Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 22:41
- Nahlásit

davidkova renata
A to ses nedostala tam kam já

bohužel dostala..............

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 23:26
- Nahlásit

jablunka
i nejsem vopravdu blbá......
ale kdeže
veeeliká gratulace...to je fajn..sem si říkala že je u vás nějak moooc místa
jinak Trinča nesnese jinýho buldoka než tvýho kravička

Pardálka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 23:45
- Nahlásit

jablunka
ahooooj, tak i já se připojuju s gratulacííí
... a s obdivem a s přáním hodně radosti a pohody do vašeho společného soužití!!!!
...a taky jsem zvědavá, jak budeš dál referovat, protože než jsem se rozhodla pro Pardála, taky jsem uvažovala o adopci těchhle závodníků a tak nějak o tom ještě přemýšlím... na podzim mě odradilo takové to "čekání na godota" a občas totální výpadek informací a kontaktu vůbec - jak jsi to "přežila", jak to probíhalo????

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 23:46
- Nahlásit

Neessi
co je označeno šipkou,to přece není lišej,to jsou nějaký boule
Né,to sou otlaky,zaplať bůh!
pitbull
a jablunkase o něj určitě hezky postará...a trochu ho vykrmí...

No zatím sem vykrmila fšechno!
Neessi
Ale nebude potřebovat obleček do těch našich mrazů,když je tak vychrtlej?Když tak písni,já to zasponzoruju.
Obleček potřát bude,ale snad to nějak zvládnem!Von jen vobojek na chrta nás dneska stál 500,-,páč voni musej mít ty zvláštní,širokoúzký!
davidkova renata
měla bys pocit ,že tě někdo vzal palicí po hlavě a ve stavu naprostýho šoku bys nebyla schopná ničeho,
V dubnu to bude rok,co jsem na tyhle stránky zašla.Do dneška jsem nepochopila,proč s tím něgdo přímo f Irsku nedělá,krom pár útulků,co tyhle psy vezme a postará se!!!
sarax
ale kdeže
Ještě jednou díky!
jinak Trinča nesnese jinýho buldoka než tvýho kravička
Ta kravička na konci mě dostala!
Jinak se nediv,Bobina je flegmouš jak prase!

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 23:50
- Nahlásit

Pardálka
ahooooj, tak i já se připojuju s gratulacííí
... a s obdivem a s přáním hodně radosti a pohody do vašeho společného soužití!!!!

taky moc děkuju!
na podzim mě odradilo takové to "čekání na godota" a občas totální výpadek informací a kontaktu vůbec - jak jsi to "přežila", jak to probíhalo????
My chtěli pejska až z prosincového transportu,ale bohužel nás velmi ošklivé okolnosti donutily odstoupit.Teď jsem to už prostě odpískala,ale Ted nám byl asi souzenej!Ve čtvrtek pejsci dojeli,včera jsem mluvila s Lucií a dneska je Tedík doma!

Pardálka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 00:09
- Nahlásit

jablunka
no tak to je fofr
já jsem se zrovna teď po pár týdnech koukla na stránky adopce a zase je ta napsáno, že "nejnovější zprávy najdete na fóru v kolonce... " a ta kolonka tam vůbec není... tak asi teda komunikovat přímo s Lucií...
No já jsem hrozně zvědavá, jak se závodník bude chovat doma i venku, jestli bude "fungovat" na volno a tak... Doufám že poreferuješ;)
Tak držím palce celé vaší smečce!!!! a dobrou

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 02:45
- Nahlásit

uaiiiiiiiii uaieeeeeeeee

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 04:36
- Nahlásit

jeee ja umim psat vsemi desetoi a navic rychleji nez sekretarka:
r2384r 2
tr[ wr?F
\fgo jgf
igf eopgjoeyg=0[ad7g 3
wr e]piufg \g
]fg eqr\gue f[pgsdfoigydoif yd g[oisydf g[sdyf g'lkhsdf g[lsdyf g ;\'dufg 08wy5 t]-39u5
=2r ]wruf ';qwmf n]aefu9g-3 rfiqwe]rgfueqr]gieq];rgke;mc ]qeiug
qg ghe wf]pg
qe rg
]u9ew g
u9e wg
ew 9gyewr-g98ywe-0rt67eoryfh wey[wqtygwett
er;ligu3 q45- 902424

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 07:44
- Nahlásit

Pardálka
"nejnovější zprávy najdete na fóru v kolonce... " a ta kolonka tam vůbec není...
Když Klikneš na fórum a jsi přihlášená a ne anonymní,tak se ti ve všech těch tématech objeví téma Transporty VIP a tam je potřeba hledat.Ale ono je opravdu nutné najít si čas a pročíst postupně fórum celé a potom komunikovat s Lucií mailem.Vy pražáci to máte jednodušší,můžete si domluvit osobní návštěvu a kdykoliv zajít do salónu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 08:05
- Nahlásit

jablunka
Dobré ránko-jak se vyspinkal Tedík??Kdo mu půjčil svetr na venčení??
Tady je zima slušná,dokonce odvolali stopy,že v -12 st.se nebude stopovat,mohli to říct včera a já bych si ještě schrupla.No nic,jdu pytlovat Bordžu a jedu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 08:06
- Nahlásit

jablunka
Dyk nemá placatou tlamu, právě naopak..jinak lol, je veliký...

želva
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 08:23
- Nahlásit

dobré ráno všem,co je zima,co maj dalšího člena rodiny a co se dneska půjdou podívat možná na dalšího člena rodiny pro ÉÉÉÉlišku,krásného samečka kastrovaného a co vařej po ránu aby ten jejich měl jídlo do práce a co půjdou dnes na vychajdu
jablunka
VELKÁ GRATULACE ,pomohla jsi další duši co tě nevopustí ani na krok a co ti bude vděčná za každé pohlazení
JSI ANDĚL DOSTIHOVEJCH CHRTŮ
Neessi
no krásný holky to jsou

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 08:33
- Nahlásit

Neessi
Dobré ránko-jak se vyspinkal Tedík??Kdo mu půjčil svetr na venčení??
Tedík se vyspinkal dobře,já už hůř,páč jak mi při spaní placatice do postele nelezou,tak dneska chtěli!!!
Na vyběhnutí na zahradu to šlo ještě bez svetru,ale až půjdem na prochajdu,bude mu muset Terka pučit svůj,páč sou postavou podobný!
Mucholabka
Dyk nemá placatou tlamu, právě naopak..jinak lol, je veliký...

Taky to pěknej nezvyk,dlouhej čumec!
A velkej......no mužskej říká,že je to čert s hodností vraníka!

želva
VELKÁ GRATULACE
Děku moc!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 09:53
- Nahlásit

isdpch
Čau pane, hele, z těch fotek není poznat, jestli běhala i s tou modrou fenou. Běhala, nebo ne?

jablunka
Zdravíme česko-irské chrty

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 10:00
- Nahlásit

isdpch
jsi jednička, máš irskej slovník ?
Von nerozumí ani aglicky,asi nemáme ten správnej dialekt!Ale to časem dopilujem.
Biluška
Zdravíme česko-irské chrty
Díky,taky posílame pozdravy!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 10:24
- Nahlásit

čus fšicííí andělé chrtůch i ti ostatní
isdpch
máš irskej slovník ?
Na co,proboha ?? Má traverzu,ne?
jablunka
čert s hodností vraníka

Pardálka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 10:33
- Nahlásit

jablunka
opravdu nutné najít si čas a pročíst postupně fórum
čas by se našel, ale trpělivost...
moc díky za rady!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 10:48
- Nahlásit

Pardálka
sem tam viděla i faraona,ale už je to dávno a stejnak to dopadlo jinak.ale když budete šmejdit,pani....určitě něco vyšmejdíte

Pardálka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 10:59
- Nahlásit

davidkova renata
šmejdim pani, právě šmejdim...
... a zase mě děsí jedna věc: hrozně tam varují před běháním chrta na volno. ufuf...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:00
- Nahlásit

Pardálka
hrozně tam varují před běháním chrta na volno. ufuf
tssssss,huž sme si to řekly ,ne?
Ale pokud byste holt měla nějakýho toho na smrt určenýho chudáka,tak tam bych byla vostražitější,to jo.

Pardálka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:02
- Nahlásit

davidkova renata
huž sme si to řekly ,ne?
mno jo, ale pardál má volnej odchov od mala. no tak si to jeste jeste reknem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:06
- Nahlásit

Pardálka
hele,nevim přesně jak je taková ta poučka do života,ale je to něco ve smyslu...neřikej,že něco nejde bo se dycky najde nějakej blbec co neví,že to nejde a udělá to

rosnička
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:09
- Nahlásit

jablunka
Tady se konečně nažere po česku a snad to na něm za chvilku poznáme!
Se nebojim, že byste ho nevyžrala, sázim na vaše schopnosti! Vy a eště Neessi, ta má slepice vo velikosti krocana a Zarembičku zvící vypasenýho mastina.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:35
- Nahlásit

isdpch
s fenou takhle brzo po štěňatech se nesmí dokonce ani na výstavu. Má coursing nějaká pravidla ohledně zdravotního stavu zúčastněných psů? Nebo je to čistě na majiteli?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

gabifi
Myslim,že Biluše už na tom dělá

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:49
- Nahlásit

gabifi
Coursing na to má pravidla. Báru jsem předem upozornila, že Hydra hodlá startovat s kojící fenou, ať si dá bacha. Teď jsem s ní mluvila. Bára tvrdí, že osobně kontrolovala obě ty feny, přizvala k tomu prý i Mel a ani na jedné nepoznali, že kojí. Ani jedna z nich neměla zvětšenou mléčnou lištu. Tak si mysleli, že má těch fen víc a ta kojící je doma....
Řekni mi, jak je možné, že nemá tu lištu? Mě pokaždé fena tahá cecíky až po zemi !! Ona snad ty štěňata odstavila ve třech týdnech

rosnička
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 12:03
- Nahlásit

Biluška
Řekni mi, jak je možné, že nemá tu lištu? Mě pokaždé fena tahá cecíky až po zemi !!
Záhada! Brutkins měla mléčné lišty připomínající kanýry pod břichem.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 12:03
- Nahlásit

isdpch
jak se aklimatizuje ?
Taghle......

davidkova renata
Má traverzu,ne?
na něj zatím traverzičku......
Pardálka
a zase mě děsí jedna věc: hrozně tam varují před běháním chrta na volno. ufuf...
Tady jde hlavně o tyhle dovezené chrty,jsou zvyklí běhat za kůží a kočka,králík atd,to by při puštění na volno mohlo být fatální!
rosnička
Se nebojim, že byste ho nevyžrala, sázim na vaše schopnosti!
Díky,spoléhám na to,že je žravej a snad to pude!

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 12:05 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Biluška
jestli rodila poprvé, tak to holky v těch chlupech nemusely až tak dobře poznat. Eliška udělala chybu, a protože nebyla první, co tahá fenu hned po štěňatech na soutěže, uvažuji o navrhnutí nějaké ochranné doby pro fenu do chovatelského řádu klubu. Že to na feně není vidět, není důvod jí tahat mezi další psy, kromě nebezpečí úrazu, taky imunitní systém se takhle brzy nedá do cajku. Já se z těch ambiciozních kynologů jednou poseru!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 12:22
- Nahlásit

gabifi
jestli rodila poprvé, tak to holky v těch chlupech nemusely až tak dobře poznat.
No, Šagyna rodila taky poprvé, štěňata budou mít v pondělí dva týdny a cecíky má nejmíň 10 cm dlouhé. Setr sice není tak chlupatý jako šeltka, ale vidět to je na první pohled. Když si vzpomenu na Casinku (NO) tak ta je při odstavu tahala fakt skoro po zemi. Podle mě ta fena prostě nekojí. Ono skopávání do kuličky několikrát týdně tvorbě mlíka určitě neprospívá

Eliška udělala chybu, a protože nebyla první, co tahá fenu hned po štěňatech na soutěže,
Můžeš si být 100% jistá, že Elza ví, že fenu nikam tahat nesmí. Stejně tak ví, že nesmí prodat štěně bez PP a přesto to dělá.
Vím o třech akcích, kdy tuhle fenu vytáhla od štěńat. Poprvé když měli měsíc, byla s ní tři hodiny v DDM (jsou svědci). Podruhé ji vytáhla na cvičák, štěńatům byl taky tak měsíc - důkaz je na jejich stránkách, chlubí se tam tím, že Cailetka byla na agility a má tam fotky! . Potřetí teď. Když uvážíš, že jela do Přerova vlakem, zpátky taky+ doba na tom coursingu vychází mi, že štěňata byli minimálně půl dne sami. Spíš víc. Teda pardon, ne sami, bylo tam s nimi cca půlroční štěně borderky. Ty woe, já se tak klepu vzteky, že nejsem schopná sesmolit ani tu stížnost na klub.
Jo a předevčírem mi volala kámoška z Bruntálu, že Hydra šla na rehabky a všechny tři psy nechala uvázané před ordinací. Na poměrně hodně frekventované ulici, kde jim kdokoliv mohl cokoliv udělat... ukrást je... v mraze.... seděli tam asi hodinu. To znamená, další hodinu, co byli štěńata sami.
Proč na takové hajzly není nějaký metr?

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání