Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:40
- Nahlásit

Biluška
no ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉliška je asi březí a tak asi budou miminka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:44
- Nahlásit

Garfield
já si zvolila doktorku, ke které jsem kdysi dávno chodila já a ta je naprosto v pohodě
Velká škoda,že bydlíš f takový pr*eli bo bych pro tebe měla jednu jedinou doktorku co by ti nechtěla dítě vodebrat.Svýho času měla 4 psy a byť je mimo jiné pediatr,lidi ani děti jí narozdíl vod zvěrstef neberou
Paní hajzlbábové tam sedí dodnes s pětikačkou v ruce v ustrnulé poloze a tak nějak hibernují.

isdpch
moje 22letá dcera na houpačku nechce, chce k Radegastovi, tak co mám jako dělat

želva
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:49
- Nahlásit

Garfield
nebudeš chtít miminko morčecí ?????????????
bud to budou šeltie po mamince nebo Lunkarie peruáncový po tatkovy

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:52
- Nahlásit

želva
Prosila bych tak 10 kg morčat.
Na lepší trávení.
Jako druhý chod po Myšmě.
Ne, 15 kg, ať je jedno odpoledne klid.

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:52
- Nahlásit

Dobrý den zasloužené matky a zasloužení otci

isdpch
moje 22letá dcera na houpačku nechce, chce k Radegastovi, tak co mám jako dělat

už aby dcera povyrostla

želva
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:55
- Nahlásit

Garfield
tak to nemohu sloužiti,na zkrm to neprodám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 12:59
- Nahlásit

Benda
už aby dcera povyrostla

želva
na zkrm to neprodám
to řekni hlavně Dastymu

chvaterka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:08
- Nahlásit

isdpch
Pardón, ale ráda bych to uvedla na pravou míru
"jako" nezapomenou VŽDYCKY peníze, když jdeme do hospody
já jsem si je nezapomněla jako, já jsem je jako doopravdy neměla vůbec a ty sis jako nezapomněl náááhodou všechny peníze i stravenky v práci? To jsou teda náhody a nezapomeň, že já ti dělám v tý hospodě alibi přeci, abys tam nechodil sám

želva
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
už jsem mu to řekla,hned jak sežrali tu 1 holku malinkou nemohou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:10
- Nahlásit

Biluška
hele nechtěla vy ste jeden čas erdela ???

http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp

želva
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:15
- Nahlásit

jdu ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉlišce předělat bydleníčko aby mohla pak hezky za měsíc odrodit a byla spokojená

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:25 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

chvaterka
Dej mu to sežrat, důchodcovi jednomu, za chvíli bude šťastnej, když ho převedeš přes silnicu a náhodou ho nezapomeneš pod nějakým kamjónem.
A pívo?
No nejenže s sebou budeš muset nosit peníze, abys zatáhla jeho sklerotické dluhy, ale i brčka, aby se nepobryndal.

chvaterka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:29
- Nahlásit

isdpch
kupovat botičky
to by se ti teď sakra prodražilo, co jsou proti tomu 4 malý Gambáči
Garfield
no už se vidim - na vozejku tátu, Čert sotva v té době chodící vedle a v kapse spousta peněz a brček, bezva budoucnost

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:34 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

chvaterka
co jsou proti tomu 4 malý Gambáči

Tak Vy chodíte k radegastovi a pijete tam gambáče. A to pořád vykládá jak jedině plzeňská dvanáctka. Jestli on na tobě holka nešetří

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:34
- Nahlásit

davidkova renata
No to jsem chtěla, ale už mám Armánka . Mimochodem,Armánek právě sežral nějakýho dědka, co nám hodlal vypnout elektriku. Údajně proto, že jim dlužím 1511,- Káčé. Jsem po dědkovi ječela, že jim nedlužím ani halíř, on mi mával před nosem jakousi kalkulačkou, že jim dlužím těch 1511,- a že mu to mám okamžitě zaplatit, nebo dokázat, že jsem to platila. Hodinu jsem mu vysvětlovala, že jsem měli nedoplatek 7011,- Káčé a že ten mám od ledna zaplacený. Doklad pochopitelně mám. On neustále tvrdil, že sedm táců ho nezajímá, ale že jim dlužím patnáct set. Tak jsem prohlásila, že když mi vrátí těch sedm zaplatím těch patnáct set, že mi to přijde jako docela dobrý kšeft. To dědek taky nechtěl. Po hodině mi ruply nervy a vyrazila jsem ho s tím, že jestli fofrem nevypadne tak pustím psy, ať to sem přijde řešit někdo kompetentnější kdo ví, kolik jsem zaplatila a kolik jsem vlastně zaplatit měla. Jelikož psi doma ječeli až se třepali okna, puma vřískala přímo na okně a metala kolem sebe květináče a Armánek málem zbořil svoji slavnou magistrálu tak to chlap zabalil. Jdu volat na elektrárnu a ať si mě tam ti degeni nepřejou . Nebo tam radši rovnou zajedu. Belu a Armana vezmu s sebou

chvaterka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:44
- Nahlásit

Benda
Jestli on na tobě holka nešetří
tak já na něj příště zkusím ňáký ty botičky za dvojku a to mi pak rád místo toho koupí spoustu Plzní

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:46
- Nahlásit

chvaterka
botičky za dvojku a to mi pak rád místo toho koupí spoustu Plzní
Neblbni, to máš pak lepší ty botičky za dvojku přece! A kdyby byly jen za litr, mohla bys mít dvoje. A příště zase třá něco jinýho.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:47
- Nahlásit

Garfield

Uvažuješ (viz první příspěvek) úplně normálně,jako všechny,co to už dnes mají za sebou.A mohu jen doplnit,neboj,ono se to poddá.Budeš dál dělat všechno,jako dosud,jen v trochu jiné dimenzi a s jiným časovým rozložením.Tyhle životní etapy vždy mají svůj smysl a naučí tě lépe selektovat priority.A děti v takových rodinách,kde je spousta aktivit,se vyvíjejí daleko lépe a jejich chápání smysluplnosti života začíná v brzkém věku,na rozdíl od dětí z rodin povalečů,flákačů.........A krom toho jsou v rodinách pejskařů a koňáků daleko zdravější.Když takové batole pojí z psí mísy,nebo si zobne koňského kblížku,tak má imunitu jako řemen.

Garfield
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:49
- Nahlásit

chvaterka
Čert sotva v té době chodící

Jeminkote holka neščastná. Zatímco isdpch už si nebude pamatovat, že Čert se jmenuje Čert a bude ho oslovovat "Belzebube", tak Čertisko bude ve svých nejlepších letech a teprvá začne řádit jak černá ruka.

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 13:53
- Nahlásit

chvaterka
tak já na něj příště zkusím ňáký ty botičky za dvojku
a rovnou mu připomeň, že ty starý jsi si zničila když jsi ho táhla z ČAFky, pro případ že by se cukal.

isdpch
nemáš to lehký ruším dceři pc i net.

chvaterka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:00
- Nahlásit

isdpch
ať se ti pochlubí s mojitama .... umělkyně
Ano vypila jsem pár Mojitek a ňákou Zelenou, ale za to jsem pak cálovala tágo a bála se, že mě ta paní někde zabije, když jsi jí naváděl na Smrt stopařek
A máš štěstí, žes tam dodal tu poslední větu!! Ono je těch historek víc.. Ale Čafka opravdu vede, roztržený kalhoty, rozbitý brejle i obličej a já nafutrovaný kapsy klíčema, peněženkou, mobilem, hodinkama a to nevím, jestli jsem posbírala za tebou všechno
Garfield
řádit jak černá ruka
no potěš!! Já myslela, že už taky jako zestárne(a když bude hodnej koupím mu psí vozejček, aby nezdržoval couráním) a on ožije, joo?? No páni

chvaterka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:14
- Nahlásit

Gerda
No to nevim teda, budeš mi ho muset pomoc někdy překecat u Morgana, to ho možná zlomim

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 14:18
- Nahlásit

chvaterka
budeš mi ho muset pomoc někdy překecat u Morgana
U morgana se má relaxovat, ne přemlouvat fotry, aby navalili prachy na nový botičky )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 17:33
- Nahlásit

Lidi gde ste? Mám úspěšně dokončíno v práci, tak mám dobrou náladu, tak si pojďte povídat, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:12
- Nahlásit

Gerda
Já už jsem tady a taky mám dobrou náladu, protože jsme byli cvičánkovat a holky byli dneska moc šikovné. U Armiše se začíná projevovat velmi bojový drajf, až mi konečně přestane zdrhat, aby zabil bulíka u sousedů tak se asi začneme věnovat obranám

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:16
- Nahlásit

Biluška
Básník Špína má drajf? Jen aby se nevyčerpal a mohl psát básně, aby nemusel jako Antonína Sova dělat jen Hůůůů hůůůů.

Již musím letět zpráce, je mi líto, ale sbohem přátelééééééééé.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:20
- Nahlásit

Gerda

Jsem zde-už konečně.A musím na sebe prásknout,že jsem sežrala 2 x 100 g Sacheru,ale protože jsem od rána měla jen 853 KJ,taxem si to mohla dovolit a celkem mi to hodilo 3800 KJ a vešla jsem se do gramáže B,T,S.Ale teď je mi z toho blběěěě.Když ten můj chlap ke svým narozkám chce Sacher,vepřový řízek velikosti sloního ucha a brambotový salát-on nemá žádnou fantaziiA to se narodil na Valentýna
Ještě jsem mu koupila GPS Garmin,tak se teď pořád baví s tou druhou ženskou,co mluví z tý džípíesky,ale ona mu salát,řízek a ani sachera nedala

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:23
- Nahlásit

Neessi
jsem mu koupila GPS Garmin,tak se teď pořád baví s tou druhou ženskou
Garmin mám taky, paní říkám Zuzana, Zuzana někdy strašně lže, zejména když chce, abychom se obrátili do protisměru a vrátili se.
Můdr, ty, žena se vzděláním, lékařka, chytrá dáma, výcvikářka, pěstitelka krakenů - proč máš denní příjem pouhých 850 KJ? Bídně zhyneš děvčico!

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:26
- Nahlásit

Gerda
proč máš denní příjem pouhých 850 KJ? Bídně zhyneš děvčico!

to není denní příjem,já se jen šetřila na ten dort

Shelticka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 18:29 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Proč by nemohla malá Myšma spávat v kleci, když já jsem se dozvěděla, že mě máti ukládala do psího pelechu! Ona fakt koupila koš pro psa, ale než mu ho dala, tak ho měla na stole a v něm mě Tady se asi vzala ta moje láska ke psům, když jsme vlastně ze stejné kolíbky
Znáte někoho odchovanýho v psím pelechu? začínám se obávat, co se ještě o svém dětství dozvím Třeba že mě za trest přivazovali k boudě metrovým řetězem? Snad né

<< 1 ... 711 . 712 . 713 . 714 . 715 . 716 . 717 . 718 . 719 . 720 . 721 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání