| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:07
- Nahlásit
leyenda
tohleto ja krasna myslenka - prejit plynule z detstvi do senility
Bárbíny bych si prosila já, neb jsem nikdy žádnou neměla.
no nic, musim jit pripravit kone pro dementy, mejte hezky odpoledne
Marush
stíháš to k leyendě, jo?
makrel
to byly časy...jo,jo huš je to pryč
vy nemáte v práci schody?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:10
- Nahlásit
jbat
Bárbíny bych si prosila já, neb jsem nikdy žádnou neměla.
s čim sis hrála jako?!Ne,ne....nechci to vědět radši
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:11
- Nahlásit
jbat
stíháš to k leyendě, jo?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:15
- Nahlásit
Marush
jbat
chudáci kolemjdoucí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:17
- Nahlásit
makrel
jbat
chudáci kolemjdoucí
Já nechápu proč se ta debata jako s váma dvouma vždy zvrátí sama do sebe a pak vyvrhne neuvěřitelný pekla
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:17
- Nahlásit
Marush
po tvém příchodu to ofšem nabylo obludných rozměrů
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:21
- Nahlásit
makrel
po tvém příchodu to ofšem nabylo obludných rozměrů
Já za to nemůžu ale,to je z toho psa von je původem z fukušimy a je šíleně radioaktivní a neustále mě napadá a kouše...a todle z toho,roste mi huš druhá hlava eště blbější než ta první
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:22
- Nahlásit
no nic, du si hrát na seriozního pedagoga
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:23
- Nahlásit
Marush
Já nechápu proč se ta debata jako s váma dvouma vždy zvrátí sama do sebe a pak vyvrhne neuvěřitelný pekla
Ty hlavně nechápeš, že dokud jsi tu nebyla, nebylo to vůbec běžné.
s čim sis hrála jako?!Ne,ne....nechci to vědět radši
ti klidně povim - hrála jsem si se psema a koněma. živejma.
já na ty náhražky nejsem...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:27
- Nahlásit
jbat
ti klidně povim - hrála jsem si se psema a koněma. živejma.
já na ty náhražky nejsem...
jo táák,ty seš takový to dítě z lesa,jak vyrůstalo s vlky a chodilo po čtyřech a pak tě našli...to mnohé vysvětluje
No já třá házela barbíny psoj, jsem si hrála na to,že je to zlá puma a ty panenky byly vodsouzený na smrť...
Ty hlavně nechápeš, že dokud jsi tu nebyla, nebylo to vůbec běžné
Nevěřim!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:32
- Nahlásit
makrel
no nic, du si hrát na seriozního pedagoga
dej jim homework dneska: nice short speach about experience with deep throat
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:33
- Nahlásit
zdaréc lemurýýý!
první pusu sem dostala v devatenácti, su divná???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:35
- Nahlásit
Baysha
první pusu sem dostala v devatenácti, su divná???
proč divná?! Nejseš poběhlice akorát...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:41 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Marush
jo a s Barbínou sem si taky nehrála - sice jsem si ji na rodičích vymrčela, ale velice záhy putovala do šuplíku... ale tvoje hry jsou boží - já třá házela barbíny psoj, jsem si hrála na to,že je to zlá puma a ty panenky byly vodsouzený na smrť...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:45
- Nahlásit
Marush
táák,ty seš takový to dítě z lesa,jak vyrůstalo s vlky a chodilo po čtyřech a pak tě našli...to mnohé vysvětluje
tak tak.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 13:51
- Nahlásit
Jdu...beztak už jsem se měla vypnout dávno..to každej uzná! Tšus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 14:02
- Nahlásit
Marush
já třá házela barbíny psoj, jsem si hrála na to,že je to zlá puma a ty panenky byly vodsouzený na smrť.
Asi nějaká telepatije, či co, ale Puma si takhle hrává pořád
leyenda
Dle velmi kusých informací od pézetek (gulakových) a časopisů se u nás začíná prstěním - to jako, že to dělá kluk holce rukou. Co dělá holka klukovi nevím, nebylo mi to sděleno
Dále můžu odpřísáhnout, že v těch čtrnácti-patnácti letech začíná jen malý vzorek populace. Asi tak stejný jako za našeho mládí. Zbytek je slušnější a čeká tak plus mínus do těch sedmnácti.
Co mě ale zaskočilo je to, jak neskutečně drze holky balí kluky . Jako za mého mládí jsme je taky "balili", ale rafinovaně - pohledama, úsměvama a tak. Bych si nigdy nedovolila přijít ve škole o přestávce ke klukovi a říct mu, že ho miluju . Gdyž jsme to probírali v létě u táboráku na gulaku tak se holky kácely a vysvětlily mi, že sem sto let za opicema, že je jiná doba a včil je to NORMÁLNÍ, přece máme tu ROVNOPRÁVNOST Sem asi ráda, že už nejsem děcko
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 14:05
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/229717-jan-rosak-kdy bych-chtel-nemusim-uz-pracovat.html
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 14:23
- Nahlásit
Aloha, je něco novýho? Asi od čtvrtku nebo od kdy jsem nepřítomná. Nestíhám.
A jsem nasrané čék. Konečně mi spravili kolo - stálo to 745 káčé , včera jsem na něj ráno sedla a pracně došlapala až do práce (11 km) a odpoledne chcalo jak z konve. Přijel pro mě Lukáš, naložil mě i s kolem do auta a odvezl domů. Ráno jsem uvěřila naší meteo stanici, že bude hezky (kecala, kráva) a opět jsem pracně došlapala do práce (ještě že tady máme sprchu) a hádejte co. Zase chčí. Už jsem promokla cestou do terénu, suším všechny svršky a jsem ráda, že se mám do čeho převlíct. Zpátky pojedu ale na kole. Déšť nedéšť.
Nesnáším cyklystyku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 14:25
- Nahlásit
Zítra mám DOVOLENOU a jedu s kámoškou a se psíkama na velkovýlet do neznámých končin. Koupila jsem si mapu, abych věděla kde se všude ztratíme. To bude príma. Ale jestli bude chcát i zítra, tak si mě nepřejte.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 14:46
- Nahlásit
Mise splněna, balíček odešel směr Mudřenka, zaplaceny tři věci, přepsána smlouva na intronét banking a teď už obědvám a nechci si s vámi povídat o orálním seksu, bolí mě totiž hlava. Příští týden mám jet do bratislavy, podívat se, jak jim funguje nový systém. Necíííí do bratislavíííííííí.
Lejendička - podle interního průzkumu dospívajících děcek mých kamarádek je odpověď ANO - přesně to tak dělají, jsou velmi otevření, také velmi zodpovědní a antikoncepci řeší oba dva, na můj vkus jsou otevření až moc.Matky si to ovšem chválí, neboť mají o harantech přehled. A o svých děckách vědí, co dělají, pročež mě je to velmi nepříjemné, ale jim ne. Je nová doba a my sme starý megery.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 14:53
- Nahlásit
Gerda
Necíííí do bratislavíííííííí
Proč platí tam éééuráá a všecko je děsně drahý. Taky mě bolí hlava dneska,naštěstí se to rozjelo na stupen8až po procházce. DÁLE SEM MOC NAS... páč sem půjčila auto strečjkovi měl rozbitý svoje a vezl ženu do nemocnice,dyž mi ho vracel tak pravil"jo a žena vyházela ty kousky starejch koberců nechápu proč tam ten bordel vozíš však už máš koberce položený"
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:01
- Nahlásit
Moje dcera (chodí do třetí třídy) se zeptala manžílka co je to penis
a dobrák manžílek jí povídá že neví ať se jde zeptat maminky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:09
- Nahlásit
danajasa
Gerda
rovněš mě bolí hlava, strašně, už nevěřím, že je to tím, že mi roste prdel, musí za tím být něco víc...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:10
- Nahlásit
pan Gustaf na výběrákách ZVV3
Vlasta s panem Gusem na bedně
celý výběrák ve fotogalerii URL
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:12
- Nahlásit
jbat
danajasa
Gerda
Je to tou šílenou změnou tlaku fčéra,už vod fčéra sem jak majzlá palicí!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:21
- Nahlásit
laguna
dobrák manžílek jí povídá že neví
tak jí řekni, že je to čů.ák a to už že tatínek bude vědět (se omlouvám, nešlo odolat)
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:21
- Nahlásit
jablunka
Včerá bylo divně já už sem zvažovala,že prší radiace páč já jim vůbec nevěřím že to jako nic neudělá a je to daleko a k nám to nedoletí(přitom se to likviduje pár desítek let a naráz to nevydží v luftu pár dní pár km?)aj pes byl ráno divnej spal v boudě a nešel zbudit normálně vybíhá už dyž lezu po schodech a dneska dělal áááůůůjéé z boudy tak po10min co sem už šmejdila po dvorku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:44
- Nahlásit
danajasa
jo a žena vyházela ty kousky starejch koberců nechápu proč tam ten bordel vozíš však už máš koberce položený
!!!! Pinkla si ho po bembeřici něčim?????
jbat
rovněš mě bolí hlava, strašně, už nevěřím, že je to tím, že mi roste prdel,
ach bože, doufám, že to tím není, ale u mě tomu napovídá hodně indícií, třeba velká prdel....
Crysa
Oooo pan Gustav je Velkogustav šikula! Gratulace mohutná oběma!
jablunka
Je to tou šílenou změnou tlaku fčéra,už vod fčéra sem jak majzlá palicí!
Jo, proto nemám ráda tohle začínajuící jaro, když ten tlak furt lítá jak blázen a neví, jesi už má bejt jaro, nebo eště ne.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2011 15:47
- Nahlásit
Gerda
ach bože, doufám, že to tím není, ale u mě tomu napovídá hodně indícií, třeba velká prdel....
nemáš velkou prdel.
já mám prdel velikosti kubánské republiky a taky mě podle toho bolí palice.
nicméně prdel již neroste (nemá kam...), takže důvod musí být jinej.
|