Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7245 . 7246 . 7247 . 7248 . 7249 . 7250 . 7251 . 7252 . 7253 . 7254 . 7255 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:19
- Nahlásit

Eldoguero
Tak tyhle dvě čuby NIKDY na volno nebyly a upozorňuju, že jsou fakt hodné a navíc u nás potkáš tak jednoho člověka za dva týdny a to ještě čistě náhodou na louce tady jde spíš o to, že čuby se už víc jak 4 roky vůbec nedostali z toho "výběhu" a jim to přijde naprosto v pořádku
Tak to je naprosto strašný, takovej pes silák by měl mnoho co dělat, právě proto, aby nebyl jak dělová koule, když se pak náhodou dostane ven.

Mimochodem nejedete někdo náhodou v sobotu do Roudnice? Jedem na čumendu a taky zkouknout štěňáka co jsem tam prodávala
Co je v Roudnici?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:25
- Nahlásit

Gerda
řekla bych, že obě čubiny už rezignovaly občas je vídám, jak chodí pomalu do kolečka v tom mini výběhu, moc nereagujou ani, když jdou majitelé náhodou okolo, asi ví, že si jich stejně nikdo ani nevšimne je mi z toho velmi smutno
kolem ovcí běhají od rána do večera - holt dotace jsou dotace,na čokle ti nikdo nic nedá
Co je v Roudnici?
Výběrák IPO, jezdíme na čumendu každej rok aspoň na pár, navíc potřebuju koupit nový balonky, miminu malou kšiltovku a další strašně potřebný věci

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:26 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Eldoguero
tak to je děs, no... k tomu nemám slov, bohužel takoví debilové jsou a budou a my s tím nenaděláme lautr nic

však já chápu, že má Bajša hlad, jenže ona jakožto labrador má hlad furt, s tím nic nenadělám jenom jsem tím chtěla říct, že na krmení v různé doby nemusí být a priori nic špatně

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:27
- Nahlásit

Eldoguero
nevím no, oni jsou doma a krmí nepravidelně z důvodu, že pes když si zvykne na určitou dobu, tak se pak dožaduje svého přídělu já jsem teda zastánce krmení v podobnou dobu, aspoň třá večer, odpol. nebo ráno (jasně v případě, když jsem šla do práce se psema, ti co zůstali doma krmil buď přítel večer, když ne, tak já odpol., ty který jsem měla sebou žrali ráno, ale jinak se to snažím dodržovat plus minus pár hodin)
Čéče,nejsem úplně votpůrcem nepravidelnýho krmení,páč bych ti přála vidět,co se děje u nás doma od šesti do sedmi,když se čímkolif cinkne a nejsou to psí misky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:27
- Nahlásit

Eldoguero
chodí pomalu do kolečka v tom mini výběhu, moc nereagujou ani, když jdou majitelé náhodou okolo, asi ví, že si jich stejně nikdo ani nevšimne je mi z toho velmi smutno
Tak z toho je mi smutno taky. Přitom dort může bejt v hospodářství moc užitečnej...nebožata to jsou, škoda jich.

Sme tam byli jednou, v roudnici, sem tam viděla prvně mondénní ring, moc se mi to líbilo, od tý doby se mi líběj nožní psi.

Atusch
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:30
- Nahlásit

Eldoguero
podívat bych se i jela, ještě jsem nebyla, ale fakt nevím jak bych to vymyslela časově.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:31
- Nahlásit

zdravím dámy, tak máme za sebou s Clarečkem část naší odtučňovací kůry. ráno jsme se po sedmé projeli na kole a je nám báječně....

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:33 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Nazdar jelimani

tak nejen že vedle bouraj a vrtaj, ale teď ještě začal jezdit bláznivejk školník na traktoru a seká tu minitrávu

Gerda
to si byla na maliňáckym mistrofství světa, tady mondéní ring nebéé

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:35
- Nahlásit

Atusch
podívat bych se i jela
jojo, podívat bych se jela, ale vláčet s sebou háravici v nejlepšim se mi moc nechce, bysme tam měli samej konflikt krs ojížděče.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:35
- Nahlásit

Tak frčím lidi, zdar

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:36
- Nahlásit

Alexa
jojo, to si pamatuju, že to bylo mistrovství pejsků z tůně, jesi tady budou puntikatý kulky, tak tam určitě nemůže bejt nic intelektuálního jako disciplína, to by dělat kulkové nemohli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:36
- Nahlásit

Dělá něgdo výcuc? Nedělá co? Tak já rači zase du

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:37 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

tšus, mám zánět chcacích cest du k dokovi brzy...Nyxa je velmi drzá a každej zákaz odměňuje útokem,za což si už vysloužila sekec a když jsme šli k rybníku Velkogus za náma přeskočil plot..debil!

Baysha
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:41
- Nahlásit

Marush
lity lity pani, dejte si brusinky a ať je vám lépe brzy...

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:42
- Nahlásit

Baysha
lity lity pani, dejte si brusinky a ať je vám lépe brzy...

jo,jo..právě si dávám brusinky všech světůch

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:46
- Nahlásit

Marush
oooo velkolitace - jak si k tomu přišla símťa?

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:47
- Nahlásit

Gerda

jaký vemeno je "dortík"?

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:49 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Gerda
oooo velkolitace - jak si k tomu přišla símťa

nevim vůbec, sere mi to moc...aspoň jsem ale nešla do práce,ale s psama(s druhym nedobrovolně k rybniku), Gus je taková svinje,že vlezl do rybníka a jal se plovat do dáli...já na něj neměla vodítko,malopsa v jedný ruce na vodítku...no konec!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:53
- Nahlásit

Marush
jaký vemeno je "dortík"?
rotvík přece

Gus je taková svinje
neni, jen rád plove....mohla si ho zachránit jako Zuzka jednoho šampóna, když se topil ))))

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:55
- Nahlásit

Marush
tak ti přeju taky ty brusinky, uš sem myslela, že tvoje šéfová zvítězila a nejsi tady.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:58
- Nahlásit

Gerda
rotvík přece

jsem si to myslela,ale nechtěla jsem se ztrapnit,dyby to třá nebyl von

neni, jen rád plove....mohla si ho zachránit jako Zuzka jednoho šampóna, když se topil ))))

nepotřeboval,ploval si dle chuti,já mu to nezakázala,chtěla jsem jen aby neplaval uplně pryč , když už si málem zlomil pracky jak skákal přes vysokej plot! Jako dyby se topil vekogus,tak by to byla velká záchranná akce,Gusík má 60kilo,ale zase těleso ponořené v kapalině.... atd

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 11:59
- Nahlásit

Nazdárek!!!

Tak my jsme vystopovaní, vyvenčení, teďka požraly prasečí nožky a už se budem válet, jelikožn je venku veliké teplo

Dík za typy na pračky, jsem z toho značně zmatena a stejně nevím jakou koupit

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:00
- Nahlásit

Lola1
tak ti přeju taky ty brusinky, uš sem myslela, že tvoje šéfová zvítězila a nejsi tady.

jako že mě vyhodila? to bych tady byla z domova normálně,pohoda, ona mě nemůže vyhodit, znám její temná tajemství

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:00
- Nahlásit

Marush
pani, tak naprosto s váma cejtim, já to mám tak dvakrát do měsíce... a ve velkým.
Urinal Akut, litry urologickýho čaje, paralen a nahřátej polštářek na břicho (nebo Nyxu).
Máš to zcela jistě z toho, jak sis to taky nechala dělat od Vietnamcůch...

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:02
- Nahlásit

jbat
Máš to zcela jistě z toho, jak sis to taky nechala dělat od Vietnamcůch...

já si to nenechala dělat ani vod jednoho vietnamce,mě se moc nelíběj,ale proti gustu...

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:03
- Nahlásit

Marush
já si to nenechala dělat ani vod jednoho vietnamce

nekecej, psala jsi to na fejsbůku.
jo a jako do pondělka se dej dokupy, protože prostě jdeme ven!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:06
- Nahlásit

Marush
ou zánět chcacích cest bolí a pálí, dobře to znám, urinal akut je dobrej a urologickej čaj a hodně moc pít

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:07
- Nahlásit

jbat
jo a jako do pondělka se dej dokupy, protože prostě jdeme ven!

tak to je jasná věc....já jako plánuju se vyléčit za dnešek...uvidíme jestli mi dotore( mimochodem můj doktor se jmenuje Čupka...chtěla jsem si ho vzít a dát si takovou tu moderní celebrití variantu jména Marie Čupka Rosáková)dá antibijotyka,bo je mi dosti blbě...

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:08 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Marush
doktor se jmenuje Čupka...chtěla jsem si ho vzít a dát si takovou tu moderní celebrití variantu jména Marie Čupka Rosáková
a tak tobě to možná dovolí na matrice i bez svatby, já jim to dyštak dosvědčím.

a klidně ti tak budu říkat, essi chceš.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:10 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

jbat
a tak tobě to možná dovolí na matrice i bez svatby, já jim to dyštak dosvědčím.

No jedině tak,von dotore dycky řiká že jsem moc šikovná..nevim co tim myslí,ale nabídku k sňatku asik zatim ne teda

<< 1 ... 7245 . 7246 . 7247 . 7248 . 7249 . 7250 . 7251 . 7252 . 7253 . 7254 . 7255 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání