Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:15
- Nahlásit

pitbull
mohu se zeptat kolik je tvému synovi??

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:16
- Nahlásit

pitbull
tak mě můžou potenciální vnoučata použít jako chrastítko
A kdyby byly dostatečně hudební, můžeš být rumba koule, hrála bys pěknou muziku

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:16
- Nahlásit

Gerda
Hááááááááázkýýýýýýýý, už to radši nechám takhle, jako finál...na Mařenku buď přísná až na jaře, nech ji dejchat, ještě není sezona, lehce, lehce...

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:19
- Nahlásit

pitbull
sem na ní přísná v zákazových věcech, jinak ani být nemůžu, protože by se přestala snažit a nebavilo by jí to. Dneska sme začaly dělat aport s přetahovacím uzlem místo míčku, zatím neřeším, že to překusuje, to už je třešnička na dortu, ale nechce to vůbec nosit. Vlastně kromě jednoho jediného konkrétního míčku nechce nosit vůbec nic.

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:20
- Nahlásit

želva
v létě mu bude 15, ale kapky mi dává jako liška bystrouška...

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:24
- Nahlásit

Gerda
zkus to lehce přetáhnout něčím voňavým, aby se spojilo aport a mňamka, ale ne na dlouho a zkus to nejdřív třeba v bytě a ještě lepší je mít ty míčky, co má ráda dva nebo tři a měnit je během hry, ona si pamatuje jeden pach aportu a nic nového nechce, proto je lepší hned od začátku hračky střídat, mít sice jednu dominantní, ale přidávat a chválit...lepší by bylo to vidět, takhle tady můžu kecat a ono to chce třeba úplně něco jinýho...

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:25
- Nahlásit

Gerda
rumba koule mě nenapadly, ale dobrý nápad, máš pašáka...

želva
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:28
- Nahlásit

tak prezident ČR je Václav Klaus

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:29
- Nahlásit

pitbull
ono to chce třeba úplně něco jinýho...
Nemá moc motivaci, nosí na odměny, nenosí z radosti z nošení, nehraje si, nemá žádný hračky, jedině moje ponožky, to jediný jí baví, ale jen maličkou chvilku. není to hravej pes, je mazlivej. Míčku a všech hraček se strašně bála, když sem jí přivedla, musely sme cvičit na pamlsky, ne na hračky. Aportky střídáme doma, učim jí rozlišovat hračky podle jména. Tahací uzel nechám ležet mezi lososovýma pochoutkama, to by jí mělo moc bavit. S tím hraním už je to daleko lepší, někdy jí to baví klidně i 15 minut, ale tak dlouho aporty necvičíme, to by jí nebavilo vůbec.

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:36
- Nahlásit

Gerda
hlavně ne dlouho, jakmile jí to bude bavit úplně nejvíc, tak přestaň, ona si tu radost bude pamatovat a bude se těšit, nejhorší je končit cvik když už je pes unavenej, to si taky pamatuje a pak to na place vypadá, jako když vedeš kozu vychcat, psa to nebaví a podle toho to vypadá...v největší radosti a chuti toho nechat a uvidíš, jak se bude těšit...

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 17:56
- Nahlásit

Gerda
víš co je důležitý, že ti jinak Mařenka dělá radost a že ty to děláš pro radost...

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 18:04
- Nahlásit

pitbull
s tím cvičením, to je pravda, cvičíme častěji, ale po krátkých úsecích.
Mařka mi teď dělá velkou radost, je opravdu lepší, fakt nás to baví, bo sme našly aktivitu, kde se já nemusim moc hejbat a pes se unaví ))

Jinak už letim z práce, tak krásnej víkend všem!

pitbull
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 18:12
- Nahlásit

Gerda
Tak se měj, pozdravuj Mařenku a taky si užij víkend...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 19:39
- Nahlásit

Neessi
Letí k tobě sova

jj,už jsem ji nakrmila

Ty voe,to aby Biluše čekala nejmím kondora....
Jinak čus fšicííí políbení můůzou i ti na ocet

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 19:59
- Nahlásit

isdpch
krásný večer fšem z Přerova
krásný večer fšem do Přerova,snad má zubr aspon haltinu,vzpomen si na drajvovou vořechovici..

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
to aby Biluše čekala nejmím kondora

pani,ste fakt blbka
Jaxe zmíním vo krmení,hned stavíte vobludu.
Jinak mám diléma-esli se zítra obtěžovat ráno na stopy a pak ještě na cvíčák,když má být -10st,nebo se na fšechno vy...a nevylézat ven vůbec

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 20:07
- Nahlásit

isdpch
z Přerova, cesta v poho a Zubr už teče proudem .......

jsou tam áleje?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 20:16
- Nahlásit

isdpch
čau pane, dávejte zítra bacha, přijede Hydra. Bude se pokoušet běhat s fenou šest týdnů po porodu. Barča o ní ví, byla bych ti vděčná za přímý přenos, docela je mi líto, že mi ta prča uteče . Ale já tam zítra nemůžu, máme veledůležitou volební schůzi v Brně a musím tam strašit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 21:01
- Nahlásit

Neessi
Jinak mám diléma-esli se zítra obtěžovat ráno na stopy a pak ještě na cvíčák,když má být -10st,nebo se na fšechno vy...a nevylézat ven vůbec
bé je správně Navíc tady je vítr a stopy ste dělala fčera.To vám stačí.a vůbec...eště žerete tutově ty antibibliotika,tak dřepte na zadku

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 21:15
- Nahlásit

davidkova renata

antibiotíka jsem už dožrala,stopy bych mohla vynechat,ale 2 týdny jsme nekousaly

Zato Bordžínka sežrala půl kila bramborovýho salátu,kterej si nechal chlap v obýváku a odešel telefónovat.To je takovej debil-já mu furt říkám,ať nenechává nikde ležet žrádlo bez dozoru.Fakt mě nasr*al.Ta čuba je žravá,jak kyselina.Teď bude prdět a zejtra se stopro posere na cvičáku,tak že bych preventývně nešla?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 21:29
- Nahlásit

Neessi
zejtra se stopro posere na cvičáku,tak že bych preventývně nešla?
bych tam nelezla bo bude vostuda
ste řikala něco vo dyjetě né??

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 21:35
- Nahlásit

davidkova renata
ste řikala něco vo dyjetě né??

no dykJá jí hlídám všechno krmení,aby nekynula a ten magor mi to takhle zku*ví.No chlap,co bych očekávala.
Přece jí nebudu dávat ráno klystýr,že jo?

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2008 22:49
- Nahlásit

le clusture

želva
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 07:39
- Nahlásit

dobré ráno všem,co je čeká vejlet na nákup,co je čeká cvičák a vejlet do šárky

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 07:52
- Nahlásit

dobré jitro dámy! Cvičák ne, šárka ne, ale nějaká psí procházka odpoledne bude.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 09:27
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani a vsechny zdravim,co cekaji na kremacni obdobi,taky na ne prijde rada a ty co tu maji zoufali stav -10C,to je k pos...í,no ja asi s takovou zapnu v robote oba dva kotla na topeni,neboj,pece zapinat nebudu,jsem jim rekla,ze fusovat do remesla jim nemusim.
isdpchpane nemate to prehanet s tim zubrem,mne taky se vzdycky zda,ze jak mam kocovinu,ze je nejakej divnej vzduch,ze by se po pivu zlepsovaly cuchove receptory?
Neessinazdarek pani,ta vase bordza je fakt kyselina,a nic ji po tom salate neni??to by hajanovy sra..y lezly aji usima.

rosnička
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 10:13
- Nahlásit

želva
dobré ráno všem,co je čeká vejlet na nákup,co je čeká cvičák a vejlet do šárky
Mě se to taky týká, dyš mě čeká celej den jenom práce?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 10:35
- Nahlásit

isdpch
v Přerově je vždycky divnej vzduch každý ráno když vylezem z vlaku, tak pomalu nasazujem roušky

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 12:03
- Nahlásit

davidkova renata
Náhodou jsme byly na cvičáku a ostuda nebyla.
Jednak tam skoro nikdo nebyl,asi jenom 3,žádnej figurant,takže jseme jen zacvičily lehce(stejně nám to dvakrát dneska neposlouchalo,obzvlášť odložení),taxem ji vzala do města,aby nabyla trochu civilizace.Jenže jsem zapomněla na dvě věci-že jsem oblečená za vandráka,na hlavě tu nemožnou čepici s těma cípama přes uši a bambulema a pak na košík na tlamu(je tam prej nějaká vyhláška,že velcí psi musí mít náhubek).U bankomatu mě chtěl sprdnout nějakej strážník,taxem mu řekla ať počká,až si dobiju kredit.Mezitím se Bordžínka způsobně položila u nohy a čekala.Ke strážníkovi přicupitala jeho těhotná manželka a když jsem se otočila,tak mě i v tom převleku poznala a hned mne uctivě zdravila a chválila,jakýho mám "krásnýho velikýho psa".Strážník ten sprdunk teda spolknul a my jsme se rači s Bordžou vypařily.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 12:04
- Nahlásit

nemethova5
ta vase bordza je fakt kyselina,a nic ji po tom salate neni??to by hajanovy sra..y lezly aji usima.

Hele,je to divný.Ta má zažívák jak kachna.Houno ráno bylo jak cep-možná jak mužské předloktí,ale sra*čka nebyla.

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání