| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:24
- Nahlásit
takže mám antibliotika..do pondělí neschopenku nejmíň jsem měla teplotu ,takže na vobrany nejdem!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:29
- Nahlásit
Marush
do pondělí neschopenku nejmíň jsem měla teplotu
šiš proč sis nevzala dofču?? dyť seš doma zadáčo
kejtlin
se máte můžete courat s psiskama,
já nemůžu stran kulhání
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:34
- Nahlásit
Alexa
já nemůžu stran kulhání
no jo, asi bych šla na veterinu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:35
- Nahlásit
Alexa
šiš proč sis nevzala dofču?? dyť seš doma zadáčo
to by mi debilka šéfka nedala....kravka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:35
- Nahlásit
kejtlin
asi bych šla na veterinu
sem byla fčera, má naordinovány prášky nějakej nordněco a klid
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:39
- Nahlásit
Alexa
sem byla fčera, má naordinovány prášky nějakej nordněco a klid
a diagnóza?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:40
- Nahlásit
kejtlin
a diagnóza?
nějakej zánět asi šlach
Marush
to by mi debilka šéfka nedala....kravka
nojo tak to je těžký
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 17:40
- Nahlásit
Taky sem od středyminulý nenocná a Danoušek dnes odešl
Jinak zdravim a zas du pryč
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 17:42
- Nahlásit
malinka
Tak to vás moc lituju paní Lity lity lity lity lity lity lity lity lit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 17:43
- Nahlásit
malinka
Danoušek dnes odešl
upřímnou soustrast
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 17:48
- Nahlásit
zkusím semka dát fotky z dnešní vychajdy,ale co to udělá netuchám páč takovýto URL sem nák nechápla http://danajasa1.rajce.idnes.cz/Baziny_kromeri/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:29
- Nahlásit
malinkaahojky pani,taky uprimnou soustrast za danouska,jsem myslela,ze si ten overalek aspon uzije!je mi to moc lito!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:32
- Nahlásit
malinka
Danoušek dnes odešl
upřímnou soustrast paní, drž se
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:43
- Nahlásit
čau ženy, upřímnou soustrast malince taky všem nemocnejm pesům a lidům, nahlídla jsem jenom poslední stránku a je to teda děs
ale musim vám říct dobrou zprávu, Stáňa dneska odjel do novýho domova je z něj zámeckej pán musim zjistit co je to za zámek, něco v opravách nedaleko, jdu to vysondovat. Jsem hrozně ráda, byl útulkáčem jenom tejden! Pán útulkovej jim rovnou hnedle domluvil výcvik (nevim kde, mluvili jsme spolu jenom v rychlosti), prej je to fakt "ňouma". 'Sem radši spolkla že tim asi chtěl říct superkretén Mě to docela překvapilo, očividně svý "vlohy k výchově" stačil projevit i v útulku
Dobře oplocená megavelká zámecká zahrada a vycházky na vodítku by pro něj byly ideál
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:48
- Nahlásit
bonc
Dobře oplocená megavelká zámecká zahrada
paní, já teda nevím jak vypadají soukromé zámecké zahrady u vás, ale u nás mívají plot velmi rozpadlý a do zahrady padá omítka a při větším větru i komíny . Ale počítám, že u vás f Rusku budou movitější lidi a zámečky budou vypadat trošku líp
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:48
- Nahlásit
blbečcííí tady je dusno a bude lejt. pes je z toho úplně chcíplý, z toho počasí.já ne, měla jsem super pracovní odpoledne a jdu ještě makat dál
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:54
- Nahlásit
tak tady teďkonc bydlí Stanislav:
http://www.profi-realityridky.cz/image.php?idx=283 33
http://www.profi-realityridky.cz/foto_inzerce_hrad y-a-zamky/lovecky-zamek-luzec-u-karlovych-varu.htm l
Biluška
no, na plot to nevypadá a padající komíny asi budou taky. Ale všude okolo hlubokej les, takže když se čokl naučí vracet zpátky můžou ho vypouštět jak draka K nám se po třech tejdnech už po útěku vrátil
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:03
- Nahlásit
Žádám laskavje Lejendu, aby si zas vzala k sobě ty hnusný mistrály!! bo mě to s bolestí hlavy dělá už druhý votpoledne děsný věci!! lítá zahradou všechno, stopy jsou spíš jak pouštění drakůch a autem mě to cloumá jak na lochnesce, na poslušnostech nemůžu dělat ani přivolání, bo pes proti větru, stačí dva metry, nemá vůbec šanci mě slyšet. Na cvičáku to vorvalo zas kusy všeho co mohlo, topolových vjetví je na place jak na pořádnou vatru..
Malinka - lity lity
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:13
- Nahlásit
Zdar dámy.
V pondělí (cca) dostane moje matka dopis ze soudu, kde jí soud vyzve, aby si zvolila zástupce, který jí bude zastupovat při zbavení její svéprávnosti. Já to být nemůžu, moje debilní poloségra taky ne. Ale její manžel ano. Ostatní příbuzní zde v místě nepřipadají v úvahu, protože jsou poměrně dosti děsní a hlavně jim už nalhala tolik pitomostí, že by je tam tak akorát opakovali, čímž bych si moc nepomohla.
Když si nikoho nevybere, přiřadí jí soud advokáta na náhrady státu. Jenže obávám se, že ona si vybere švagra, páč "jim věří" jak mi řekla. Jsem jí sdělila, že to teda dělá dobře, že jim věří, proto už je bez bytu a bez peněz, a ať mu nic nepodepisuje. Ovšem ona mu stejně podepíše cokoliv, to je mi jasný, protože jí oblbne. Já jí bohužel neoblbnu, protože my dva s tátou jsme vždy byli ti špatní, kteří jsme jí dělali jen naschvály... No.
Má někdo nějakou radu či nápad? Kámoš navrhnul notářku, má nějakou známou, ale nemůže se jí dovolat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:19
- Nahlásit
malinka
Danoušek dnes odešl
Oooo to je mi strašně moc líto, pani, držte se, každá taková zpráva je moc smutná, držíme teď minutu ticha za Danouška a tady má báseň na rozloučenou:
Na cestu na stranu druhou,
kamaráde můj,
vybavím tě bílou stuhou,
ještě chvíli stůj.
Na přátelství, na vzpomínky
přibalím ti tři kamínky
z cest, co jsme po nich spolu šli.
I když teď naposled mi zamáváš,
v srdci mém už navždy zůstáváš.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:23
- Nahlásit
Ahoj,tak tady je smutno nějaký.....to se mi nelíbí
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:25
- Nahlásit
Gerda
Co se stalo malince s pejskem?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:27
- Nahlásit
Marush
Ahoj,tak tady je smutno nějaký.....to se mi nelíbí
mě taky ne. Malince upřímnou soustrast
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:28
- Nahlásit
malinka
pani, neumim skladat basnicky jako Gerdicka, ale je mi to moc lito a preju vam hodne sily , zapalim mu vecer svicicku
Crysa
Žádám laskavje Lejendu, aby si zas vzala k sobě ty hnusný mistrály!!
Rada bych vam vyhovela, pani, ale nevemu, ja si taky potrebuju odpocinout od boleni hlavy a zad a taky to tu chci mit na zahradce aspon chvilku hezky, vite?
Vlčáčková
nejlepsi by bylo, kdyby si vzala nekoho, koho ty znas. Proc si nemuze vzit tebe? Ze jsi zainteresovana? Musi to byt nejaky nepokrevni pribuzny nebo cizi?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:31
- Nahlásit
leyenda
já už zapálila.......
i za vendulku a čivy......
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:41
- Nahlásit
makrel
mě taky ne. Malince upřímnou soustrast
Taky,taky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:50
- Nahlásit
co je to tu za náladu??
malinka
už sem vám emilovala.upřímnou soustrast i tady
all
jinak můdřena zas všem eště jednou děkuje..
zejména petrak měla zde velmi hodnotný komentář jaxem zahlídla ))) no nepřekvapila
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
nendu v sobotu na kousání mám nemocné močící oustrojí....www.fšechnoješpatně.cz!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:55
- Nahlásit
Marush
nendu v sobotu na kousání mám nemocné močící oustrojí
ty si fakt blbá, máš bejt zdechlá v tejdnu a ne o víkendě!
Jdu za pani Kulhánkovou.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:56
- Nahlásit
Gerda
ty si fakt blbá, máš bejt zdechlá v tejdnu a ne o víkendě!
s tim nejde než souhlasit!!!
|