| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:17
- Nahlásit
Marush
jo, co nejdál od vás, jinak bych se s váma musela potkávat a eště byste mě zkazily
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:18
- Nahlásit
Marush
je ukecaná příšerně
No tak tu Nanda v příbuzenstvu nezapře. Ta taky krafe furtum furt
Kdo přijedete v nedělu do Zlovsi?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:21
- Nahlásit
makrel
eště byste mě zkazily
to jo no,na to si dej pozor!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
s kým?
s Axou a Gošou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:25 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Baico
Kdo přijedete v nedělu do Zlovsi?
já leda f přípatku,že mě naloží atuše jesi pojede,gerda de prej utrácet na veletrch a hárá
f so ty teda nic jo?
kejtlin
a dobrý?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
jdu tam zavolat a zjistit co a jak.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
jo celkem jo, na to jak málo se dostanem na stopy, ted´ to snad bude lepší, že bude světlo i než pojedu na denní a až přijedu z denní, tak se dostaneme i víc ven, ty 12ctky jsou prostě na hovno.Byli jsem na poli kde našli před časem mrtvýho podnikatele v autě svázanýho do kozelce, nevím teda jestli to není kec, říkala mi to kamarádka
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:34
- Nahlásit
davidkova renata
Už mají majitele
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:35
- Nahlásit
davidkova renata
f so ty teda nic jo?
Já jdu na tu brigádu. Původně jsem si myslela, že bych se v půl jedný utrhla a jela kousat, ale bud nás tam pět a půl, tak tam ostatní nechcu nechat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:43
- Nahlásit
laguna
Už mají majitele
ooo díky, pani )))))
Baico
ok,tak uvidíme jak v neděli
kejtlin
jo celkem jo
tož to máš gůt,já dyš uš se vykopu jednou za rok,najde se zaručeně debyl co mi sere na lomu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:46
- Nahlásit
teda psíček už dost ztrácí fomru, ne...? už to není, co bývalo.
davidkova renata
jj ,připadám si taková jako osvícená..
šiš, tak můžeš založit nějakou sektu možná, to by mohlo hodit nějaký prašule.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:50
- Nahlásit
jbat
šiš, tak můžeš založit nějakou sektu možná, to by mohlo hodit nějaký prašule.
dobrej nápat!je něgde nějakej návot na zakládání? nebo nemáš emila na Aštara Šeráka, že bych mu písla aby mi pomoch(p.s. nemyslim modrýho,ale originál Kaštana .-)) )
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:50
- Nahlásit
jbat
teda psíček už dost ztrácí fomru, ne...? už to není, co bývalo
on tu něco psal? já tu četla od něj asi 3x nějakou poznámku nejapnou,to bue nějakej ultra dement,ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:53
- Nahlásit
Marush
on tu něco psal
asi tak 90% všech příspěfků na czpsu ))) zbytek je vod nás z fory.-))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:54 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Marush
má se za to, že tu pod mnoha různými nicky zakládá témata s přihlouplými dotazy, aby upoutal pozornost... já jsem tomu nevěřila, ale po několika reakcích "Wendy" si začínám myslet, že na tom něco bude
edit: tywoe teď jsem dočetla poslední příspěvky zmíněné osoby - tak to je tedy megaschíza
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
Baysha
takže ultra dement...oukej
proč ho ňák nešikanujem? Nudim se tu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:57
- Nahlásit
Marush
to bue nějakej ultra dement,ne?
ti povyprávím v po, ale jinak ti stačí poznatek, že je ve své podstatě chudinka. ale za každou cenu se snaží být obávaným pisatel. především za cenu toho, že velice sprostě uráží a snaží se ublížit ženským, o kterých si myslí, že o nich něco ví. (většinou čerpá z toho, že tady někdo něco zmíní...).
pravděpodobně ho maminka přivazovala za pindíka k radiátoru nebo něco takového.
Biluše ho prý viděl aosobně, nicméně ti k tomu víc neřekne...
a tak dále.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:00
- Nahlásit
jbat
Biluše ho prý viděl aosobně, nicméně ti k tomu víc neřekne
asi je z toho setkání doteď v dyskomfortu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:01
- Nahlásit
Marush
nejhorší na něm je, že má momenty, kdy je naprosto v pohodě a to, co píše, je velice inteligentní a dává perfektní smysl... tak se s ním člověk pustí do normální diskuze a dál viz výše
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:03
- Nahlásit
Marush
fčera si dopisoval s tvojí ségrou, taky toho fčas nechala.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:10
- Nahlásit
Zdar lidi, netvrďte, že tu zas není nic novýho, když jste od rána nadrásaly přes 3 stránky
Já byla včera na stopě, nejdřív jsem myslela, že čubu opět zmlátit, tentokrát velmi brutálním způsobem, páč se rozhodla, že suprově udělá lom, dojde po stopě tak na půl stopovačky a pak s ke mně vrátí, jakože mi to říct, jak je šikovná a takhle třá třikrát
Velmi silně jsem pěnila, udržela se, stopu došla a ihned jí našlápla jinou, o chloupek jednodušší a co myslíte - dala to na výbornou. Jednoho krásnýho dne to zvíře zabiju asi
Pak jsme dali ještě poslušnost - na klacek, byl dlouhej, tak čuměl vepředu i vzadu, když jsem si ho šoupla do podpaždí a tak Kaly chvíli nevěděla jestli se jí líbí víc ta přední nebo zadní část, ale, pak jsem jí vzala hlavu do dlaní a vysvětlila, že "ty krávo, courat se metr za mnou teda nebudeš!" a co myslíte - pobrala to kupodivu.
Nakonec jsme si večer ještě zakousali na páníčka, ale na páníčka a až na jednu chvíli, kdy se tvářila, že nigdy v životě neviděla figuranta o ňákým rukávu nemluvě, tak nakonec i dobrý. No jo no, bude se nám holka hárat, už jí začíná silně hrabat
V mezičase jsem vyvenčila štěňata po jednom na louce, blbnuli jsme s balonkem a moc se nám to líbilo, já teda při 5. a 6. štěňátku už měla skoro dost ale přežila jsem.
Dementní vlkošedi též aportovali a kousali a Atila pochopil po půl roce, že po přivolání se má sednout
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Zdar dámy.
Jen jsem koukla a zase valím makat. Proč jsme lemuří, když musíme makat? Jsem ještě nepochopila. Žádám o vysvětlení především Bilušku.
Přeji pěkný den.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:19
- Nahlásit
čus bus lidi! Včera se mě pokusil kousnout sousedovic pes, ale ubránila jsem se
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:21
- Nahlásit
zuzanarosakova
Použila jsi hmaty, chvaty, kopy a údery sebeobrany
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:22
- Nahlásit
Marush
Psíček je magor, rozdvojená osobnost - asi tak patnáctiletej nadrženej rozmumbrada versus starej zapšklej úchyl - tak to vidim já..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:22
- Nahlásit
Lola1
fčera si dopisoval s tvojí ségrou, taky toho fčas nechala
fakt,to se musim zeptat pak
Eldoguero
Dementní vlkošedi též aportovali a kousali
to jsem si všimla huš podruhý že řikáš dementní vlkošedi, moc se mi to nelíbí teda...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
patnáctiletej nadrženej rozmumbrada versus starej zapšklej úchyl - tak to vidim já..
aha a je nadrženej jo?Tak to je zlý
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:27
- Nahlásit
Marush
to jsem si všimla huš podruhý že řikáš dementní vlkošedi, moc se mi to nelíbí teda...
mě se taky nelíbí jsou to játra, ale pomalu začínají fungovat, oba, již brzy půjdou do světa asi
Pokud to dobře dopadne budu mít tak za 2 měsíce svého dementního vlkošeda, tedy vlkošedu ale nejni v tom nic očklivýho, já je mám celkem ráda
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:27
- Nahlásit
Eldoguero
Použila jsi hmaty, chvaty, kopy a údery sebeobrany
ne, uhnula jsem rukou je to zlaťák čupka, bába jí nemohla nahnat, tak jsem jí chtěla pomoct a odvézt jí k nim na zahradu a jak jsem jí vzala za obojek, tak po mě rafla, je to nehorázně nevychovanej pes, to jsou ty lidi, jak jsem tu psala, že jsem jim řikala, že ať s náma choděj na cvičák a oni řekli, že chtěj aby ten pes byl svobodnej a nechtěj ho trápit nějakou drezůrou
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 11:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak po mě rafla
Sanyna???????Tě grybla???Tý voe,to bych do ní neřekla do čupky! Ale jako když se o ní stará jen ta bába chudák,vůbec jí nedává...tak je pak takhle vycapenej ten pes!
|