| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:15
- Nahlásit
Vychytavka, prohlizim si cz psa f telefóňe:*)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
takže to mám právě blbě, jesi se to píše se z....
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Gerda
tyvole koš já jsem vážně debyl, mě to vůbec nanapadlo!
davidkova renata
pani!!!!! já vás nepoznávám Žeryk - ten vod rodičů chlupatej nahatej ...
Monty
viz výše, nic mu není ... podle mě jeho chování vyplývá ze situace ... je prostě zmatenej
Atusch
barví se tím eště něco jinýho?
to nevim, třá textil?
hena je úplně jiná než klasická chemka, nezažírá se do vlasu, ale vytvoří něco jako obal na tom vlase ... vymejvá se, ale nenjni to tak znát, po heně musíš počkat, nevim teda jak dlouho, ale tejden to nebude ... jinak ti chemka nechytí ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Gerda
takže to mám právě blbě, jesi se to píše se z....
ne,máš to dobře dle pravydel fory ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:18
- Nahlásit
Gerda
jenž podél strmého břehu Bajkalu
Myslíš ten rybník, který se jmenuje po mé veverce?
To je strašný, když člověk nemůže dělat, protože jaho práce visí na jiným člověku. Fakt nevim, jak tady timhle stylem vydržím do tří.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
Žeryk - ten vod rodičů chlupatej nahatej ...
šiš no jó,mě se to plete s tou nevoblečenou čupkou
z čeho je zmatenej??
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
čus musim vám napsat jak zase dopada péče mého samečka o šampóny, když jsem byla dva dny pryč!
dala jsem mu rozmrazit do prádelny do dřezu držky večer než jsem odjela. Ráno mu řikám :máš tam maso na rozmrazení (přiznávám, že jsem zamlčela, že džťky, neb je nenávidí ) tak si ho dej včas do lednice, ať nezasmrádne....no nedal samozřejmě. Večer se to chystal rozkrojit, samože v bílý košili a béžových kalhotech. A co se nestalo? Držky ma vystříkly do ksichtu i na veškerý oblečení tak zaťal zuby, dal to psům a šel se vysprchovat. Prej se hodinu drhnul, pak si vysílenej sednul k televizi a Kokánek přišel a všechno mu to vyblil do klína asik mu to ňák nesedlo, jak to tam bylo dlouho v tom teple...takže se znova drhnul. No a ráno vstal a měl tam od Kokánka 3 louže hoven jako bonus
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:19
- Nahlásit
Atusch
krmim ráno a večer, na stopu jdem tak mezi 6-7 večer, žrádlo doma je potom. Víc jí vyhládlou ani nechci, jak jde o žrádlo tak je naopak přemotivovaná a chová se jak magor Páč má obrovskej hlat furt a stále.. s těma pamlskama máš pravdu, taky už sem na to myslela, jakmile venku něco děláme tak toho sežere kvanta. Snažim se žumpovec krájet na minikousky, většinou jim ho pak ještě rozpůlim, ale při její potřebě vodměňování toho zfutruje hrozně moc. Ale nedat jí pak už doma vůbec nažrat... to je mi proti srsti, ta miska je jeden z jejích 3 smyslů života a připravit jí o to jenom proto že chci stopovat, agilitit a dělat všechny možný pitomostě mi přijde nefér... ale tlustýho čokla taky nechci!
add hena - jsem jí měla jenom jednou, bylo to oproti chemický barvě nevýrazný, takový nijaký. Ale určitě by to mělo vlasům prospět. čekat na odrost - proč? chová se to jako normální barva
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
chudák tvůj muš
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:22
- Nahlásit
Tinta76
co je žeryk? z čeho je zmatenej?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
no mi přijde zmatenej, jak jsme se přistěhovali, má tam dva čokly navíc, který choděj denně někam ven, zatím co von ... občas ho vezmeme, ale taky se nám nechce (ach ta pohodlnost) ho brát, bo se na vodítku chová jak debyl a na volno samozřejmě neposlechne (když ho nikdo nic nenaučil) ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:23
- Nahlásit
jupíííí a do tří týdnů budu mít doma tel. a net tak tři týdny budu chodit k našim povinně na hodinu na net
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
Kokánek přišel a všechno mu to vyblil do klína
tywe to by se chtělo vraždit mě, natož mužovi!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
zuzanarosakova
se hodinu drhnul, pak si vysílenej sednul k televizi a Kokánek přišel a všechno mu to vyblil do klína
ten pes má smysl pro detajl )))
alibaba je rát,že tě má vid? ..jinak sem nahlídla na FB a musim vám říct,že ste fakt mocinky krásnej kousek ,alibaba at je zticha a drhne hovna bez kecůch
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
péče mého samečka o šampóny ...
paní vy ste mi dneska spravila náladu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:27
- Nahlásit
Tinta76
njn,asi bé krapet roscapenej celkově..esi máte panyku,koš bych dala jak píše gerdice a jinak striktně dát najevo,že poslouchat se bude a bez keců a todle a todle a tamto je prostě nežádoucí a trpět se to nebé!! hlavně klid,žádnou vědu z toho nedělejte,koš mu dejte at ste v klidu a neserte se s nim moc
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:27
- Nahlásit
Tinta76
hele tobysem naprosto laicky řekla že neni zmaten, nýbrž nasrán že mu vy a cizí čokle okupujete jeho prostor. Dát koš a růčo fůčo vysvětlit gdo rozhoduje vo tom gdo gde bude bydlet. Eliminovat zbytečně stresový situace, ať nejni nucenej bránit si "svý" víc než musí (hračky, žrádlo, pelech)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:29
- Nahlásit
nazdar barviči
po heně se musí počkat aspoň 4 týdny s barvením či trvalou páč to za a) blbě chytá a za b) někomu může zareagovat dozelena
zuzanarosakova
asi tě vážně miluje
davidkova renata
sobotu ještě zvažuju stran zrzokulhání a dnešního "dne učitelů"
bonc
taky bys mohla občas na stopě pamlsek úplně rozmatlat, aby se nedal sežrat a byl jenom cejtit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:31
- Nahlásit
bonc
hele s tim krmenim..vono to u malýho psa dost klame,čék si myslí,že to je jen kousek,ale dyš ty kousky sečtete za den,zistíte,že je to asi 5 kilo.-))))))) chápu že nemáte srdce nedat jí večer už nic..zkuste teda něco malýho,třá takový ty lajtky grancle,některý sou fakt malinký nebo prostě něco málo energetickýho,voni ty pamlsky budou pěknej sajrajt..já třá používám na malinký kousky nakrájenej 30% eidam..vééélkej úspěch.. ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:32
- Nahlásit
Alexa
taky bys mohla občas na stopě pamlsek úplně rozmatlat, aby se nedal sežrat a byl jenom cejtit
no...anebo tam může rozmatlat hovno,to bude cejtit dost )) a eště ušetří.-))))
ajo vlastně balunka kulhá,no to bysem jí tuty nebrala dyk má klit na lůšku ne?!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:33
- Nahlásit
Adydaska s Alibabou pobavila.
makrel
Jdeš se dnes znemožnit nebo budu zase jediná?
Ale teda já dnes ne veřejně, tak se nemusém bát. Jedem ke kámošovi do Jičína, půjdeme se psama ven na kešku, pak budeme grilovat a mocinky moc pít víno.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
se hodinu drhnul, pak si vysílenej sednul k televizi a Kokánek přišel a všechno mu to vyblil do klína
Meju vokna a u toho vodbíhám k PC......teď si kolemjdoucí museli myslet,že sem se zbláznila,páč sem se u toho votevřenýho vokna musela držet parapetu,jaxem se tlemila.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:34
- Nahlásit
pawLINka
nevím jestli se jde lybka dnes znemožnit, ale zítra jo a hned dvakrát
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
dik pani kolegyně, naštěstí Alibaba je v pohodě a hlavně zbožňuje šampóny, takže to dal v klidu. , akorát mi v noci poslal sms "pořád smrdim (" nevim, jak by to dopadlo, kdybych se mu do klína vyblila já
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
nebo budu zase jediná?
nebudeš já du
davidkova renata
no asi rači vostanu doma a vykoupu pudle už to vodkládám asi měsíc a sou děsný
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:35
- Nahlásit
Hezký no...
|
Atusch
Člen |
- Nahlásit
bonc
jo tak to to máme stejně neumím nedat psovi nažrat, a i kdybych na to já měla nerfy tak je nemá Áres a zjistit, že ostatní žerou a on ne tak mám doma asi docela problém a zboural by barák.
Takže akorát snížím dávku, jelikož je taky žravej až až tak to není problém. Akorát mi pohubnul tak já naopak teď budu dávat víc. Chce to asi nejprve všecko co dostává zvážit a pak se rozhodnout co s tím
Když jsme u toho dělá někdo někdy krevní testy (myslím ti kdo krmí masem) aby jste věděli jestli má všeho dostatek?
|
Tinta76
|
- Nahlásit
davidkova renata
bonc
no a to je to - já nevim, jak mu dát najevo, že poslouchat se bude a bez keců ...
problém je taky ten, že on vlastně nebydlí s náma, ale s rodičema vo patro vejš, k nám vobčas přijde (zaškrábe na dveře), někdy se k nám nasáčkuje i na noc, ale je prostě radši s rodičema ... a taky vyčkává na chodbě, aby nepřišel vo moment, kdy se jde ven ... no a někdy to neprošvihne a stejně ho nevezmem. Přes den (když nejsme doma) jsou všici čtyři psové spolu na chodbě ...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Alexa
Tak vem jenom Aleksu, ne?
Adidaska
ty vado, chudák Alibaba, je to hodný a trpělivý člověk )) Kokánek je strašnej kretéééééén ))))
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:37
- Nahlásit
Alexa
Monty
To je príma, že nebudu jediná znemožněná. Ale zétra ráno mám na cvičáku kurz, tak musím dělat tak, aby se se mnou ještě někdo zítra domluvil.
|