| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:17
- Nahlásit
isdpch
Jen jsem tě žádala aby jsi byl objektivní,pokud nezvládáš své malé nadbožské moderátorské mocenství..jdi od toho(lidově "jdi od válu)
Pokud si pamatuji,tak jsi byl s Rudou velký kamarád.Pokud ne, tak jsi se aktivně účastnil minimílně jeho pár akcí.Proč asi,že???
Já mám svůj názor na RD a na Tebe,tak svou pravdu povídej doma matce,mě s ní neoslníš.Zkus to na šéfa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:17
- Nahlásit
isdpch
tak tenhle tejden mrknu na tu japanskou verzi
Mrkni, je výborná, mám ještě dost japonských filmů, bohužel na ně budu moct koukat až nevim, kdy, protože mám ňákej BAN na telku, máma jí nekompromisně obsadila na neurčito. Ale jesi já budu mít ten byt!!!!!!!!!!
Co se vodvozu tejká, neřikej hop, dyš brot je ještě daleko.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:20
- Nahlásit
jablunka
Irská né,klasickej českej turek,ale dala sem si ho já,abych přežila
To je ofšem týrání zvížátek
Jo a eště sem zapoměla napsat,že potřebuju,aby ste se mi na tu oupér složili,páč sem socijální přípat!
No dobře paní, abyste věděla, že jsem kámoš tak té vaší oupér pošlu svoje obnošené fusekle
isdpch
Jsem ti říkala, že ji rajcne až se to dozví
Mimochodem, v sobotu budem v Praze a dá-li pánbůh tak najdem něco, co jsme dlouho hledali
Davídkovááááááááá, slyšíš? Budem f Práglu. Bez psů a jenom na chvilinku, ale budem
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:23
- Nahlásit
[b]Biluška[/
Jo a jen tak mimochodem..co tě vedlo k nakrytí feny setra,kterou jsi vyzvedla z městského útulku Komín?
Docela mě zajímá tvůj chovatelský záměr...jak jsi zvolila toho pravého geneticky přínosného krycího psa?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:26
- Nahlásit
Biluška
To je ofšem týrání zvížátek
Vy ste se tu na mě domluvili???
No dobře paní, abyste věděla, že jsem kámoš tak té vaší oupér pošlu svoje obnošené fusekle
Aspoň něco,třá bude ještě socijálně slapčí než já a udělá jí to radost!
dá-li pánbůh tak najdem něco, co jsme dlouho hledali
Konečně originál???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:26
- Nahlásit
Biluška
Budem f Práglu. Bez psů a jenom na chvilinku
Ale zase v Karlíně, viď?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:27
- Nahlásit
Biluškanazdar bilusko,co mimina,dobry?doma uz je celkem lid,bo jsem v rachote a nema se semnou kdo hadat,tam je klid,co noveho?jsem slysela od davidkoj,ze jsi chtela flanderaka???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:28
- Nahlásit
Erin
Hele Erin,založ si opravdu téma Erin versus Biluška a tady nech vzduch čistej!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:29
- Nahlásit
isdpch
abych byl připraven na přívaly krve
A coooo.........byly přívaly????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:36
- Nahlásit
Gerda
Ale zase v Karlíně, viď?
Ne, v sobotu tam jedem za jiným cílem ) . Nevím kde přesně budem, bo to tam vůbec neznám. Prostě za rohem )
jablunka
Konečně originál???
Dá-li pánbůh )
Hele Erin,založ si opravdu téma Erin versus Biluška a tady nech vzduch čistej!
Si bude muset založit forum Erin versus kdokoliv jiný, protože já s ní nemluvím . Nafurt
nemethova5
co mimina,dobry?
Jj, rostou jak z vody, už koukají a začínají se vybarvovat. Vypadá to, že bude převaha černobílých, ale třeba se ještě dodělají hnědé fleky a budou trikoloři . Ametyst Regina se jeví jako úžasný skokanský talent, první začla chodit, všude se dere.... asi zůstane doma a pozvedne úroveň českého agility
jsem slysela od davidkoj,ze jsi chtela flanderaka???
Chtěla, ale místo něho přišel Armageddon. Možná někdy časem, ale teď není na pořadu dne.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:42
- Nahlásit
Biluška
Dá-li pánbůh
No ten už snad dal,jen nechce říct kam!
Si bude muset založit forum Erin versus kdokoliv jiný, protože já s ní nemluvím . Nafurt
Tak to je prekérka!
isdpch
asi omylem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:43
- Nahlásit
janika
Neessi dorazí určo večer,páč my spolu vždycky čekáme na Hause,tak to sem pak ještě jednou hoď!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:47
- Nahlásit
isdpch
v sobotu chodíme íííípit, ale čas si na tebe uděláme, tak dej vědět
Když to půjde podle plánu tak bysme tam měli být tak kolem třetí. Ale ber to hodně orientačně, nevíme co všechno se vyvrbí
janika
Neboj, Můdr to čte poctivě
je mi naprosto fuk co máš proti Bilušce
Sis ještě nevšiml, že Erin se mnou kamarádí když máme s Rudínkem příměří a vytahuje přejeté Lilátko a neexistující plot když začnu hledat Akélu?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:50
- Nahlásit
isdpch
hluboké hrdelní vrčení, vyceněné zuby a podávaná pac, sem trochu nevěděl, jak to kluk myslí
Znáš to přísloví:"Podej Gafovi ruku,sežere tě celého!"?
Si měl kliku,že si přežil!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:53
- Nahlásit
Biluška
Nemusíš,jen mě zajímají malincí možná setříci:-ů))
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 14:57
- Nahlásit
janika
Já rozhodně tunu stránek nenasmolím...pokud tě trápí cosi dole,tak snad bude lepší navštívit svého spešl dochtora
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:07
- Nahlásit
janika
Když se u diabetika najde bílkovina v moči, znamená to, že je to špatný s ledvinama. Potřebovala bych vědět, jak moc to může být špatný, jestli je možno proces odvrátit, zastavit nebo je to konečná. A co diabetika čeká za další vyšetření. A jestli to nutně musí skončit dialýzou nebo transplantací nebo..
Bílkovina v moči nemusí souviset s postižením ledvin u diabetika.To se může objevit i při pouhém nachlazení.Ale tvoje otázka,zda vždy dochází k postižení ledvin u diabetika-tak ano.
Ale ne každý diabetik skončí na dialýze.Diabetická nefropatie bývá u letitých diabetiků až na 2. nebo 3.místě postižení.Nejčastěji bývá postižení cév,potom očí,pak ledvin.......Každý diabetik se pravidelně podrobuje vyšetření krve nejen na hladinu cukru v krvi,ale i funkci ledvin,kde se podle hladiny kyseliny močové stanovuje zátěž ledvin.
Jako je diabetes neodvratitelný,tak i následky.Také je důležité,který typ diabetu máš na mysli I. nebo II.typu?Další faktor,který ovlivňuje postižení ostatních orgánů je věk a v neposlední řadě i zdravotní stav.Pokud je kombinace DM a hypertenze u staršího člověka,tak průběh je mnohem horší a pravděpodobnost dialýzy vysoká.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:15
- Nahlásit
Biluška
Nikoliv ty blondýnko,za přejetí šarpejky,zřizování úvazu psa místo zbudování řádného oplocení si můžeš jen ty sama.Akély jsi se ujala z vlastní vůle,pak tak nějak jsi na ni(nejen na ni)nestačila...slíbila jsi ji terapii za 160,-Děláš ze sebe matku Terezu,ale skutek utek.
Stačí si přečíst x stránek zpět,kde jsi ohrozila nejen své psy,ale x nedobrovolných aktérů= všichni sousedi jsou dementi,čarodejnice...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:34
- Nahlásit
janika
klidně mi pošli "vedle" SZ,ať to tady nezaplácáme a hlavně aby to nečetl isdpch,páč by měl opět všechny příznaky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:37
- Nahlásit
Neessi
To je fakt zajímavý, že cukrofku mít bude, ale zlomenej krček mít nechce! A tak pěkný je to zranění, dá se s tim dlouho marodit a užiješ si i operaci, jako naše teta. Dyby jí uspali, vůbec by neměla takovej zážitek, co má teď.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:46
- Nahlásit
isdpch
tož čus a zítra
až zase budu dělat,že dělám....jóóó státní zaměstnanec ten se máááá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:54
- Nahlásit
janika
diabetes 1. typu u diabetika 29 let na inzulínové pumpěMá již retinopatii.........hm,tohle je ta horší forma.
Chodí do Ikemu. -tak tohle je super,protože v Ikemu jako jediní v republice dokáží ukočírovat I.typ docela slušně a dlouho.
má bílkovinu v moči, co bude pak dál následovat. A zda je šance ten proces zastavit.
Asi si ho pozvou na 10denní vyšetření,kdy se bude sledovat příjem a ztráty bílkovin,dovyšetří se ledviny-sono ev.magnetická resonance.Při postižení ledvin ho Ikem zařadí do transplantačního programu,mladší mají přednost a nečekají do permanentní dialýzy,jako ti starší.Bohužel u I.typu nelze transplantovat zároveň slinivku.
Zastavit to fakt nejde,ale zpomalit ano:superpřísnou dietou,fyzičkou a duševní pohodou.Stresy DM rapidně zhoršují.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 15:55
- Nahlásit
janika
tady posílají sz
tady ne,ale "vedle" a tam jsi zaregistrovaná taky,ne?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:05
- Nahlásit
gerda,jak to dopadlo??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:07
- Nahlásit
želva
Co?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:07
- Nahlásit
Gerda
no bydlení??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:08
- Nahlásit
želva
budu vědět až později večer, schůze je od osmi, vždycky tak do desíti.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:11
- Nahlásit
Gerda
jo takle,já jestli jsem to tady nepřešla
|
želva
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 17:26
- Nahlásit
tak dastík i sindy,když bude chtít,dostal novou postel,jsem mu vod kámošky sehnala ještě pod matraci 3 kousky matrace a ted to má vyšší a krásně si na tom libuje
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2008 18:19
- Nahlásit
jablunka
Tak copak dělá Tedík?Pořád spinká? Koukala jsem,jak byl s Terezkou venku,moc jim to spolu slušelo.Ještě vyfoť Štěpána s Tedíkem na vodítku,vyhraješ fotku roku!
Ale stejně se musí chlapec nejdřív pořádně vyspat a odpočinout si,aby se z toho minulého života trochu vzpamatoval.
|