| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 08:07
- Nahlásit
makrel
No já se barvím tak každých 4-5 týdnů. Vždycky jednou u kadeřnice a jednou sama. Zrovinka přemýšlím, že se musém objednat.
Od kadeřnice mi ty barvy vydrží kratší dobu než když se barvím sama. Netuchám čím to je.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 08:10
- Nahlásit
Jsem si ráno připadala jak poblíž fukušimy. Všichni chodili ráno s kapesníkama před pusou a v kapucách. Jen já jsem šla normálně. A furt hlásili, že nemáme vycházet a větrat.
Joo, a nad barákem obr černý dým. Humus teda.
http://www.novinky.cz/krimi/230156-v-chropyni-na-k romerizsku-hori-chemicka-lide-nesmi-vychazet.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 08:12
- Nahlásit
pawLINka
jenže já chci proužky a ty sama neudělám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 08:17
- Nahlásit
pawLINka
To tam máte hustý teda . Beztak to bude nějaké šílené radioaktivní svinstvo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 08:21
- Nahlásit
pawLINka
Od kadeřnice mi ty barvy vydrží kratší dobu než když se barvím sama. Netuchám čím to je.
No přece abys šla zase brzo ke dadeřnici ,né,to dá rozum.
makrel
Červená je nejhezčí,ale nejnevděčnější barva na vlasy,strašně rychle se vymejvá. Barvím každý 4 tejdny.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 08:23
- Nahlásit
Biluška
o tam máte hustý teda
Jo, fuj. Psíci frkali, chudáčci.
Beztak to bude nějaké šílené radioaktivní svinstvo
Zatím to "jen" hoří, ale hrozí prý nějaká chemická havárie. Ty voe, tady bude děsně zdravá úroda letos.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:12
- Nahlásit
čus kreténcííí,proč je kosa a proč je pawlinka zamořená??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:17
- Nahlásit
čus bus cambus!!
Kolik se nás chystá na kousání zítra? Potřebovala bych být v pět doma, což znamená po čtvrtý vypadnout z Prokopáku.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:18
- Nahlásit
Baico já se chystám, na kousání moc ne ale na návštěvu za váma to aaaaano
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:20
- Nahlásit
davidkova renata
u vás je zima??? u nás po dlouhé době svítí sluníčko
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:22 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Dobré ráno fšem!
to v té Chropyni je to fakt nepěkné
Jinak když jste u toho barvení, je tu někdo kdo si barví hennou?
Proč už dneska není tak pěkně jako včera? Jako 7 stupňů není nic moc
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:23
- Nahlásit
Monty
jo je tu hnusně, včera tu bylo moc pěkně, ale neboj ono to dnešní počasí dojde i k vám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:23
- Nahlásit
Atusch
já si dávala jen ty hennové zábaly
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:24
- Nahlásit
Baico
Kolik se nás chystá na kousání zítra
já jo..crysa,eliška,kníropani,aleksa a dál nevim,ale tak holt pudeš prga abys mohla vysmažit ne? tak f půl 1 u nás?
Monty
no fčera bylo rozhodně teplejc!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:27
- Nahlásit
Atusch
tak u vás bylo včera pěkně a u nás pršelo, tak nám taky dopřejte trochu toho pěkného počasí, a zítra bude výstava, tak doufám, že nebude chcát
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:32
- Nahlásit
stopařííí, mam dotaz! Zcela zásadní Stopujete na něco jinýho než grancle? Nutně potřebuju Bonici zhubnout, je tlustá jak bečka takže snižuju příjem na minimum no a jako úpa začátečníci toho Boněc sežere na stopě ještě vela moc.....
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:36
- Nahlásit
bonc
stopovat na granule co běžně žere a porci co dostane na stopě ji seber večer/ráno nebo kdy krmíš. A máš jistotu že toho nesežere 3x tolik
Monty
tak ty zábaly budou asi ono, jenže máš asi tmavé vlasy co? Prý mají docela i dost odstínů barev, samo že tmavých ale od červené přes mahagon do hněda...
Počasí vám přeji jen to nejlepší, ale samosebou ho chci taky!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:37
- Nahlásit
davidkova renata
tak holt pudeš prga abys mohla vysmažit
O.K.
tak f půl 1 u nás
Dobře.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:42
- Nahlásit
Atusch
no já si to dávala na hnědé vlasy, já bych řekla, že ty zábalu trochu vyžerou barvu.
Jinak já mám černé vlasy, ale hennu bych na ně nedávala, bych se bála, že bych je měla jak močál
tak ať máte taky pěkně
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:48
- Nahlásit
Atusch
já už jí takhle ubrala, jednak pro tloušťku, jednak pro nažrání se na stopě, tak už jí toho v tý misce moc nezbejvá.. krmim na 2x, takže když to nic ještě rozdělim tak mam stašně smutnýho bígla Dokrmuju zeleninou, ovocem, a čokl je furt tlustej a tlustej...
No dneska si dam tu práci a odvážim pečlivě kolik toho sežere venku, ať vim na čem sem. Ale mam podezření že pak čokloj zbyde v míse 5 granclí
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Toš vás po dlouhý době všecky pozdravuju
Mám problém. Žeryk začal vrčet (až běsnit) - na cyklistí, na lidi, na děcka, prostě na všecko, co potkáváme venku, psy ani nezmiňuju ... dneska vylít na Rexe ... pak vrčel i na mě i na muše ... nevím, co mám dělat, mám zatemníno krzevá paniku, co se mě zmocnila ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:00
- Nahlásit
Tinta76
a to jako z ničeho nic???
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:01
- Nahlásit
Atusch
Jinak když jste u toho barvení, je tu někdo kdo si barví hennou?
esi vlasy, tak třá já
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:04
- Nahlásit
Monty
a to jako z ničeho nic???
Z ničeho nic asi ne, se to nějak stupňovalo až vystupňovalo na dnešní incident s Rexem a já si nevim rady ... mám v plánu cvičák, ale než se tam dostanu ... potřebovala bych nějak navíst,co s ním ... já totiž s nemám zkušenostě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:10
- Nahlásit
Tinta76
a co máš za psíka?
a není mu něco? že je takový jaký je
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
bonc
no před stopou psa asi nekrmila ať jde vyhládlej, já když vím, že jdu na stopu tak Bůch večer předem dostane míň. Není ani tak smutný jako nasr...
Schválně zkus zvážit kolik má žrádla kolik pamlsků a všeho co přes den dostane a uvidíte na čem jste
Tinta76
esi vlasy
barví se tím eště něco jinýho?
Drží to stejně jako klasická barva? Jsou prý po tom lepší vlasy co se týče kvality a co když hennu už pak nechci a chci normální barvu? Může se přebarvit nebo budu čekat rok než to odroste?
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Ahojk....jsem dóle,je mi blbě.A Nyxa nacvičuje čekej a už vyskočí na stůl nižší z kterýho si bere co se jí hodí zrovna, což je super
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:11
- Nahlásit
Tinta76
gdo je žeryk?? mám ajchamra (((
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:11
- Nahlásit
Dobré jitro jarní vánci, jenž podél strmého břehu Bajkalu v dešťový opar se měníte, dobré jitro berjozky stepilé (píše se to se s nebo se z?), co v hájku altajské planiny se bíle třpytíte!
Tinta76
děfče milené, dala bych mu hlavně koš, ať nemáš tu paniku a můžeš s nim normáln manipulovat jako doposud, úplně na klid.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
Gerda
stepilé (píše se to se s nebo se z?),
já bych řekla,že Z tagže to máš dobře.-)))
|