Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 18:28
- Nahlásit

slecna zuzka. ja som brigitu doniesol veronike ku konom a je majetkom ing jana lalika, ktoremu ju predal pan osvald miroslav z bratislavy, ktory brigitu odchoval po steniatkach, ktore som mu ja predal. papiere na brigitu ma ing lalik z bratislavy a veronike z oravy fena nepatri. jej web stranka je podvod a miesania psov ulice,adba a ukc. jej robota je hanba chovatelstva pitov red nosov a pre to som sa zapojil do debaty. ja pitov chovam 16 rokov len red nosov s papiermi. red nose mojej linie ma nad 50 kg,ma ine zuby, nesmie byt cierny a zihany,musi mat jantarove oko atd. pred 16 rokmi moja prva fena bola betty a preto sa vsetky feny volaju betty ako aj matka a stara matka vasej fenky. praotec bol menom jerry a majitel bol milos kmeto brat zo skupiny kmeto band. moj pes emanuel je majstrom europy z roku 2001 pod cislom 55 european bulldogs show ,co je vzdy v auguste pri brne pri priehrade a organizuje to radek krystof z dacic v cechach s adresou www.genetic.cz. poslite mi fotku vasej fenky a poviem vam o nej viac. dam vam kontakty na majitela a co sa tyka papierov, tak ak ich mate nie su orginal ukc-usa

Něco k chovatelce psů rámce loveckého psa.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 18:36
- Nahlásit

Mucholabka
Něco k chovatelce ..........nějak jsem mimo mísu,něco se tu probíralo?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:10
- Nahlásit

Neessi
No, vono je to hlavně pro Bilušku, se to probíralo v jiném tématu, ale nemůžu to najít-jen to, že chovatelka je pitka stejně pošahaná, jako ten pes, množí dokonce na cizí feně.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:15
- Nahlásit

Mucholabka
stejně pošahaná, jako ten pes, množí dokonce na cizí feně.

a čemu se divíš,čéče?Já už ničemu!Mne může jen něco mile překvapit,třá jako jablunka s tím zachráněným grayem

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:15
- Nahlásit

Neessi
Tak copak dělá Tedík?Pořád spinká?
To si uhodila hřebíček na hlavičku!Vlastně by prospal celej den,gdybych ho nevytáhla ven a nezašramotilo se v kuchyni.Na jídlo teda slyší,tose i sám zvedne!Ale dostat ho ven,to je zážitek!No co tobje budu vyprávjet,vždyť víš jak to vypadá,gdyž se vzpírá kůň!

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:18
- Nahlásit

Neessi
Mne může jen něco mile překvapit,třá jako jablunka s tím zachráněným grayem

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:25
- Nahlásit

jablunka
Ale dostat ho ven,to je zážitek!

a co takhle piškůtek a couvat ven?To já používám na Bordžínku,když je venku zima a ta sfině nechce jít čůrat dobrovolně.Vytáhnu ji ven na piškot,pak rychle zamknu dveře,páč si je obratem otevře a nechám ji venku aspoň 15 minut.To je vjec,gaučový pesani.Jen mužskýho nevytáhnu ven na nic

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:30
- Nahlásit

Neessi
a co takhle piškůtek a couvat ven?
Tak bych přišla o vo roku ještě doma!Tady de spíš vo to,že má problém s dlažbou a se schodama,ty evidentě viděl poprvé v Čechách.Ale naštěstí máme schody jen tři a pomalu se učí!

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:33
- Nahlásit

jablunka
,že má problém s dlažbou a se schodama,ty evidentě viděl poprvé v Čechách.Ale naštěstí máme schody jen tři a pomalu se učí!

no tak metoda Jeníček a Mařenka:drobečky piškůtků na každý schod a hezky pomalu si je vysbírá a sejde dolů.Dělej to pravidelně 14 dní a pak už jen někdy,aby pořád hledal.

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:37
- Nahlásit

jablunka
neboj,on to pochopí,on tohle nikdy nezažil,já bych začala pomalu a uvidíš že to zvládne

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:45
- Nahlásit

Neessi
no tak metoda Jeníček a Mařenka
Taky řešení!
Ještě vyfoť Štěpána s Tedíkem na vodítku,vyhraješ fotku roku!
Na vodítku se Štěpou ho nemám,tak aspoň taghle.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:48
- Nahlásit

želva
on to pochopí,on tohle nikdy nezažil,já bych začala pomalu a uvidíš že to zvládne
Já vím a na tohle jsem byla připravená,takže to zvládáme!

Ty seš taky všude!

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:54
- Nahlásit

jablunka
Na vodítku se Štěpou ho nemám,tak aspoň taghle.

takhle je to taky gůt-kurňa to je poměr,vedle Štěpána fakt leží poník ale spokojenej-vlastně oba jsou happy

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:57
- Nahlásit

Neessi
vlastně oba jsou happy
To se ho Štěpánek pokoušel nakrmit želatinovejma medvídkama,ale to je snad jediný co Ted nežere!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:01
- Nahlásit

čus fšicííí co vykrmujou chrty a ti co se k tomu teprf chystaj...to myslim Pardálku!!
Mám bezva zprávu!Dneska sem mluvila s kámoškou a ta o víkendu potkala u nás f Oboře chrta,slovo dalo slovo a von to byl taky chudák z Irska.Ženská už ho má ale prej přes rok a požóóóór !!! byl na volno!!!!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:03
- Nahlásit

jablunka
želatinovejma medvídkama,ale to je snad jediný co Ted nežere!

taky neni blbej,že jo?Proč by žral gumídky z rostlinnýho agaru,když má u tebe kus flákoty z krávy Jo,kdyby dělali gumídky ze sulcu,to by byla jiná.Nechápu,že to ještě žádnýho výrobce nenapadlo.Můj chlap by je žral tutově po kilech i kdyby na nich bylo napsáno,že je to doplněk stravy POUZE PRO PSY

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
ho má ale prej přes rok a požóóóór !!! byl na volno!!!!!!

a kdy ho poprvé pustila na volno ? Včera?

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:05
- Nahlásit

Neessi
no tak naši se mohou utlouct po medvídkách
davidkova renata
no boží,já ty chrty můžu
jdu koukat na další seriál

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:10
- Nahlásit

želva
jdu koukat na další seriál

Nechoď,seriály vymejvají mozek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:11
- Nahlásit

Neessi
a kdy ho poprvé pustila na volno ? Včera?
To nefim,ale jako že to de.Pardálí žena je trvale v depresi bo kamkolif strčí nos,FŠUDE se tlustě píše,že NIKDY nesmí pustit chrta na volno.Dycky je z toho f prd*li bo Hanýfek na volno běhá furt a vona čeká,gdy nastane katastrofa.Dycky jí vo víkendu zpracujem,ale další víkend je zas na sr*čky

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
FŠUDE se tlustě píše,že NIKDY nesmí pustit chrta na volno.Dycky je z toho f prd*li bo Hanýfek na volno běhá furt a vona čeká,gdy nastane katastrofa.Dycky jí vo víkendu zpracujem,ale další víkend je zas na sr*čky

já to nigde nečetla,ale taky vo chrtech nečtu.Tak ať taky nečte a neřeší to,ne! Když bude furt na sr*čky,tak si to přivolá sama Ale tady u nás chodí celá chrtí smečka na volno běžně a až na toho vyplašenýho,co mi před Mikulášem vlítl do ordinace,o nich ani nevím.Ale aby měli pro jistotu na obojku vizitku s telefonem,to je dobrá věc-sotva jsem zavolala,hned tam byl páník

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:23
- Nahlásit

davidkova renata

Pani,ale na vás jsem koukala ,jaký máte umělecký fotky z venčení s Nyný ,zvlášť ta stínová fotka,nebo jaký máte oční kontakt

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:28
- Nahlásit

Neessi
už jsem zpět,to víte mě ty seriáli bavěj a pak mohu,Ružovku,Ulici a Hause

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:31
- Nahlásit

Neessi
Tak ať taky nečte a neřeší to,ne!
No to jí právě řikáme Ale voni to nejen zákeřně prej fakt všude píšou,ale s kýmkoli vod chrtůch vona mluví(včetně chovatelky) řikaj totéž.No tak holt Hanýfek bude ta vyjímka co potbrzuje pravidlo
zvlášť ta stínová fotka
No ta je bombová,radka krapet ustřelila a hned tu máme umění.Voční kontakt jako fakt máme,je jich tam víc takovejch,ale tady f soukromí fora vám prozradim,že to znamená : naval konečně už ten piškot,at zas můžu táhnout!

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:33
- Nahlásit

želva

jedinej kvalitní seriál,který není ani seriál,páč na sebe děj nenavazuje je House.Jinak to fšechno ostatní je asi pjekná sr*čka.Vždyť tam všude dělají z lidí debily (v Růžovce určitě-kousek jednoho dílu jsem viděla,v ostatních to bude to samý),život je v reálu jinej

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
f soukromí fora vám prozradim,že to znamená : naval konečně už ten piškot,at zas můžu táhnout!

dyk vim,ne -stejná krevní skupina jako Bordžínka

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:35
- Nahlásit

Neessi
no jo no
ale já tyky přečtu vo všem možným co se kde píše vo NO

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:40
- Nahlásit

Neessi
taky neni blbej,že jo?
No to doufám,bo blbejch psů už mám doma dost!
davidkova renata
Dneska sem mluvila s kámoškou a ta o víkendu potkala u nás f Oboře chrta,slovo dalo slovo a von to byl taky chudák z Irska.Ženská už ho má ale prej přes rok a požóóóór !!! byl na volno!!!!!!
Ale ono se to určo dá,ale záleží na jedinci.

želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 20:45 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

jablunka
heled promin,ale jak jse ktobě dostal?on byl zas transport? a nevíš nějakou minulost o něm? asi nic,co, jenom asi že závodil .........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 21:00
- Nahlásit

jablunka
ale záleží na jedinci
a vy ste veeelmi schopnej jedinec ...nebo sem chtěla napsat všeho schopnej??

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání