| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:03
- Nahlásit
Taky mám čtěňátka, hele:
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:03
- Nahlásit
Baysha
Gerda
asi to není ideální, ale našla jsem :
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/9535549/Labrador.p hp
http://www.inzerce-psu.com/labradorsky-retrivr/885 66-hledam-dospeleho-psa-lr--k-diteti/
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:06
- Nahlásit
bonc
tywe ženy, koukam že normálně vysoký lidi si v dětství prožili to samý!
jj, v děctví, v padesáti jsem měla šéfa 160 -165 cm a ten mi říkal, že jsem trochu moc vyrostla. Myslel samozřejmě na fšechny strany.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:08
- Nahlásit
Atusch
ti první chtějí štěně, to by neprošlo... ti druzí spíš, ale jestli to dobře chápu, tak chtějí psa, ne čubu...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:09
- Nahlásit
Marush
To povidej člověku, když musí s čepicí pro 10kilo brambor
jo a ještě ty brambory - jednou jsem si šla v Písku koupit nějakou hučku do klobouků. Prý jaký bych chtěla. Tak jsem to zkrátila, který je vel. 58 a v celým krámě měli dva. Tak to bylo jednoduché.
all
a jak jste na tom dámy s nohama? Já ještě v normě základních velikostí, ale dcera má 43ky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:11
- Nahlásit
Lola1
Taky mám čtěňátka, hele
Paní to je sušený dobrman????
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:11
- Nahlásit
Baysha
aha nevšimla jsem si toho "starší" labradorka, tak to asi nic, ale snaha byla . U toho druhého by si třeba nechali vysvětlit i fenku, pokud teda nežere děti... Achjo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:12
- Nahlásit
Lola1
ty se máš, ty máš hlavu 58 já mám 59-60 a došla jsem takhle jednou do SPECIALIZOVANÉHO KLOBOUKOVÉHO KRÁMU, zahlásila sem tu velikost a prodavačka na mě zůstala čumět, jak dybych ty hlavy měla dvě
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:13
- Nahlásit
bonc
Lefové to maj v životě hrozně těžký, páč sou celej život nejlepší nejšikovnější nejhezčí a vůbec nej i kdyby byli hnusný a neschopný (což si nigdy dovopravdy úplně nepřipustěj
sem slyšela, že "lev zařve a lehne" no a ostatní to za něj udělaj. Je to pravda? Já žádného neznám totiš.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:16
- Nahlásit
danajasa
ypadá nejškaredší beauceron v republice
mně se teda moc líbí, jbat tomu nerozumí a vodním drakům vůbec ne.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:19 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
danajasa
Paní to je sušený dobrman????
no tak ho tenkrát v Praze sušili, až ho usušili a zkřížili a je z něj pražskej krysařík.
Teť mě napadlo, to by byla pjekná pohádka, ale vnoučata zatím nemám.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:23
- Nahlásit
Lola1
a jak jste na tom dámy s nohama? J
mám krásnou 39ku. Bohužel ji má dalších milion lidí tak to taky není jednoduchý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:25
- Nahlásit
Jem i úplně zle od žaludku, když si představim, ež by šla Aneta k někomu na inzerát, až brečet se mi chce, strašně si přeju, abych si jí mohla vzít. Holky se zahradou - nevešel by se vám tam jeden vepřador? Ona je tak zlatá, s žádnym psem by se nervala, má každýho ráda, chtěla bych, aby šla k někomu známýmu....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:32
- Nahlásit
Gerda
Kdybych psa neměla, brala bych ji hned. Kolik je jí let?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:37
- Nahlásit
Tak teď vim jedinou zprávu, že je papírová, má tetování, víc toho nevim, ani věk, měly by jí bejt údajně 4 roky, víc budu vědět večer, jdem tam s kámoškou to zjistit.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
To je teda blbá situace.
No poptám se ti,ale moc šancí tomu nedávám.
Lola1
Já mám 41 a holka 43-44,ale má to mít po kom,páč tatínek má dětský lyže vel.47.
Pro velkohlavý.....já mám zase vopačnej problém,mám hlavu malinkatou a tudíž se svými kilogramy a velikostí těla nemůžu nosit svůj voblíbenej ůčes,páč bych vypadala jako dinosaurus.
|
hancaw
Člen |
- Nahlásit
Zdravím vás fšechny tak jak vás čtu jsem nadprůměrně vysokej chlap a ještě ktomu vlasatej
Jbat závidim možnost culíku bo mě pak bolí hlava jak střep nosila bych rááááda krátké vlasy jako má Gerdička ale nemohu neboť mi odstává ucho navíc jen jedno
Gerda achjo! Chudák malá! nejen že přijde o pánečka ale ještě i o domov! poptám se lidí kolem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:41
- Nahlásit
Gerda
zjisti kdyžtak tetovací číslo, a jestli je kastrovaná, nebo ne
aspoň že je s PP, bude mít o něco větší šanci, možná by to šlo řešit i přes chovku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:48 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
jestli máš foťák, tak ho vem a zkus ji nafotit... nebo aspoň na mobil
edit: kurňa, kdybych nebyla na umření, tak jdu s váma
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:50
- Nahlásit
hancaw
Baysha
Nejraději ze všeho bych, aby čuba zůstala někde poblíž, aby se dala brát na vejlety a třeba i občas vidět, jak se jí vede, hlavně aby si jí vzal někdo moc hodnej, ona je fakt zlatá, zkusim ještě kámošku u koní, mohla by se celej den válet ve slámě.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:52 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
nejradši bych si ju vzala sama, ale to by nešlo, taktak zvládáme jednu čubu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:55
- Nahlásit
Baysha
ona by se strašně hodila k někomu i staršímu, klidnýmu, co si bude chodit jen na vycházky, pohoda, ruce v kapse, Aneta šla na vodítko jen tehdy, když jí chtěli přinutit chodit, ona jinak furt leží, je to teda hodně tim, že je tlustá úplně neuvěřitelně, jo a pozor!!! je po operaci nohy, asi koleno...nevim, prostě víc nevim, musim zjistit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 16:56
- Nahlásit
nemohli bychom ji strčit na zahradu k Velkogusovi, k rosákovejm na zahradu?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 17:36
- Nahlásit
děcka mám nohu 40, vepřadorku si do bytu vzít nemůžu a zase mi bylo potvrzeno, že jsem nejlepšííííííí, takže sprnoví lvi na hrad!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 17:47
- Nahlásit
hancaw
vy eště žijete? A co Boban, už z vás vytahal všechny peníze? A co tentokrát? Oběšení už tu bylo, porouchání noch už tu bylo - nemohl by se tentorkát pokusit zabít se skokem z výšky potažmo se zastřelit či utopit?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:11
- Nahlásit
Gerda
labradorku si vzít nemůžu ale pozeptám se. Kolik jí je?
A jen tak mimochodem jsem taky lef
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:20
- Nahlásit
laguna
si lef a máš lvy )))) jsi dooost dobrý člověk! Měly by jí být 4 roky, dnes večer budu vědět víc. je to strašný milouňátko hodňounký.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:28
- Nahlásit
čus! fšichni sme lvi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemohla by ta vepřadorka k Velogusovi na zahradu?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
a fšichni sme nejlepší
|