| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:16
- Nahlásit
Marush
heské méno paní
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:18
- Nahlásit
Zdar Fšicííí
Marush velké lity za močák! To znám bolí to jak sviň!
All byla jsem navštívit svého praštěného pakoně v jeho novém působišti - juž si obmotal stájnice kolem kopyta a citýruje se žrádlem - pořídila jsem speciální směs pro staré dementy velmi drahou což je samozřejmě důvodem aby jí nechtěl žrát jinak jsem za ním šla do zahrady a říkám si proč mu ty holky daly to seno za ohradník tam na něj přece nedosáhne! Tak jsem to seno nahrnula zpět do ohrady a ještě mu donesla další aby jako chudák neměl hlad. Drahoušek mě bystře pozoroval a když jsem skončila s povzdechem došel k té hromadě a hlavou jí začala vystrkovat z ohrady prostě tam to seno NECHCE! a trapní natvrdloši mu ho tam furt cpou! Je tohle normální!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:20
- Nahlásit
Marush
k naší debatě na FB o proměnách plemen si dovolím vsunout dva ilustrační obrásky týkající se též proměny během času:
rekonstrukce kroje z Hanáckého Slovácka, konec 19. století:
současný kroj, tamtéž:
Nechápu to úplně stejně, jak ty NOčka třeba... akurát že stran krojů tejrá maximálně nositel sám sebe
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:22 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Baysha
Vidíš a já měla za to,že kroje sou už století stejný.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:23
- Nahlásit
hancaw
prostě tam to seno NECHCE! a trapní natvrdloši mu ho tam furt cpou! Je tohle normální!! jako teda já bych ho vodstěhovala, to hraničí totiš s dyzkomfortem!!
Baysha
nechutné
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:25
- Nahlásit
jablunka
kéž by... ono to bylo částěčně daný i tím, jaký materiály byly k dostání, ale hlavně tím, že každá holka chtěla bejt lepší než sousedka...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:26
- Nahlásit
makrel
nechutné
a věříš, že oni sou na to hrdí? úpa stejně, jak chovatelé výstavních NO na ty kapří hřbety...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:27
- Nahlásit
Baysha
dyť je poznat, jak je to umělý a to na té hlavě
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:27
- Nahlásit
Marush
ako že mě vyhodila?
to nééé! Jen jsem myslela, že tě zaúkolovala.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:28
- Nahlásit
Baysha voe to je kroj pro nebřezí a pak pro běezí Moravčice?
Gerda vestí sova odbavena, líbí
Bajkofka - Narcisek na obranách - dobrýýýýýý
Lejenda oranžová ale je jaro, tak jaro snese veselé barvy, navíc je to i trochu velikonoční si dej do výstřihu ještě malé šluté kuřátko a bé to seksy
Eldorádo já tam budu v Rci v nedělu, sobotu je kósání a to bych asi nedala dopo na jednu stranu a odpo druhou.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:29
- Nahlásit
Baysha
dělala jsem bábofku pro návštěvu, co myslíš, krček zůstal ve formě.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:29
- Nahlásit
Baysha
nejvkusný ty kroje současný...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:30
- Nahlásit
Marush
chtěla jsem jen aby neplaval uplně pryč
Tak to by si mohl podat ruku s Tininkou vot Saraksový, Tininka plave, plave, rozhodně plave dycky jinam, než plavat má. Tininka je stofárd, co se rozhod, že bude mít rád maryji, pročež maryje trpí, dyš jí Tininka vítá, nebo´t nevim, jsi znáš vítací ceremoniál takových stofárdů, ale to je děsně nebezpečná záležitost, můžeš přijít o nos i oko.
hancaw
ti řikám, že než umře, tak tě zničí ))))) A až budeš vysosaná na nulu, nebo spíš s megadluhem, úplně vyřízená, s exekutorem na krku, spokojeně si umře a budš muset najít další tisíce na pohřep. Má to promyšlený ti řikam.
Baysha
Aha, jo, tak to je velmi zajímavý, takže kroj už je teď v podstatě nenositelnej.
jablunka
Pani, teď sem byla v tý zvířátkárně, přivezou to zítra, takže zítra to pošlu, jo?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:32
- Nahlásit
Probralo se to zlý zvíře...nažralo masa a te´d jí dávám 15min než bue chtít kakati a pak jí hermeticky uzavřu do pokoje,odstranim vše co by mohla sníst,dám jí interaktivní hračku,hadr, kostičku a jedu do města k doktoroj!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:33
- Nahlásit
Baysha
kéž by... ono to bylo částěčně daný i tím, jaký materiály byly k dostání, ale hlavně tím, že každá holka chtěla bejt lepší než sousedka...
Chjo,lidé sou blbé.
Gerda
Pani, teď sem byla v tý zvířátkárně, přivezou to zítra, takže zítra to pošlu, jo?
Si sluníčko zlatý. Díky a budem doufat,že to těm naši gólijím pomůže.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
Gerda
takže kroj už je teď v podstatě nenositelnej
jak kterej (slavnostní/pracovní, pro svobodné/pro vdané) a hlavně jak ve kterým regionu, někde je to naprosto v pohodě a ty kroje se moc neproměnily - ale jsou kroje, které dyš si holka vezme na sebe na celý den, tak buď dvanáct hodin předem nepije, nebo si pod něj dá pemprsky...
stejně jak u plemen psů, někde jde chov do naprostých extrémů hraničících s týráním chovem, a jinde jsou to v pohodě psi
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
makrel no jasně! Proč si myslíš že to dělám? Jeho dyskomfort - můj cíl!
Gerda jo a to jsi ještě neviděla ten hnusnej vřed co se mi udělal přes půlku ksichtu když jsem ho měla převážet! vypadám jak kdybych si z Madagaskaru dovezla lepru
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:37
- Nahlásit
hancaw
vypadám jak kdybych si z Madagaskaru dovezla lepru
A nedovezla???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:38
- Nahlásit
lidijové, kolem data 15.4. budu zase objednávat pangaminy, bude něgdo chtít?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:39
- Nahlásit
kejtlin
pangamín bych si vzala kolik toho je v kýblu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:40
- Nahlásit
Baysha
jsou v pytlíku po 1.5 kg, je to cca 3500 tablet, to balení stojí 400kč
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:42
- Nahlásit
kejtlin
oki, beru, děkuju moc pošlu ti prachy, ju? napiš mi číslo účtu na baysha@centrum.cz
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:43
- Nahlásit
jo a eště sem si vzpomněla na další libový kroj, je asi o tři dědiny dál, než ten předešlý, zde byl v chovu upřednostněn jiný znak:
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:48
- Nahlásit
jablunkanevim ale tu bych si dovezla spíš z Indie a tam už jsem rok nebyla
Baysha to jako nosíš na sobě? To bych někdy ráda viděla .....
kejtlin to je ten pangamin pro koně? Za kolik ho bereš prosím?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:50
- Nahlásit
kejtlin
Chtěla bych požádat o pytlik, vezmu si ho s davítkovou nebo s někym se prostě rozdělim, mám ještě hodně, ale budou se dělit aji s lidima v práci Prostě prosim si jedno balení.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:50
- Nahlásit
hancaw
toto ne, nehrozí, ani za zlatý prase ani nemůžu, jak bych s tímdle hrála na housle?
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:52
- Nahlásit
Marush
lity lity krs močák.
Baysha
novodobé kroje děs běs hrůza.
Už mám oholenou jednu nohu, je to strašná dřina přez ten pupek s BBščenětem A na sluníčku se skoro nedá vydržet.
Davídková je už u rybníčka né, že tu nejni?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:54
- Nahlásit
BrendaBenji
kdy vyleze BB ščeně?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:55 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Ty kroje sem tu dala jakožto paralelu k vývoji některých plemen psů - abyste si nemysleli, že fšecky novodobé kroje sou takový děs, dám vám tu fotky mé maličkosti v horňáckém kroji:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 12:56
- Nahlásit
BrendaBenji
už máš velikej pupek s velikym ščencem? Jak se ti to krátí?
|