Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 04:13
- Nahlásit

dobry den pane argosek

vypada to, ze jsme tady sami

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 04:14
- Nahlásit

nojono, pan Beunda sel ven,
asi zas honi po rybniku puk.

co vy tu tak pozde vecer?

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 04:20
- Nahlásit

haloo pane argosek, kam jste zmizel?

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 04:27
- Nahlásit

prominte, zamyslel jsem se. porad tu tak sedim a uz me z toho boli zadek a to cloveka svede k myslenkam ryze nekynologickym.

s tim panem Beundou mate pravdu, ten, kdyz nehoni bigla, honi puk. ale az mu jednou spadne do diry pro kapry a bude mokrej a cestou domu zmrzne tak si na me vzpomene. ja mu kolikrat rikal, pane Beundo, mas to ve svem veku zapotrebi?

mimochodem, pane argosek nevite o nejake levne a zaroven velke unimobunce?

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 04:34
- Nahlásit

le byzeraan

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 06:28
- Nahlásit

Dobréééééééé páááááteční ránko fšéééééém i těm,co tu kecali sami se sebou do půl pátý.Něco tu padá-vypadá to na sníh.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 06:51
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, co o půl páté v noci honili po vesnici toho pitomého setra. Musím předat děcka státu, až se vrátím tak vám to popíšu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicíííííí co v noci spali i ti u kterých naštěstí nic nepadá
Biluška
co o půl páté v noci honili po vesnici toho pitomého setra
asi poporodní depzéze..bych mohla vyprávět..

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:13
- Nahlásit

Tak už jsem tady a potěším vás cizím neštěstím. Ta svině jedna tříbarevná začala o půl páté ráno otravovat, že nutně musí jít čůrat. Poslední dobou to dělá furt, neví nakolik fakt musí a nakolik se nudí. Jelikož vřískala na celý barák a snažila se rozdrápat dveře tak jsem vstala. Pustím ji ven a jak tak na boso a v županu stepuju v mraze došlo mi, že se mi chce taky. Nechala jsem otevřené dveře, aby Šagyna mohla domů a šla jsem za potřebou. Za nějaké tři minuty vylezu znova ven, syčím na zahradě "Šagy, Šagyno" (potichu, abych nevzbudila děcka a Mášenka) a Šagyna nikde. Jdu domů pro baterku, pročesávám zahradu, syčím stále hlasitěji, pes nikde. Jdu domů a hledám doma (její specialita je schovávat se do špajzky vedle pytlů z granulema a pak tvrdit, že to sežrali myši). Doma taky není. Beru boty a zimní bundu, na zahradě už syčím mnohem hlasitěji. Po deseti minutách je mi jasné, že tady prostě není. Už nesyčím, už prostě hulákám. Naštěstí nemáme sousedy . Tomáš už je pochopitelně vzhůru, ale předstírá, že spí aby nebyl povolán do akce. Naštvaně se oblíkám a slibuju ŠAgyně takový výprask, jaký ještě nezažila. Naštěstí tady v každém baráku mají vlčáka na řetěze a podle jejich štěkotu můžu přesně monitorovat ŠAgynin pohyb po vesnici. Vyrážím ven. Vracím se pro baterku. Znova vyrážím. Vracím se pro traverzu. Venku uklouznu na tenisáku, který mi Arman vyplivl pod nohy v domění, že si jdeme hrát. Nasraně se vracím pro mnohem větší traverzu . Šagynu jsem našla asi o tři baráky dál jak hypnotizuje kočku sedící na kůlně. Na veškeré moje volání se prostě neobtěžovala přijít. Což mě naštvalo ještě víc, protože ona má přivolání docela spolehlivé. Nejspíš jí ty hormony lezou na mozek a taky se teď doma nudí. Zmlátila jsem ji pochopitelně šíleně strašně moc. Domů šla vzorně u nohy, jak jsem byla v ráži tak si před barákem dala ještě pár obratů a poslušnosti... lidi řeknu vám, z fleku by složila IPO 3. Tak okamžité zalehávání nevyřeší elektrikáři a instalatéři za celý život. Ta lehala ještě dřív než jsem vyslovila to "leh" a zpátky u nohy byla dřív než se dlaň dotkla stehna. Dneska s ní nemluvím a s nočním venčením má utrum, i kdyby jí ten močák měl prasknout. Stejně si totiž myslím, že chce ven prostě z nudy. Ludra ošklivá tříbarevná

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:38
- Nahlásit

isdpch
pani vy jste jak malá, sy vem te stapovačku a začnjeté odza čátku a důležytý jeto načasováný vám to říkám furt
Stopovačkou se léčí zánět v uchu? To jsou mi teda novinky pane . No jo, holt vývoj jde furt dopředu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:40
- Nahlásit

Biluška
uklouznu na tenisáku, který mi Arman vyplivl pod nohy v domění, že si jdeme
tak todle znám a nesnášimFakt moooc gůttt,dyš v noci téměř v bezvědomí se valíte na WC a najednou jízda jak prodloužená na Matějský .Výborná je taky taková pískací kostička na kterou dyš dupnete,vydá naprosto příšernej zvuk.Pak nemá čék mít nervy f pr*eli,sem zvědavá gdy mi prdne céfka
isdpch
včera jsem se po dlouhé době popasoval se stromem

vyfot se mobilem a pošli mi to plíííís!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:45
- Nahlásit

davidkova renata
Výborná je taky taková pískací kostička na kterou dyš dupnete,vydá naprosto příšernej zvuk
Kostičky nevedem, ti blbečci je naštěstí vždycky hned rozkoušou. Ale v sobotu jsem na výstavě koupila božího dinosaura. A ten dělá zvuky jako bizon v posledním tažení. Je ze spešl materiálu a nějak vyztužený. Prodejce mi odpřísáhl, že přežije i v naší smečce. Něco na tom asi bude, bo ho máme už pět dní a žije (ale Gozéra ho ještě neviděla, u té by určo nepřežil ) . Na toho dinosaura už dvakrát stoupl Mášenek když vstával do práce. Vzbudí to 100% celou vesnici. Koho nevzbudí ten zdechající bizon toho vzbudí ty malé trupky, které začnou ječet "bizon, bizon, je tady bizon, je na zahradě, ne ne ne,je doma, je doma, je tadýýýýýýýýýýýý" . Už v životě nic takového nekoupím Jsem hledala kde se z toho dá vytáhnout to pískátko, ale ono je tam dobře zabudovaný

Mar
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:50
- Nahlásit

Biluška
"bizon, bizon, je tady bizon, je na zahradě, ne ne ne,je doma, je doma, je tadýýýýýýýýýýýý"

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:50
- Nahlásit

isdpch
jo jo pani, to víte ten velkokynologickej pokrok nezastavíte, jsou dneska ty metódy takový pokrokový ... co naděláte ...... karpe dyjem
To máte tak pane kolego. Vlivem amortizujících se okolních endemitů dochází k neustálému polymorfnímu vývoji konjuktivis sicca a díky tomu se i takoví prioritní neandrtálci žijící ve stoce plné microbacillus lactiva a aspergilus flavus mohou vzdělávat. S pozdravem pudr Libuše Amálie Kotková

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:51
- Nahlásit

Biluška
Ale v sobotu jsem na výstavě koupila božího dinosaura. A ten dělá zvuky jako bizon v posledním tažení
to je ale blbej nápad,pani
isdpch
ano ano, pak už se na ten záchod ani nemusí chodit
no právě a člověk veme hnedka voboje najednou...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:53
- Nahlásit

Biluška
Vlivem amortizujících se okolních endemitů dochází k neustálému polymorfnímu vývoji konjuktivis sicca a díky tomu se i takoví prioritní neandrtálci žijící ve stoce plné microbacillus lactiva a aspergilus flavus mohou vzdělávat. S pozdravem pudr Libuše Amálie Kotková

ste blbka,pani!
Jinak ..je tam něco důležitýho?Rozumím akorát spojkámTo víte,mám nízkou tudletu křifku vod Gausse nebo kýho čerta

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:56
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak ..je tam něco důležitýho?Rozumím akorát spojkám
To já taky paní . Já si vždycky od Sali vypisuju ty slova, kterým nerozumím (což jsou skoro všechny). Že jako až budu mít čas tak si je přeložím. No a teď jsem našla ten papírek a vytvořila jsem z něho ten příspěvek . Přeložit jsem to ještě nestihla, takže fakt nevím co se tam vlastně píše. Ale ono je to jedno, štábní si to přeloží . Pokud teda dneska slouží někdo, kdo umí číst

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 08:57
- Nahlásit

davidkova renata
paní, tu sovu dneska nečekejte. Jsem ji nestihla poslat kvůli tomu kreténovi od elektrárny co tady zdržoval . Než jsem ho vyhodila měli už na poště zavříno, poněvadž u nás je otevřená jenom půl hoďky dopoledne a půl vodpolodne. Odsovím to dneska

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 09:20
- Nahlásit

isdpch
rozumím slovu Amálie
no jo, holt stoka no. Vyjadřují se tady všichni jak dlaždiči a normální lidské mluvě vůbec nerozumí . To je strašné Asi vám sem pošlu nějakého lektora, aby tady trošku pozvedl úroveň vzdělání

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 09:20
- Nahlásit

Biluška
Jsem ji nestihla poslat kvůli tomu kreténovi od elektrárny co tady zdržoval .
Taxte to měla dát doručit jemu dyš je tak akční a dybyste pustila pumičku,mohlo to jít jako spěšnina
isdpch
já rozumím slovu Amálie
si lepčí,no...

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 10:31
- Nahlásit

dobré ráno všem které bolí hlava a jsou líný si jít uvařit kafe.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 10:57
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co jsou zas po elektrošocích a už se jim to krátí i všem ostatním, co si jen vaří kafe a nespí.
Dnes je pátek, nesmíme se vyčerpávat prací, abychom měli sílu na víkend. Těším se zítra na ípení!

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:15
- Nahlásit

Zdar fšem,co nemaj opjet nemocný dítě s 39°C teplotama!!
Už mě to se*e!!!A nic mě nerozveselí!

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:22
- Nahlásit

jablunka
Kdopak?? Štěpík??

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:29
- Nahlásit

Martina
Kdopak?? Štěpík??
Jj,Štěpánek!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:34
- Nahlásit

jablunka
Utrať ho, ať se netrápí

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:37
- Nahlásit

jablunka
Chůůďátko malý, pomuchluj ho za nás, ať se brzy uzdraví a Dorotka že posílá jednoho oslintanýho hubana. Snad nebude Vikča žárlit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:38
- Nahlásit

jablunka
Anebo mu kup akvárko. Máte doma akvárijum? S vodou a rybičkama? Estli ne, tak se nediv, že je kluk nemocnej. To musíš mít akvárijum. Už nevím proč, ale musíš. U nás to zabírá už po generace

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:41
- Nahlásit

maaam maaaaaaaam

v pondeli jedu na prohlidku unimobunky - levna, i s odvozem a slozenim...juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bunkaaaaaaaa

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 11:42
- Nahlásit

Martina
Chůůďátko malý, pomuchluj ho za nás, ať se brzy uzdraví a Dorotka že posílá jednoho oslintanýho hubana.
Vyřídím a předám. Děkujeme!!!
Snad nebude Vikča žárlit.

Tak to si vyříděj časem spolu.......

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání