| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:33
- Nahlásit
Garfield
Jinak mě se dařilo naplno žít i s dětmi. Inka byla poprvé na závodech když jí byl přesně měsíc. Razila jsem názor, že kojit můžu kdekoliv a miminu je naprosto jedno jestli spí v kočárku v Bruntále na náměstí, nebo v Třebíči na cvičáku. A taky jí to jedno bylo. Jezdili jsme po závodech vlakem a zvládali jsme to levou zadní. Kočár byl upravený dloupodlažní. Nahoře spávalo dítě, dole Hesinka. Puma nespávala, puma hlídala kuči kuči babky Akorát já jsem místo malého batůžku s kopačkama a miskou na vodu začala tahat krosnu plnou pampersek, náhradních dupaček, náhradních svetříčků, deky na přebalování...... obsah se následně měnil za náhradní tepláčky, nočníček a plyšového lva.... o pár let později už to byli náhradní rifličky a větší plyšový lev.... teď vozím Harryho Pottera a matonku. Pomalu se tak dostávám zpátky k těm kopačkám a misce na vodu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:38
- Nahlásit
caute decka,tady je teda hnus pocasi,co se tyce deti,tak nazor nikomu neberu,on to neni ani zadny,natoz vhodny partner a zustat sama s malym mimce,to bych teda nechtela???????!!!!!!!!!mac1pani vy jste to napsala moc heeeeezky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:41
- Nahlásit
Biluškanazdarek pani,taky znam plno takovych blaznu jak jste vy(ale v dobrym)
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:41
- Nahlásit
Garfield
Čau mamčo.
Přečetla jsem si tvé povídáni a docela mě zaujalo.
A teď já. Když jsem měla 19let tak mě přejel nezodpovědný řidič a já se dva roky nezvedla s pojízdného křesla, diagnóza byla bla, bla a k tomu dodatek nikdy nebudeš mít děti. No a jakmile mi to došlo co řekli tak o to víc jsem po nich začala toužit a to asi pro to, že mi řekli nikdy. Po čtyřech letech se zjistilo, že ono to šlo a narodil se mi syn a jak čas běžel chtěla jsem ještě jedno, ale to už opravdu nešlo. Tak alespoň dík za to jedno co nemělo být.
V práci se mnou dělala paní která prostě věděla, že dítě nechce a věděla to od začátku kdy děti mohla mít. Ona je měla ráda, ale cizí svoje nechtěla a proto se ani nikdy nevdala, že by jako ten její si to po čase mohl rozmyslet a chtěl by, až byla už ve věku kdy opravdu už ne tak se v dala a je šťastná do teď.
Naučila jsem se, že když někdo nechce a je to jeho volba tak si myslím, že je to dobře. Každý vy co ho čeká když si vybere to co chce.
P.S. a souhlasím s davidkova renata
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:42
- Nahlásit
Garfield
ale naivně bych chtěla věřit, že "každý svého štěstí strůjcem" a že vše dobré, co do svého potomka vložím, se mi vrátí
Ale tak já myslím,žes dostatečně normální a dokážeš toho haranta totálně nerozmazlit.Ty spratkové se totiž většinou rekrutují právě z téhle kategorie.Nesnášim bezpráví na starejch lidech ,točí mě to hned za zvířatama a je fakt humus vidět jak některá ta babka taky může dopadnout a čeho se dočká od vlastní krve
mac1
tak jsem se rozbrečela - ovšem ne štěstím - že jsem uvázaná, že nebudu moct tohle a tamto ...a vůbec , že to je v perdeli
Mě to už zůstalo
Biluška
puma hlídala kuči kuči babky
taky jí to jedno bylo. Jezdili jsme po závodech vlakem a zvládali jsme to levou zadní. Kočár byl upravený dloupodlažní. Nahoře spávalo dítě, dole Hesinka
oč líp se mají takoví haranti než ti co jsou pořád sterilně opečovávaní,nastrojení a vůbec prostě jejichmatky jsou ty MATKY
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:44
- Nahlásit
Biluška
tak nějak, hrála jsme volejbal a první balon přistál v kočáru v dubnu ( kluk se narodil v listopadu), holky - spoluhráčky se nad mimčem rozplývaly a staraly se mi na trénincích a zápasech o něj, myly mu pokaděný zadek u koryta se studenou vodou ( proto se stal otužilým a nebyl nijak nemocný) a já měla klid ). A protože manžel hrál fotbal a samozřejmě jsem musela fandit , tak v pátek on bral kočár do auta a odjel tam , kde v sobotu hráli ( oni měli sraz na zápas vždy den před zápasem, asi aby to zvládli psychicky :lol a já v sobotu brzy ráno mimčo na ruce v kožešinovém pytli , přes rameno tašku s nejnutnější výbavou , ŽÁDNÉ PAMPERSKY, OBYČEJNÉ BAVLNĚNÉ PLENY !!!!! , v druhé ruce psa na vodítku a už jsme uháněli tramvají na autobusové nádraží a jeli autobusem fandit na zápas ...tak trošku jako cikánský život
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Darina1
Po čtyřech letech se zjistilo, že ono to šlo a narodil se mi syn
To je fajn bo začátek nebyl moc optimistickej
Du venčit,tak zatim...snad nás venku nenapadne nějakej drajvovej bišón ,čék aby se bál vystrčit nos z baráku
|
želva
Člen |
- Nahlásit
Biluška
je hezký
Garfield
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:48
- Nahlásit
davidkova renata
Hele děvče a nezapomeň to vzít kolem nás a pak ti ukážu drajvové BIŠONKY. Bacha na nás.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:49
- Nahlásit
Darina1
Bacha na nás
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:52
- Nahlásit
Darina1
až byla už ve věku kdy opravdu už ne tak se v dala a je šťastná do teď.
Naučila jsem se, že když někdo nechce a je to jeho volba tak si myslím, že je to dobře. Každý vy co ho čeká když si vybere to co chce.
Napsalas to fakt hezky a máš pravdu. Já to myslela spíš tak, že když bych si nebyla jistá tím, co chci (a já si nebyla jistá ani jednou alternativou), tak nebudu vsázet na kartu přesvědčení, že si to rozhodně nikdy nerozmyslím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 09:57
- Nahlásit
pitbull
mnichovi je smutno, pláče,
za endemitem k lesu skáče,
z prdele mu vlajou fáče,
břicho se mu natřásá,
endemit se v klidu napásá,
mnich ho vidí, zajásá,
endemite, endemite, kde jsi,
copak mrtev nejsi?
Zde jsem, zde jsem,
mrtev nejsem,
léčila mě sexem endemitka,
je z toho dětí plná igelitka.
V ten okamžik celý les ztich,
a zase ten smích a zase ten smích,
co páře ti břich.
Mnichu můj, oteklá prdel, holá je zoufalá,
pomůže, kdyby endemitka ti ji foukala?
Zahoď své zábrany, zahoď své fáče,
zbav se své pověsti líného sráče.
Endemitka luzná prdel ti omyje,
k večeři uvaří lahodné pomyje.
Zas krásný večer, co by sis vzdych
- už jen ten smích, už jen ten smích,
co páře ti břich.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:13
- Nahlásit
Dobré ráno všechni těhotní, i vy ostatní, obyčejně tlustí.
Přečetla jsem si vaše "děťovská" pojednání a snad bych jen přihodila, vůbec nevim, jestli chci děti, nebo ne, ještě jsem nad tím moc nepřemýšlela. Jsem na to totiž eště strašně mladá, mohla bych si podtrhnout dětství.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:13
- Nahlásit
Gerdapani ja mam dost,ja si to musim okopirovat,dost dobry
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:17 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
začala tahat krosnu plnou pampersek, náhradních dupaček, náhradních svetříčků, deky na přebalování...... obsah se následně měnil za náhradní tepláčky, nočníček a plyšového lva.... o pár let později už to byli náhradní rifličky a větší plyšový lev...
Já dodneška po celém domě schraňuju jako oko v hlavě asi 30 kabelek a kabelčiček z doby kdy jsem dělala asistentku šéfové jedné modelingové agentury. Mám obavu,že už je nigdy nepoužiju,páč plíny ani pamlsky a jiné psí hovadiny se tam nevejdou! Ale zase sem přišla na to,že začínám mít slušnou sbírku vóbřích kabel na plíny a batohů!
Čus fšicííííííííííííííí........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:18
- Nahlásit
No tak já bych to s dovolením shrnula. Kdo chtěl děti, pořídil si děti. Kdo haranty nesnáší pořídil si morčata. Garfield si pořídila Myšmu (prosím všimněte si, že od morčete to není až tak daleko ) a Gaf jí ju stejně sežere. Akorát s tím bude mít šílený papírování. Tímto žádám Želvu, aby Garfové poslala nějaké mimimorče a tento problém budeme mít vyřešen
Garfield
Já ti nějak o tu tvoji Myšmu začínám mít strach. Nechceš koupit ještě jednu klec, do té strčit tu klec co už máš a do nich Gafa? Že by to tak nějak bylo bezpečnější, víš? Nebo postavit kotec na balkoně?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:26
- Nahlásit
Biluška
nebylo by lepší do klece zavřít Myšmu ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:29
- Nahlásit
mac1
nebylo by lepší do klece zavřít Myšmu ?
Bylo, ale nezapomeň, že se jí tam první dny bude courat sestřička z dětského a tak. Asi by měli dost námitky proti Myšmě v kleci.... no, oni asi budou mít dost námitky i proti Myšmě v Garfieldově bříšku
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:49
- Nahlásit
Garfield
Jo a mamčo ještě taková malá poznámka. Tam vedle jek jste si vykládali jestli porod takový a nebo onaký tak já ti něco doporučím. Tím že už je mi nějaký pátek a mám dost operací za sebou no a jeden porod běžný a u toho jsou vždy bolesti, tak já asi mám ten práh někde jinde páč taky jsem měla kamarádky které vykládaly jaká je to hrůza, ale ty se nedej zlomit a stále si říkej, že jsou blbky, že ty jsi lepší a bolest nevnímáš.
Já když měla jít rodit tak jsem si to stále vykládala a když to přišlo na mě tak opravdu příznaky rodění lehce zalechtáni v oblasti bříšku a za chvíli nic. Když mě přivezli do porodnice tak ze mě měli jundu páč mě museli přemlouvat, že jako to je to ono rození a když přišel ten akt tak já třikrát zatlačila a syn vystřelil jak torpédo a bylo po bolesti. No abych se jen nechválila tak asi tak 15min. mě něco bolelo, ale jestli to byli prdy a nebo dítě že chce ven tak to do dnes nevím.
No a kyš jdu na operace tak taky todle to dělám, že si vše vsugerují jak mi je fajn a opravdu po operacích mažu domů a léčím se tam kde je mi nejlépe.
Tak se ne nechej rozviklat a říkej si je mi fajn a bolest neznám.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 10:51 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Biluška
Bylo, ale nezapomeň, že se jí tam první dny bude courat sestřička z dětského a tak
Cóóó?
No to neexistuje!
Už jsi někdy viděla, aby do bytu vstoupila celá sestřička a z bytu byly jen vyneseny odpadky se škrobeným bílým kloboučkem nahoře? No oni už kloboučky nenosí.
Tak to jo, to je jiná, ať přijde holka jedna šťavnatá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:22
- Nahlásit
Garfield
Jo, to fakt existuje. Ty ještě v porodnici musíš nahlásit Myšminu obvoďačku (je dobré zajít se tam domluvit před porodem, jestli tě vezmou) . Oni pak mají povinnost tuším do tří dnů od tvého příjezdu z porodnice zkontrolovat jestli je prostředí způsobilé pro život dítěte. Nevím jak jsou na tom jinde, ale já si zvolila doktorku, ke které jsem kdysi dávno chodila já a ta je naprosto v pohodě. Přesto, že ji doma uvítali dva psi, dvě činčily a kuna neřekla ani popel. Jenom se zeptala jestli ta kuna nemůže tomu dítěti nějak ublížit a když zjistila, že je to ochočená kuna tak se radši už neptala vůbec na nic
Taky se ti budou courat fůry pojišťováků, ale ty nech klidně sežrat Gafovi, protože Myšmu pochopitelně pojistím já, to je doufám jasný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:28
- Nahlásit
isdpch
No jo, jenže normální fotříci berou děti do ZOO, na hrad, na klouzačku a na kolotoče. Do hospody je taháš jenom ty a pak ještě můj otec
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:35
- Nahlásit
Biluška
No na takovouhle kontrolu dám Gafici nějaký silný "Sedalín" a uložím ho na balkón pod papundekl.
Pokud jde o pojišťováky, uvítala bych nějaký celopojišťovácký Intrónet, kam ten první, co k nám přijde (a bude náležitě uvítán a pozván dál) napíše nekriticky své zážitky, čímž všechny ostatní pojišťováky v galaxii Mléčné dráhy zaručeně odradí. V tom čase Garfield totiž bude mít absolutní volno a já v poporodní depresi budu často trousit slovo: "Ššššupááák! Kousej!"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:36
- Nahlásit
Garfield
uvítala bych nějaký celopojišťovácký Intrónet
většina jich chodí sem www.investujeme.cz - já je předem varuju, že pojem "zlý pes" může dostat zcela nový rozměr
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:41
- Nahlásit
Biluška
pojem "zlý pes" může dostat zcela nový rozměr
Hledám vhodné přirování, ale asi tak:
Indián v prériích Jižní Ameriky loví bizony. Ví, že jeho luk a šípy jsou ta nejvražednější zbraň na světe a absolutně se na ni spoléhá ve víře, že tu již nejde předčit.
Pak přijde George Bush, který se díky Billu Gatesovi přenese v čase, poplácá indoša po rameni a řekne mu: "Hele kámo víš co je to zbraň? To je tenhle Tvůj šíp. A chceš vidět lepší zbraň?" a vezme nebohého indoša tam, kde kdysi ležela Hirošima. Na "laptopu" mu ukáže obrázky "před" a "po" a pak mu vrátí jeho šíp.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:48
- Nahlásit
Garfield
Na "laptopu" mu ukáže obrázky "před" a "po" a pak mu vrátí jeho šíp.
Pojišťováci, kteří přežijí Garfielda vyhodí veškeré své materiály do první popelnice, kterou potkají. Po nezbytné hospitalizaci na psychiatrické klinice si budou na život vydělávat jako hajzlbáby, nebo řidiči tramvají. Při pouhém zaslechnutí psího štěkotu zkolabují a budou znova hospitalizovaní . Hajzlbáby na tom budou poměrně lépe, nebo tramvajáci asi potkají psa častěji
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 11:52
- Nahlásit
Biluška
By ses divila. V Moravském Krasu jsme šli současně já i Pavel na WC. Každý na ten svůj samozřejmě. Psáka jsem si vzala k sobě a nechala ho čekat před kabinkou. Nějak usoudil, že ho to neba a tak se vydal vedle na pánský záchod, tam zkontroloval pánečka a zase se vrátil a pak si to ještě zopákl. Paní hajzlbábové tam sedí dodnes s pětikačkou v ruce v ustrnulé poloze a tak nějak hibernují.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:04
- Nahlásit
Biluška
Prosím, v brzké době budu potřebovat pojistit barák. Která pojišťovna je na tohle nejlepší a co všechno si mám nechat pojistit. A na kolik ročně to asi koštuje ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:33
- Nahlásit
isdpch
Dík, ale pod tím odkazem jsou všechny galerie, jak mám najít tu, co potřebuju?
vlk
Doporučuju Kooperativu. Cena se dost liší podle ceny baráku. Vycházej z předpokladu - kdyby ten barák do základů vyhořel,za kolik dokážeš postavit nový, stejný? Na takovou sumu ho chtěj pojistit. Pokud ovšem té ceně odpovídá. Pokud je to starý barák, je na něm x poškozených věcí (střecha, elektroinstalace a tak) tak ti ho na takovou sumu nepojistí. Určitě k tomu chtěj "pojištění odpovědnosti z držení nemovitosti" nebo tak nějak se to jmenuje. Kooperativa ti to automaticky nabídne a určitě toho využij. Stojí to pár kaček a schová se do toho veškerá škoda, co způsobíš tím barákem. Třeba kdyby ze střechy spadl rampouch a rozbil sklo u auta zaparkovaného na ulici. Nebo kdyby vítr odnesl kus střechy a ta střecha kupříkladu někoho zabila... Prostě za těch pár kaček to stojí.
A na kolik ročně to asi koštuje ?
Počítej v průměru tak 3000,- , ale hodně se to liší velikostí a stářím baráku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:35
- Nahlásit
isdpch
moje 22letá dcera na houpačku nechce, chce k Radegastovi, tak co mám jako dělat
Teď už nic, teď už je pozdě. Do ZOO jsi ji měl vodit když byla ještě malá, kdybys ji tenkrát vodil na kolotoče nechtěla by po tobě abys ji teď brával k RAdegastovi
Garfield
Dobrá tedy, hajzlbáby škrtám. V tom případě budou muset oni pojišťováci zůstat nadosmrti hospitalizovaní, protože před Gafem prostě neuniknou
|