| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:14
- Nahlásit
Biluška
ty venčíš na 4 krát?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:20
- Nahlásit
Gerda
Spíš maj některý lidi slabou fantazii (nebo skoro žádnou) a tudíž sami moc neasociujou a proto obdivují ty více asociující ... akorát že teď z toho mám chuť na ty jahody (ale bez knedlíků)
BrendaBenji
Jooo a nechodit do práce je zatím docela velmi gooooood Kdo mi zívidí?
Já taky nechodím a nestěžuju si ani nezávidím
Jo a pračku máme Whirpool, asociuje mi jen čistý prádlo, nic víc No ale máme jí asi 10 let a pere dobře a často.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:21
- Nahlásit
kejtlin
Jo, minimálně na čtyřikrát, někdy na pětkrát.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:30
- Nahlásit
Biluška
Jo, minimálně na čtyřikrát, někdy na pětkrát.
si nedovedu přectavit, dyš sem s čoklama venku věčinou tak 2 hodiny......
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:35
- Nahlásit
Gerda
asi 60 ))) to snad ani nemá cenu, ne
Gerdi, hoď mi do mailu č. účtu a kolik přesně ti mám poslat , je kravina, abys to táhla sama...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:37
- Nahlásit
kejtlin
si nedovedu přectavit, dyš sem s čoklama venku věčinou tak 2 hodiny......
Já tak tři-čtyři, takže to mají tak na stejno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 16:39
- Nahlásit
Biluška
Já tak tři-čtyři
s každou skupinou?????????
Hipík a Tonička a Rozinka
dám vše do mailu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:00
- Nahlásit
Gerda
i mně, krz můj dluh malinkej máš poslední šanci ode mě inkasovat... )))
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:00 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
BrendaBenji
ja mam ted skoro novou tuhle http://www.washer-machine.com/washers/manufacturer s/pos/whirlpool_awm_1011
jsem spokojena, i kdyz na tu predchozi nedam dopustit, to byla Miele (asociace Medvidek Pu) a mam jsem ji vic nez 15 let bez oprav, ted jsem nechala vymenit programator a zase funga. Peru naprosto vsechno, bundy, kasmirovy svetry, sportovni obuv, periny, na vsechno maj ty pracky program. Miele lip vyzdima bych rekla a je tichounka, ovsem da se do ni nacpat jen 5 kg. Na druhou stranu nezere ponozky. coz bude mozna tim, ze je peru v pytli
Jahodovy bos se mi moc libi
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:09 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Zdar lidi, byly sme s Bajšou venku, je tam moc krásně. Bajša je velmi velice líná, nechce běhat za aporty, za klacky a dokonce ani za psy Asi jí fakt začíná faleška, její máma to prej měla taky tak, už od konce hárání se dycky začala preventivně děsně šetřit pro případ, že by náááhodou čekala štěňata. Ach jo.
Pak sem zašla do Billy, mají v akci maliny, koupila sem troje a k nim mascarpone, bude labůžo Mňam!
Teda na to, že su nemocná a ležím v posteli, su vcelku dost akční
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:19
- Nahlásit
cihnete vedle, jak moderator zkousi, jestli 11mesicni labikstene vytrhne babicce hul a 5mesicni sezere decku zmrzlinu bez nebo s povalenim, to snad ani neni mozny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:22
- Nahlásit
leyenda
cihnete vedle
ale kam?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:23
- Nahlásit
Gerda
s každou skupinou?????????
Vzhledem k tomu, že den má 24 hodin tak se všema dohromady
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:23
- Nahlásit
leyenda
já to četla, to je fakt hustej týpek... jako taky mi Bajša občas za někým zdrhne, zrovna dneska se vrhla na děcko na pískovišti, ale beru to jako svoje selhání a neschopnost...
prej že přece musí sledovat a poznávat reakce svýho psa, aby na ně potom mohl adekvátně reagovat to mi hlava nějak nebere - a eště se chlubí, kolik sežrala ta jeho Bublina děckám zmrzlin a oplatků
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:24
- Nahlásit
Gerda
do brutálních keců
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:29
- Nahlásit
Biluška
den má 24 hodin
...to sem netušila....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:39
- Nahlásit
leyenda
týbláho jsem mu tam teď odepsala a on mi to okamžitě smazal s tím, že "debata byla ukončena"
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:49
- Nahlásit
Žumpo zhajuji HYPOTETEICKOU DEBATU-jak vysvětlit psovi když naněho figurant zařve,že neudělal něco špatně(jako ten pes)páč mej známej ovečáka dyž se zařve tak pustí a dekuje se páč má pocit že udělal chybu a dostane na budku(chodila s náma hlídat fotbaly,žádná sračka ustrašená ten psík néni)tož sme dneska debatili a na nic kloudnýho sme nepřišly.Jako má figa za kámoše a holt je zvyklej poslouchat až nezdravě moc tak se dycky u zařvání zdekuje z dostřelu ináč na fotbálech normálně chce zežrat řvoucí daf.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:50
- Nahlásit
Gerda
...to sem netušila....
Tak možná to v Práglu máte jinak, ale tutaj v Oryjentu má jenom 24 no . Je to zoufale málo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:57
- Nahlásit
Gerda
jen pro představu kopíruji část příspěvku výše zmíněného moderátora, komentáře myslím netřeba:
taky jsem zažíval "kopec legrace" když byla Gugísová malá. Kradla dětem zmrzliny, rohlíky, oplatky, křupky, hračky prostě vše co mělo dítko zrovna v ruce ... nikdy, ale nikoho nepovalila. Tím, že byla od mala skoro pořád na volno, tak jsem se do takových "sradna" situací dostával vždy, když jsem ztratil pozornost, nebo mi na krátko zmizela někde za rohem. Některé maminky byli extra agresivní a hysterické a sprosté a jiné to brali jako legraci. Komentovali to jako že ..."no vidíš prcku, máš si to hlídat"... a s úsměvem a vtipným komentářem přijali moje omluvy.
Později kolem devátého měsíce, se jí začali líbit berličky a hole invalidů a to byla větší legrace, když se zakousla do hůlky nějakého chromého kmeta a chtěla se ním přetahovat. To mi bylo párkrát dost "horko"
Myslím, že tyhle situace prostě k pejskařině patří - extra ve městě. Je třeba si uvědomovat a domýšlet co vše se může stát a jaké to může mít následky a je třeba se obrnit proti lidem, kteří psy a pejskaře nechápou.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 17:59
- Nahlásit
Jsem ho zabila asi. Naprosto nechtěně. A umřel.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:02 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
impact
upřímnou soustrast... jak se to stalo?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:10
- Nahlásit
Baysha
Jsem s ním jen maličko ťukla o stůl a umžel. Su nešťastné. Měla jsem ho tři tejdny. Navíc je z druhé strany republiky, tak ho nemůžu reklamovat. Už jsem ho odnesla do nemocnice. Prý se buď musí přebopřečipřecosi nevim, ti doktoři maj zvláštní jazyk. A bude to stát 250, ale prej essi umřel hadr, tak umřel úplně. Jede teda Bios a dochtor říkal, že by to moh ještě zvládnout. Ach jo.
Jinak ad ta debata vedle jako zírám.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:16
- Nahlásit
Baysha
taky jsem zažíval "kopec legrace" když byla Gugísová malá. Kradla dětem zmrzliny, rohlíky, oplatky, křupky, hračky prostě vše co mělo dítko zrovna v ruce ... nikdy, ale nikoho nepovalila. Tím, že byla od mala skoro pořád na volno, tak jsem se do takových "sradna" situací dostával vždy, když jsem ztratil pozornost, nebo mi na krátko zmizela někde za rohem. Některé maminky byli extra agresivní a hysterické a sprosté a jiné to brali jako legraci. Komentovali to jako že ..."no vidíš prcku, máš si to hlídat"... a s úsměvem a vtipným komentářem přijali moje omluvy.
Později kolem devátého měsíce, se jí začali líbit berličky a hole invalidů a to byla větší legrace, když se zakousla do hůlky nějakého chromého kmeta a chtěla se ním přetahovat. To mi bylo párkrát dost "horko"
Myslím, že tyhle situace prostě k pejskařině patří - extra ve městě. Je třeba si uvědomovat a domýšlet co vše se může stát a jaké to může mít následky a je třeba se obrnit proti lidem, kteří psy a pejskaře nechápou.
nakopat do řiti takového majitele
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:19
- Nahlásit
Baysha
kde přesně to bylo, u modrejch?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:19
- Nahlásit
makrel
jj, a je to moderátor
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:25
- Nahlásit
Baysha
nějak to nemůžu najít
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:28
- Nahlásit
danajasa
hypotetická debata stran řvoucího figuranta se moc neujala koukám...
ale su zvědavá, jak dlouho ti vedle ten příspěvek vydrží, než ho Jarda smaže
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:29
- Nahlásit
makrel
nějak to nemůžu najít
Ani to nehledejte nebo se tak naserete,že vás smažou eště než to dopíšete
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 18:29
- Nahlásit
makrel
původně to bylo v brutálních kecech, pak vytvořil nový téma "pohyb na vodítku nebo navolno" a do něj to přesunul jako OT - což nechápu, brutální kecy to jsou
|