| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:42
- Nahlásit
hancaw
a s tou haxnou má co teda, to jsme tady vůbec nepotřehla.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:47 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
davidkova renata
z Nyxosvěta:
Nyxozlo aportujeeeeeee, bohužel nejradši ráno zmrzlá houna... , hodim klacík, prinese houno!
Jo taky huš je pěkně rozežraná a vždy když se chystá jídlo šíleně řve,kńučí,prostě komentuje nehorázně...když nesu misku v ruce okamžitě nehoráznej outok,řev,skákání...pak při jídle si to taky komentuje podivnym bručením...je ukecaná příšerně
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:50
- Nahlásit
hancaw
ten hnát si způsobil někde ve vozejku? A máš strach že začne plašit nebo že sebou prostě řízne krze stáří a vřelej vztah ke svýmu zdravý a tvý peněžence?
davidkova renata
proč neni slunko jasné abych mohla táhnout k rybníčku se ptám
aby si nemohla hlásit že se deš užovkovat a pracující lit ti to krutě nezáviděl
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:51
- Nahlásit
Marush
hodim klacík, prinese houno!
vole. nechceš jít v pondělí 11. povenčit? Mám dovo.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:53
- Nahlásit
bonc, Jbat nee v zimě sebou říznul na ledu zlomil si pánev a urval meniskus. Plašit se určo nebé nemá to prostě v povaze ale že sebou prostě řízne krze stáří a vřelej vztah ke svýmu zdravý a tvý peněžence? tohle je správná úvaha
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:53
- Nahlásit
hancaw
zlomil si pánev a urval meniskus
ty vole jak to přežil??? jak mu to mohlo srůst??
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:55
- Nahlásit
jbat
vole. nechceš jít v pondělí 11. povenčit? Mám dovo.
no klíďoooo odpo hale! Kde bydlíš vůbec s tou svou nudlí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:55
- Nahlásit
Dobré jitro, fčera už sem neměla nápojku, krs vepřadorku se událo akorát to, že ti lidi nebyli doma, dnes se o totéž pokusíme znova. Moc mě potěšila jedna věc, že i když čubu budou dávat pryč a měli ten pocit, že si jí beru já, měli jasný a striktní pravidla, pod kterýma by mi jí vydali - tzn nějaká smlouva, zajištění min ze začátku nějaký kontroly, něco jako psaná přísaha, že čokl už nebude měnit majitele, prostě líbilo se mi, že když už sami čubu mít nemůžou, staraj se o to, aby měla dobrej novej domov. Ona má pani snad nějaký nemocný maloděcko a prostě péči o maloděcko a čokla krs samotu prostě nestíhá, dnes budu vědět víc už doopravdy.
hancaw
Takže dneska Bobanec jede do nového domku? Určitě se tam zastřelí, nedávejte mu do ruk zbraň. Neboj, uvidíš, že s nim pojedou tak pomaličku, aby se ani jednou nezakinklal, tak ani nespadne. Bude tam mít nějakýho podobně starýho kámoša? Aby si mohli kulhat po výběhu?
Holky, Máňa asi už hubne, máma si to nejspíš vzala k srdci a zřejmě krmí děsně poctivě, jen mám zas pocit, že to možná žene do extrému na druhou stranu, páč máninka má děsnej hlad )) Možná je to jn tím, že prostě ty postranní jídla tvořily opravdu veliký procento denní dávky a večeře už byla navíc úplně jak nejvíc mohla....no uvidíme. Včera mi utekla k plotu za Brinuškou a cpala jí prtku mezi plaňky. Je strašná.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:56
- Nahlásit
Marush
hodim klacík, prinese houno!
přesně totok sme měli včéra, akorát že né u pidimidištěnda hodim krabičku, bonice donese lišči (nezmrzlý ) hovno, který cestou dožere. Pak se divý, že nechci hudlana
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:57
- Nahlásit
Marush
Kde bydlíš vůbec s tou svou nudlí?
no bydlím v Nud(s)lích, to je přece jasný. ale někam popojedu, mně MHD neva. Ani Blbísoj.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:57
- Nahlásit
jbat se neptej mě ale jeho - měl kliku že si to zlomil dost vysoko takže si vyřadil z provozu pouze jednu část svalu a meniskus se stabilizoval sám - díky bohu ale tim víc se bojim couvání z přívěsu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:58
- Nahlásit
lagunááááááááááááá je tu???
evidenční číslo: 681/2011
plemeno: leonberger
popis: pes, 8-9 let
srst: standard, standard
velikost: standard
nalezen: 29.03.2011
Praha 8,Březiněves
charakteristika: Nalezen bez obojku. Je čipovaný a tetovaný,hledáme majitele.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
Marush
Nyxozlo aportujeeeeeee, bohužel nejradši ráno zmrzlá houna
to máte blbý pani bo maj bejt už teplý rána ted ))))
bonc
aby si nemohla hlásit že se deš užovkovat a pracující lit ti to krutě nezáviděl
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 09:59
- Nahlásit
hancaw
couvání z přívěsu
to je mi jasný. ale pokud není janek a přívěs mu neva, možná by se dalo dát rampu k nějakýmu kopečku, aby neslízal z kopce a neměl celou váhu na zadkách, co myslíš? aby ta rampa byla prostě co nejvíc vodorovně...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:01
- Nahlásit
dobré ránko, lemury!
hancaw
držím palce Bobanoj ku zdárnému převozu
Gerda
to je moc dobře, vypadá to na dobrý a zodpovjedný lidi, ono esi to maj v rodině složitý, tak chápu, že si ju nemůžou nechat, ale su ráda, že se takto staraj
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:02 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
bonc
hodim krabičku, bonice donese lišči (nezmrzlý ) hovno, který cestou dožere. Pak se divý, že nechci hudlana
to nechápu jak si k ní můžeš dovolit jí nedat pak hudlana
jbat
no bydlím v Nud(s)lích, to je přece jasný. ale někam popojedu, mně MHD neva. Ani Blbísoj.
ouky douky, tot moje numero zapiš si ho prozvon mi a já to smažu...to tady dělá každej, musšíme zůstat v ilegalitě,chápeš...fšechno tajný a pak se domluvíme,to neni to pondělí co bue ted ale až to další viď? Pokusim se zmermomocnit ségru aby šla taky a pudem někde na půl cesty do nějakýho přírodna (tady bylo číslo a huš je pryč)...prozvon mi,zapíšu si tě jako -perverzníJbatka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:03
- Nahlásit
Marush
ha a te'd mají všichni kolemjdoucí tvoje číslo abudou ti psát sms nebo posílat nemravný obrásky
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:04
- Nahlásit
Gerda nebude, bude tam mít poníka ale ze začátku bude ouplně sám v zahrádce a na ostatní bude jen koukat.
jbat jo to mám v oumyslu spíš se bojim že škobrtne o ty stupínky na tý rampě nebo uklouzne...... prostě mě napadá asi tak milion věcí takže nejim nespim nervuju se a tak
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:06
- Nahlásit
Marush
seš prozvoněná.
a pak se domluvíme,to neni to pondělí co bue ted ale až to další viď?
jj, až to další.
okusim se zmermomocnit ségru aby šla taky a pudem někde na půl cesty do nějakýho přírodna
supéééér, šamponi pudou taky.
perverzníJbatka
to sice vůbec nechápu, ale kecat ti do toho nemůžu, že...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:06
- Nahlásit
makrel
ha a te'd mají všichni kolemjdoucí tvoje číslo abudou ti psát sms nebo posílat nemravný obrásky
už sem jí psala a poslala jí fotku, jak moje maryje ojíždí brinušku. je to taky dost perverzní.
hancaw
bude tam mít poníka
ooo ty ho trápíš, čím dál tím lepší společnost ))) Ale zas na druhou stranu - na poňa může líp zahrát toho hřepce v plný síle, jak to zahrál minule, jak ti zdrch i s tim stádem na louku, kde chytil jarní dech )))) tvůůůůj bujný hřebééééééc seňor Bobanos )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:07
- Nahlásit
makrel
to dělaj,jo?tak to nejni zas tak špatný
ty ses odkaď vlastně ty makrelo?
jbat
mám uložíno!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:08
- Nahlásit
Marush
já sem z oryjentu woe
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
hancaw
že škobrtne o ty stupínky na tý rampě nebo uklouzne......
tož starej koberec, provizorně přibouchat na tu rampu...
neboj, nakonec to Boban dá jako profík - vystupovač.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jbat
perverzníJbatka
to sice vůbec nechápu
já to kupodivu chápu
hancaw
prostě mě napadá asi tak milion věcí takže nejim nespim nervuju se a tak
pani klíííít,nic z toho co vy vymyslíte nedosáhne reality )))))))
né jako f klidu,čim víc se béte nervit,tim to bé horší,akorát něco zbytečně poserete
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:09
- Nahlásit
ahoj všichni, byli jsme stopovat a venčit, dneska první noční ach jo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:09
- Nahlásit
Marush
mám tě jako Maruš Drž Hubu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
perverzníJbatka
to sice vůbec nechápu
já to kupodivu chápu
seš nějaká chytrá se mi zdá... si byla ve Fukušymy už, co?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:11
- Nahlásit
Gerda trápit ho teprve začnu bo jsem zakoupila nové speciální krmivo a vitamíny pro staré dementy - je mi jasné že úměrně tomu jak to bylo drahý to ten spratek odmítne pozřít takže mu to narvu do krku
poník bude jeho poslední problém v tu chvíli..... ty ho mermomocí chceš opravdu zdědit bo mi z něj brzo praskne céfka pokud se bude chovat dle tvých nápadů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:15
- Nahlásit
kejtlin
byli jsme stopovat
s kým?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:17
- Nahlásit
makrel
já sem z oryjentu woe
sem si to hned myslela
jbat
mám tě jako Maruš Drž Hubu.
výborně!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2011 10:17
- Nahlásit
jbat
seš nějaká chytrá se mi zdá... si byla ve Fukušymy už, co?
jj ,připadám si taková jako osvícená..
|