firmu, která se jmenuje KOPR, hodlám tam poslat CV

a ještě si uvař KOPR ať jsi kompletní

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
dlouhovlasej péta..twe to je KRETÉN
Mě by zajímalo esli si uvědomuje,že celá republika vidí že je idiot a mu to vůbec nedochází,esli mu to jednou docvakne třá po letech ze záznamu a půjde se zakpat dobrovolně pár metrů pod zem,nebo prostě humře ve vlasním světě demence.Jako už chápu,že si nemůžou najít babu jooo a eště bě něco podobnýho s názvem-mami ožen mě mám pocit to bé eště lepčí

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:21
- Nahlásit

Jedete někdo v sobotu na výstavu do Ostravy????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:26
- Nahlásit

jbat
hodlám tam poslat CV ASAP
přihod tam mý nacyjonále též,kuju))
danajasa
Mě by zajímalo esli si uvědomuje,že celá republika vidí že je idiot a mu to vůbec nedochází
nemyslim že by mu to došlo)))) táta Péta z hledá se táta byl snad eště horší a taky mu to tuty nedošlo))))
mami ožen mě
jj,na to se uš mooooooooooooc těšim!!! to bé masooooooooo

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:27
- Nahlásit

Monty
včera byl na mým compu a viděl tam mojí tapetu (mám tam udělanou koláž fotek Montyho a Sophyje) on má rád psy

šéfka taky viděla na ploše malopsa zakouslýho v rukávu..a ptala se esli ten pes nebé pak agresivní,tak jsme řekla že to teda bude a fest...tak držela už hubu...a my to monitorovaný máme,takže asik poletim

davidkova renata
esi by ta s čoklem dala psa pryč nebo jak by to řešila dyby buzna měla alergii třá

cha,chá...to se asik posral,žije mezi senem a na krátkosrstýho psa bue mít obří alergii...tak to by u mě naprosto skončil,teda tendle už při prvnim setkání,ale jako co si to dovoluje...neuvěřitelná drzost!!! Byhc mu řekla,že mám alergii na debílky co mluvěj jak Vlasta Burian

pár kroků a do auta klepala na vokýnko tej druhej čupce jako na pozdaf..ta dělala,že tam neni.-

no ta je divná dost..za prvý kozí dědek..no oukej,každýho fkus,za druhý kozího dědka ubykace...hmmm nevim no...za třetí a to je nejhorší dědek jede nějaký podiuvný energie a čakry a to v kombinaci se samotou může vést do špatna...

potetovanej sklář si asi nevybral žádnou,vlastně nechce změnu
ten by furt jen žral...divnej dacan!

nejhorší je samo dlouhovlasej péta..twe to je KRETÉN

to je nejhorší hovado...to je typ tzv PRAČŮRÁK(omlouvám se za tento výraz,ale to už je takovej jakoby titul a tendle pán ho má zaslouženě)....ale zase musim uznat,že ta jejich trojice mě baví nejvíc právě stran kretenismu vše prostoupivšímu...

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:28
- Nahlásit

davidkova renata
přihod tam mý nacyjonále též,kuju

jistě, pani.

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:30
- Nahlásit

danajasa
Mě by zajímalo esli si uvědomuje,že celá republika vidí že je idiot

idiot si nikdy o sobě ani na chvíli nepomyslí že jest idiotem...

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

Marush
tak on se na ně ptal, ale jak jsem řekla, že Monty už není, že jsem ho musela nechat utratit, tak už se pak raději dál neptal...
on je úplně nejlepčí šéf na svjetě, ale zato šéfka je hrozná megera, ale ta si to tady číst nebude, protože ta nemá ráda psy to co mi řekla, den po tom co jsem musela nechat Montyho utratit, to ji do smrti nezapomenu

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

jbat

čus paní blbísová

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:32
- Nahlásit

Marush
čus paní blbísová

drž hubu.

čůůůs.

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:33
- Nahlásit

Monty
to co mi řekla, den po tom co jsem musela nechat Montyho utratit

co ti řekla?!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:34
- Nahlásit

davidkova renata
to bé masooooooooo
No jako esli ty matky do toho budou kafrat a vybírat pro synky podle sebe soudím tebe,to bude pro sylné žaludky teda enemNic du ne vejlet,páč včerá sme byli s "mokrou houbičkou"a vůbec sem ju nemusela použít moje sadomasochystické já bylo sklamané(zajíci vymřeli jak na svinu ani ouško nikde),páč pakůn byl jak stachanovec plnil všecko na150% naprosto sám enem z pocitu že je to tam,vypadalo to že to má něco z mozkem a je kyborg,jela bábba na kole sám se zařadil k noze až projela tak se zkoumavě díval kdy vyslovím volno a až pak vycválal(miluju ho čím dál víc)

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:34
- Nahlásit

jbat

drž hubu

hele normalně divnobratr vymazal z přátel na fuckbůku asik 80holek co přefik...normálně jde do sebe,sem čuměla...takže huš ti ho připravuju

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:38 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Marush
hele normalně divnobratr vymazal z přátel na fuckbůku asik 80holek co přefik...
tve to bude můj typ... bez výhrad. )))))))

takže huš ti ho připravuju
díky sestro, bůch ti to vrátí na dětech.

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:39
- Nahlásit

tadle mu dala před soutěží a to něměla dělat

Nejdřív jsem mu dala, pak jsem se s nim pohádala,pak jsem mu zas dala...jsem kráva blbá. To ne,to ne to němělo se stát, to ne, to ne já něměla mu dát....píseň od Boba a Toma...

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:39
- Nahlásit

Marush
jsem chtěla pustit o dvě hodiny dříve z práce, potřebovali jsme Montyho tělíčko pohřbít, měli jsme ho doma a v neděli už to nešlo, protože už byla tma (měla jsem naddělané hodiny) tak jsem ji psala emaila, že se jí ptám a zároveň žádám, jestli by mě nemohla o dvě hodiny pustit dřív.
Hned telefon, že chce vědět jako proč, tak jsem ji celá ubrečená (řvala jsem strašně moc) sdělila, že jsem nechala včera utratit pejska a ona na to: Proboha, kolik těch psů máte?!?!?!? řekla to hnusným stylem a necitlivě, kdyby řekla cokoliv, třeba Gabko ne, nejde to, ale toto.
Pak dělala dlouho drahoty,ale nakonec mě pustila.
Stejně bych ji tam byla prd platná, protože jsem se nemohla na nic soustředit a věci, které jsme měla zmáklé za 5 min. jsem dělala hodinu

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:41
- Nahlásit

Marush
přátel na fuckbůku asik 80holek co přefik...normálně jde do sebe,sem čuměla.
Aby si ale akorát nedělal místo pro nový aby se muto nepletlo-tomu dala tomu dala tomu né(vařila myšiška kašičku,na zeleném rendlíčku.Tomu dala tomudala tomu né.Ty mi ženo co to děláš,proč tomu malýmu též nedáš,koukej jak se dívá chudinka šedivá.Dopřej mu víc spánku obilí a vánku.)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:43
- Nahlásit

Marush
to se asik posral,žije mezi senem a na krátkosrstýho psa bue mít obří alergii
né,von jí nemá,jen si milou testoval
ale zase musim uznat,že ta jejich trojice mě baví nejvíc právě stran kretenismu vše prostoupivšímu...
no právě!!! mě zas nasralo dyš tudle f Šéfce vyrazila tu největší ,nejstarší,nemožnou na zabití krávu,páč ta mi samo bafčila nejvíc)))
danajasa
No jako esli ty matky do toho budou kafrat a vybírat pro synky podle sebe
přemejšlim,že tam zákeřně přihlásim neonku(proti jeho vůli samosebou .-)))

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

danajasa
Aby si ale akorát nedělal místo pro nový aby se muto nepletlo-

mně nějak nepřijde, že by v tom potřeboval mít systém nějakej...

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

danajasa
Aby si ale akorát nedělal místo pro nový

taky myslim že v tom je nějaká past...

Monty

Proboha, kolik těch psů máte?!?!?!?

pěkná... použiju s dovolením výraz Jbat 3,14ča!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:45
- Nahlásit

Marush
twe eště aji vobrásky))))) di do řiti))))

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:45 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

davidkova renata
přemejšlim,že tam zákeřně přihlásim neonku(proti jeho vůli samosebou .-)))

twe tak to se přihlásím taky a vetřu se ti do rodiny. essi tě baví ty nejvěčí krávy, bude tvůj život už jen jedna velká zábava... ))))

Marush
pěkná... použiju s dovolením výraz Jbat 3,14ča!

dovoleno, jistě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

jbat
vetřu se ti do rodiny
pánbůch s náma a zlý pryč!!!
essi tě baví ty nejvěčí krávy, bude tvůj život už jen jedna velká zábava... ))))

jako né že bys nebyla kráva))) ale nejsi můj typ krávy essi mi rozumíš(((

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

davidkova renata
dyš tudle f Šéfce

jako to je taky pořad,tam jsou exoti a nejhorší ten Honza co byl i v hledá se táta a máma jak ho vyhodili že přijel pozdě...to jsou lidi...jak prej honil vedle toho namistrovanýho slováka debila v posteli...to svět nezažil,to mě taky baví taková perverze tendle pořad

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
jako né že bys nebyla kráva))) ale nejsi můj typ krávy essi mi rozumíš

rozumím.

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:48
- Nahlásit

blpky nepyšte furt!!!! a divnobratra cu jááááááááá
a na šéfku čumím taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:49
- Nahlásit

Marush
jak prej honil vedle toho namistrovanýho slováka debila v posteli...to svět nezažil,to mě taky baví taková perverze tendle pořad
no a probírali to ve 3 dílech))))) hele můžeš mi říct,jak může někdo TAK BLBEJ(to sou tam fšicíí) zastávat funkci manažééra?????dovedeš si přectavit,že tě v práci buzeruje takovýdle hovado????????????????? a dneska je manažééér snad každej,holt lepčí slovo pro ficku či podržtašku

Marush
Člen
- Nahlásit

kozídědek hotovej casanova

danajasa
Člen
- Nahlásit

3,14ča
MarushPaní to je krásně užito ludofovo číslo budu to zdovolením používat.Jo a už du už je tu pěkně(mám v plánu vzít do batohu termosku s kafém a nutelu s rohlíkem a utěrku budu mít uprostřed lesa na pařízku picnic)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:51
- Nahlásit

Marush
kozídědek hotovej casanova
ty vole,přitujuje!! du rači luksovat,další lévl bysem nemusela ustát

<< 1 ... 7218 . 7219 . 7220 . 7221 . 7222 . 7223 . 7224 . 7225 . 7226 . 7227 . 7228 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání