| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:22
- Nahlásit
Crysapani byla jste daleko rychlejsi!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:23
- Nahlásit
Alexaono je to asi 3 roky
ahá, já myslela že je to čersvý..
osina? zánět šlach? vpich z nějaký tvrdý trávy? artroza? ..
každopádně litylity, Barušce posílám podrbkání za ouškem, ať je jí brzy líp
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:23
- Nahlásit
Alexa
ono je to asi 3 roky co jí měla prokouslou, to neni čerstvá kouslina
aha já myslela, že čerstvá, ale pokud je teplejší tak je tam pravděpodobně někde tánět, třeba měla Sinda zánět šlach a taky měla nohu oteklou a teplou a kulhala, ale nejsem vet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:25
- Nahlásit
Alexa
Myslíš že bude mít eldorádo z týhle informace radost?????????
písnu jí to do maila aby to tu nepřehlídla )))))
chudák balunka očklivá..asi to budeš muset stejnak řešit
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:27
- Nahlásit
Baysha
jen pro představu kopíruji část příspěvku výše zmíněného moderátora...
Tak takovýhle majitele fakt nechápu. Jeden můj pes je taky trochu dotěrnej na děti, ale koriguju to a hlídám, případně odvolávám. A matky, co jsou hysterický a rovnou ječej a dítě zvedaj (i když pes se neřítí a jen kluše jejich směrem s vrtícím se celým zadkem), taky moc nechápu. Natož aby mi do psa kopaly.
Ale na druhou stranu taky jsem majitel dítěte a psi, co se na něj vrhnou, skáčou na něj a případně povalej, mně serou hodně. Když ten pes přijde klidně a třeba i zkoumá, co má v ruce, tak jen radím: hlídej si ten rohlík... No ale dítě je vycvičený od našich psů, takže se nedá. Ani mi nevadí, když je pes milej a i ho olízne... Jen ty tankoidní psy nemusim. Navíc kdyby to majitel toho psa bral s humorem, tak bych mu asi něco řekla.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:29
- Nahlásit
no a taky se klasicky předváděla, sem jí vzala po těch dvou dnech na pole tak mi skákala až na hlavu lítala jak magor, v cvalu nic, v klusu pajdala úpa děsně moc, pak se rozchodila a klusala stylem tři kroky kulh, tři kroky kulh ..... u vetky ani kulh. Máý na to prášky nějakej nordněco
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:34
- Nahlásit
Venta
Když ten pes přijde klidně a třeba i zkoumá, co má v ruce, tak jen radím: hlídej si ten rohlík...
No tak já jsem hystericky ječela "dej mu to, dej mu to" a řítila se na psa jak tank. Protože osobně znám tehdy čtyřletou holčičku, která šla s rohlíkem, přiběhl "vlčák", chtěl rohlík, ona ho zvedla nad hlavu a skončila s asi stopadesáti stehy, převážně na hlavě
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:36
- Nahlásit
Crysa
Paní beru si to k srdci jest to geniální zapůjčím pakoně,páč se znaj a maj se rádi tak i kdyby se ksobě dočuchli se nesežerou jo ve dvou se to lépe táhne,pakůn bé rád že zas něco vyhraje-klidně mu pak dám zmrzlinovej pohár a budu3dny uklízet dvorek
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:39
- Nahlásit
Biluška
No tak já jsem hystericky ječela "dej mu to, dej mu to"
Já psala o těch, co přijdou v klidu a jen koukaj, co to má v ruce. Ty co k ní letěj, jdu odhánět sama. Ale naštěstí se nám to moc často nestalo, spíš jen že nějakej malej pejsek skáče a to se dá S tím vlčákem to je drsný, ale snad to není běžný... teda doufam.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:43
- Nahlásit
Venta
S tím vlčákem to je drsný, ale snad to není běžný... teda doufam.
taky doufám. Co bydlíme tady v rezervaci tak nějak ztrácím kontakt s vnějším světem a tudíž nemůžu soudit
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:46
- Nahlásit
Venta
spíš jen že nějakej malej pejsek skáče a to se dá
Pani to neznáte hmyzopsa je to bojvá dvoukylová vražedkyně a de zásadně po krku páč počká až se kní lidi s ťuťuňuňu skloní a vraždí i velké
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:51
- Nahlásit
danajasa
ještě jsem našla fotku jak jsme nechávali loni touhle dobou tahat prcky z loňský předvýchovy, v levo k vidění Bůchovo nevlastní bratr ze strany votce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:54
- Nahlásit
danajasa
nemuže mít malopes 2 kg, 1.70 kg má Šerina, ale to je fakt prcek krysa...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
tak abyste věděli sme neska byli prvně na cvičáku a Gríňa je borec, úplně válel!! MÁM RADOOOOOST!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 21:15
- Nahlásit
kejtlin
No huž má3 páč vyžrala v baráku všecko co sem nezamkla,vona má moc chlupů tak vypadá věčí mokrá je nic Crysa
To je pěkný hned jí to přepošlu at má radostnou a může do rána plánovat páč s ním má velké plány,na rozdíl vo de mě kerá bé vděčná za pípo5 v příští pětiletce Huž du koukat na Vraždy bez záruky prej je to dobrý musím zejtra vrátit dvd
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 21:34
- Nahlásit
Tady je další a průkazná fotka z neděle, že Fanda kousal.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 21:57
- Nahlásit
danajasa
Pani to neznáte hmyzopsa
Vypadá teda dost bojově Správnej drsoň.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 22:20
- Nahlásit
Zdar dámy.
Včera nebo předevčírem tu někdo chválil botasky Adidasky (né Rosákový - podotýkám), že dlouho vydrží. Pročež jsem si dnes koupila Pumy Adidasky. Jsou hnusný, ale noha je v nich jako v peřinkách. Byly drahý.
Tímto chci říci, že nevím, kdo je doporučovalů. Dohledávat to teď nebudu. Ale jestli nevydrží (za ty prachy!) tak dotyčného dohledám dodatečně a dostane do držky!!!
danajasa
Hmyzopes Ti už zůstal nebo co?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 22:25
- Nahlásit
Chacha. Hádejte, kde jsem, když jsem se tu zapsala jako Pumpa, ale jsem Vlčáčková! Mimikry!!! Paráda!!!!! Že bych šla do nějaký vedlejší diskuze udělat vostudu?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 22:50
- Nahlásit
kejtlin
nechcete něgdo jít za mě do vany?
gdybys někoho sehnala, tak mi ho prosím puč.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 22:52
- Nahlásit
uš ste fšichni ve vaně nebo spíte?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 22:58
- Nahlásit
tak dobrou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2011 23:14
- Nahlásit
Tak už su domki, su ostřihané, mám dva camfourky a oholenej krk a ježečka na vršku hlavy a patku. Pak sem jela ke švadlince, nemohla sem zapárčit všude zóny a plno. Fotky vám pošlu zítra, už se vrbíme moc pěkně. Krs nadgungána - mařena brala též dětem jídlo, byly to naše pučený trénovací děti, krs ně se učila dětí nevšímat, potažmo je přes žrádlo mít ráda. Vždy pod kontrolou, aby to bylo právě veselý pro děti i psy. Jsem velmi psomilná, ale jak dem s haranti, maj za úkol všímat si jen našich psů, jinýho ne. A stejně tak to chci i od ostatních. Vůbec bych se nedivila, kdyby mi čokla někdo nakopl. Čokl mařenka dostala velkej díl probican pasty, zítra kupuju digestívum, nějak ji bolí břicho, má ho děsně nafouklý, prestože dostává už jen poloviční množství jídla. V telce byl teď pejsek z tůně, taková Balunka, a papal strejdíka, co před nim utekl na kapotu auta. Půjdu frčet v čarodějově učni, už asi zabijou tondu stárka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 00:07
- Nahlásit
Jsem dokoukala filmek - http://www.csfd.cz/film/285309-zachrante-edwardse/ a musím konstatovat, že to byl naprosto nejvíc šílenej dokument, co jsem kdy viděla.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 05:45
- Nahlásit
Fstávejte lemuři a děte makat a kdo se bude radovat, že se blíží víkend, tak dostane na butku, Jediné na co se těším, je ples.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 07:00
- Nahlásit
Jo fstávejte a děte makat, ale fofrem. Já uš dávno makám a zase nestíhám
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 07:13
- Nahlásit
dobré jitro, chybí mi tu fotka Gerdy s camfourkama a Nyxi s ušima.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 07:21
- Nahlásit
jsem zase na celej den v práci chjo
jinak dobrý ráno fšem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 07:23
- Nahlásit
brý ráno, sice už je čtvrtek, ale nechtělo se mi vůbec vstávat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 07:28
- Nahlásit
Dobré ránko,
včera jsem zapíjela žal a dneska jsem vstávala v šest, což je samozřejmě strašně nevhodná kombinace.
Včera jsem popila pouze Granátů, nicméně hojně.
A po čtvrtým pivu se mi strašně zalíbil číšník a velmi jsem s ním filtrovala.
Takže do Husy už taky nemůžu.
|