Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7236 . 7237 . 7238 . 7239 . 7240 . 7241 . 7242 . 7243 . 7244 . 7245 . 7246 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:27
- Nahlásit

davidkova renata
noo taky by se to dalo vyložit tak,že ste se posrala taky ,ale ne trošku ale hodně))))))
Spíš že sem se posrala, ale umyla sem si zadek potom

No nic, deme se zase unavit ven

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:27
- Nahlásit

PetraK
na Fijalce kupovaly fusekle pro vašeho syna . Byly velikosti sněžnic a vám vadilo, že jsou na nich vobrázky kolotoče . nechápu co vám na tom vadilo.

taky nechápu co mi na tom vadilo...su nějaké divné poslední dobou,za chvíli se začnu divně kývat..asi tadleta laktační psichoza co tu na foře řádí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:29
- Nahlásit

danajasa
vypadala tejden jak hyena skvrnitá

taky sou eště hyjeny chechtavý..ste to mohla pojmout pozytývnějc

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:29
- Nahlásit

Venta
Spíš že sem se posrala, ale umyla sem si zadek potom

no ty vole. )))))))))))))
bože vy ste kreténi tady všicí.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:30
- Nahlásit

Včera večer ste naprosto přehlédli kousajícího prince Hyacinata

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:33
- Nahlásit

jbat
no akorát nesmíš nanést blbě vrsty, jako na jedno místo hodně, jinak flekatí i Dove. ale když se to pořádně rozmaže, tak ne.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:34
- Nahlásit

jbat
teď si je fakt neberte... ))))
A kam se vlastně chystáte?

nevemu, no
jeden moc specialni pan slavi narozeniny a zaroven stopadesate vyroci rodinne farmy

ja normalne kazdy jaro podlehnu tem fotoshopovejm vobrazkum, co visej v parfumerii a nakoupim za hrozne penez vselijaky kremy, ktery samozrejme nemaj zadnej jinej ucinek, nez ze se po nich vopupinkuju. Jste taky tak blby? Nebo jsem fakt jedinej debil, pritom to vim, kazdy jaro to samy...

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:37
- Nahlásit

Baico
Nebé to snít blbě dyž napíšu"jé vy máte krásný makety"mimo to bílejm psům červená děsně sluší

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:39
- Nahlásit

Nazdar brundibárcííí, i vy obarvení, i vy, co jste barvoslepí, krásné ráno i nám ostatním, co jsme krásní a bezvadní a karakterní a luzní a děsně bezva a grém začnem používat až o víkendě.

leyenda
Pani, nebujte, já bych se na to vyprdla, trochu bych to stáhla odličovadlem a promastila grémem mastným, stáhla ručníkem, ale víc bych se s tim nepidlikala, jen si vemte korzeťáky, na plese bude bestak umělý osvětlení, a to budete krásná jako rusalka. S těma dětima máte naprostou pravdu - ať si spolu zvykaj a učej se od sebe, co si brát a nebrat, ale mezi psama a dětma známejma a prověřenejma. Navíc ty děti sou učený, že se MUSEJ majitelů ptát, než si pejska pohladěj, tak jak by k tomu asi přišly, kdyby každej navolno čokl bez zeptání přišel a eště jim něco sebral? Notabene jak píšeš, některej čokl si z ruky bere tak, že tě prostě hryzne do prstů, jako máňa moje, od Waldohanky si vzala kus buchty i s jejím prstem až na krvičku. Přestože to vůbec nemyslela zle, kdyby si takhle vzala od cizího děcka, je to průser jak vrata. Takže my si koušem naše vlastní děti spřízněný )))

Mařenu sem asi předávkovala probican pastou, už má chuděra sračku, ale už aspoň kadí. Dnes jdu koupit digestívum, zatim malý balení, když to klapne dobře, koupím moc veliký. Myslim, že mám malinko dobrou náladu, ani nevim proč, jdu vám psolat fotky vesty. Na fotce jsem já, takže je to opravdu moc heská fotka. ))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:40
- Nahlásit

Baico
Včera večer ste naprosto přehlédli
twe to mi řekni,jaxe něco takovýho tady může stát?!
hm,taxi uš pomalu vybírej vlkošedou chofku

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:40
- Nahlásit

leyenda
Jste taky tak blby?
I hůř sem prodávala avon vprehystorii a vozkoušela sem kde co,taky sem volezla oloupala se zeskvrnitěla byla lepivá(nešlo vodtrhnout spodní prádlo po aplikaci krému proti celulitídě a tak)volezlo mí voko z linek pak se mi z očních stínů z perletí zapích kus perleti to voka sem musela na pohotovost a tak jo je naprosto normální klíd

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:44
- Nahlásit

ympaktééé
jaxi sem dávala ten link na ten dokument..to de nějak spustit z toho linku? víš že sem debyl..

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:45
- Nahlásit

davidkova renata
hm,taxi uš pomalu vybírej vlkošedou chofku
No ještě jsme nepřeskočili
A navíc, já si vybírat nebudu, mě bude vybráno
danajasa
"jé vy máte krásný makety"
že jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:46
- Nahlásit

A tohle je mici angora naší švadlinky, je to kocour zabiják, se ho normálně bojim, si mi lech na svetr a já sem si ho bála vzít...páč ho furt zlobim, on je pak nasranej a pak si to pamatuje a furt na mě vrtí ocáskem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:49
- Nahlásit

Gerda
a furt na mě vrtí ocáskem.
njn,vono u kočének to znamená pravej vopak než u pejskůch)))) takže bacaha na to))
je pěknej..má delší srst nebo se to zdá?

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:50
- Nahlásit

davidkova renata
noo taky by se to dalo vyložit tak,že ste se posrala taky ,ale ne trošku ale hodně
jj, taky jsem chtěla mít jednou k sukni opálené nohy, pak to vypadalo, že jsem si posrala paty a to se schovat nedalo.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:51
- Nahlásit

davidkova renata
njn,vono u kočének to znamená pravej vopak než u pejskůch
Tak bacha, náš Salem si myslí, že je pes a vrtí ocasem stejně jako pes
A taky se bez varování zakusuje do návštěv. Myslím, že by se ti jeho povaha moooc líbila

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:54
- Nahlásit

davidkova renata

asi tadleta laktační psichoza co tu na foře řádí

pak zbejvá jedině k psíchoolokovi, jinak hrozej jesci apokalyptycký

jdu se školit

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:55
- Nahlásit

Baico
Včera večer ste naprosto přehlédli kousajícího prince Hyacinata
depak, je krásnej, jen jsme to zapomněli napsat! Připadá mi to, jako by si tam šel vyčistit zuby vo peška.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:57
- Nahlásit

davidkova renata
no to právě vim, že to u koček znamená opak, on i hlídá u dveří, je to starej kocour, má doma všechno na povel, strašně švadlinku kontroluje, když pracuje, chodí si jí lehat na látky, mě taky přišel přivítat a já sem řikala - hele jak už na mě de, von mě de kousnout. A švadla řiká - neee, on tě nekousne, on tě škrábne. Řikam - nene, von mě kousne. No a von mě kous i škráb. Nejdřív se do mě zadrápnul a jak sem byla paralyzovaná, tak mě kous. Je to velmi zabíjecí kocour.

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:58
- Nahlásit

davidkova renata
Baico
Hele náš kocour je za á stejně vyžranej a za bé nevrtí vůbec ůtočí ze zálohy na všecko(je tak vyžranej že sem letos musela koupit pipetu na psy páč kočičí má málo kg)nic dámy tak já du něco dělat páč mám nachystané2pračky a krabičky na stopu a hmyzopes šel na dvůr a po návratu tajně pos..koberec tak eště budu tepovat su tak nas..že možná poleju tepovačem hmyzopsa a vytvořím pěnu třením psa o koberec

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 09:59
- Nahlásit

Lola1
, taky jsem chtěla mít jednou k sukni opálené nohy, pak to vypadalo, že jsem si posrala paty a to se schovat nedalo.

panebože vy ste volové.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:00
- Nahlásit

Gerda
Je to velmi zabíjecí kocour.
je to zcela normální kocour.-)))) todle přesně voni dělaj.-((((
danajasa
vytvořím pěnu třením psa o koberec
takovej supermop vot Viledy.-))))

hele asi pudu k rybníčku ,tak nepyšte!!

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:02
- Nahlásit

davidkova renata
eště nechoď, pošlu ti mailem dopis vod klienta a chci vědět, essi pochopíš, co chce... du na to.

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:04
- Nahlásit

Gerda
Je to velmi zabíjecí kocour.

pučte si ho na vobrany.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:06
- Nahlásit

jbat
dopis vod klienta a chci vědět, essi pochopíš, co chce
...šukat... ?

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:07
- Nahlásit

jbat
panebože vy ste volové.
tak babo raď, co mám dělat, když mám na jaře nohy jak zářifky.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

Lola1
tak babo raď, co mám dělat, když mám na jaře nohy jak zářifky

já je mám taky bílý, nejen na jaře, u koní si dycky opálím ruky a nohy mám jak ředitelka vápenky... letos ale du do solárka, rakovina nerakovina.

davidkova renata
šukat... ?

debyle je to baba, ale mimo jiné pýše v mužským rodě etc...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

Zdar lidi, jako obvykle nemám moc času, takže v rychlosti co novýho?

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 10:11 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Eldoguero
takže v rychlosti co novýho?
Lola1 má posraný paty,
danajsa je hyena (a sme zase u té schýzy.... ),
leyenda je oranžová a Gerdu kous kocour, který vrtí ocáskem.

<< 1 ... 7236 . 7237 . 7238 . 7239 . 7240 . 7241 . 7242 . 7243 . 7244 . 7245 . 7246 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání