Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7218 . 7219 . 7220 . 7221 . 7222 . 7223 . 7224 . 7225 . 7226 . 7227 . 7228 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:20
- Nahlásit

danajasa
Tak si pani povolte gumičku na culíku to se pak srovná

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:22
- Nahlásit

Marush
supéééééééééééééééééééér

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:23
- Nahlásit

Marush
nebojte paní, v sobotu se potká největší možné zlo

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:24
- Nahlásit

Pozooooooor,ten debíl co nenávidí vobropsa z toho farmáře, má nějakýho vořecha uvázanýho u boudy na řetěěěěěězůůů jsem si fšimla...

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:25
- Nahlásit

Atusch
nebojte paní, v sobotu se potká největší možné zlo

nebude to armagedon, konec světůch?!

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:26
- Nahlásit

Marush
konec světůch?!
no myslím si , že jo! Hlavně už je nikdá nechytíme neb s tou ignorací jsou na tom ouplně stejně, akorát Bůch tolika do mě nekousal...

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:31
- Nahlásit

Atusch
Hlavně už je nikdá nechytíme

Nyxa bue na vodítku by jí moch negdo urafnout hlavu tam...to nebudu riskovať ...nebo ona naopak například chtěla zežrat Alexe Sisinu

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:34
- Nahlásit

Atusch

A nabíráš tu Dášeňku nakonec? To pak musíš říct jaký to bylo

Atusch
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:40
- Nahlásit

Marush
no nevím, to se dozvím až tak ve čtvrtek, ale Dášenu už jsem v autě měla a ono je tam docela v poho. Minule jsme vystoupili v autě a on ju dokonce pustil na volno a nesežrala mě, ale to jsem psa měla v autě.

Jinak psíka taky nepouštím. Jsem na ní zvědavá na štěnítko malinký, oni ty potvory děsně rychle vyrůstají.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:40
- Nahlásit

čau všici, mám poslední den volno a je venku velmi krásně a slunečno, tak du s čoklema courat po lese, vařit téš nemusim, ze fčéra je tam kaše a osmahnu řísky-mám je vobalený, uklízet téš nebudu, jen musím večer vyžehlit hadry do hokny.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:42
- Nahlásit

kejtlin
ahojte paní, vy máte slunečno??? u nás je zataženo a ráno poprchávalo, tak snad to vaše počasí zítra k nam dorazí

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:43
- Nahlásit

Atusch
Dášenu už jsem v autě měla

nééééééé,počkej,to jí měl brát něgdo jinej...ten Grinč nebo jak se menuje...ten jí nezná ten ušatej veverek...zase jsem to popletla,heh... Já se Dášeňky bojim,ale Nyxiny víc

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:44
- Nahlásit

kejtlin
Brý ránko pani taky se chystáme,ale včerá tu lílo jak z konve tak zas v gumákách se moc tůrovat nedá,přece enem je to tu lužní les čili bažina a táhnout v batohu botky na přezutí se mi nechce,páč stejně mi ta čvachtavá louka bé ty boty vyzouvat je děsně nenasytná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:47
- Nahlásit

Monty
ahojte paní, vy máte slunečno???
od rána, fčéra chcalo celý den
danajasa
tak z blátem počítám, ale bylo sucho, tak se snad podstatná část vsákla

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:48
- Nahlásit

kejtlin
u nás taky včera odpoledne chcalo, snad už zítra bude pěkně

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:50
- Nahlásit

kejtlin
a co jinak? jak se vede? doufám paní, že už nemáte žádnou depku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:51
- Nahlásit

Monty
u n ás i v noci, začlo teda dopoledne, když jsem se chystala jít pytlačit, tak poprchávalo a protože vím, že když nikam nejdu tak přestane, když jdu tak chytnem plaváka, tak jsem nešla a kupodivu plavák přišel a lilo fest až do večera, pak přestalo a kolem 23 hod pršelo zase. Aspoň mají kachny "napuštěněj" bazének, snáší vejce tak at´ se koupou, jen jim to prospěje.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:53
- Nahlásit

Monty
a co jinak? jak se vede? doufám paní, že už nemáte žádnou depku

tak to je nemoc kterou léčím už 10 let , někdy to je horší, někdy lepší.....

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:54
- Nahlásit

kejtlin
a teď je to lepší?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:58
- Nahlásit

Monty
ted´ jo, ale třeba zítra může být situace jiná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 09:59
- Nahlásit

prosymvás proč pýšete??????????????????????????
vnímla sem akorát,že maruš cosi stojí a že nedokoukala Farmáře..já jo..huuuustýýýýýco chce te vjedět?

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:02
- Nahlásit

Marush
Hlásim jedno ucho zcela nahořeeeeeeee
foto, foto!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
proč pýšu??? protože se v práci nudím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:04
- Nahlásit

Monty
protože se v práci nudím
doufám,že tvůj zaměstnavatel nečte czpsa)))) esi se nudíš,pojed sem ,mám tu bordel jak f tanku a nulovou chut to řešit((

Marush
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
vnímla sem akorát,že maruš cosi stojí a že nedokoukala Farmáře..já jo..huuuustýýýýýco chce te vjedět?

chci vědět příběh vo tom velkym psu jak ho nemá ten blbeček rád a pak ci vědět kdo s kym jak....a hlavněěěěěě jakej byl vodjezd tý snědý pani,která u kozího dědka extrémně křenila?!

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
co chce te vjedět?
farmáře jsem neviděla vůbec, tak chci vědět fšechno.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:13
- Nahlásit

kejtlin
tak snad se to neuhorší

davidkova renata
tak můj šefík, je úplně v poho, tomu by to nevadilo, včera byl na mým compu a viděl tam mojí tapetu (mám tam udělanou koláž fotek Montyho a Sophyje) on má rád psy, tak se hned na ně ptal, je v pohodě, šel na net, a já tam měla plno oken otevřených mezi nimi i CZ-psa a nic mi neřekl, toho mít jako hlavního šéfa, tak si pískám.
Horší by bylo kdyby se to dozvěděla ta hlavní šéfka, ale ta se to nedozví, protože se to hlídám a monitorované to není, to víme od našeho ajťáka.
Jinak v práci se nudím, ale doma mám tolik věcí co ych potřebovala udělat, až hrůza, dneska budeme fryčovat, to zase bude bordel a zítra budou vrtat do panelu, no děs, to pak budu uklízet tak tři dny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:14
- Nahlásit

Marush
tak buzna se ptala esi by ta s čoklem dala psa pryč nebo jak by to řešila dyby buzna měla alergii třá..nevypadala,že by ho dala pryč,řekla,že by buznu asi cpala práškama celej den.-)))))
snědá žena odjela vlakem za hranice fšedních dnů celkem bez scén,sice se loučila s kozím dědkem,přálu mu štěstí a podobný zhovadilostě,já bych práskla dveřma až by vypadly z pantů a odešla středem.-)))) pak se eště vrátila pár kroků a do auta klepala na vokýnko tej druhej čupce jako na pozdaf..ta dělala,že tam neni.-)))) vobá byli štastný,že bé vod snědý ženy konečně klid.-))))
fousatej konák si asi vybral tu černovlasou malčí bo řek,že s tamtou se cejtí jako s matkou a řek jí,že můžou bejt leda kámoši
potetovanej sklář si asi nevybral žádnou,vlastně nechce změnu.-)))) bo by jí těško nes
nejhorší je samo dlouhovlasej péta..twe to je KRETÉN,zhrzená to nevydržela a chce ráno hodit na vlak,kretén má děsný průpovídky a div nejebe onlajn s tou druhou,voděj se za ručku a tokaj a ta zhrzená cape vedle nebo za nima,zmrzku koupil jen mrdně a jí ne a vůbec se chová jak hovado vodjíždět bé aš f příštím díle..nějaká průpovídka proběhla,tak se těšim)))

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:17
- Nahlásit

davidkova renata
div nejebe onlajn s tou druhou,voděj se za ručku a tokaj a ta zhrzená cape vedle nebo za nima,zmrzku koupil jen mrdně a jí ne a vůbec se chová jak hovado vodjíždět bé aš f příštím díle..nějaká průpovídka proběhla,tak se těšim)))

bože ty si hovado hrozný. )))))))))
ahoj všem, mám neskutečně moc práce a k tomu neskutečně vcelký KOPR, což jsou dvje zcela neslučitelný věci, že, a já je musím sloučit.
Btw při páteční procházce p onábřeží jsem našla firmu, která se jmenuje KOPR, hodlám tam poslat CV ASAP.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2011 10:18
- Nahlásit

čus stojací farmářky

KOZÍ DĚDEK JE BŮCH

tady je krásně, asi pudu dom, páč vedle bouraj zdi abysme měli novou třídu pro matky pézetek na mateřský, který ty parchanti doma votravujou, fakt nechápu proč si pořizujou 2 děti, když to hrnou ve třech do školky aby je to starší dítě nevotravovalo doma když maj tolik práce s miminem

<< 1 ... 7218 . 7219 . 7220 . 7221 . 7222 . 7223 . 7224 . 7225 . 7226 . 7227 . 7228 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání