| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:31
- Nahlásit
Baysha
Neva není můj tož mě to zas tak žily nerve možná to eště někde hodím týjo co k modrejm?Budou ho léčit sedalínem né?Bo na rukávu usne tož už ve spánku nepustí )
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:35
- Nahlásit
danajasa
hele obranám vůbec, ale vůbec nerozumím - ale není základní chyba v tom, že pes vůbec reaguje na "povel" (řev) někoho jinýho než majitele?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:39
- Nahlásit
Baysha
povel" (řev) někoho jinýho než majitele?
To je právě u těch služebáků blbý že je tahá víc lidí tento konkrétně z toho asi zblbnul chudák nebohej.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:43
- Nahlásit
danajasa
ajo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:44
- Nahlásit
kur.a!!!!!
jsem mela cerneou mrdku v objekte,tak byl zabrany do zkoumani veci,ze jsme mu s hajanem bafli za prdeli,to byl mazec jak letel!!!!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:49 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit
edit - už nic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:11
- Nahlásit
nemethova5
jsem mela cerneou mrdku v objekte,tak byl zabrany do zkoumani veci,ze jsme mu s hajanem bafli za prdeli,to byl mazec jak letel!!!!
supéééér , měl štěstí, že nebyl puštěnej sám......
all
začli nést cítovský slepice, jsou krásně už obrostlý a začínají nést celkem dost
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:18
- Nahlásit
čus co děláte kreténci?? ))))
nemethova5
natrch mu hajoš prdýlku??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:25
- Nahlásit
kejtlin
davidkova renatane bohuzel mu tu jehocernou rit nenatrhl,bych mela pak problem,vsak to znas,ne?ale aspon jsem si dvakrat vystrelila z devitky a zjistila jsem ze to musim obcas i vycistit,tak se zejtra do toho dam,jinak hajos byl nasranej,ale nemuzu nijak prudit pac by mu rupla cefka!!!!a jeste chci aby tu chvilku byl,no amin by to jen tak nenechal,ten by tam sedel vzadu furt a cekal by!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:28
- Nahlásit
Baysha
ad moderator
Hlavne bych chtela videt, jak by se pobavil, kdyby mu coklisko takova hystericka agresivni matka nakopla, coz by se mu, treba kdyby narazil na moje ditko, mohlo dost snadno stat, zvlast kdyby mi pripadalo, ze se dobre bavi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:40
- Nahlásit
danajasa
hele jsem lajka nejlajkovatější, ale co postupovat stejně jako u odstraňování reakce na nápřah. Nejdřív se dva hlasitě bavěj vedle + nějak vymyslet, aby když nepustí na zakřičení byla odměna. Jako supr by byl klíííkr, jako označovač požadovaného nepuštění?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:40 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
leyenda a další
ad moderator
jako je to blp já osobně teda nejsem zrovna příklad snášenlivosti,du okamžitě do verbální drsný bitky(a možná i fííízický )) ) jak se někdo špatně koukne na mou milovanou slatkou nanynku nebo nedejbože má průpovídky .ale to sou zmrdi co nesnášej psy apriori a vadí jim,že vůbec existuje,to du do nich teda!ona si nikoho nevšímá a nekontaktuje,je velmi slušně vychovaná,takže vona sice vostatních svoboda je bezva,ale kde by pak byla ta moje že?! prostě chci po lidech aby se chovali aspon tak inteligentně jako ten pes,tj. nevšímali si nás..rozhodně bych nedělala to co on píše,zas taková kráva jednak nejsem a dvanak kuli tomu co píšeš..potkala jsem ondá majitele co měl štěna bulíčka,ccatři měsíce,běželo k fakanovi a fotr ho nakop páč bojovej čokl vohrožoval jeho smrada ..a co naděláš??? nic..nemáš to dopustit,máš vědět že lidi sou hovada a chránit svýho psa před nima
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
přesně nesnáším, když se někdo stará o mojeho psa a proto pro jeho bezpečí (když už pro nic jiného) ho nepouštím k nikomu neznámýmu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
fotr ho nakop páč bojovej čokl vohrožoval jeho smrada
se posral ne?? jako jasný, že si musíš psa hlídat, ale někdy taková situace může nastat kor s tak malym štěnětem a nikdo mi teda nebude do psa kopat, toho by moc litoval!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
se posral ne?? jako jasný, že si musíš psa hlídat, ale někdy taková situace může nastat kor s tak malym štěnětem a nikdo mi teda nebude do psa kopat, toho by moc litoval!
no to byl debil co prostě nepozná štěně(hlavně že pozná bojovýho čokla) a nesnáší psy..tak co chceš dělat po akci už? jako zabít ho samo můžeš,ale čas nevrátíš
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:48
- Nahlásit
davidkova renata
jako zabít ho samo můžeš,ale čas nevrátíš
no to je jasný ale zabít ho pro lepčí pocit aspoň
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:48
- Nahlásit
mám pokrmeno, vařím brambory na zítra do hokny. nechcete něgdo jít za mě do vany?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
potkala jsem ondá majitele co měl štěna bulíčka,cca měsíce,běželo k fakanovi a fotr ho nakop páč bojovej čokl vohrožoval jeho smrada
Gdyž byli moje děcka malý tak s náma na sídlišti bydlel patrně Gunkán. Ale měl bokséra tehdá. Nechtěj vědět kolikrát jsem toho psa nakopla já a kolikrát jsem velmi hnusně řvala po tom chlápkovi Zcela jsem chápala všechny tamní antipejskaře, kteří po několika měsíčním působení tohoto zmrda řvali gdyž se k jejich harantům přiblížila Sisinka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale zabít ho pro lepčí pocit aspoň
to každopádně ))
kejtlin
nechcete něgdo jít za mě do vany?
jo,já du..mě to neva
Biluška
Zcela jsem chápala všechny tamní antipejskaře, kteří po několika měsíčním působení tohoto zmrda řvali gdyž se k jejich harantům přiblížila Sisinka.
njn..co říct
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
danajasa
jak vysvětlit psovi když naněho figurant zařve,že neudělal něco špatně(jako ten pes)páč mej známej ovečáka dyž se zařve tak pustí
většinou to dělaj moc uřvaný (jako od psovoda, né úštěkaný)psi, tohle je ale na figurantovi, bude muset postupně zvyšovat hlas během kousaček na blízko. Tohle přesně dělal pes jednomu známýmu, kterej byl moc uposlušněnej a při každým zařvání se mohl posrat.
tak ta blpka zrzatá furt kulhá, má naordinován klit na lůžku na týden, nošku má trochu oteklou celou. A pravděpodobně to je ta noha jak jí prokousla ta stafordka
nemethova5
šikovnej hajánek
jo a k inteligentovi nechávající čokla žrát dětem zmrzliny a babkám hole se rači nebudu vyjadřovat
jediný co mě mile překvapilo, že se tam do něj obuli, kreténa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:01
- Nahlásit
Alexa
nošku má trochu oteklou celou. A pravděpodobně to je ta noha jak jí prokousla ta stafordka
jaká? a může to bejt vod toho????
kterej byl moc uposlušněnej a při každým zařvání se mohl posrat.
hm,to my zrovna nejsme teda ))))
ale taky myslim,že by snad nemusel fík řvát?? dyk se to snad ani nijak extrémně nežádá na zkouškách či závodech
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:04
- Nahlásit
mám dojem že mi essssina vopsala příspěvek pochybuju že by to ´vymyslela úpa sama.-))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:06
- Nahlásit
Místní koňáci
Používají se na koně nějaký ty fujtajbly na klíšťata? Jaká značka je nejlepší? Jsem našla akorát cosi za pětset co funguje dva týdny Si dělají prdel s těma cenama, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:13
- Nahlásit
Alexa
tam může mít někde zánět od kousnutí, to bych nenechávala moc dlouho
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:16
- Nahlásit
Alexahajana malem klepla pepka jak ho tam videl!a me s nim!a jiřka s klidem jeste rika hele chlap a smeje se,dnes mam nadherny den!prima streda!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:17
- Nahlásit
danajasa
jak vysvětlit psovi když naněho figurant zařve,že neudělal něco špatně(jako ten pes)páč mej známej ovečáka dyž se zařve tak pustí
já bych to řešila dvouma psama na place, jedním, který s tím problém nemá, druhý s problémem, aby si fík řval jak tur, klidně takový to jáááuuu, nechtohooo, půůůůsťť atd a pokud ten bojka to pustí, tak hned dát kousnout tomu druhýmu a dělat s tím druhým kašpařiny, válet se s ním během řevu na zemi a tak. Prostě tu kulisu ukázat na druhym psovi. pak to zas nabídnout bojkovi, pokud pustí situaci opakovat. On časem pochopí, pokud je kousáč, že má obrany rád, že pokud pustí má houno a druhej pes má jeho rukáv a ještě nehoráznou čurinu s fíkem.
Prostě stará dobrá česká kruhovka. Ještě jí nikdo nepřekonal.
Nebo jsme dělali v práci ještě jednu věc, u který by se kulisa řevu mohla začít, a to že se vzaly dva "klíňáky" a secvakly se vodítkem (nesvazovat na pevno. Psi šli proti sobě, fík mezi ně, nabídl jednomu psovi, pak i druhýmu, každý pes měl jeden klíňák, spojeno vodítkem, za psema na šňůrách jistěj páníci aby se k sobě nedostali moc blízko a při se přetahujou a u toho bych začala tu kulisu řevu, když bojka pustí, druhej vyhrává a vytahne bojacímu z huby klíňák. Pokud ten řev nevadí, tak fík jako odměnu rozpojí vodítko a každej pes si vyhrává svýho klíňáka. Pak to přenášet na rukáv viz výše.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
jaká? a může to bejt vod toho????
no právě že jí to napadlo, nohu jí celou prohmatala, pokroutila, Bára dělala že noha není její, koukala na ní ze všech stran, zjistila že je teplejší jak ta druhá a napadlo jí že to je ta noha co měla prokouslou a že by něco s nervama či co už sem jí pak moc neposlouchala. Až se tu objeví makyjová tak se jí zeptám. Jo a taky sme se bavily vo argentinách a vona zná nějakou holku co má čubu vod chovatelky která nedávno prodala snad 2 vrhy po cca 40 tácech za štěně. Myslíš že bude mít eldorádo z týhle informace radost?????????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:19
- Nahlásit
Alexanošku má trochu oteklou celou. A pravděpodobně to je ta noha jak jí prokousla ta stafordka
já bych raději jela, i kdyby to měli otevřít a ránu vyčistit a zavázat blbym chlumákem, může mít zánět jako prase.. může tam mít i někde kapsu, tak hezky zataženou, že si nevšimneš vstupu, ale klíďo panáka hnisu z toho vymačkáš.. taky znám.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:20 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Crysa
kejtlin
ono je to asi 3 roky co jí měla prokouslou, to neni čerstvá kouslina
vono se jí to kulhání čas od času objevuje, ale tentokrát drží docela dlouho
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:21
- Nahlásit
Alexahele,ze by se ji tam po te dobe udelal zanet???
|