Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7254 . 7255 . 7256 . 7257 . 7258 . 7259 . 7260 . 7261 . 7262 . 7263 . 7264 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:10
- Nahlásit

Eldoguero
já uš jsem koukala na stránky, že tudle neděli tam zrovinka jste ... akorát bych tam musela ject sama a to se bojim (bo máme nový auto a ještě ho neprohlíd mehanik, tak s nim nechci jezdit dál jak do práce) ... ještě bych mohla jet prostřetkama hromadné dopravy, ovšem je to na 4 přestupy kombinace náhradní autobusové dopravy a vlaků ... z toho mám vosypky uš předem, kdybych jela sama, tak cajk, ale s čoklem, kerýho zas tak dobře neznám ... eh ...

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:10
- Nahlásit

Gerda
Tak jak to je? Atuše píše, že maj
dyž ho tam kupujeme tak ho tam samosebou maj, já ho třeba tam nehledala protože zelí v plechovce (taková jako v ní bejvaj třeba broskve) tak to mě nenapadlo. Ale JE tam. Ti ho snad vyfotím...

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:14
- Nahlásit

Gerda
super, vem si skládací židlu do auta, budeš sedět jako pán.

provedu!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:15
- Nahlásit

Tinta76
ale s čoklem, kerýho zas tak dobře neznám
uvážeš, nebo dáš do kufru a nestaráš se o něj, jen jeď, uvidíš, jak ti to zvedne náladu.

Atusch
dyž ho tam kupujeme tak ho tam samosebou maj
věřim ti na 100% a půjdu ho tam hledat.

VŠEM BRÁNIČŮM - HODNĚ PSŮCH MĚLO TEĎ NAROZENINY - ASÍČEK, NANDA, SISINKA, ATÍČEK (můj kamarád), PRINC HYJACINT...A KDO EŠTĚ? takže bude velice vhodné, když zítra každej přinese nějakej malodárek, rozdělí se to všem oslavencům. Přineste ucha, záouška, pindíky, uzlíky...prostě takový věci, co se daj rozdělit. Každej jednu věc samozřejmě, prosimvás, jo? To vás nezabije. A dejte vědět, kterej čokl je ještě oslavenec, Biluše se nepočítá, je naštěstí s tim svym množstvim obrovskym až v orientě.

agáta12
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:20 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit

Gerda
to se nám to komplikuje, nemaj pytlíkový.
A je fakt, že maj plechovkový, ani nevím jaký je, koupila jsem ho jednou, vytekla na mě voda a mrňavo zelí. Vodu v plechu nekupuju. Ale možná to byla náhoda.
Mám rači pytlíky, když není po ruce kudla,tak se dovnitř dycky dostanu. Ale do piksly to de ztuha. A teď mě ještě doražte, že je tam ten otevírák

Tinta76
Hele, jako dycky. Nechci aby dělal hnusný věci, tak ho donutím dělat heský věci.
Podmínka je být ve větším střehu než vořech.
Vidím problém. Otočím se k němu zády, vytáhnu to, co má rád a pomaličičku a ještě pomaličičkovatěji krmím jako, skoro nekrmím, ale krmím. ( Je to dost srozumitelné )

Podle divokost zlého psa, třeba jdu i stranou od problému, ale snažím se udržovat psa zády od konfliktu. Když bude žrát, nebude řvát.
Když bude řvát nežere, a tam potom existuje povel LEHNI a zase se snažit ho dostat do boku nebo zády k nepříteli.

A taky hodně pomáhá trénovat oční kotakt.
Potkáme lida, zastavíme se , k noze, čumíme HAM, čumíme HAM
čumíme HAM. A trénovat furt .

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:21
- Nahlásit

Gerda
šiš tos mi připomněla Alexe je dneska 7 to už mě teda sežere???????????????

Atusch
JE tam
jáí ti nevim, ale takovýhle intimnosti tagle veřejně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:22
- Nahlásit

Tinta76
hromadnou dopravou od vás je to na prd,jela jsem jednou z Vanďáku vlakem a strašný, nedoporučuju
Tím autem mi to přijde lepčí varijanta, ale zas nevím no, když si nejsi ještě jistá. Hele porozmejšlej pořádně, třá do Frýdlantu pro tebe můžu dojet, abys nemusela čekat ještě na další spoj do Hajniště, to není problém. Jde o to, jestli se v poho dostaneš do Frycku.
Gerda
Pani kanárek měl též narozeniny ale už 9. 1. a Kájí 9. 2. oba 3 roky

Baico
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:22
- Nahlásit

Marush
ano pane Desenský, prosím přijeďte si mám tu jednu dizkomfortní ofčandu, prosím odvezte jí na Vlčáry...mimochodem jste zadaný?!
Tysi fakt jelyto

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:24
- Nahlásit

Zdaréc lemurýýý!

bonc
Sušený plíce!!!
Nevím teda, esi se hoděj i na stopování, ono je to hodně lehounký, skoro jako polystyrén, tak aby je to třá ze stopy neodfouklo... to nevim, zkušenost nemám, nutno vyzkoušet. Ale na normoš cvičení super, daj se pokrájet na malý kousíčky a kalorie nula nula nic. A onehdá sem pamlskovala mrkví a taky to šlo - není to teda taková bomba jako masenko, ale prej lepší jak drátem do voka, říkala Bajša Nebo jabko, okurka... cokoliv co má rád prostě.

Gerda
pani jedete zejtra směr Prokopák?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
to sem tě zas něco naučila.-)))))¨
Gerda
To vás nezabije
to ne,ale bohužel nic nemám,následkem čehoš nic nechci,nehromadim tydle věci,stejně jako věci pro psa na sebe,odměnuju normoš granclema,kusem párku nebo sejra.jako mnamku jí vrhnu prasečí hnátu syrovou nebo hovězí kost na polífku a do zveráku ted už nemám čas a a sílu jít

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:26
- Nahlásit

Alexa
šiš tos mi připomněla Alexe je dneska 7 to už mě teda sežere???????????????
no tak to už měla, koukám, že pěkně přetahuje tak třá až dneska, jako k narozeninám

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:28
- Nahlásit

Baico
Tysi fakt jelyto

Jelyto,kopyto, platí to

du ven nepyšte nigdy nebo navždy!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:28
- Nahlásit

davidkova renata
to sem tě zas něco naučila.-)))))¨
twe, ještě, že nemám toliko času, páč bych si na tom začala pjekně ujíždět jako psíček

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:30
- Nahlásit

Alexa
No prosim, ještě slečna Aleksa!

Eldoguero
Pani kanárek měl též narozeniny ale už 9. 1. a Kájí 9. 2. oba 3 roky
A panu Happunkovi a slečně Kájí popřeje za nás o víkendě osobně pani Tintičková A je to vyřešený

Baysha
pani jedete zejtra směr Prokopák?
jedu, vemu tě, ale asi pojede i hancaw, tak se nám tam nevejde váš muš, zjistim hancu, když nepojede hanca, vejdete se oba.

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:31
- Nahlásit

Gerda
oki, děkuji velmi moc

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:32
- Nahlásit

davidkova renata
pejskovi stačí i deset deka šunky, tak deserte deserte.

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:33
- Nahlásit

Eldoguero
jako vono by to vlakem nebylo až tak hrozný, teď nám tu až do liberce jezdí krásnej novej vlak (německej dopravce), jenže zrovna maj výluku, takže jezdí až do žitavy nějakej trapnej autobus ... autem si to nelajsnu, bo tomu vrčí ložisko ... každopádně - budu o tej neděli přemejšlet, proberu to doma s mušem a uvidim, esi něco vykoumáme ....

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:33
- Nahlásit

davidkova renata
mám doma spoustu uzenejch uší, vemu jich vícero, tak to neřeš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:34
- Nahlásit

Alexa
Alexe je dneska 7 to
šiš to se snat rostrch pytel né?!
že gratulijééém

jinak dnes sem potkala známou,její ovčandě bé 1.5. 16 let!!! jako je po 2 mrtvicích,2 operacích nádorůch,blbě chodí už ale jinak je dobrá a v poho a drží se .-)))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:36
- Nahlásit

Gerda
Happu na cvičák nejede, on se tam strašně nudí a mě je ho líto, jak strašlivě tím trpí
davidkova renata
to je fakt dobrý pani, ale ne udržím se a nezačnu zběsile zakládat nový témata
Jinak ohledně těch zkoušek a slepejch psůch, tak mi napsal, že takhle by to nemělo vadit, že on by ji normálně na zkoušce odpískal. Prej by i bral ohled na ten hendikep, třá u poslušnosti, že nemá oční kontakt, nebo u aportu, že by ho hledala nosem a tak, to že by nepenalizoval. Ale zase sám napsal, že si myslí, že slepej pes je spíš schopnej tak max odčuchat, ale už poslušnost je blbost, páč překážky asi těžko dá, že jo...

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:36
- Nahlásit

Alexa
Alexe je dneska 7
jsem nevěděla, že ste tak mladá , tož šecko nej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:37
- Nahlásit

Baysha
ok tak je vem,šunku samosebou taky nemám.-)))) příště ti je vrátim až to stihnu nakoupit.jinak po uzeným uchu měla moje předešlá dycky tak brutální sračku,že sem je vod tý doby nekupovala..stačilo jí jedno a hotovo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:38
- Nahlásit

Tinta76
Jasný, tak pokud máš nějakej normální přípoj z Lb do Frýdl., tak to půjde, do Frycku pro tebe sjedu, to je kousek. Popřemýšlej a kdyžtak se ozvy. Jsem na mailu (pod členem) a na stránkách je kdyžtak i tel. na mě (měl by být i na těch cvičákovských).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:39
- Nahlásit

Eldoguero
ale ne udržím se a nezačnu zběsile zakládat nový témata
tsss uvidíme)))
hele já si myslim to samý,jedině stopa,nic jinýho mě ani nenapadlo..tak to je fajn ne? můžete fprovat.-)))
jinak oční kontakt se slepým psem je slušná haluz celkem))))))))))))))))))))))))))))

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:43
- Nahlásit

Eldoguero
OK, díky moc! dám ti určitě vědět!

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:44 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

davidkova renata
nemusíš mi vracet nic, já budu v podstatě ráda, že se jich zbavím jsme jich koupili ňák hodně a neubejvá... ale nic jim není, přítul se onehdá prokecl, že Bajši dává každej den jedno, ta byla samosébně maximálně nadšená a já sem si furt lámala hlavu, z čeho přibírá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:45
- Nahlásit

Baysha
já budu v podstatě ráda, že se jich zbavím
aha..tak tim spíš ti je vrátim)))))))))))))))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
mi vadí, že sou tučný a Bajša na nich kyne... sem si je vzala, dyž sme s blůčkem hromadně objednávali maso, akurát že sem objednala hovězí a dovezli mi vepřový... 50 kusů

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:48
- Nahlásit

šmarjá, já vás vůbec nestíham, píšete mnohem rychlejš než já čtu!!!

A dejte vědět, kterej čokl je ještě oslavenec
Ovec měl o víkendu svátek, byl den autistů!!

Bajša
Falco
ze stopy by mi to plíce vodfouklo, sme na větrný hůrce. Zeleninu z odměn vylučuju, sem tuze líná a krájet 5kg mrkve před každou procházkou mě neláká. Nehledě na to, že ovec nežere nic co se byť vzdáleně podobá zelenině nebo ovoci, a dvoje pamlsky rozhodně tahat nebudu. Nekupuju nic ve zverýkách, peču žumpovec a když ho hlava děravá nemá, nahrazuje nalámanejma piškotama. Piškoty teda zcela vyloučim z jídeláku, nahradim něčim veledyjetnim. ale nejsem vochotná cokolif 3 hodiny denně krátej, abysme mohli jít na 2 hodiny ven

všem moc dík za typy, sem debil, furt špekuluju nad žrádlem a změnit kalorický pamlsky mě nenapadne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:51
- Nahlásit

bonc
, píšete mnohem rychlejš než já čtu!!!
jsi v zemi gde zítra jiš znamená fčera))))))))))
Baysha
dovezli mi vepřový... 50 kusů

to bych se posrala pro psa co ho chceš shodit((((

<< 1 ... 7254 . 7255 . 7256 . 7257 . 7258 . 7259 . 7260 . 7261 . 7262 . 7263 . 7264 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání