| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:43
- Nahlásit
Biluška
Já myslím, že dobrá koncepce zdravotnictví byla ve Švejkovi (nebo kdeže to bylo). Máš nějaký zdravotní problém (rýma? chřipka? angina? bolí tě zub? infarkt? zlomená noha?) pan doktor vyšetření započne klystýrem. Vždycky a za všech okolností. Vstoupíš do ordinace - klystýr - 30,- Kč poplatek a hin sa ukáže.
To by byl zdravej národ. Ale asi by klesly tržby zverimexům, bo by všichni ty svý "akvárka" povyhazovali.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:47
- Nahlásit
Garfield
Naopak, to by všichni akvárka nakoupili, aby nedejbože tu angínu doopravdy nechytli a k tomu doktorovi nemuseli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:50
- Nahlásit
Garfield
A vůbec nejhorší by bylo, kdyby po aplikaci klystýru čék našel na dveřích od toalety NETEČE VODA, POUŽIJTE WC VE VEDLEJŠÍ ČEKÁRNĚ.
To už by k lékaři nechodily krafat ani důchodkyně.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:59
- Nahlásit
Biluška
Utrať ho, ať se netrápí
Blbko!!!
. Máte doma akvárijum? S vodou a rybičkama? Estli ne, tak se nediv, že je kluk nemocnej. To musíš mít akvárijum. Už nevím proč, ale musíš.
No ještě nevím,jak to vypadá,gdyž rybičky dostanou rýbu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:17
- Nahlásit
Gerda
No jo, ale co by pak ty chuděrky důchodkyně dělali? Kdyby nekafrali u dochtóra tak budou ječet z oken "venčete si toho psa u svýho baráku, jó?" a to bude ještě horší
jablunka
To akvárko fakt pomáhá. Jednak to zvlhčuje vzduch a za druhé je v tom nejspíš nějaká černá magie, nebo co. Prostě tam, kde je malý dítě musí být akvárko. Alespoň malilinkatý, ale musí být. Jinak je to děcko furt nemocný. Kup si to nejmenší akvárko co mají, hoď do něho tři neonky a postav to klukům do pokojíčku . Jednak je to hezký a za druhý nebudou nemocní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:20
- Nahlásit
Biluška
No jo, ale co by pak ty chuděrky důchodkyně dělali?
Co by asi dělaly? Jako každá slušná důchodkyně by jezdily MHD v době, kdy se jezdí do práce, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:26
- Nahlásit
isdpch
já celej život myslel, že sou f tom rybičky
Seš zavostalej náčelníku, třá japoncíí f tom pjestujou melouny, aby se jim líp skládaly do náklaďáku a nerozkutálely se.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:27
- Nahlásit
Biluška
S tím jekotem důchodců...
Normálka jsme byli s Pavlem a psákem na poli. Asi hodinu a půl jsme lítali po poli a pouštěli draky. Pes rotoval kolem nás a zcela soběstačně se venčil.
Po hodině a půl jsme se vydali k baráku, z něhož oknem to celé pozoroval nějakej důchodec.
Jak jsme se přiblížili k domu, pes okamžitě začal kadit.
Neuvěřitelný pan důchodec otevřel okno a začal na nás řvát, že proč to jako děláme naschvál, proč toho psa necháme kadit až tady u domu a neudělali jsme to na tom poli, když jsme tam 2 hodiny šaškovali, že je to provokace a já nevím co všechno.
V podstatě jsem nenašla slova, jak mu odpovědět, zírala jsem s otevřenou pusou a říkala si, že tohle už fakt není možný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:29
- Nahlásit
Gerda
Co by asi dělaly? Jako každá slušná důchodkyně by jezdily MHD v době, kdy se jezdí do práce, ne?
NO jo, ale co zbytek dne? Teda krom toho, že překážejí ve frontách v sámošce a na přechodech se vrhají přímo pod kola, poněvadž mají přece přednost .
Se ti s něčím přiznám jo? Ale nesmíš to na mě nikde říct, by mě nařkli, že jsem ošklivá.... já mám takový krásný plán. Až jednou budu prezidentkou, nebo alespoň poslankyní tak důchodcům zakážu vycházet z bytu. Budou moc jít ven od 02,00 do 05,00 a jinak šlus. Beztak trpí nespavostí tak si zajdou nakoupit, vyvenčit pudly a fofrem domů.
isdpch
fakt to, já celej život myslel, že sou f tom rybičky
Blbost, je v tom černá magie. Jak jinak by ty rybičky vydrželi celý život pod vodou, co? Si to schválně zkus, nevydržíš tam ani minutu... ti říkám, je v tom magie
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
Biluška
Blbost, je v tom černá magie. Jak jinak by ty rybičky vydrželi celý život pod vodou, co?
Pani vy ste blbkááááááááááááááááá!!!!!! ))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
Garfield
Když jsem ještě byla dítě školou povinné tak ve vedlejší ulici bydlela taková ječící babka. Celé dny byla naložená v okně ve čtvrtým patře a ječela " venčete si toho psa u svýho baráku" , "běhejte si kolem svýho baráku", "jezděte si na těch bruslích kolem svýho baráku" .... korunu tomu nasadila když jsme se jednou s kámoškou u toho baráku zakecali na cestě ze školy. Baba zavřískala "bavte se u svýho baráku" , Radka jí odpověděla, že to nemůžem když bydlíme každá jinde, babu klepla pepka a byl klid
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:43
- Nahlásit
isdpch
Až budu důchodkyně, budu schválně jezdit mhd v době, kdy je největší nával a budu nutit lidi, aby mě pouštěli sednout , zkrátka budu je cíleně nasí*at. A eště s sebou budu vozit starýho a smrdutýho psa v tašce, abymi s nim lidi museli pomáhat do tramvaje.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:45
- Nahlásit
Biluška
Prostě tam, kde je malý dítě musí být akvárko. Alespoň malilinkatý, ale musí být. Jinak je to děcko furt nemocný. Kup si to nejmenší akvárko co mají, hoď do něho tři neonky a postav to klukům do pokojíčku
Tagže do ložnice!!! Já rybičky nemám ráda!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:45
- Nahlásit
zdravím,a stavím se večír,páčko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:47
- Nahlásit
jablunka
Tagže do ložnice!!! Já rybičky nemám ráda!!!
Tak si tam dej želvičku. Podstatné je akvárko a voda, o živočiších se nemluví
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:53
- Nahlásit
Biluška
Tak si tam dej želvičku. Podstatné je akvárko a voda,
Želvičky mám ještě míň ráda!!! Tagže jen prázdný akvárko s vodou a rostlinkama!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 12:57
- Nahlásit
jablunka
Tagže jen prázdný akvárko s vodou a rostlinkama!
Nebo tam můžeš pjestovat maličký koťátko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:00
- Nahlásit
Gerda
Tagže jen prázdný akvárko s vodou a rostlinkama!
Nebo tam můžeš pjestovat maličký koťátko.
NO jo, ale nevím jestli koťátka ovládají tu magiji, aby vydrželi pod vodou . Ale zkusit se to může, koťátka jsou chytrý, třeba se to naučí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:01
- Nahlásit
Gerda
Až budu důchodkyně
až budete důchodkyně,tak už žádný důchodcííí vlastně nebudou bo do tý doby naše strana a vláda jistě vymyslí nějaké šikovné opatření jako třá "Dostafte se k povinnému ukončení tehdy a tehdy"..páč ty prachy co musej pustit důchodcům můžou přece krááásně rozkrást voni sami
jablunka
Taxi tam dejte takový ty umělý kačénky co maj harantí do vany
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:06
- Nahlásit
davidkova renata
Dostafte se k povinnému ukončení tehdy a tehdy
To je skoro jako branná povinost, nebo mobilizace...Mslíte, že to bude injekcí? Nebo proudem? Nebo nás budou jen házet ze skály? A smímesi s sebou něco brát do hropu? Furt myslim na ten poker...kdyby nás náhodou nedali s Biluší do jedný cely, tak aspoň v hropě bysme snad mohly hrát...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:23
- Nahlásit
Gerda
A smímesi s sebou něco brát do hropu
Je zakázáno cokoli brát si s sebou do hropu!
isdpch
ty woe,tagže už je to na papíře ,to šlo teda rychle,njn...legyslatýva holt funguje.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:26
- Nahlásit
Biluška
ale nevím jestli koťátka ovládají tu magiji, aby vydrželi pod vodou
No pár kriplů tady na vesnici si to asi myslí,páč sem už pár koťátek z potoka vytáhla!
davidkova renata
Taxi tam dejte takový ty umělý kačénky co maj harantí do vany
F těch sou ftalátí,ty doma nemáme!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:29
- Nahlásit
isdpch
Dále se zakazuje 24 hodin před exekucí používat alkoholické nápoje s výjimkou piva, aby při zpopelnění nedošlo k výbuchu.
Tagže se před zpopelněním čék nemůže ani pořádně vožrat!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:41 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
isdpch
já nemůžu bejt nigdá zpopelněnej
Tak to budeme dva vyloučený ze zpopelnění!
V případě, že byste propadl(a) roštem, započítáme pozůstalým poplatek 120,- za vyhrabání popela.
Vlastně tři,páč Davídková by jim rozhodně propadla roštem a vzhledem ke své lakotě příplatek nezaplatí!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 13:44
- Nahlásit
isdpch
jak jedem spolu do Strašnic nebo do Motola
Rači do Motola,dyk víš jak sou tam heský panoramata
Ofšem tebe zpopelnit bude dost problém bo k výbuchu by došlo téměř jistě ,strefit se do optimálního stavu bude fuška...
Mě zas napadlo,že pokud bude vrátný co k čemu,mohli bychom si teda vyjít vstříc a vykouřit se navzájem Tím bych anulovala ten poplatek 50kč ,při mé spořivosti se mi zdá nehorázný
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 14:12
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš že kdyby se drak popelnil, že by lítaly modrý plameny jako když u nás hořel sklep a hasiči sháněli plynaře aby vypnuli plyn, kterej tam vůbec není
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 14:15
- Nahlásit
Benda
kdyby se drak popelnil, že by lítaly modrý plameny
Modrý ne.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 14:16
- Nahlásit
nazdarek decka,clovek tu chvilku nejni a vy pisete jak o dusu,zdravim vsecky umrzly,viz. sebe a ty co teprve na umrznuti cekaji,jinak mate bezva tema,ja jdu na kremacku v sobotu a v nedeli si odpocinout s hajosem,je tam bezva klid a nikdo mi neodporuje a kdyby nahodou se nektery z nich vzbudil,tak mam aspon s kym zahrat karty.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 15:21
- Nahlásit
gde ste fšichni?Čék se urvanej dostane na intronét a ani noha
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2008 15:25
- Nahlásit
Neessi