Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7254 . 7255 . 7256 . 7257 . 7258 . 7259 . 7260 . 7261 . 7262 . 7263 . 7264 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:52
- Nahlásit

Gerda
Stejnak je to dobrý muš

jako jó, vo tom žádná, mám ho dobře vychovanýho

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:53
- Nahlásit

Bonc
Pokud krmíš masem, nemyslím si že by vadilo když bude mít méně kvalitní krmení , tím ale neříkám jakože nějakej oblinej šrot (i když prostě . jen třeba zkusit opravdu něco kde mají řadu Light u light a senior krmení je z 95% na prvním místě rýže, a to i u těch řekla bych hodně kvalitních)!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:53
- Nahlásit

makrel
platí to i ve vztahu k lidem?
v práci naprosto. Tam nepotřebujete přátelskej vztah (i když ten je samozřjemě bonusem, pokud máte ještě navíc ráda kolegy, se kterýma pracujete), potřebujete vztah, co funguje, potřebujete s těma lidma vyjít tak, abyste se přímo nesrali, ale abyste byli schopni spolupracovat a neházet si klacky pod nohy a vypomoct si v situacích...prostě týmová spolurpáce. Notabene pokud máte nějakou funkci s rozhodovací pravomocí, musíte bejt člověk co minimálně sebejistě vypadá. Nikdo nechce mít šéfa páprdu, nebo ani ne šéfa, ale rozhodovacího člověka, kterej rozhodnutí neumí udělat a působí nejistě.

davidkova renata
je třeba to vůbec řešit? jako myslim,že se taky na to můžete klidně vysrat dyš stejně neni váš a výchova nula a tak..prostě jen ohlídat kritický situace..
možná to může bejt nejlepší postup, páč nebude muset přemejšlet vůbec nad ničim, a nebude se zubytečně s čoklem konfrontovat.

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:54
- Nahlásit

Gerda
Tak mu nech ten koš a nebav se s nim, vždycky si ho k sobě zavolej, když po ňom něco chceš, můžeš s nim jít na prochajdu sama?
OK. Na prochajdu s ním sama jít samozřejmě můžu, to nejni problém.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:54
- Nahlásit

pawLINka
3 ze 4 jsou venku. Společně s 12 kozama, 3 ovcama a nespočtem drůbeže a spol.

no mprosim, to je hned důvod okamžitě odejít z práce a jít je zavřít, to musí každej zaměstnavatel pochopit!

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:55
- Nahlásit

davidkova renata
a to byly granule? nebo ňáký pamlsky? to bych mohla koupit, ňáký super lajt něco grancle jenom na pamlskování a normálně krmit tim co mam aby měl čokl "vše co má mít"

pawLINka
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
tak to nevim,ale byla bych dost na nervy
Jenže co dělat? Kozy domů neschovám. Doufám, že se ten dým trochu pootočil jinam zatímco jsem v práci...

makrel
mělas na ně dát ráno nálepky, co je pes, co je koza tad.
Ty voe, tos nemohla říct dříf? Co teď? Nebudu vědět, jestli mě sežrala zmutovaná slepice nebo picbum.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Tinta76
jde to vůbec takhle fungovat?
to víš že to jde, znám spoustu čoklů, který dělaj doma eldorádo (eldorádo promine a když jsou "vedle" kde je srovnali do latě tak se chovaj úpa jinak. Zrovna u kámošky - její máma má rozcapenýho jorka, kterej tu mámo už párkrát kous, máma to neřeší-pes zavrčí ona se mu klidí z cesty, na kámošku zavrčel jednou, dostal facku a vod tý doby si to nedovolí a protože se mu věnuje i jinak, tak jí bezmezně miluje

Cigi
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:56
- Nahlásit

bonc
Hubnem teď naší wesťu, měla 10,5 kg . Granule dávám ProPlan light a konzervu Hillsku light při stejném množství jako měla normálně. Pamlsky jí dávám už jen sušené kuřecí maso a musím říct, že po čtrnácti dnech už je to vidět.
Jo a jinak zatím u Eli na odvolání ze stopy ten pískací balonek stále funguje , ale musím mít v záloze druhý, protože vymyslela, že se na další stopu vydá s tím ukořistěným balonken v hubě, ale já měla ještě jeden, tak hamťák neodolal a stopu kvůli balonku opouští v pohodě

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:57
- Nahlásit

Alexa
ha světlo na konci tunelu potěšila ste mě pani ... jako myslíte, že když se mu začnu věnovat ne víc ale na 100%, že by se mohlo stát, že si vybere sám kde chce bejt, čili teda u mě?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:58
- Nahlásit

Tinta76
... to by pak jako žil dvojí život
takovejch nás je))))
jako myslim,že to de..von čokl neni blbej,bví co si může na koho dovolit a taky se podle toho chová,třá to co dělá maryje gerdině matce by gerdě neudělala a u mě by na to ani nepomyslela.-)))) je to o tom kam ho pustíš..něřikám,že to nebude vo něco těžší než když má daný jasný pravidla,ale proč mu neposkytnout zábavu,když vám to nevadí a jinou nemá..rodiče mu určo neubližujou,maj ho tuty rádi,akorát nemaj na to ho vychovávat a zaměstnávat,tak vás bude mít jako prázdniny u babičky )))) nesnažte se přenášet poslušnost k rodičům,páč to vám stejně nevyjde,prostě si nastavte pravidla,který bude u vás respektovat a hotovo. pokud bude něco zkoušet,neserte se s nim,nebojte se ho ani nelitujte,prostě mu to sdělte a konec.koš a vodítko vám může dát zpočátku jistotu,nemůže vám nic udělat a časem se to naučíte i bez toho..dyk nejste blpka,pani,prostě normálně přirozeně v klidu beze strachu ..neni se čeho bát,je malej a dyštak ho přeperete))))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:58
- Nahlásit

jo a jak se tu někdo ptal na ty krevní rozbory, byla jsem s barčou před pár lety páč nechodila pro změnu na zadní tak sem se bála že jí má zlomenou a jela sem na rentgén, když sem vetce řekla že krmim masem tak se s hrůzou chytla za hlavu a že musí okamžitě udělat krevní rozbor páč to bude nedostatek nebo přebytek fosforu či čeho a pak se hrozně divila že má fšechny výsledky perfektní vrtěla nad tím hlavou a volala ke konzultaci šéfa - ten byl naštěstí normální

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:00
- Nahlásit

bonc
a to byly granule? nebo ňáký pamlsky?
Paní já na stopů grancle namočím z kouskem náký konzervy,páč pes prej nemá moc chut,ale žere nocem prostě je ovoná a von se může umlátit páč nepozná že má obyč grancle dení dáfku,ale myslí si že má ech gold dobrůtkupawLINka
sežrala zmutovaná slepice
To se vám může stát klídopído,páč sousedka krmí slepice drcenýma syrovýma kostma a voni pak sedí na bidýlku maj krvavý zrak a tváří se že sou supy

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:01
- Nahlásit

Alexa
když sem vetce řekla že krmim masem tak se s hrůzou chytla za hlavu a že musí okamžitě udělat krevní rozbor

hele ségra byla s Nyxou u vetky a vůbec jí prej nevyčítala, že krmí masem, prej se s ní o tom zasvěceně bavila ňáká osvícená byla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:03
- Nahlásit

bonc
a to byly granule
jj normální granule,snad dokonce acana,ale ta stará řada,už je to dlouho..štěněcí bejval malinký a nemůže jí to nijak škodit..tydle byly úpa placatý a velký jako prášek movalis.nevážila jedna vůbec nic..taky můžeš použít grancle pro kočky,ty sou takhle malý snad všecky..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:04
- Nahlásit

pawLINka
hele, je to v televizi ten váš požár

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:05
- Nahlásit

davidkova renata
OK tedy ... s rodičema ani nepočítám, zakážu jim veškerý výchovný cokoliv, hlavně tátovi řvaní ... a uvidíme ... uffffff, mám z toho normálně třes ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:06
- Nahlásit

Tinta76
mám z toho normálně třes ...
a to je přesně ta chyba..co vám tu s gerdou celou dobu řikáme??!!

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:07
- Nahlásit

Atusch
bohužel krmim granulema, protože mam krténský čokly který odmítaj žrát syrový maso. Sem se o to pokusila x-krát, ale už jsem to vzdala, nehodlam týrat sebe i psa, když nešťastně stojí nad mísou a volizuje z masa aspoň tu mrkef většinu granclí považuju za hromadu šrotu, tak to asi teda udělam tak že zůstanu krmit do misky tim co mam a pamlskovat budu něčim extra light

Gerda
Člen
- Nahlásit

Tinta76
Hele vono je to tak asi i u RD - když si tam vezme čokla, se kterym je schopnej se domluvit, čokl mu funguje, jak se pak vrátí do starejch kolejí, domu, kde na něj nestačej, je to zas mizera. Bude ti fungovat pes tak, jak to z tebe bude cejtit.

Tinta76
- Nahlásit

davidkova renata
já se snad do votpoledne uklidnim ...

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:08
- Nahlásit

Cigi: jaký granule si mám koupit, abych zhubla teda?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:08
- Nahlásit

Tinta76
hele normálně bych rodiče vůbec neřešila, stejně píšeš že je to k ničemu a nastavila bych čokloj pravidla u mě
davidkova renata
a to je přesně ta chyba..co vám tu s gerdou celou dobu řikáme??!!

máš pravdu přecedo, hlavně se s ním nesrat
bonc
všechny granule pro malý čokly sou maký, teď sem měla bošku pro malý čokly a jsou cca půl nechtu vod malíčku

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:09
- Nahlásit

Gerda
no takže to celý závisí na mě a na mejch (ne)schopnostech ...

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:09
- Nahlásit

Gerda
Bude ti fungovat pes tak, jak to z tebe bude cejtit.
ta myšlenka se mi tuze líbí.budu to aplikovat i na samečky a pak vám řeknu, jestli to fungovalo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:11
- Nahlásit

Tinta76
no takže to celý závisí na mě a na mejch (ne)schopnostech ...
booože a kuli tomu tady musíme popsat 3 strany
makrel
budu to aplikovat i na samečky
aplikujte na ně hlavně ty díratý černý šaty

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:12
- Nahlásit

davidkova renata
aplikujte na ně hlavně ty díratý černý šaty
jj, zítra

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:13
- Nahlásit

davidkova renata
to je ještě těškej podstandard, ne?

jsem ráda, že jsem na cz-psa ještě nezanevřela

Atusch
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:14
- Nahlásit

bonc
aha pochopila jsem to tak že krmíš masem a občas granule
No tak granule v tom případě určitě co nejkvalitnější a asi jako pamslek kvalitní grancle ale light, nebo třeba kuřecí maso sušené (já třeba kupovala od Brit Care ale pro kočky, a to jsou mini kousky , nebo pamlsky od Kronche - lososa, nebo třeba arden grange dělá přímo light pamlsky ale nevím jak to vypadá A taky jsem kupovala sušený (nesolený) rybičky jen nevím jestli to je dietní, ale asi jo když je to ryba!

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:15
- Nahlásit

Atusch
ale asi jo když je to ryba! no to neplatí vždy

<< 1 ... 7254 . 7255 . 7256 . 7257 . 7258 . 7259 . 7260 . 7261 . 7262 . 7263 . 7264 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání