Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 10:17
- Nahlásit

ketty
ale jo,já vobčas taky vlaju jak čestmír

ketty
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 10:43
- Nahlásit

želva
jojoj verim no sem cumela vcera docela na to ze mu je sedum mesicu teda jako azec chvilema ))))no ale do lary ma daleko ta v sedmi mesicich kdyz zatahla sem letela jak namydlenej blesk ale jestli bude mit lepsi a lepsi kondicku mozna na koleckace by moh semnou me tahat sanky ne to je tezky ....no uvidim az vyroste nerada bych ho znicila ,zatim nosi nakupy a baviho to se tvari dulezite jak kdyby delal buh vi co

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:28
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co sou andělé, chrti a tloustnou v nových domovech, i těm ostatním, co sou furt gazely a vodní víly!

Dneska mi držte palce, dnes už to přijde, buď budu pani velkorealitní majitelová, nebo pořádně nas*aná! Co ste to tu zas všecko napsali za ten víkend? Vám povidám, dyš budu majitelová, bude to i s intronéétem!

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 11:45
- Nahlásit

Biluška
Mě to teda fakt jako vhodná rekonvalescence pro fenu po porodu nepřipadá mně taky ne. Stačí, aby na akcičku přijel někdo s kotcovým kašlem, průjmem.....

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:27
- Nahlásit

Biluška

Nezlob se,ale ačkoliv zmíněná paní "Hydra"mi také do oka nepadla,nečiní dle mého názoru takové skutky,že by jsi musela blejt.Neudáváš kolik štěňat zmíněná fenka měla,zda kojila či mimi byla na umělé stravě.Feny od doby příkrmu štěňat(cca 3týdny věku) se svým potomkům kromě tří kojení za den cíleně vyhýbají,v 6 týdnech jasným postojem dávají najevo,že doba mlíčka končí a tečka.
Tobě zdrhla fena od 14 denních mimin?(zda šlo o vrh s PP jsem se nikde nedočetla)z neoplocené zahrady...mluv o štěstí,že se našla...
Tak asi tak...

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:33
- Nahlásit

Erin
Co se týče Hydry - to, že fena v šesti týdnech svoje štěňata už nehlídá jako oko v hlavě, to je jasné. Ale trénovat s ní v té době naplno coursing a agi (v jednom týdnu stihla obojí) mi teda košer nepřipadne. Proběhnout si jeden tunýlek a slalom, to klidně. Ale půl dne jet naplno na cvičáku, to teda rozhodně ne. Z pohledu laika to třeba vypadá jenom jako takové lehounké hopsání, ale věř tomu, že jak pro psa, tak pro psovoda je to docela záhul. A nechat štěńata samotné půl dne, byť je jim UŽ šest týdnů, to mi taky nepřipadne jako to pravé ořechové.

Co se týče Šagyny - jak ti neustále zdůrazňuju, bydlíme na konci světa. Auto tady projede jednou za uherský rok a to je ještě většinou naše . Šagyna byla o pouhé tři baráky dál a "hlídala" tam kočku na střeše kůlny. U setra je to celkem obvyklá činnost. Myslím, že kdybys takové vyžití umožnila svým psům hledala bys je mnohem déle než já

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
koukni na tuhle galerii máš tam jednu velmi uměleckou fotografii. Dala jsem jí pracovní název "stínová kynoložka"

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:45
- Nahlásit

isdpch
ježiš to je ale jedno z nejpěknějších compových kouzel, které jsem viděla. Máš u mě libodádu a koko v hospě , v neděli.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:49
- Nahlásit

radkah
Dala jsem jí pracovní název "stínová kynoložka

ani mi ti nedělalo problém jí poznat
Jinak nejpříšernější výraz má tradičně Hanýfek následován těsně Pepkou.Taky je dobrá ta jak Pepina aportuje to břevno Můžu si nějakou foto pučit?A jak to dopadlo včera s tou dogou?????

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 12:56
- Nahlásit

Biluška

Fakt se nechci zastávat paní..jak se vlastně jmenuje?
Pokud opravdu páchá nějaká zvěrstva,tak Ty jsi jistě již dotčené orgány informovala.
Jinak mých 6 psů má k dispozici oplocenou zahradu o výměře 5000m2 jako domácí výběh http://www.mapy.cz/#x=137431927@y=135179771@z=16@m m=FP@sa=s@st=s@ssq=trstenick%C3%A1%20532@sss=1@ssp =137416760_135168912_137427944_135178008
Mimo domácí výběh se dostanou denně do terénu okolních lesů nebo do úžasného prostředí Hřebče,které spoluvlastní můj přítel...myslím,že vyžití mají dost.Možná IW holky budou běhat coursing,ale zatím je to nebaví.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:01
- Nahlásit

Erin
Slečna se jmenuje Eliška Jaňourová. Příslušné orgány pochopitelně informovány jsou. S vyjímkou st. vet správy, ale ta bude v nejbližších hodinách taky, už jim sepisuju elaborát.

Mimo domácí výběh se dostanou denně do terénu okolních lesů nebo do úžasného prostředí Hřebče,které spoluvlastní můj přítel...myslím,že vyžití mají dost.Možná IW holky budou běhat coursing,ale zatím je to nebaví.
OK, tak si venči po svém a já budu taky jo? Mě se nelíbí tvůj způsob, který má s přirozeným pohybem máloco společného a tobě zase ten můj. Tak se starej o ten svůj a já se budu věnovat svému, jo?

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:11
- Nahlásit

Biluška

Aha, tak já mám velký pozemek oplocený a psy pod dohledem...špatně
Denně chodí ven..asi také špatně

Ty své psy nemáš zabezpečené a zdhají..podle tebe mají to správné vyžití.Možná budou mít,až se nějaký vesničan opravdu na****

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:17
- Nahlásit

Erin
S tebou se fakt nedá mluvit. No tak dobře, tak se bavit nebudeme.

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
No samozřejmě nepřijel ten zájemce, co ji tam 2dny blokoval. Panmí jsem ujistila, že se nepřijedeme jen podívat, ale odvezeme ho...tak zítra ráno jedeme do Liberce. Jasně vem si jaký chceš a kdybys chtěla nějakou fototapetu do obýváku, tak ti poskytnu lepší kvalitu v big formátu...se ti to tu nějak hádá? Kdo vyfásne kocoura, aby byl skunk na neděli?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:19
- Nahlásit

radkah
se ti to tu nějak hádá? Kdo vyfásne kocoura,
Asi vobě... jedna sudej tejden,druhá lichej
zítra ráno jedeme do Liberce
Hm,proč seš tak jasnozřivá.No tak tam pobyl chudák vo něco dýk,dyk de vo hovno v tom jeho stavu,že jo? Písni zejtra jak to vypadá.

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
jsem jasnozřivá , protože mám tu čepici, proti kradení myšlenek a když jí máš takhle na hlavě...a doma 28stupňů a po 12hodinách jí na chvililinku sundáš...táááák to přijde jako samo

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:27
- Nahlásit

Biluška

Erin
S tebou se fakt nedá mluvit. No tak dobře, tak se bavit nebudeme.

Co se čílíš?!Tobě připadá denní výběh mých psů na 5000m2 a vyvážením do chráněné oblasti bývalých dolů lupku jako nedostatečné vyžití
Dobrá ale ukončení komunikace hovoří v neprospěch Tvých argumentů.

radkah
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:32
- Nahlásit

isdpch
no ale tu čepici bych rozebrala.....jako to je novinka, si neviděl, ale stojí za TO...měl to být rolákovýlímec, ale nepřetáhla jsem ho ve finále přes hlavu no a....je z toho čepice

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:35
- Nahlásit

Biluška

Jo a jen tak mimochodem..co tě vedlo k nakrytí feny setra,kterou jsi vyzvedla z městského útulku Komín?
Docela mě zajímá tvůj chovatelský záměr...jak jsi zvolila toho pravého geneticky přínosného krycího psa?

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:36
- Nahlásit

isdpch

Buď nestranný nebo jdi od válu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:37
- Nahlásit

radkah
když jí máš takhle na hlavě...a doma 28stupňů a po 12hodinách jí na chvililinku sundáš...táááák to přijde jako samo
a táááák to ti věřim
no ale tu čepici bych rozebrala
No zas bych to až tak nerozebírala,snad by stačilo říct,že tentokrát náááhodou nevypadá úplně jako varlata...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:40
- Nahlásit

Hele děcka, tak sem vám chtěla eště říct, že ta naše polámaná teta, co se nám asi před měsícem, nebo jak je to dlouho, rozbila na náledí, je dnes po operaci, protožese nějak stalo, že lékař z nemocnice lehounce přehlédl, že má kromě svých již objevených zlomenin také naštíplou kyčel. Včera ráno se jí námahou zlomil krček stehenní kosti, takže je již opět v nemocnici a nyní již po operaci kyčelního kloubu za použití lokální anestezie. Musim se jí zeptat, jestli jí vrtali a mlátili kladífkem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:42
- Nahlásit

Gerda
za použití lokální anestezie
Co sem řikala ?????? MAGOŘI TO SOU !!!!
Musim se jí zeptat, jestli jí vrtali a mlátili kladífkem.
Vsadim dolar proti koblížku že jo!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:49
- Nahlásit

davidkova renata
Sem chtěla dnes utéct z práce dříf a jít se na ní podívat, jenže jako na potvoru tu mám masakr, jak kdybychom byli jipka, kde právě vypli proud, Fakt neni nic důležitejšího než SL mutace ňákejch pos*anejch inzercí! Jéžiš já sem tak vzteklá. Dnes sem vstávala stejnou stranou, jako vy každý den, má drahá matičko.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:53
- Nahlásit

nazdar decka!vy jste toho zase za me nepritomnosti napsali,jsem nasr..áááá jak hrom,tady snezi a snezi od rana,krucifix.davidkova renatanazdar pani,to vite teprva ted,ze nekteri doktori jsou jenom prevleceni doktori a jak se lisi psychiatr od pacientu,no prece nicim,akorat ze doktor ma klice!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 13:54
- Nahlásit

Čus fšicíííííííí............
Vůbec nic dneska nestíhám,asi si pořídím oupér k čoklům i dětem!
Jedna malá ukázka toho,jak se Irům líbí f Česku..........

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:02
- Nahlásit

isdpch
Normálně mi v sobotu bylo ouzko, tak ňák sem asi měla zánět mozkových blan, nebo tak něco ))))
A jinak sem teď právěš mluvila s tetou, má supern áladu, eště jí fugnuje ta lokálka, řikala, že si to parádně užila, že do ní mlátili dlátkama, že to byly rány jak kráva, ale že to vůbec nebolelo, že jí tam hrála hudbaa doktoři mluvili o stejkách k obědu, až z toho dostala taky hlad. Řikala, že kdyby neměla plentičku, že by se koukla, co jí to tam dělaj, bo jí nahradili jak kloub, tak jamku, takže je teď poloterminátor. V neděli ale nevim, jestli jdu, teoreticky se chystám na celej víkend do pryč, ale to se eště uvidí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:10
- Nahlásit

isdpch
doufám, že proběhla irská kávička, nééé že ho budeš šidit
Irská né,klasickej českej turek,ale dala sem si ho já,abych přežila!

Jo a eště sem zapoměla napsat,že potřebuju,aby ste se mi na tu oupér složili,páč sem socijální přípat!

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:14
- Nahlásit

isdpch
o víkendu jsem si dal Kil Bill
Taky sem koukala,jak jí vodklopila pokličku na hlavičce!A fčera sem s pro změnu nostalgicky večer pustila" skladiště mrtvejch negrů"!

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:15
- Nahlásit

isdpch
bože ty to nebohý zvíře ouplně týráš

Tagže mi ho vemou???
no to seš, dyš sem viděl tu fotku s těma psíma a harantama, by mě vezli

A to mi tam jedno dítě a jeden pes nepózovali!

<< 1 ... 720 . 721 . 722 . 723 . 724 . 725 . 726 . 727 . 728 . 729 . 730 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání