Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7254 . 7255 . 7256 . 7257 . 7258 . 7259 . 7260 . 7261 . 7262 . 7263 . 7264 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:37
- Nahlásit

pawLINka
notyvole, to je brutus

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:37
- Nahlásit

pawLINka
co to je za vobrázek?

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:38
- Nahlásit

pawLINka
Hezký no...
Tak to je dost šílený.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:38
- Nahlásit

pawLINka
no já doufám, že na neděli nic nemám, protože budu nepoužitelná makrelka už je zvyklá a vytrénovaná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:39
- Nahlásit

zuzanarosakova
akorát mi v noci poslal sms "pořád smrdim

njn,líbánky skončily,nastala realita))))
pawLINka
twe co to je?? to je dost děsný
Tinta76
- já nevim, jak mu dát najevo, že poslouchat se bude a bez keců ...
ale naprosto normálně..stejně jakoby ste komunikovala se svejma vlastníma..to víte ne? tak to je stejný úpa

bonc
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:40
- Nahlásit

Alexa
může zareagovat dozelena
sem ráda že sem totok nevěděla než jsem si s ní začala ale barvim nejdřív tak po dvou měsících, takže problém s chytáním barvy nebyl

na stopě pamlsek úplně rozmatlat
grancli asík nerozpatlam, ne? se proto ptam jestli dáváte něco jinýho, mam obavy že všechno ostatní je moc aromatický

davidkova renata
já sem si právě vědomá že toho sežere super moc, jenže nevim kde ubrat.. pamlsky má výhradně žumpovec nebo piškoty když někdo žump. zapomene upíct nebo mu zplesnivý s granclema mam takovej až psychologickej problém (krom toho že za nejlepší grancle považuju barf, jenže tady se s čoklama zcela rozcházíme v názoru) - krmim Artemisem, což dle složení a kritik považuju za jedno z nejlepších žrádel běžně dostupnejch v ČR. Má to mít 70% masa. Všecko ostatní má menší podíl masa - nechci dávat "horší", a je vůbec větší obsah obilovin dietnější?? Atr. nedělaj žádný řady, maj rozlišení jenom na malý a velký kuličky. Nechce se mi ho měnit, ale je to očividně příliš bomba.

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:41
- Nahlásit

pawLINka
to je jako u vás???

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:41
- Nahlásit

Gerdadavidkova renata
To je ta chemička, co nám tady kousek hoří. O půl 5 ráno mě vzbudil místní rozhlas, že nemám větrat a vycházet ven. Nad barákem mohutný dým a smrádek.

A to bydlím 10 km od toho místa.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:43
- Nahlásit

pawLINka
jak psala Monty, já du až zejtra, ale bude to velké!!!

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Gerda
Kokánek je strašnej kretéééééén

náhodou je chytrej, přišel mu říct, že je mu blbě, to on dělá, přijde, nalepí se na mě, upřeně kouká a rychle dejchá. Akorát Alibaba to nepochopil a myslel si, že si chce hrát, tak s nim začal venglovat a vybízet ho, aby na něj skočil, tak co pak moh čekat

Tinta76
- Nahlásit

davidkova renata
jenže vlastní u toho na mě nevrčej ani by je to nenapadlo, na Kytku se jenom kouknu, nebo syknu, s Rexem problém nikdy nebyl ... jak řikám, todleto jsem nezažila a jsem z toho vykolejená ...
dneska jak vrčel, tak jsem na něj mluvila naprosto v klidu a jak jsem se na něj podívala, tak zavrčel ... pak jsem ho několikrát donutila "dát pac" (jedinej povel co umí ) a za to ho náležitě pochválila, ale myslim, že ani po tom nebyl úplně v cajku ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

bonc
nebo piškoty
to je blbě! sou slatký a kalorycký a vůbec!
dej prostě něco dietního co ten pes bé žrát..hele já měla fakt něco úpa malinkýho,vypadaly jako půlka lentilky velikostí,možná to bylo pro malý vemena nebo štěněčí to nevim,ale to mi bylo fuk,páč jak byly malý,množství bylo za celej den zcela minimální

danajasa
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Paní tož konečně ste mi objasnila záhadu světel co mi kroužili nad barákem coby UFO(a von to hasící vrtulník) na hořící plasty sme tady zvyklí páč hyr je metalšrot a furt tu hoří.

Monty
Člen
- Nahlásit

makrel
paní, zase mě nebudete mít ráda, zase se nudím, ale šíleně

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:45
- Nahlásit

Tinta76
já nevim, jak mu dát najevo, že poslouchat se bude a bez keců ...
Pani, moc důležitý je to NORMÁLNĚ. Hlavně nad tim nelaborujte, nerozmejšlejte, jak budete váhat, vymejšlet, jak to dát najevo, budete vypadat zmateně, nejistě, čokl to pozná, bude z vás nervní a budete nervní všichni a něco se vám semele. NE je NE, ANO je ANO. Když nechci, aby pes něco dělat, tak mu to zakážu, buď ukážu, co má dělat jinýho - NErvat psa, JÍT dopředu...- anebo jen zakážu. Hlavně moc nepřemejšlejte, páč to je kolikrát víc na škodu, páč vypadáte, že nevíte, co chcete.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:45
- Nahlásit

pawLINka
nemám větrat a vycházet ven

tak to nemusíš do práce!

Monty
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:46
- Nahlásit

zuzanarosakova
ty na tom hned uvidíš pozitivum moje mamka taky dneska nemusela do práce, protože jsem ji vzala klíče

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:46
- Nahlásit

danajasaPaní tož konečně ste mi objasnila záhadu světel co mi kroužili nad barákem coby UFO(a von to hasící vrtulník) na hořící plasty sme tady zvyklí páč hyr je metalšrot a furt tu hoří.
Připisuji si to k dobrým skutkům dnešního dne.

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

Gerda
paníííí!!! dak já todle všechno vlastně vim (teda věděla jsem), ale jak mám zatemníno, tak mi to vůbec mozek nevydal!!! já jsem prostě debyl! DĚKUJU!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:48
- Nahlásit

pawLINka
to bydlím 10 km od toho místa.
no tak to je f prdeli(((( nechodte rači s čoklama ven!! jen nezbytně!
Tinta76
dneska jak vrčel, tak jsem na něj mluvila naprosto v klidu a jak jsem se na něj podívala, tak zavrčel
tak jako vono jednou nestačí,dejte mu ten koš a případně vodítko a pokud bé dělat dusno,manipulujte přes to vodítko,pěkně v klidu ,ale rázně a hlavně!!! se nesmíte bát jinak ste f prdeli.-)))) povel byl fajn i když bych si představovala něco jinýho než dej pac)) a další votázka..je třeba to vůbec řešit? jako myslim,že se taky na to můžete klidně vysrat dyš stejně neni váš a výchova nula a tak..prostě jen ohlídat kritický situace..

pawLINka
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak to nemusíš do práce!
Už v ní jsem od 7. Ale jen do půl na dvje, tak je to dobrý.

Hele, ale voni ti lidi ráno pěkně plašili. Šla jsem ráno na psoprocházku a všichni chodili s kapesníkama před pusou a na hlavách měli kapuce. Psala jsem to mušovi a říkal, že si mám taky ten kapesník vytáhnout ať prý nevypadám divně.

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
paní, zase mě nebudete mít ráda,

Gerda
nepřemejšlejte, páč to je kolikrát víc na škodu, páč vypadáte, že nevíte, co chcete.
platí to i ve vztahu k lidem?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:49
- Nahlásit

Monty
ty na tom hned uvidíš pozitivum

dyk jo, já jsem takovej pozitivní čék

Gerda
Člen
- Nahlásit

pawLINka
To je ta chemička, co nám tady kousek hoří
ty bláho!!!!!!! Tak to je strašný, nevycházej vůbec ven ještě tak tři měsíce!

zuzanarosakova
Akorát Alibaba to nepochopil a myslel si, že si chce hrát, tak s nim začal venglovat a vybízet ho, aby na něj skočil, tak co pak moh čekat
))))) Stejnak je to dobrý muš ))))))

Tinta76
dneska jak vrčel, tak jsem na něj mluvila naprosto v klidu a jak jsem se na něj podívala, tak zavrčel
Tak mu nech ten koš a nebav se s nim, vždycky si ho k sobě zavolej, když po ňom něco chceš, můžeš s nim jít na prochajdu sama?

pawLINka
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to je f prdeli(((( nechodte rači s čoklama ven!! jen nezbytně!
3 ze 4 jsou venku. Společně s 12 kozama, 3 ovcama a nespočtem drůbeže a spol.

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:51
- Nahlásit

pawLINka
mělas na ně dát ráno nálepky, co je pes, co je koza tad., pro případ, že by zmutovali.. no to asi nebylo směšné, že?

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Gerda
Tak to je strašný, nevycházej vůbec ven ještě tak tři měsíce!
Třeba nebudeme doma potřebovat lampičky.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

pawLINka
3 ze 4 jsou venku. Společně s 12 kozama, 3 ovcama a nespočtem drůbeže a spol.

tak to nevim,ale byla bych dost na nervy(((

Tinta76
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:52
- Nahlásit

davidkova renata
TAKY DĚKUJU!!!
ad další votázka ... jsem psala už dřívějc, že je mi toho psa líto, že potřebuje nějakou činnost, vychovat a tak ... takže když se to dostalo už do takovýhodle stadia, nemůžu se na něj vysrat ... ale problém je ten, že nevim, jestli je to vůbec možný ... to by pak jako žil dvojí život ... u nás (kde byl měl nějakou aktivitu, ale musel by poslouchat) a u rodičů (kde by měl nula nula prt) ... jde to vůbec takhle fungovat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:52
- Nahlásit

makrel
no to asi nebylo směšné, že?
ne..to bylo velmi rozumné a reálné))))))))))))

<< 1 ... 7254 . 7255 . 7256 . 7257 . 7258 . 7259 . 7260 . 7261 . 7262 . 7263 . 7264 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání