Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:35
- Nahlásit

Biluška
To je celá Zuzana, taky se s ní hádám, ale je to jako když mluvím do dubu, takže jezdím po paměti a trefím max do práce a domů.

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:41
- Nahlásit

a to já si ji tedy pochvaluji, a to nejen mimo Prahu, ale i po Praze , ať žije holka

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:43
- Nahlásit

ježíš to jsou šaškové - mám puštěné zprávy v TV a koukám jak se dohadují a jak se urážejí a pak se omlouvají a posílají si kulky a střelný prach - a budou volit prezident , nasadit jim el. obojky !

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:49
- Nahlásit

Gerda
Já jezdím s mapou a trefím úplně všude. Pokud mi teda někdo z mapy neukradne nějakou důležitou vesnici
Nejradši mám oblasti, kde nejsou vůbec značené města a větší obce, zato na každém kroku najdeš ukazatel na nějakou místní prdel. Pochopitelně do nich vjedeme ve chvíli, kdy šíleně spěcháme, za deset minut končí prezence a začíná se startovat a tak podobně. V tu chvíli po mě Tomáš řve "kam mám jet". Já mu odpovídám "na Humpolec"
- "Dolní Kmín, Horní Kmín, Jasné Břízy, Tmavá Lhota..."
- "Humpolec"
- "kudy se jede na Humpolec. Dělej. Mám jet na Dolní Kmín, nebo na Tmavou Lhotu"
já horečně hledám v mapě malinké tečky a mezi nimi Tmavou Lhotu.
- " tady nic takového není, jeď na Humpolec"
- " KUDY SE JEDE NA HUMPOLEC"
- "NEVÍM TAK TŘEBA DOLEVA"
sto metrů za zatáčkou najdu v mapě Dolní Kmín. Na Humpolec se pochopitelně jede přes něj.
- "Brzdi a otoč to" (to je vůbec nejčastější věta, kterou ode mě řidič slyší ) . Fakt je ten, že už to má natrénovaný, otočí se pomocí ruční brzdy v plném provozu prakticky všude . I psi už si zvykli. Jakmile slyší "brzdi a otoč to" zatnou drápky do potahů, neboť dobře vědí co bude následovat . Kam se na mě hrabe Zuzana

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:49
- Nahlásit

mac1
teď tam bylo ještě něco horšího než šaškové utopili pseka přivázanýho k šutru a dalšího umlátili hnus humus a s traverzama na ně

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:50
- Nahlásit

já vím, proč já na TV tak málo koukám , lidi jsou svině

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:56
- Nahlásit

Biluška
jo to já jak jsem jednou jela po dálnici :
"tati ale budeš mě navigovat jo?"
"jasny, pak zahneš doprava"
"ale řekneš mi kdy jo?"
"jo"
"ale hodně včas jo? víš že zpomaluju dlouho"
"jooooo"
otec: "zrychli"
máti: "zpomal"
já: "tak co?" nakonec jedu teda průměrnou rychlostí, aby se nehádali...
.....dlouhá cesta po dálnici..... periferním viděním pošilhávám po všech cedulích s nápisem "OLOMOUC" a šipkou doprava, pořád nic.... otec v klidu... asi pojedem ještě dlouho...
"ZATOČ"
íííííííííííííík brzda volant smyk samozřejmě mi to řekl pozdě a já v plné rychlosti kroužím krásnou zatáčku, máti šílí, otec má radost "no vidiš jaks to zvládla"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:05
- Nahlásit

čus fšicííí co maj hlad,ti co se z vlastní vůle stali tasemnicí,ti co netušej na co je džípíeska i ti s pudy nejnižšími
Biluška
Parazitovat budem na nějakém pohledném milionářovi
už máme vyhlídlýho nějakýho hostitele?

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:08
- Nahlásit

davidkova renata

čus,stará.Tak jaká dneska?sem koukla k obojkům,že jsi málem měla vánoce,co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:10
- Nahlásit

Neessi
že jsi málem měla vánoce,co?
už mám nastrojenej stromek a du vobalit kapříka...pak ho zas vyhodim bo to nežeru.Pustim si nějakou koledu,třá Jéééééééééééžííííííííííííííííšku,panáááááááááááááčku a podpálim frantíka

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:11
- Nahlásit

Biluška
Shelticka
Řídím podobně, nejraději jedu rovně, doprava mi to neva, doleva zásadně nezatáčím, pokud není na semaforu šipka, což znamená - nedáváš přednost a normálně jeď )))

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:28
- Nahlásit

Gerda
doleva zásadně nezatáčím

a co na kruháči??To jezdíš v protisměru?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:34
- Nahlásit

Neessi
Z kruháče je to dycky vpravo

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:36
- Nahlásit

Gerda
Z kruháče

ale po kruháči dycinky vlevoA vůbec,pani,choďte pěšky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:37
- Nahlásit

Neessi
co na kruháči??To jezdíš v protisměru?
Já kruháče v plném provozu nenávidím Když jsem na něm sama, tak mi neva. Ale jak je na něm víc jak pět aut tak je přeplněný a je to hrůza

nejraději jedu rovně, doprava mi to neva, doleva zásadně nezatáčím, pokud není na semaforu šipka, což znamená - nedáváš přednost a normálně jeď )))
Jo, zatáčení doleva je hnusné .
V Bruntále je jedna boží křižovatka, na které jsou děsně blbě seřízené semafory. Většinou mají zelenou dva různé směry (do pravého úhlu) a k tomu minimálně jedni chodci, kteří přecházejí přes tu cestu, co má právě zelenou. Fakt chuťovka. Ti řidiči co to znají si dávají bacha a navzájem na sebe mávají, že jako může ten druhý jet. Horší když projíždí někdo, kdo to nezná. Zhruba třikrát do týdne se tam stane havárka, nebo tam sejmou chodce. Raději objedu půl města než bych jela přes tuhle křižovatku

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:39
- Nahlásit

Biluška
Raději objedu půl města než bych jela přes tuhle křižovatku
To mi připomíná Bulhara, kdyžvypnou semafory. Naštěstí jsem prozíravá a vždy najíždím ze směru, ze ktereého se mi bude nejlépe odbočovat, dkyby náhodou nefungovaly semafory. Loni v zimě bylo náledí a já do té křižovatky dobruslila smykem a všichni mě pustili. Byla sem opravdickej Fitipaldi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:46
- Nahlásit

Gerda
Loni v zimě bylo náledí a já do té křižovatky dobruslila smykem a všichni mě pustili. Byla sem opravdickej Fitipaldi.
Ještě, že nejel v protisměru kamižón

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:49
- Nahlásit

Biluška
Ještě, že nejel v protisměru kamižón
Tam v protimsěru nejede nic, jen zleva a zprava. Od té doby, co mám Knedlíčka, mám i ABS a snažím se na to spolehnout. Vzhledem k tomu, že jsem stále začátečník - mám krásné velké zetko na zadní části auta v barvě vozu se žlutým králíčkem, dělané kamarádem na zakázku -, se cítím jistěji všude, a na dálnici mám připravené megaZET přes celý zadní nárazník opět v barvě vozu se žlutým výrazným králíčkem. Těším se na dálnici, na svou smrtící rychlost 80 km/h!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:54
- Nahlásit

Gerda
Já ti nevím, ale kdysi jsem v rádiu slyšela nějakou relaci, že by si lidi ty Zetka dávat neměli. Že naopak spousta "řidičů" má pocit, že by toho začátečníka měla pořádně vyškolit.

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:56
- Nahlásit

Gerda
Těším se na dálnici, na svou smrtící rychlost 80 km/h! ta je fakt smrtící

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 20:59
- Nahlásit

Biluška
spousta "řidičů" má pocit, že by toho začátečníka měla pořádně vyškolit.
Jezdim tak pomalu, že každou situaci zvládnu )))

mac1
ta je fakt smrtící
může být

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:07
- Nahlásit

Gerda
Těším se na dálnici, na svou smrtící rychlost 80 km/h!
Jsem nedávno jela za jedním dědou co se touhle rychlostí řítil na trase Krnov-Město Albrechtice. Bylo to na zabití. Potmě, takže jsem houby viděla jestli můžu předjíždět (na úseku kde jsou samé malinké kopečky). Nekecám, v zatáčkách jel 30-40, na rovinkách 50 a když se náhodou dostal do úseku kde by se dal předjet tak zrychlil na 70. Když se mi ho cca po 20 km podařilo předjet tak jsem poprvé v životě byla v pokušení zastavit, zablokovat mu cestu a jít mu dát přes ústa. Ovšem geront vypadal, že by to ani nepostřehl, protože už je nejspíš mrtvej

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:10
- Nahlásit

Gerda
může být no pro nějakého neurotika za tebou určitě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:28
- Nahlásit

Tak já vám zamykám foru...nebo si eště chcete psát?

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:30
- Nahlásit

davidkova renata

ja sem se zamiloval dneska

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:31
- Nahlásit

jo kvůli krůháču jsem málem nedostala řidičák při zkoušách byl takovej blbej provoz, že tam furt něco jelo v takových blbých rozmezích, že jsem si tam netroufala vjet, no prej jsem zdržovala provoz

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:39
- Nahlásit

argosek

už zase!Dej pokoj,furt!Nech šaška v gatích a mazej na nádraží pro ty pražce!!

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:43
- Nahlásit

argosek
seš děvkař nebo romantik ? se z tebe pose*u.
No nakonec tobě není žádná fena svatá

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 21:49
- Nahlásit

Neessi

my tu zadne nadrazi nemame, jen prehradu..napadlo me, ze kolem zahrady vybuduju vodni prikop

Benda

romantik ty uchyle

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 04:10
- Nahlásit

dobry den pane argosek

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání