Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:32
- Nahlásit

Neessi
to není denní příjem,já se jen šetřila na ten dort
Dort si dávám jako bonus po obědě, který má min 3000 KJ. Sundala jsem již 3kg.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:37
- Nahlásit

Gerda
Dort si dávám jako bonus po obědě, který má min 3000 KJ

jsi mladá,spaluješ lehceMně už to tak nefunguje.Takže dnešní dortík budu zase muset ze sebe vymlátit pohybem

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:40
- Nahlásit

Neessi
jsi mladá,spaluješ lehce
to si nakopíruju: jsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehcejsi mladá,spaluješ lehce
Před spaním to místo andělíčka 10x zopakuji, třá se hlady nevzbudim.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:41
- Nahlásit

Shelticka
Znáte někoho odchovanýho v psím pelechu

jo.Sebe.Mě ,coby sotva měsíční mimino,zapoměla hlídací sklerotická babka v kočárku na mrazu.Tak si mne vytáhla naše čuba NO do boudy ke svým štěňatům.Prý jsem měla plnou pusu psích chlupů(od kojení čubou:lol,ale jinak jsem byla prý v pohodě.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:43
- Nahlásit

Gerda
Před spaním to místo andělíčka 10x zopakuji, třá se hlady nevzbudim.

aspoň že máš radost

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:52
- Nahlásit

Neessi
aspoň že máš radost
Spíš hlad, nekonečnej hlad. Chtěla bych být tasemnice, byl by to můj smysl života. Takhle si musim řikat, že je to něco vznešenějšího )))))

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:54
- Nahlásit

Dobrý večer,
probíhá zde dieta, porod - děti - matky, kynologie nebo duše?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:55
- Nahlásit

Benda
My, mládež, probíráme pudy nižší.

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:56
- Nahlásit

Neessi
a přitom mají páni pindy, že ženské mají špatnou orientaci v prostoru

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:57
- Nahlásit

mac1
Ale to je pravda, ne?

Neessi
Člen
- Nahlásit

Gerda
My, mládež, probíráme pudy nižší.

hm.Tak pudy,jo?Tak to zas du.Já už mám jen pud sebezáchovy.

mac1
Člen
- Nahlásit

a kdekterý si nechá od ženské radit, kudy jet

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:58
- Nahlásit

právě jsem si opekla kus anglické slaniny , ještě že nevím kolik má kcal natož joulů

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:59
- Nahlásit

Gerda
Chtěla bych být tasemnice, byl by to můj smysl života.
Tý jo, to je sqělý nápad. Můžu být tasemnice s váma paní? Nebo já klidně budu třá škrkavka

Shelticka
Tvoje maminka je celkem normální, spíš bych se bála vyzvídat podrobnosti u tatínka. To by ses mohla dozvědět třeba, že tě odkládal v šatně jako kabát, nebo tak něco

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:59
- Nahlásit

mac1
a přitom mají páni pindy, že ženské mají špatnou orientaci v prostoru

Tak ten můj ne.On ví,že je blbej a ztratí se i v obýváku.
Ale půjčila jsem si tu věcičku na stopy dneska,to nemělo chybu

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:00
- Nahlásit

mac1
právě jsem si opekla kus anglické slaniny

mlč,já to cejtím až sem............

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:04
- Nahlásit

Biluška
že tě odkládal v šatně jako kabát, nebo tak něco

nebo nechal zaparkovanou před hospodou,jako ten můj neumětel,když jezdil v neděli s kočárkem(jezdili celá parta chlapů a mně bylo divný,že tak pospíchá,abych holku oblíkla a šoupla do kočárku).Když se vrátil bez kočáru,bylo mu divný,že ječím,jak Viktorka

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:04
- Nahlásit

Biluška
Pani, pojďte být tasemnice, budem přízemní, budeme mít jenom pudy, hlad a všecko sežerem a stejnak nás ven nedostanou, zabarikádujem seeeeeeee!!!!!!!!!!!! Jen úplně nevim, jestli chci strávit život ve střevě. Budem tasemnice v srdci, nebo někde na pláži.

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:06
- Nahlásit

Neessi
jj. navigace je bezvadný vynález , já jsem se sice naučila díky svému dezorientačnímu smyslu bezvadně řídit mapou a otáčet se autem na miniaturním místě, ale pak jsme dostala navigaci a to je něco .....akorát, když jsme se rozhodla jet zkratkou lesní cestou v noci v prosinci z Železné ( hraniční přechod pro pěší ) do Přimdy a byla tak strašná mlha, že když mi navigace říkala, že mám odbočit a já fakt neviděla odbočky, tak jsme ji na chvíli vypnula, protož pořád přepočítávala a prudila ...a když jsem ji pak v nouzi znovu zapnula a na obrazovce jsem měla jen zelené plochy a žádnou silnici ani silničku ani cestičku na blízku a dostalo se mi rady , že mám jet na severozápad , tak jsem oné dámě řekla cosi nevybíravého

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:07
- Nahlásit

mac1
já jsem se sice naučila díky svému dezorientačnímu smyslu bezvadně řídit mapou a otáčet se autem na miniaturním místě
Mac, viděla jsem tvoje auto, takže informace o tom, že nemáš orientační smysl, a navíc se dokážeš s tou krávou obrovskou někde otočit, je zavádějící, seš řidič a ještě člověk, co určitě umí počítat, takže ty rozhodně nemůžeš být tasemnice se mnou a Biluší!

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:09
- Nahlásit

Gerda
no však já také tasemnice být nechci

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:10
- Nahlásit

mac1
Tak že už máš svůj smysl života? Ty fakt nemáš hlad?

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:11
- Nahlásit

mac1
byla tak strašná mlha,

No to už jsem slyšela o více lidí.Já to zkusila jen na tý stopě,jinak to fakt nepotřebuji.Ať si to ten můj desorienťák strčí do svýho auta.Všechny cesty vedou do Říma,ne?A jestli si čék kousek zajede,tak se z toho nestřílí,kurňa.Dřív se lidi řídili podle Slunce a hvězd a taky jim to stačilo.Furt se vymýšlí nějaký složitosti

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:12
- Nahlásit

Gerda
když si tak představím kudy tasemnice chodí ven do přírody...ne nechci být tasemnice

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:13
- Nahlásit

Gerda
Budem tasemnice v srdci, nebo někde na pláži.
Já hlasuju pro pláž. Parazitovat budem na nějakém pohledném milionářovi, to by mohl být ten pravý život pro nás

mac1
Doprostřed polí se běžně dostávám i bez navigace . Nadávám potom všem okolo, nikoliv jenom nějaké Zuzaně.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:14
- Nahlásit

mac1
když si tak představím kudy tasemnice chodí ven do přírody

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:14
- Nahlásit

Gerda
hlad ? Teď jsem snědla tu opečenou slaninu, chvilku před tím jsem snědla karamelovou milku - já ji miluju , myslím, že teď nemám hlad , až za chvíli

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:16
- Nahlásit

Biluška
Parazitovat budem na nějakém pohledném milionářovi
No to samozřejmě, pěkně si vyberem, kde se dobře najíme!!!!!

Nadávám potom všem okolo, nikoliv jenom nějaké Zuzaně.
To je jasný, když Zuzana mlčí, je potřeba nadávat aspoň chodcům. Nejhorší je, když řekne: Po této cestě pojedete 258 km. A pak mlčí. A pak ti řekne - Obraťte se do protisměru a vraťte se zpět.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:21
- Nahlásit

Gerda
Nejhorší je, když řekne: Po této cestě pojedete 258 km. A pak mlčí. A pak ti řekne - Obraťte se do protisměru a vraťte se zpět.
Já ji mám nejradši ve chvílích kdy hystericky ječí "odbočte vlevo, po pěti metrech odbočte vlevo" a vlevo jsou akorát svodidla a prudký svah dolů končící v jezeře. To po ní vždycky řvu "neodbočím, ty krávo, prostě neodbočím"

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 19:26
- Nahlásit

Biluška
Ano, povel "obraťte se do protisměru" nám udávala mrcha na dálnici, kde rozhodně příštích 30.000 km nebyl žádný dálniční nadjezd nebo podjezd, který by to umožňoval. Ječela ten povel tak hystericky, že jsem se divila, že jí nepřeskakuje hlas.

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání