| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:34
- Nahlásit
Gerda
jaká vepřodorka?, nic sem nedočítala eště
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
vepřadorka z předchozí strany:
DĚCKA, TAKŽE PROBLÉM, DCERA TOHO PÁNA UMŘELÝHO, JAK MĚL ANETU LABRADORKU, JÍ NECHCE, HLEDÁ SE JÍ NOVEJ PÁN. KÁMOŠKA Z NĚJAKÝHO PRO MĚ NEZNÁMÝHO DŮVODU ŘEKLA, ŽE ČUBU CHCI JÁ, TAKŽE MÁM TELEFON A INFORMACI, ŽE SI MÁM ČUBU PŘIJÍT VYZVEDNOUT. Tohle je věc dikomunikační, kterou si vyřešim, ale požadavek zní jasně - KDO CHCE STARŠÍ TLUSTOU PŘÍŠERNĚ HODNOU LABRADORKU, KTERÁ JE ABSOLUTNĚ BEZPROBLÉMOVÁ V POVAZE, NIC NEHONÍ, NENIČÍ, PROSTĚ ZLATEJ VEPŘADOR.
Prosím tedy Bajšu aby se ujala inzerce na revtrívrech, jdu zajistit Anetinu fotku, vás ostatní prosim, abyste hledali někoho, kdo by takový hodný, ale příšerně tlustý zvíře mohl doživotně ubytovat. Je to Mařeny velkokamarádka, strašně zlatá je. Je celočerná a celotlustá.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:43
- Nahlásit
Gerda
no se zeptám no, ale pochybuju, rodiče jsou už jurodivý z toho jak tam maj furt nagestěný naše psy a teď ještě Nyxinu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ale to je jasný, jen to zkoušim, vypadalo to, že dcera toho pána si čubu nechá, i to řekla, jenže dneska mi přišla informace, že jí nechce. Ta čuba je mi tak milá, že jen zkoušim poptávat v nejbližšim okolí, což by byl ideál, jestli by o ní byl zájem. Je to strašně smutný, je vážně moc fajn a bezproblémová. Doufám, že zajistim fotky a víc info.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:58
- Nahlásit
sem doma a sem děsně unavená. Labradorku nechci, žádného jiného psa taky ne.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 18:59
- Nahlásit
Gerda
hele a nenecháš si jí ty, když se kamarádí s Maruš?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:01
- Nahlásit
Teda škoda že se ode mně muš nakonec neodstěhoval, normálně bych si ji vzala ale je fakt že u mně s mojí vyřídilkou a kvantem pohybu a ještě s hyperštěnětem by obézce s kloubními problémy asi nebylo úplně dobře.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:04
- Nahlásit
du ven s tšoklama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele a nenecháš si jí ty, když se kamarádí s Maruš?
docel sem to hodně zvažovala, jenže prostě nemůžu mít dva psy. Už takhle potřebuju pomoct s péčí o jednoho, dva bych nedala. Ani vlastně mít dva psy nechci.
Grin
kdepak, hodně pohybu na začátek mít nemůže, fakt je příšerně tlustá, musí shodit pomalu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:10
- Nahlásit
Gerda
pro tlustou vepřadorku by bylo nejlepší plavání... kurňa, nemůžu mít dva psy, nemůžu...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:10
- Nahlásit
Gerda
kdepak, hodně pohybu na začátek mít nemůže, fakt je příšerně tlustá, musí shodit pomalu.
jj tak, shazovala jsem Sindu taky po troškách
zeptám se taky v okolí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:13
- Nahlásit
Gerda
To je jasný. Máš někde foto? Že bych se poptala ještě u psomilného příbuzenstva
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:18
- Nahlásit
zuzanarosakova
já jsem šťour například esli nevíš
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:26
- Nahlásit
Gerda
a kolik jí je tý vepřadorce? Já se zeptám rodičůch,ale nevim myslim,že druhýho psa nechtěj....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:27 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Marush
já taky štír
[imgs]www.zdroj.cz/horoskopy/img/znameni/stir.jpg[ /imgs]
Jinak o bydlu pro vepředorku nevím, ani mě nikdo nenapadá, všichni kolem jsou v nadstavu nebo taky hledaj domov pro nějakýho psa z okolí. Jen jak se všude spamuje slovenskejma psama a tak, tak už to ani nikdo nikde nevnímá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:27
- Nahlásit
Marush
já jsem šťour
tak to máš dost blbý, páč nejsi nejlepší jako my!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:29
- Nahlásit
makrel
tak to máš dost blbý, páč nejsi nejlepší jako my!
ale jsem zase nejdivnější znamení a to se počítá !
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:29
- Nahlásit
Marush
ale jsem zase nejdivnější znamení
tak to máš pravdu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:31
- Nahlásit
jdu a pak zas dondu!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:32
- Nahlásit
děcka koupila jsem si černé háčkované šaty s krátkým rukávem, kam se v nich dá chodit?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:32
- Nahlásit
lidi, po dlouhém boji sem vykopala přítulu s Bajšou ven (bo je mi echtgoldblbě, tak s ňou nemůžu jít já), cukal se velmi mnoho, ale teda kupodivu už sou tam tři čtvrtě hodiny! jsem čekala, že je tu budu mít za dvacet minut zpátky...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:39
- Nahlásit
makrel
děcka koupila jsem si černé háčkované šaty s krátkým rukávem, kam se v nich dá chodit?
Do lesa . A když k tobě nějaký pes čuchne tak budeš řvát, že máš nedělní šaty
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:39
- Nahlásit
Biluška
woeeeeeeeeee
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:40
- Nahlásit
makrel
kamkolif, a gdyš si zapomeneš vzít podprdu, tak budeš středem pozornosti zaručeně případně i gaťky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:45
- Nahlásit
Baysha
voni mají pod tou průhlednou vrstvou ještě jednu saténovou, ale vypadají moc slušně...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:46
- Nahlásit
Gerda
Už takhle potřebuju pomoct s péčí o jednoho, dva bych nedala. Ani vlastně mít dva psy nechci.
no jasně...jednoho psa ti kdekdo pohlídá, ale dva, to mi povidej
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:55
- Nahlásit
du kolem, přečetla jsem si háčkovaný černý šaty bez gatěk a podprdy, přectavila sem si to na sobě a padla smíchy pod stůl.
A pak že kynologická diskuse
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 19:58
- Nahlásit
makrel
tak tu saténovou dej do pryč a máš to.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:03
- Nahlásit
zuzanarosakova
já nechcu nic dávat pryč, já se vás normálně ptám, kam v tom můžu chodit a vy si děláte prdel
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2011 20:04
- Nahlásit
vůbec nestíhám vepřadora nechci ,leda by jk němu byly ty háčkovaný šaty..to bych si pak mohla hrát na chytrou horákyni a chodila bysem voblečená - nevoblečená
|