| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:04
- Nahlásit
CO DĚLÁME V SOBOTU? V NEDĚLI JEDEM TEDA DO ZLOVSI?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:07 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Alexa
to asi ne. Ale může tam mít nějakej defekt, ale to by se projevilo v průběhu tří let třeba častěji. Spíš si tam mohla něco vrazit, jestli tam třeba nemá holý místa, jako kolem jizev a podobně. A potom pokud by třeba v průběhu těch tří let občas kulhala, tak to může bejt důsledek toho, ale jinak moc nevim, jak by to bylo možný. Teďka na jaře bych to spíš viděla na nějakej třeba i zánět šlach z dehydratace, únavy a přetažení. a nebo něco úplně jinýho.
edit: píšu jak idiot, taky z vedra
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:09
- Nahlásit
Gerda
já ho nechám vytrimovat. Do Prahy bychom mohli třebááá víkend po Velikonocích? Na Velikonoce asi pojedeme domu. Ještě jsem se nerozhodla... ale nejspíš jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:14
- Nahlásit
kejtlin
Expot. K pangaminům bych se přidala, stačí jeden kýbl, děkuji.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:15
- Nahlásit
Kejtlin
Dokdy budeš potřebovat vědět zda chci nebo nechci pangamin?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:16 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Maky a Trix
hele a nechceš přijet na čarodky? Budeme ve Zlovsi na praseti, bude to tam mocinky heské Spát ve stanu, holky se mnou jet nechtěj, páč davítková neumí spát ve stanu a Atuše se bude vzdělávat někde ve velkokinekologii.
edit:
Atusch
A nechceš si ho vzít teda se mnou? A nemusíš to vůbec řešit
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:17
- Nahlásit
Gerda
dyk víkend po velikonocích jsou čarodky!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:18
- Nahlásit
Crysa
Alexa
Biluška
Expot-neznám, já vyzkoušela Duowin, frontline, 3 nějaký přírodní, všechny měly efekt týden
píšu vás holky
all
už jsme na 12ti baleních, já si beru 2, jedno mi vydrželo necelý 3 měs.....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:19
- Nahlásit
Atusch
Dokdy budeš potřebovat vědět zda chci nebo nechci pangamin?
stačí v pondělí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:21
- Nahlásit
Maky a Trix
vona vobčas právě kulhá, ale naposled loni v létě pak byl klít a te´d , no tak to bude spíš ten zánět šlach asi, sem myslela že budem mít něco ekstra a zase prt
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:22
- Nahlásit
Alexa
Jako klidně tam může mít nějakej defekt, kterej jí prostě nedovolí velkou zátěž... nevim, v jaký je zátěži, ale jestli kouše, tak věřím, že to musí bejt záhul na nožky slušnej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:25
- Nahlásit
Maky a Trix
vona hlavně lítá jak degen a když letí za talířem tak je schopná v tý rychlosti jak ho přeběhne sebopu švihnout vo zem a hubou vyrejt brázdu, řekla bych že talíře jsou pro ní větší zátěž jak kousání
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:25
- Nahlásit
jako děcka, neřekla jsem vám jednu novinku
včéra jsme byly s kámoškama venčit a jedna z nich normálka našla myš. Laboratorní bílou myšku uprostřed lesa. hádejte kdo jí má doma muž jí říká Pepa, protože jsou prej s Tryksem doma jediní chlapi a celkově je s ní docela legrace. bydlí vedle gekonů, už tu máme opravdickou zolo.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:27 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Alexa
to rozhodně, většina těch novejch psích sportů je neskutečná zátěž, protože je to samý skákání a odrážení se a slalomy. Možná kdybys měla pocit, že se to zhoršuje, udělej jí rtg, myslím, že psi, co dělaj frisbee by se měli hodně hlídat...
edit: ne zase panicky hlídat, ale prostě klidně na ten rtg zajít a nepřetahovat toho psa moc. Pak si zlomí haxnu ani nevíš, o zánětech šlach nemluvě...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:30
- Nahlásit
Gerda
já nevím vzala bych to i celý, jen to musí být po výplatě, a na čarodky s tebou pojedu, seminář jsem odvolala. A jen to zapomněla říct.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:30
- Nahlásit
Maky a Trix
když seš tady - Blbís má nějak větší srdce, než by měl mít. doktor mi nějaknic neříkal, že by měl mít menší zátěž a tak, ale asi měl, ne?
já se ho snažím hlídat, kor v létě...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:32
- Nahlásit
jbat
a jak jako větší srdce? Pokud má rovnoměrný prostě velký srdce, neřešila bych to, třeba u koní je to závislý na zátěži. pokud má zvětšenou část srdce, tak je třeba vědět jakou a proč a to já ti po netu neřeknu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:36
- Nahlásit
Maky a Trix
má jednu aortu větší.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:40
- Nahlásit
Atusch
na čarodky s tebou pojedu
super! Když pojede i Maky, budeme pěkná skupina )))))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:44
- Nahlásit
jbat
aorta je jen jedna a pokud má širší průměr, tak je to rozhodně menší problém, než když je zúžená, to je fakt průser. myslím, že zvětšení aorty se snad ani nebere jako patologie, prostě to tak může být. Nevim, no, nechala bych ho, aby si dávkoval námahu sám.
Pokud tam samozřejmě není žádnej jinej problém. Pokud bys chtěla, můžeš mi třeba poslat do mailu lékařskou zprávu a já to můžu s někým na kardiu prokonzultovat.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:46 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
Maky a Trix
Pokud bys chtěla, můžeš mi třeba poslat do mailu lékařskou zprávu a já to můžu s někým na kardiu prokonzultovat.
ty jo, fakt? super ,děkuju moc, já ji pohledám a pošlu.
no von je JRT, takže mu námahu nedávkuje tělo, ale mozek, v tomto případě tenisák. je fakt, že třá lítá se psem a pak najednou přestane a jde si lehnout do stínu... to dělá, když je fakt vedro.
edit: hovno pohledám, já to tehdy měla na hubu, ani jsem za to neplatila (ultrazvuk a sono), neb mám kamaráda, co díluje ultrazvuky. takže od tohohle zprávu nemám. tak nic.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:50
- Nahlásit
ultrazvuk a rtg, samozřejmě, jsem dneska mongol neskutečnej...
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:53
- Nahlásit
jbat
to neva. zkusím se poptat na další hodině o ultrazvuku pak ti řeknu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:53
- Nahlásit
Neessi.
JÉÉ MŮDR!!!
ahojahojahojahojahojahojahojahojahojahojahojahojah ojahojahojahojahojahojahojahojahojahojahojahojahoj ahojahojahojahojahojahojahojahojahojahojahojahojah oj.............ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHOJ!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 15:55
- Nahlásit
Maky a Trix
pak ti řeknu
nejhodnější, díky.
povalím domů, děcka, tak czůs.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:01
- Nahlásit
Maky a Trix
tý jo, moc zajímavý, vás číst, pani
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:02
- Nahlásit
kachna_
jak to myslíš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maky a Trix
no v dobrym, jak jinak? Jako pochvalu
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:10
- Nahlásit
kachna_
já ti tady nikdy nevim... ale tak dík teda. se úplně červenám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 16:24
- Nahlásit
se máte můžete courat s psiskama, ale zejtra mam noční takže dopoledne pudu courat taky
|