Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7164 . 7165 . 7166 . 7167 . 7168 . 7169 . 7170 . 7171 . 7172 . 7173 . 7174 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
danajasa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 23:34
- Nahlásit

Eldoguero
taky jsem myslela, že je zabiju
Tož doufám,že se hmyzáček bé cpat pod peřinu v momentu kdy polezou po obrazofce obří chlupatý červy z vesmíruTak brou velmi brou

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 23:39
- Nahlásit

danajasa
dobrou pani, přiložte si hmyzopsa z jedný strany, pakoně z druhý a můžou lízt třá z vobrazofky

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 23:48
- Nahlásit

danajasa

Hmyzopes je nejvíc s tou flaškou

hancaw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 06:02
- Nahlásit

Fstávat a makat lemuřice lemurský! Opjet nespím páč mám nerva z koně . ten je naopak úpa v klidu bo se rád vozí v autě na vejlet
Danajsa tak to určo v oumyslu neměl jen si svázal hlavu k přední noze dekou a nemohl vstát a při té příležitosti vyšokoval mě a já hysterickým záchvatem doktora
hmyzopes je fakt boží

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 06:37
- Nahlásit

fstávat a makat lemurky lemuřácký

hancaw
Do které stáje ho stěhuješ? Jsem děsně zvědavá co vymyslí tam

leyenda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 06:41
- Nahlásit

dobre rano
hancaw
pani, soucitim s vami a drzim palce

hancaw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 06:43
- Nahlásit

Biluška vlastně hned do vedlejší vesnice ale mám v cestě dálnici. Jak něco vymyslí má konzervu jistou už jsem mu jí i ukazovala a říkala mu koukej to jsou zlobiví koníci jako ty! Se těším až začne vymejšlet ten tvůj bo huculové jsou velmi vynalézaví

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 06:56
- Nahlásit

hancaw
Se těším až začne vymejšlet ten tvůj bo huculové jsou velmi vynalézaví
Zatím pořád vymýšlí akorát jak by se dostal ke žrádlu

Monty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 07:23
- Nahlásit

dobré ránko, dnes jdu konečně na elektrárnu

hancaw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 07:36
- Nahlásit

Biluška tím to vždycky začíná
leyenda kuju kuju pani fakt i z něj klepne nejspíš obdivuju že můžete mít doma hned celý stádo to bych asik nepřežila dýl jak tejden

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 07:58
- Nahlásit

POslední výzva pro lemuřííííííí. fstávat a makat nebo to odnesou vaši psi!!!! Můj jo, protože makám furt

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 08:18
- Nahlásit

čus bus dyskomforti. Ty krávy sou dokonalý, pak že blbý sou jenom komoňové

hancaw
tfuj tfuj, hodně štěstí při převozu, ať si milánek neublíží a hlavně ať nezničí ten vozejk! Neni zvyklej cestovat? Na čem se pokoušel voběsit, na vodítku?

Jináč je dneska smutný den, Stanislav odjíždí do outulku, takže táta slaví. Strašně mě mrzej ty zmařený naděje - takovejch lidí hledá toho svýho ztracenýho bígloše, vždycky ta naděj že ho konečně najdou a Stáňa se zas vrátí dom a budou všici šťastný a pokaždý z toho guvno. Vždycky to zmařil jeden blbej bílej flek na zádech, hnědej proužek, ťupka na čumáku... Bohužel.... Stanislava nigdo nepostrádá. Doufam, že si ho někdo hodně rychle vodvede.

Add vepřadorka - se mi nedaří najít nikoho pro ty dva, takže těžko umístim vepříka

Ale z veselejšího soudku - včera mi dorazila dlouho očekáváná bunda treková obecná - nakonec mam Hannah, ze 3.7 zlevněnou na 2.7, a dokonce mi je!! Takže radost převeliká

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 08:20 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

bonc
paní já nevím, essi bych to dokázala psa odvézt do outulku...ale chápu, že ho nemůžete mít.je to smutné
a hannah bundu mám taky, akorát ne trekovou, ale softshelovou na normální chození a jsem s ní moc spokojená

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 08:53
- Nahlásit

Ahoj cuchtičky, dnes jsem posnídala Pribináčka, běžně snídám kafe a čučení do blba, takže nevím, co to se mnou udělá.

hancaw
kam vezeš uňa? a proč? hlavně ho nevoz do Kojetína.

Monty
zejtra už se stěhuješ teda?

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:01
- Nahlásit

makrel
bunda je softšelka, já si jí pořizovala na treky tak je to treková

Stáňa to měl jasný od prvního dne co jsme ho odchytili, v podstatě mohl projít našima dveřma pouze za předpokladu že okamžitě odjíždí směr útulek, odchycen byl aby ho něco nesrazilo a šupem se vrátil domu. Bohužel šupem domu se přes veškerou snahu nekonalo, a zdravý nedovolilo ani okamžitej deport do útulku. O ponechání si vůbec nemůže být řeč, díky těm čtyřem vim jistě že 2 psi jsou značka ideál, 3 jsou moc. A Standa je navíc.. no jak to říct... ne zrovna snadno ovladatelnej hafík Nehledě na to, že sme se zavázali mít Kokosa ještě měsíc, a to by ten malej skřet prostě nepřežil - Stanislav by ho do tý doby zakous.

Nevim co sme to za rodinu, ale u nás je nějakej cizí čokl každou chvíli. Asi máme na vrátkách napsáno - už tě omrzel vejlet? Tady se stav, ubytujou tě, daj ti nažrat a zajistí taxi domu. Už nevim, kolika majitelům jsme volali že maj u nás čokla a kolik jsme jich nenašli takže museli směr útulek. Je to daň za to, že sme na x km jediný, koho trápí pobíhající pes po silnici. Kdybych si nechala všechny co nám doma prošli, hravě trumfnu i Bilušku.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:06
- Nahlásit

bonc
já si jí pořizovala na treky tak je to treková
aha, tak já si ji pořizovala na normálně, tak je normální :-D

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:09
- Nahlásit

makrel
se musim pochlubit, mam z ní fakt radost, je to tady ta:

http://www.alfa-sport.cz/fleece-softshell-bundy-da mske/hannah-cadence-anthracite

hancaw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:11
- Nahlásit

bonc mám velmi obstarožního koňa - momentálně 27 let s talentem dělat problémy letos v zimě si přivodil úraz a měly být utracen ale rozhodl se jinak takže mu byl život zachován aby si ještě pajdal. Když se mu nejvíc odlevilo pokusil se si ve stáji lehnout - nikdo jsme s tím nepočítali a protože byla ještě zima a on zhubnul měl na sobě deku, skrz kurtu si protáh nohu a kurtu spolu s dekou si obmotal kolem krku takže při pokusu vstát se běsil chování majitelů stáje bylo naprosto dementní a tak jsem se rozhodla ho převézt jinam ale je tu riziko transportu takže jsem momentálně na infarkt!
Jbat tam ne ale vyhrožuju mu Lanškrounem

Marush
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:11
- Nahlásit

Čus,bus....rodiče vodmítli vepřadorku, jsou nemožný...

hancaw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:13
- Nahlásit

bonc jinak on cestuje velmi rád - nastupoval do jakéhokoliv otevřeného vozejku co spatřil a pak vyžadoval svézt aspoň kolem dvora

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:13
- Nahlásit

bonc
hej, mám takovou ale s růžovým. má ta tvoje na zadeli kytku?

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:18
- Nahlásit

hancaw
tam ne ale vyhrožuju mu Lanškrounem

to výjde dost nastejno.

ikdo jsme s tím nepočítali a protože byla ještě zima a on zhubnul měl na sobě deku, skrz kurtu si protáh nohu a kurtu spolu s dekou si obmotal kolem krku takže při pokusu vstát se běsil
bože tó je vůl. nemá on nedostatek hliníku náhodou??
a co teda dělali ti kolem, že tě tak naprdli?

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:18
- Nahlásit

Dobré deň!!
Dnesk jsem dorazila do práce později, protože tu budu dlouho. Jdem totiž do dívadla. Fanda je asi nemocnej, protože včera nic nerozkousal.

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:19
- Nahlásit

makrel
má tam H umělecky vymalovaný, takže vypadá jako kytka!

hancaw
kauzu nemocnej úň sem sledovala, jenom mi uniklo že se pokusil sám to ukončit a tak esli cestuje rád a nesnaží se vystupovat za jízdy tak to bude v poho ne? Já jsem měla vždycky klepačku když sem jezdila na závody s kobylou, která byla na cestování fakt kretén, odmítala nastupovat kamkoliv a když už konečně nastoupila tak si žádala okamžitě vystoupit... sem si jí pak už vozila sama a měla z tý cesty většího nerva jak ze závodů, sem vždycky řikala - teď už je to všecko jedno, hlavní je že sme dojeli

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:22
- Nahlásit

bonc
má tam H umělecky vymalovaný, takže vypadá jako kytka!
tak to sem nepoznala, mě to přišlo jako kytka hned, ale mám trochu jinou kapucu a celkově je ta moje taková méně sportovní asi.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:23
- Nahlásit

makrel
celkově je ta moje taková méně sportovní asi.
no protože není treková ne asi!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:25
- Nahlásit

bré den fšicííí co posíláte komoně na vejlety i ti cio strkáte nebohé bígly do outulkůch
proč neni slunko jasné abych mohla táhnout k rybníčku se ptám?!

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:28
- Nahlásit

davidkova renata
proč neni slunko jasné abych mohla táhnout k rybníčku se ptám?!

protože je polojasno až zataženo, místy srážky.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:30
- Nahlásit

davidkova renata
tady slunko jasné je, ale není tu rybníček

hancaw
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:39
- Nahlásit

Jbat no právě že nic... nechali ho tam ležet jen tak pak asi tak po půl hodině co už jaxi chroptěl mi teda zavolali když jsem dorazila tak tam ležel - sám bez dozoru ani se nenamáhali zjistit co mu je přitom stačilo povolit deku a vylít jak cvokto už jsem ale splašila i doktora a ten přijel jako že teda utrácet páč jsem myslela že je v posledním tažení.
bonc než s zhnátal tu nohu tak jsem se nebála ale teď se bojim a jako fakt hodně zvažovalajsem že půjdeme pěšky ale mám v cestě dálnici

<< 1 ... 7164 . 7165 . 7166 . 7167 . 7168 . 7169 . 7170 . 7171 . 7172 . 7173 . 7174 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání